Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (31 μέλη και 225 επισκέπτες)

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Η αλήθεια είναι οτι αυτό είναι αρκετά αινιγματικό
Με αφορμή
λοιπόν τα ευφυή και αινιγματικά ποστ τύπου κουίζ που περιγράφουν το που μπορούμε να βρούμε διαθέσιμα καταθετήρια να αναφέρω οτι .επισκέφθηκα μόλις την τροφαντούλα Εύα σε χαρακτηριστικό μακρόστενο εργαλείο με το οποίο προ δεκαετιών χτυπούσαν οι καθηγητές τα χέρια των μαθητών αν δεν συμμορφώνονταν και μάλιστα τρεις φορές! Διαθέσιμες 4 μεγαλοκοπέλες σύνολο, 2 ξανθές τροφαντές και 2
αδύνατες μελαχρινές.

οι συναγωνιστές ας ρίξουν απόγευμα μιά ματιά και στο δρόμο με το όνομα του ακαδημαικού μαθηματικού..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Με αφορμή
λοιπόν τα ευφυή και αινιγματικά ποστ τύπου κουίζ που περιγράφουν το που μπορούμε να βρούμε διαθέσιμα καταθετήρια να αναφέρω οτι .επισκέφθηκα μόλις την τροφαντούλα Εύα σε χαρακτηριστικό μακρόστενο εργαλείο με το οποίο προ δεκαετιών χτυπούσαν οι καθηγητές τα χέρια των μαθητών αν δεν συμμορφώνονταν και μάλιστα τρεις φορές! Διαθέσιμες 4 μεγαλοκοπέλες σύνολο, 2 ξανθές τροφαντές και 2
αδύνατες μελαχρινές.

οι συναγωνιστές ας ρίξουν απόγευμα μιά ματιά και στο δρόμο με το όνομα του ακαδημαικού μαθηματικού..
3 σπιτάκια έχει ο δρόμος?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
Η αλήθεια είναι οτι αυτό είναι αρκετά αινιγματικό [quote author=digger link=/forum/oikoi-anoxis/mpourdela-athinas/46-imerisia-enimerwsi-gia-mpoyrdela?limitstart=133950#post-9787542

[/quote]

220px-Georgios_Remoundos.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σιγα σιγα τα δελα το ενα μετα το αλλο θα ανοιξουν εστω στη ζουλα.Το σημαντικο ειναι να βρισκουμε αξιοπρεπης κορασιδες να γαμαμε γιατι απο οτι εχω διακρινει εμφανιζουνε τις χειροτερες εκμετακευομενοι την κατασταση δηλαδη που αλλου θα πας , θα αναγκαστεις να γαμας αυτες που πασαρουν.Νομιζω πως αυτο δεν ειναι λυση και ουτε σωστο να πεφτουμε κατηγορια επειδη μας προσφερουν τα μπαζα και μαλιστα με υπαρκτο τον φοβο λογω της παρανομιας.

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Επειδή γουστάρω και εγώ τους γρίφους σας έχω έναν. " Θυμούμενος τα λόγια του θείου μου του Οδυσσέα ότι ο δρόμος για την Ιθάκη είναι πολύ μακρύς, αποφάσισα σήμερα το απόγευμα να πάω με την Αργώ στα μέρη μου. Ο μέντορας μου ο Χείρων μου είχε δώσει ευχή και κατάρα: "Να ξέρεις ότι αν 4εις έρθουν αντιμέτωποι με 3εις, το καλύτερο είναι για όλους να τα βρούνε". Έτσι έφθασα στο προορισμό μου. Εκεί συνάντησα την Ιωάννα της Λιβαδειάς. Μια πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο, χωρίς στέμμα, αλλά με αναμμένη τη φωτιά της θέλησης! "Πες μου τι θέλεις κατακτητή, για να με κάνεις βασίλισσα σου" μου είπε. " Θέλω να μπω εκεί που μόνο βγαίνει" της λέω. " Τι εννοείς άρχοντα" μου λέει. "Από εκεί που μπαίνουν τρένα" της λέω. "Στα μέρη μου το πέρασμα το τρένων, γίνεται από τη Σούφρα της Λιβαδειάς", "Μέσα είσαι" της λέω. Και μέσα είμαι κι εγώ...Ο πολιορκητικός πέλεκυς έσπαγε ένα ένα τα εμπόδια για το δρόμο του μεταξιού...Και ξάφνου σπάει και η ασπίδα..."Βασιλιά μου, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια;" Βάζω το χέρι μου στο μέτωπο και λέω: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...Ξέχνα την ασπίδα και το καυ..δόρυ μου ρούφα". Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ποτίστηκαν, μη σου πω και τα αρδευτικά κανάλια της Ατλαντίδας!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Επειδή γουστάρω και εγώ τους γρίφους σας έχω έναν. " Θυμούμενος τα λόγια του θείου μου του Οδυσσέα ότι ο δρόμος για την Ιθάκη είναι πολύ μακρύς, αποφάσισα σήμερα το απόγευμα να πάω με την Αργώ στα μέρη μου. Ο μέντορας μου ο Χείρων μου είχε δώσει ευχή και κατάρα: "Να ξέρεις ότι αν 4εις έρθουν αντιμέτωποι με 3εις, το καλύτερο είναι για όλους να τα βρούνε". Έτσι έφθασα στο προορισμό μου. Εκεί συνάντησα την Ιωάννα της Λιβαδειάς. Μια πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο, χωρίς στέμμα, αλλά με αναμμένη τη φωτιά της θέλησης! "Πες μου τι θέλεις κατακτητή, για να με κάνεις βασίλισσα σου" μου είπε. " Θέλω να μπω εκεί που μόνο βγαίνει" της λέω. " Τι εννοείς άρχοντα" μου λέει. "Από εκεί που μπαίνουν τρένα" της λέω. "Στα μέρη μου το πέρασμα το τρένων, γίνεται από τη Σούφρα της Λιβαδειάς", "Μέσα είσαι" της λέω. Και μέσα είμαι κι εγώ...Ο πολιορκητικός πέλεκυς έσπαγε ένα ένα τα εμπόδια για το δρόμο του μεταξιού...Και ξάφνου σπάει και η ασπίδα..."Βασιλιά μου, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια;" Βάζω το χέρι μου στο μέτωπο και λέω: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...Ξέχνα την ασπίδα και το καυ..δόρυ μου ρούφα". Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ποτίστηκαν, μη σου πω και τα αρδευτικά κανάλια της Ατλαντίδας!!!
είχα την εντύπωση ότι έκλεισε αυτός ο οίκος

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
είχα την εντύπωση ότι έκλεισε αυτός ο οίκος

Ούτε καν...5 τεμάχια παρέχει!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Όχι... 3 είναι τα σκαλοπάτια του οίκου! Το κτίριο μάλιστα είναι προς πώληση όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος :P
Με αφορμή
αδύνατες μελαχρινές.

3 σπιτάκια έχει ο δρόμος?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αφου εβαλες φωτογραφια τον Γεωργιο ............... φιλε Ντιγκερ
το αποκαλυψες.

Και το αλλο νομιζω ειναι διπλα εκει που ανοιγουν μεγαλες πορτες
και γλεντουν τουριστες με μπυριτσες παιζοντας και κανα τζοκερ.

:heavymetalbig:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

:rockon::rockon: 'σ' ωραίος ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ κωλοΠΟΡΘΗΤΗ !!!!!! :bounce-glasses::blowup::headbang2::headbang2::kneel::kneel:

Συνημμένα

• 024_10003.jpg
    024_10003.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Mgnks7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Θελω να πάρω τρύπα Μπαρμπορας το συντομότερο....περνάω 2-3 φορές τη βδομάδα από εκεί μπας και δω , ακούσω η δω κάποιο βλέμμα περίεργο που ίσως μας δώσει καμία πληροφορία έστω και με 50αρικο κατοικον....πάνω που βρήκαμε μια ροδέλα σε ήρεμο από βλέμματα σημείο να ΑΡΑΞΟΥΜΕ μας ψαλίδισε τα φτερά αυτή η κορωνομαλακια

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Ποιο ήταν το κόστος για την επιστροφή στην Ιθάκη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom