Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (20 μέλη και 303 επισκέπτες)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Ιδου λοιπον η αφροκρεμα!

Ντεπυ με το χρυσο φιδι τατουαζ απο Φυλης 65
Αλινα η παλια μοντελο απο τα (και τοτε) κορυφαια Φυλης 54
Ελενιτσα η Πολωνεζα μινιατουρα απο Φυλης 86β
Αλεξανδρα η σλιμ Ουκρανη απο τα (και τοτε) κορυφαια Φυλης 54
Ιουλια το μοντελο απο τα (και τοτε) κορυφαια φυλης 54
Βανεσσα η κορυφη απο Αγαθουπολεως 54
Καρολινα το μοντελο απο Φυλης 86α
Μελινα η γνωστη Γερμανιδα μοντελο τσοντου απο μπουρδελα και στουντιο
Ανδριαννα η επισης Γερμανιδα μοντελο απο μπουρδελα και στουντιο
Παρις το μοντελο απο μπουρδελα και στουντιο.
Άλλη μια υπερκαραμουνάρα η Μαρία η βουλγάρα από ένα γωνιακό Φυλής , νομίζω το 80. Ένα μελαχρινό μοντέλο που σε έστελνε...
Βέβαια πρέπει να έβαζε πολλή ζάχαρη...στον καφέ , αν με εννοείτε

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Αν δεν κάνω λάθος η Ν. Κορέα εφάρμοσε από το ξεκίνημα της πανδημιας σχέδιο με μαζικά τεστ και αδιάκοπη ιχνηλάτηση. Ασφαλώς μάσκες, αποστάσεις και λοιπά μέτρα. Δεν χρειάστηκε να εφαρμόσει καραντίνα και lock down στην οικονομία.

Αυτά όμως απαιτούν οργανωμένο κράτος και σχέδιο.

Οι δικοί μας παρήγγειλαν εμβόλια και ξέμειναν από σύριγγες.

Αυτό ακριβώς. Kαι η Ταϊβάν. "Δεν χρειάστηκε να εφαρμόσει καραντίνα και lock down στην οικονομία".

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδια sos ερωτηση. Πριν 1.5 βδομάδα περίπου βρέθηκα με call girl και μετά απο 5-6 μέρες είχα ξηροδερμια στα παπάρια μου. Να σημειώσω οτι έγινε ελεύθερο στοματικό αλλα στο σεξ μπήκε Καποτα εννοειται. Πριν όμως παρουσιάσω τα συμπτώματα βρέθηκα και μια αλλη κοπελίτσα (οχι αγοραίο έρωτα) και μετά απο κάτι μέρες παρουσίασε λίγη φαγούρα χαμηλα. Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο οπότε υπάρχουν 2 υποθέσεις. Ή κόλλησα κάτι απο το call girl και το μετέφερα στην αλλη ή το ξενοδοχείο δεν ήταν καθαρό και κόλλησε κάτι η κοπελα. Τι λέτε εσείς?

Δεν ειμαστε αρμοδιοι να απαντησουμε.
Ωστοσο...

5-6 μερες ειναι αρκετα συντομο για κατι αλλα ενδεχεται να συμβει.
Με ελ.στοματικο δυσκολα σκανε κανονια εκτος αν η παρτενερ εχει μικροβιο
στην στοματικη κοιλοτητα. Αν εισαι τοσο ατυχος, τι να πω;
Η αλλη εκτος αγοραιου δεν ξερεις τι και πως ασχετως αν την ξερεις καλα η οχι.

Μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος!

(ατακα του μελους αορατος σε ανυποπτο χρονο στο σαιτ) :sunglasses:

Εβαλες καποτα με την δευτερη; δεν ανεφερες κατι.
Γαμας ακαποτα; αν ναι, να συνηθισεις στον κινδυνο αλλιως κοψτο.
Σαν πολυ συντομα εσκασε κανονι για την δευτερη.
Ισως να κουβαλουσε κατι ηδη.
Οι υποθεσεις σου ειναι τυπικες. Δεν εισαι γιατρος.
Πηγαινε Συγγρου. Επρεπε ηδη να εχεις παει.
Θα στηθεις απεναντι σε εναν τυπο και θα τα ξερασεις ολα.
Αν εισαι τυχερος, δεν θα εχει μπουγιο στο δωματιο εξετασης.
Θα σε εξετασει αφου γινεις "μελος με καρτα"
δηλαδη περασεις απο την γραμματεια. Μια φορα θα γινει αυτο.
Ετσι ηταν μεχρι προτινος τουλαχιστον.

Καλη τυχη. Να περασει ο επομενος!

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Άλλη μια υπερκαραμουνάρα η Μαρία η βουλγάρα από ένα γωνιακό Φυλής , νομίζω το 80. Ένα μελαχρινό μοντέλο που σε έστελνε...

Αχα! Λες εκεινη απο την Γλυφαδα που σου μιλουσε αφου σε κοιτουσε
κι εσταζε καυλα. Mεσα στο δωματιο ηταν ποτε καλη και ποτε μετρια.
Αν λες εκεινη που δηλωνε απλο...προγραμμα (στο 80 δουλευε)
να συμπληρωσω για την ιστορια οτι ειχε κυστη και ψιλοπονουσε
μεχρι που την εβγαλε. Ετσι τουλαχιστον μαθευτηκε.
Οχι τιποτα αλλο αλλα νομιζαν ολοι πως την ξεσκιζαν.
Τα ματια της τα θυμασαι οταν γαμιοταν; πιστευεις ηταν απο την καυλα;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αν ο αντρας θελει να ζει ανεμελα να γαμαει ποικιλια ο αγοραιος έρωτας ειναι μονοδρομος.
Ενας επιτυχημενος αντρας θεωρειται αυτος που κανει οτι θελει στη ζωη του χωρις περιορισμους.
Το θεμα ειναι τι θεωρειται επιτυχια για εναν αντρα.

1.να γαμαει πολλες διαφορετικες γυναικες να ζει με πολλα λεφτα να πηγαινει ταξίδια να εχει αμαξαρες μηχαναρες να αθληται να κανει εξτριμ σπορτς κλπ

2 να εχει παντρευτει να εχει κουτσουβελα να βολοδερνει στη δουλεια και να βγαζει με το ζορι τα οικογενειακα βαρη

Οι περισσοτεροι θα διαλέγατε τη πρωτη φαση.
Αρα η πρωτη φαση θεωρειται επιτυχια για εναν αντρα.
Ενας αντρας όταν παντρευτει η δεσμευτει ουσιαστικα ευνουχιζεται και εχει απο την κοινωνια το κατεστημενο οτι απαγορευεται να συναψη εξωσυζυγικη σχεση η αλλη σχεση.
Ενας αντρας πρεπει να εχει την ανεξαρτησια του τα λεφτα του και να κανει τη ζωη του.
Η οικονομικη δυναμη του αντρα ειναι το μεγαλυτερο ατου του
Respect

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Παιδια sos ερωτηση. Πριν 1.5 βδομάδα περίπου βρέθηκα με call girl και μετά απο 5-6 μέρες είχα ξηροδερμια στα παπάρια μου. Να σημειώσω οτι έγινε ελεύθερο στοματικό αλλα στο σεξ μπήκε Καποτα εννοειται. Πριν όμως παρουσιάσω τα συμπτώματα βρέθηκα και μια αλλη κοπελίτσα (οχι αγοραίο έρωτα) και μετά απο κάτι μέρες παρουσίασε λίγη φαγούρα χαμηλα. Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο οπότε υπάρχουν 2 υποθέσεις. Ή κόλλησα κάτι απο το call girl και το μετέφερα στην αλλη ή το ξενοδοχείο δεν ήταν καθαρό και κόλλησε κάτι η κοπελα. Τι λέτε εσείς?

Δεν ειμαστε αρμοδιοι να απαντησουμε.
Ωστοσο...

5-6 μερες ειναι αρκετα συντομο για κατι αλλα ενδεχεται να συμβει.
Με ελ.στοματικο δυσκολα σκανε κανονια εκτος αν η παρτενερ εχει μικροβιο
στην στοματικη κοιλοτητα. Αν εισαι τοσο ατυχος, τι να πω;
Η αλλη εκτος αγοραιου δεν ξερεις τι και πως ασχετως αν την ξερεις καλα η οχι.

Μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος!

(ατακα του μελους αορατος σε ανυποπτο χρονο στο σαιτ) :sunglasses:

Εβαλες καποτα με την δευτερη; δεν ανεφερες κατι.
Γαμας ακαποτα; αν ναι, να συνηθισεις στον κινδυνο αλλιως κοψτο.
Σαν πολυ συντομα εσκασε κανονι για την δευτερη.
Ισως να κουβαλουσε κατι ηδη.
Οι υποθεσεις σου ειναι τυπικες. Δεν εισαι γιατρος.
Πηγαινε Συγγρου. Επρεπε ηδη να εχεις παει.
Θα στηθεις απεναντι σε εναν τυπο και θα τα ξερασεις ολα.
Αν εισαι τυχερος, δεν θα εχει μπουγιο στο δωματιο εξετασης.
Θα σε εξετασει αφου γινεις "μελος με καρτα"
δηλαδη περασεις απο την γραμματεια. Μια φορα θα γινει αυτο.
Ετσι ηταν μεχρι προτινος τουλαχιστον.

Καλη τυχη. Να περασει ο επομενος!

:rockon:.
την 2η την ξέρω αρκετά καλά. Εμένα μου περνάει η μαλακία που εχω ηδη μέχρι σήμερα ύστερα απο μία βδομάδα είναι σχεδόν τελεια τα αρχιδακια μου. Πιο πολύ αγχώθηκα για την 2η κοπέλα μην την έχω κολλήσει κάτι τρομερό. Και εννοείται πως το ξέρω οτι εδω δεν είναι το σωστό μέρος να απευθυνθώ αλλα την Δευτέρα θα παω σς δερματολόγο να με δει και έλεγα μέχρι τότε να εχω μια ιδέα. , Ευχαριστώ πολυ πάντως

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συγκριση...

Α- στο πλεον πιο σβελτο γαμησι (μην σας παω σε αργο)
η γκομενα στον λαρυγγωνει μεχρι δακρυων
βγαζοντας τον για να ανασανει και τις τριβεις τα παπαρια στα μαγουλα.
Την γυριζεις στα τσσερα και της γλυφεις τις τρυπες σαγρε οσο βγαζει ατμους.
Καρφωμα σε γωνια 45 μοιρων η καθετα στο μουνι και βεβαια ακαποτα
βαροντας καμουτσικι να δει τι εστι βερυκοκο.
Μολις τριβεται και χυνει της τον μπαζεις κωλαντερο κι αδειαζεις
σαν αγριμι. Βγαινεις και εισαι Θεος.

Β- στο πλεον πιο αργο γαμησι (δεκαλεπτο) η πουτανα..................

(συμπληρωστε οτι θελετε)

συγκρινεις οτι οι εξω γκομενες κανουν πιο ποιοτικο σεξ??
Εδω δεν υπάρχει οτι η γκομενα κανει πιο ποιοτικο η η ιεροδουλη κανει γτ εξαρταταται αποκλειστικα στην γυναικα.
Οσο και να αναλυσουμε το θεμα αυτο μια ζωη θα οδηγουμαστε σε αδιεξοδο και θα λεμε τα ιδια.
Αν θες ωρα σεξ πληρωσε παραπανω να εχεις με 100 ευρω βρίσκεις cg αν και εγω προτειμω και παλι τα μπουρδελακια πληρωνω 20αρι φιλης και για δευτερο γυρο παω σε στουντιο με αλλη σκαω 50 και τρωω 20 με 25 λεπτα καπακι παω σε δευτερο στουντιο για τριτη φορα με διαφορετικες η αν θελω με ιδια αναλογα,με 120 ευρω πηδαω 3φορες και χοταινω πηδημα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ευτυχως που υπαρχουν αγαπουληδες και πυρφοροι μονογαμικοι η σχεσογαμηκοι αντρες.
Ε
Εγω εχω κανει σχεσεις και οχι μια η δυο αλλα 5 δεν με γεμιζαν με τιποτα ωσπου κατεληξα στα μπουρδελακια και ευτυχως που εβαλα μυαλο στα 30 γτ αν εβαζα μυαλο στα 50 η 60 θα εκλαιγα τη ζωη που περασε αδικα.
Πες τα ρε αρχηγέ γαμώτο! Στα ίδια είμαστε , κι εγώ έκανα σχέσεις κι απορώ γιατί τις έκανα.. Με εξαίρεση μια κοπέλα που γαμιόμασταν πολύ σωστά και που φυσικά μετά από ένα χρόνο την βαρέθηκα κι αυτή. Τελικά όντως τα μπουρδέλα είναι ένα project που μπορεί να κρατήσει έναν άντρα ζωντανό μέχρι το τέλος. Τις βαρέθηκα αυτές τις μαλακισμένες που ήθελαν να με φυλακίσουν μέσα στο σαλόνι τους για πάντα. Θυμάμαι μία απ' αυτές να μού λέει: '' Μωρό μου όλα καλά αλλά θα κάνουμε ένα παιδάκι έστω σε 2 χρόνια? Και της έλεγα ναι αμέ..μέχρι που ήρθε ένα απόγευμα που την έκανα γι' αλλού..δεν άντεξα. Η πλάνη στην οποία σκοντάφτουν ξανά και ξανά οι σύγχρονοι φλώροι είναι ότι πιστεύουν πως οι γκόμενες που έριξαν τους γούσταραν με τρέλα κι ότι κέρδισαν την πρωτιά στη γυναικεία καρδιά τους. Πράγμα που δεν ισχύει και ούτε θα ισχύσει ποτέ. Ο άνθρωπος είναι ένα ναρκισσιστικό ον που σημαίνει ότι παλεύει με οποιονδήποτε τρόπο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. όταν μία ελλεηνίδα σού λέει το ναι και σού δίνει το τηλέφωνό της σημαίνει ότι θέλει να εκπληρώσει μία ανάγκη της όπως για παράδειγμα να πάρει από σένα σεξουαλική εμπειρία που θα την χρησιμοποιήσει αργότερα στο χάπατο που θα την παντρευτεί επειδή γαμιέται ωραία. Και ποιος την έμαθε να γαμιέται εσύ! Άλλη ανάγκη είναι οι βόλτες με το αμάξι όπου θα παριστάνεις τον ταξιτζή και θα τής κερνάς και τα ποτά, για να μπορεί να γαμιέται με άλλους ωραίους που δεν έχουν φράγκα. Επίσης υπάρχει και μια απλή περίπτωση. Μια γκόμενα που ψάχνει παρέα γιατί δεν έχει κανέναν και σού λέει το Ναι για να έχει έναν άνθρωπο να περνάει τη μέρα της εε και τι έγινε ας γαμιέται και λίγο με το ζόρι μαζί σου.. Επομένως υπάρχει extreme παρασκήνιο πίσω από το ΟΚ μιας κοπέλας . Ας μην βιαζονται λοιπόν οι αγαπούληδες να μοστράρουν τις κατακτήσεις τους διότι οι ίδιοι είναι τα μεγάλα θύματα σε κάθε περίπτωση. Ενώ ένας μπουρδελιάρης ποτέ δεν τοποθετείται στη θέση του θύματος. Ο Ιδανικός μπουρδελιάρης έχει σπάσει τα κοινωνικά ταμπού και κάθε συναισθηματικό Placebo. Τα μπουρδέλα μάς δίνουν την ηδονή που θέλουμε, δε ψάχνουμε ούτε χάδια στα μαλλιά, ούτε θετικά σχόλια για να ανέβουμε ψυχολογικά. Τέλος

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206

Αχα! Λες εκεινη απο την Γλυφαδα που σου μιλουσε αφου σε κοιτουσε
κι εσταζε καυλα. Mεσα στο δωματιο ηταν ποτε καλη και ποτε μετρια.
Αν λες εκεινη που δηλωνε απλο...προγραμμα (στο 80 δουλευε)
να συμπληρωσω για την ιστορια οτι ειχε κυστη και ψιλοπονουσε
μεχρι που την εβγαλε. Ετσι τουλαχιστον μαθευτηκε.
Οχι τιποτα αλλο αλλα νομιζαν ολοι πως την ξεσκιζαν.
Τα ματια της τα θυμασαι οταν γαμιοταν; πιστευεις ηταν απο την καυλα;

Αυτή που λέω εγώ μετά δούλεψε ως Άντζι σε στούντιο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
7spirit εννοειςτην μιλφ με την κωλαρα;

:sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καρλ και Ζαν ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες που οριζει η καυλα του.
Αλλοι θελουν να γαμανε ακαποτα και σαν τρενα οσες τους κανουν τα παντα
επειδη τους γουσταρουν. Ισχυει και το αντιστροφο.
Αλλοι την βρισκουν αλλιως.
Τι να κανουμε τωρα; να βγαλουμε λαθος ολο τον κοσμο για να γινει το δικο μας;
συζητηση κανουμε, δεν προκειται να δεχθουμε ολοι ολους και με ολα.
Παμε οπου την βρισκουμε κι ολα καλα. Για γαμησι λεμε! Μην μπερδευεστε!

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Το πιο πιθανό σενάριο της ξηροδερμίας να ήταν από το ξύρισμα στα παπάρια που είχες καιρό να κάνεις!! Γενικά μην σε πιάνει πανικός, θα είσαι ήρεμος και στα ελαφρά συμπτώματα (μικρή φαγούρα, λίγο τσούξιμο, ξηροδερμία) μην πολύ δίνεις σημασία...

Αν είναι κάτι βαρύ θα το είχες καταλάβεις, δεν θα μπορείς να κατουρήσεις από το τσούξιμο, θα έβρισκες ξαφνικά κόκκινα σπυριά εκεί που ξυρίζεσαι και το κυριότερο θα έχεις ενημερωθεί ήδη από την κοπέλα γιατί δυστυχώς τα περισσότερα αυτές τα τραβάνε...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την καλησπερα μου σε ολους και επανερχομαι με καλα νεα τουλαχιστον για εμενα.
Μετα απο βοηθεια φιλου εδω μεσα βρηκα ενα οικο ανοχης καπου εκει περα ταδε και τον επισκευτηκα.Δυο κοπελες μεσα η ταδε και η ταδε. Η μια κοντα στα 30 με πολυ καλο σωμα κωλο βυζακια ολα μια χαρα αλλα στο προσωπο ψιλοσκυλι εδειχνε και δε μου αρεσε οποτε και προσανατολιστικα στη δευτερη κορασιδα οπου ειχε απλα ενα καλο σωματακι σαν την γειτονησα σου οχι κατι σπουδαιο αλλα γαμηκαμπολ. Απο ουκρανια το κοριτσι περιπου στα 23-24 χρονων με μικρο βυζακι στητο, κωλαρακι νορμαλ οχι ασχημο οχι και διαβητης οπως μου αρεσει αλλα γαμηκαμπολ.Γενικα μια μετρια κοπελα γαμηκαμπολ.Με τις καυλες που ειχα ειπα οκ μπαινω να περασω καλα.Η κοπελα στα του αγωνα δεν επαιρνε πρωτοβουλιες σχετικα αμαθη αρκετα θα ελεγα αλλα αυτο δε με νοιαζει απλα δε θελω να μου λεει οχι να μην ειναι αρνητικη και ευτυχως η κοπελια ηταν μια χαρα και ναι σε οτι της ελεγα.Περασα ομορφα καναμε αρκετες στασεις τελος σε πισωκολλητο και επειτα ντουζακι.Η πρωινη βαρδια εχει πολυ καλυτερες κοπελες και θα τις επισκευτω και αυτες συντομος.
Στο σαλονι που περιμενα πιασαμε κουβεντα με ενα συναδελφο που ειχε γυρισει ολα τα παρανομα σπιτακια που ηταν ανοιχτα στη ζουλα.Δε μιλαω για μεταξυ φυλης και μου ειπε πως ολα ειχανε τρελα μπαζα αυτη την περιοδο λογω του κλεισιματοα σπρωχνουν μπαζα για τα γαμησια.Το μονο σπιτακι που ειχε καλες παρουσιες ηταν και αυτο που πηγα και εγω.
50 η τιμη περνας πολυ καλα με ανεση χρονου και σημαντικο δεν εχεις να φοβασε απο τα μπατσογουρουνα χωρις αγχος ολα μια χαρα.
Δεν αναφερω εδω που ειναι η τοποθεσια για ευνοητους λογους αλλα αν θελει καποιος να του πω μεσω μυνηματος πολυ ευχαριστως σε ατομα που εμπιστευομαι και ειναι 3-4 ολοι και ολοι.
Επιτελους να εχουμε να γαμαμε γιατι η κατασταση δε πηγαινε αλλο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τιτανας γνωστος μου ειχε τσιμπησει βλεννοροια μια χρονια δυο φορες.
Θυμαμαι που ελεγε πως τυλιγε τον πουτσο του με γαζες
και ετρεχε κατι σαν μυξα που σκυλοβρωμουσε σε ακτινα μισου μετρου.
Αλλαζε γαζες σαν τρελος μεχρι που του καρφωσαν μια ενεση στον κωλο
και βελτιωθηκε αμεσα. Μετα θεραπευτηκε αλλα και τι μ αυτο;
ξανα τα ιδια εκανε. Δεν ξερω αν ζει ενω την τελευταια φορα
που τον ειχα πετυχει ειχε διαλυμενο προστατη (αυτο θα ηταν ωραιο νικνειμ)
κατα δηλωση του. Ρε τι γινεται...

Υ.Γ Αρχιδια νυχτερινη απαγορευση. Βγηκα να κατουρησω σε ενα δεντρο
κι ολο αμαξια περνουσαν.

:2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτη ειναι η κοπελα

Συνημμένα

• -.jpg
    -.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 28

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα σμν μπορει να τα αρπαξει ο καθενας και απο την καθεμια.
Εγω θα μιλησω προσωπικα φοβάμαι περισσοτερο τις εξω γκομενες πρα τις ιεροδουλες.
Οι εξω γκομενες οταν κανουν σχεσεις πηδιουνται ακαποτα,οποτε μετρηστε ποσες σχεσεις ειχε κανει στο παρελθον 2 3 5 10 να ξερετε οτι με αυτους ολους ακαποτα πηδιουνται.
Το ακαποτο εχει κινδυνους και ρισκα πολλα μιας και εκει κολλαει καποιος.
Με τις ιεροδουλες το 99% πηδιομαστε με προφυλαξη οποτε οι κινδυνοι ελαχιστοποιουνται συν οτι οι περισσοτερες κανουν ανα 15μερο εξετασεις η εξω γκομενες αν δεν εμφανίσουν συμπτωμα δεν κανουν ποτέ.
Γνωστος μου δερματολογος αφροδισιολογος μου λεει οτι σχεδον το 70% των κοριτσιων απο 18 εως 30 ερχονται με αφροδισια σμν απο τα 30 και πανω η συχνοτητα μειωνεται.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολυ οσους μου απαντησαν. Τελικά εμενα με βλέπω να μην εχω τίποτα μιας και που αυτό με το ξύρισμα έχει μια λογική αν και ξυριζομαι συχνα αλλα δεν αλλάζω συχνα ξυραφακι ο βρωμιαρης ?. Η κοπέλα παίζει απλα να χει μύκητες τώρα απο τι δεν ξέρω αλλά όπως και να χει θα το δούμε και σε γιατρό βέβαια και σας ευχαριστώ πολύ και παλι. Να στε καλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom