Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (31 μέλη και 244 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ένα σημαντικό μείον στα μπουρδέλα κατά τα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι η απουσία γλωσσόφιλου. Το γλωσσόφιλο απογειώνει την σεξουαλική διέγερση σε τελείως άλλο επίπεδο. Μού έχει τύχει μια πολύ σπάνια περίπτωση πουτάνας το καλοκαίρι που μάς πέρασε, όπου δώσαμε κάτι γλωσσόφιλα που έφαγα νταμπλά. Κι όχι σε μία συνεδρία αλλά και στις 5 που είχαμε. Ύστερα διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι η συγκεκριμένη έμενε μόνο στα στοματόφιλα με άλλους πελάτες και εξεπλάγην. Δεν είναι απίθανο τελικά να βρεις μια πουτάνα που να σε γουστάρει και να τη γουστάρεις απλώς οι πιθανότητες είναι κάπως μειωμένες στατιστικά. Γίνεται όμως και αυτό, μες στη ζωή είναι όλα. Στα μπουρδέλα λοιπόν καλύπτω μεγάλο ποσοστό των σεξουαλικών μου αναγκών αλλά δεν μπορώ να τελειοποιήσω τις ηδονές μου. Μακάρι να στο προσεχές μέλλον να υπάρξουν κάποιες πιο ένθερμες κοπέλες στο συγκεκριμένο στοιχείο του φιλιού και να αφήνονται πιο πολύ χωρίς ενδοιασμούς κτλ.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Αντρας που γαμαει χωρις προφυλακτικο ειναι ανεγκεφαλος , αυτοκαταστροφικος οικονομικα και οχι μονο και κινδυνος για την κοπελα λογω Σ.Μ.Ν.που μπορει να της μεταδοσει .Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση η κοπελα να του μεταδοσει Σ.Μ.Ν.Εξαιρεση ειναι η περιπτωση σχεσης "με προοπτικη" ωστε ακομα κι αν προκυψει εγκυμοσυνη να οδηγηθει η σχεση σε επισημοποιηση.Αν υπηρχαν λιγοτεροι τετοιοι βλακεντιοι ( και δηθεν μαγκες)θα ειχαμε λιγοτερες εκτρωσεις.Φυσικα οι "μαγκες" αυτοι γινονται δαγκες και εξαφανιζονται σε περιπτωση εγκυμοσυνης γιατι ειναι και φτωχομπινεδες με αβεβαιες δουλειες ( στην καλυτερη περιπτωση αν δεν ειναι ανεργοι η αεργοι)και κοτες στην ψυχη.Το δραμα το περναει η εξισου αμυαλη κορασις μετα της οικογενειας της ενω ο ανεγκεφαλος καγκουρας καμαρωνει για τα "κατορθωματα" του...και η ζωη συνεχιζεται ...!Αντε μαλακες:angry::embarrased::thubsdown::thubsdown::uzi::uzi::

...καλά τα λέει ο τύπος!!...

...γι'αυτό αδέλφια ποτέ ακάποτα με τις κοπέλες σας!!...μόνο με τις πουτάνες!!!!!!!!!!...:grin::grin::grin:...

• Like
Αντιδράσεις: Conan

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα ρε μάγκες κι από μένα. Καταρχάς θα ήθελα να πω περί συναισθήματος ότι ακόμα και στις πουτάνες ισχύει. Είναι γεγονός πώς άμα συμπεριφέρεσαι ευγενικά τις περισσότερες φορές δεν χάνεις. Έτσι διαλέγεις και βρίσκεις εύκολα στανταράκια. Το θέμα είναι να περνάς καλά. Να χαλαρώνεις μετλα από κάποια συνεύρεση και ψυχικά κι όχι μόνο σωματικά.
Σήμερα το απόγευμα πέρασα από το μετάξι, στην Ιάσωνος. Ερημιά. Πρεζάκια τέζα αριστερά και δεξιά, κάτι τύποι το έπαιζαν άνετοι, ίσως τσάτσοι σε επικίνδυνη αποστολή. Αλλά το χειρότερο, μπάτσοι.
Αμ και ήμουν πτώμα στην κούραση,έλεγα αν βγω κανένα στη ζούλα να πάω να ρίξω έναν στα γρήγορα.
Απογοητεύτηκα και την έκαμα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αντρας που γαμαει χωρις προφυλακτικο ειναι ανεγκεφαλος , αυτοκαταστροφικος οικονομικα και οχι μονο και κινδυνος για την κοπελα λογω Σ.Μ.Ν.που μπορει να της μεταδοσει .Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση η κοπελα να του μεταδοσει Σ.Μ.Ν.Εξαιρεση ειναι η περιπτωση σχεσης "με προοπτικη" ωστε ακομα κι αν προκυψει εγκυμοσυνη να οδηγηθει η σχεση σε επισημοποιηση.Αν υπηρχαν λιγοτεροι τετοιοι βλακεντιοι ( και δηθεν μαγκες)θα ειχαμε λιγοτερες εκτρωσεις.Φυσικα οι "μαγκες" αυτοι γινονται δαγκες και εξαφανιζονται σε περιπτωση εγκυμοσυνης γιατι ειναι και φτωχομπινεδες με αβεβαιες δουλειες ( στην καλυτερη περιπτωση αν δεν ειναι ανεργοι η αεργοι)και κοτες στην ψυχη.Το δραμα το περναει η εξισου αμυαλη κορασις μετα της οικογενειας της ενω ο ανεγκεφαλος καγκουρας καμαρωνει για τα "κατορθωματα" του...και η ζωη συνεχιζεται ...!Αντε μαλακες:angry::embarrased::thubsdown::thubsdown::uzi::uzi::

καλα τα λες τυπε !!!
εχει γεμισει ο τοπος απο ανεγκεφαλους ελληναρες που αφηνουν εγκυες τις κοπελες τους και μετα ζητανε εκτρωση η τις παρατανε στη μοιρα τους...
ποσες ελλεηνιδες (τα ηθελε ο κωλος τους) ειναι με ενα μουλικο μωρο η με μια τουλαχιστον εκτρωση μεχρι τα 25 ετη τους !!

μονο οι μπουρδελιαρηδες εχουμε μπεσα και πραγματικη αγαπη για τις κορασιδες μας και θα τις αποκαταστησουμε αμεσα με παπα και με κουμπαρο αμα τις γκαστρωσουμε !!!

Κι εγώ θα τις αποκαταστήσω τις δικές μου, αλλά θα κάνω τον παπά ή τον κουμπάρο :P

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα σημαντικό μείον στα μπουρδέλα κατά τα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι η απουσία γλωσσόφιλου. Το γλωσσόφιλο απογειώνει την σεξουαλική διέγερση σε τελείως άλλο επίπεδο. Μού έχει τύχει μια πολύ σπάνια περίπτωση πουτάνας το καλοκαίρι που μάς πέρασε, όπου δώσαμε κάτι γλωσσόφιλα που έφαγα νταμπλά. Κι όχι σε μία συνεδρία αλλά και στις 5 που είχαμε. Ύστερα διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι η συγκεκριμένη έμενε μόνο στα στοματόφιλα με άλλους πελάτες και εξεπλάγην. Δεν είναι απίθανο τελικά να βρεις μια πουτάνα που να σε γουστάρει και να τη γουστάρεις απλώς οι πιθανότητες είναι κάπως μειωμένες στατιστικά. Γίνεται όμως και αυτό, μες στη ζωή είναι όλα. Στα μπουρδέλα λοιπόν καλύπτω μεγάλο ποσοστό των σεξουαλικών μου αναγκών αλλά δεν μπορώ να τελειοποιήσω τις ηδονές μου. Μακάρι να στο προσεχές μέλλον να υπάρξουν κάποιες πιο ένθερμες κοπέλες στο συγκεκριμένο στοιχείο του φιλιού και να αφήνονται πιο πολύ χωρίς ενδοιασμούς κτλ.

Συμφωνω Καρλ.

Τα γλωσσοφιλα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο ετσι κι αλλιως
αλλα πολυ σωστα λες...και στο πορνο-γαμησι!
Προκειται για την μονη υπηρεσια που δεν υπηρχε στην τσατσο-ανακοινωση.
Δεν δηλωνοταν παρα μονο γινοταν.
Τα τελευταια χρονια μπηκε στο μενου ως ανακοινωθεν.
Τα ζητουν πολυ περισσοτερο απο ολους οι Πακηδες οποτε κι οι πουτανες
κανουν μια καποια υποχωρηση διοτι αυτοι χυνουν πολυ ευκολα με αυτα
και αυτες δεν κουραζονται.
Για τους υπολοιπους πελατες ειναι χρησιμα διοτι βοηθουν στην πειστικοτητα
της πραξης. Φτιαχνουν στμοσφαιρα καυλας και καμια φορα ξεκινουν
δισφορα αναπαντεχα στα μπουρδελα λογω φιλιων κτλ.
Τα γλωσσοφιλα αποφευγονται απο τις νεαρες πουτανες
λογω του οτι γι αυτες ειναι κατι πιο προσωπικο και φοβουνται
περιεργη εξελιξη
(γι αυτο κανουν απλα προγραμματα εκτος του οτι σκοπευουν στο μινιμουμ)
αλλα και δεν γουσταρουν με ολους. Δεν αποφευγονται ομως
απο τις πιο μεγαλες η τις πουρατζες που ως πιο εμπειρες
τα δινουν αβερτα μιας που δεν μασανε ευκολα.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απο χθες ειχαμε τα πρωτα sms σε κινητα ατομων 85+
οποτε και η διαδικασια εμβολιασμου
θα ξεκινησει 16-20 του μηνος με αυτα τα ατομα.
Υπαρχουν κι αλλες εταιρειες με εμβολια, οποτε θα μπορουμε να επιλεγουμε
ποια θα μας το καρφωσει. Η ολη ιστορια θα ολοκληρωθει σε 4 φασεις
κι αν λαβουμε υποψη την χρονοτριβη του να ερθει η σειρα σου, ραντεβου
που και πως και ποτε, αρνηση, φοβοι, γκρινια, αρχιδια, μυδια
θα ξεμπερδεψουμε σε κανα τετραμηνο.

Αλλα για μια στιγμη...

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, διευκρίνισε οτι η δυνατότητα εμβολιασμού δεν θα παραμείνει στις 8.000/ημερησίως καθόλη τη διάρκεια του 2021 αλλα θα αυξηθει.

Δηλαδη ολη την χρονια αυτο θα γινεται μεχρι να ξεπερδεψουμε;;;

Επισης θελω να ξερω αν κανει καποιος το εμβολιο, πεταει μασκες, μηνυματα
απελευθερωμενος απο απαγορευσεις κυκλοφοριας κτλ η θα περιμενει
και κανα μμμμμμμμμμμμμηνα ακομα να κανει και να ρανει
πως θα παει η υγεια του;

Bonus: στανταρ οι πιο πολλοι δεν θα θελουν το εμβολιο και θα πηγαινουν
σε φαρμακεια γνωστων κτλ λεγοντας πετα το και γραψε οτι το εκανα
για να να παρω το οκ. Θα τσακωνονται κιολας.
Ακολουθως η κρατικη μηχανη που το ξερει ηδη αυτο
θα προχωρησει σε τυχαιους ελεγχους ανα την χωρα και τελικα
δεν βλεπω να τελειωνουμε ποτε.

:jerking:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.421
Πόντοι
206
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού τώρα, αλλά ότι θα πρέπει να γίνεται ανά 6μηνο.
Πρακτικά δεν έχει νόημα. Κάθε 6 μήνες από 2 δόσεις ,για το 60% του πληθυσμού τουλάχιστον, δεν βγαίνει...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Με αφορμή
λοιπόν τα ευφυή και αινιγματικά ποστ τύπου κουίζ που περιγράφουν το που μπορούμε
να βρούμε διαθέσιμα καταθετήρια να αναφέρω οτι επισκέφθηκα μόλις την τροφαντούλα Εύα σε χαρακτηριστικό μακρόστενο εργαλείο με το οποίο προ δεκαετιών χτυπούσαν οι καθηγητές τα χέρια των μαθητών αν δεν συμμορφώνονταν και μάλιστα τρεις φορές! Διαθέσιμες 4 μεγαλοκοπέλες σύνολο, 2 ξανθές τροφαντές και 2
αδύνατες μελαχρινές.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού τώρα, αλλά ότι θα πρέπει να γίνεται ανά 6μηνο.
Πρακτικά δεν έχει νόημα. Κάθε 6 μήνες από 2 δόσεις ,για το 60% του πληθυσμού τουλάχιστον, δεν βγαίνει...
Άχρηστο είναι το εμβόλιο ... Προσωπικά έχω να κάνω εμβόλιο από όταν ειμουν φαντάρος ... Όσα πιο πολλά προβλήματα έχεις πέραση ( μολυσματικά , αυτοάνοσα , αφροδίσια και πολλά αλλά ..) τόσο πιο πολύ ανοσία έχεις !!!! Και μετά δεν κολας τίποτε !!! Έπρεπε να εφαρμόσουν ανοσία αγέλης όλοι ελεύθεροι και οποίος ζήση έζησε !!! Και να έβγαζαν εμβόλιο μετά από 3 χρόνια όχι σε 5 μήνες ...!!! Μειλαο βγάζοντας απ έξω τις θεωρίες συνομωσίας διότι αν πιάσουμε και αυτή την ιστορία δεν θα μας φτάνουν 50 σελίδες .....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Απο χθες ειχαμε τα πρωτα sms σε κινητα ατομων 85+
οποτε και η διαδικασια εμβολιασμου
θα ξεκινησει 16-20 του μηνος με αυτα τα ατομα.
Υπαρχουν κι αλλες εταιρειες με εμβολια, οποτε θα μπορουμε να επιλεγουμε
ποια θα μας το καρφωσει. Η ολη ιστορια θα ολοκληρωθει σε 4 φασεις
κι αν λαβουμε υποψη την χρονοτριβη του να ερθει η σειρα σου, ραντεβου
που και πως και ποτε, αρνηση, φοβοι, γκρινια, αρχιδια, μυδια
θα ξεμπερδεψουμε σε κανα τετραμηνο.

Αλλα για μια στιγμη...

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, διευκρίνισε οτι η δυνατότητα εμβολιασμού δεν θα παραμείνει στις 8.000/ημερησίως καθόλη τη διάρκεια του 2021 αλλα θα αυξηθει.

Δηλαδη ολη την χρονια αυτο θα γινεται μεχρι να ξεπερδεψουμε;;;

Επισης θελω να ξερω αν κανει καποιος το εμβολιο, πεταει μασκες, μηνυματα
απελευθερωμενος απο απαγορευσεις κυκλοφοριας κτλ η θα περιμενει
και κανα μμμμμμμμμμμμμηνα ακομα να κανει και να ρανει
πως θα παει η υγεια του;

Bonus: στανταρ οι πιο πολλοι δεν θα θελουν το εμβολιο και θα πηγαινουν
σε φαρμακεια γνωστων κτλ λεγοντας πετα το και γραψε οτι το εκανα
για να να παρω το οκ. Θα τσακωνονται κιολας.
Ακολουθως η κρατικη μηχανη που το ξερει ηδη αυτο
θα προχωρησει σε τυχαιους ελεγχους ανα την χωρα και τελικα
δεν βλεπω να τελειωνουμε ποτε.

:jerking:
Δεν υπρχη αυτό που λες ότι θα στο γράφουν γιατροί οι φαρμακοποιοί ... οκ θα στο γράφουν αλλά θα στο καρφώνουν τα τσιράκια του εοδυ !!!!! Όσο αναφορά τώρα αν θα βγεις έξω και εδώ μια πλάνη είναι ...... Θα μαζέψουν στοιχεία πως εμβολιαστικ το 70% του πληθυσμού ....έως τον Μάιο ...μέσα Ιουνίου θα μας αφήσουν ελεύθερους σαν πείραμα !! Δηλαδή να δουν με 70% εμβολιασμένων και με την ζωή να είναι όπως πριν δηλαδή όλα ανοιχτά καφέ κλαμππουρφελα στούντιο κτλ... αν θα υπάρξουν κρούσματα τον Σεπτεμβρίο...., και αν θα υπάρξουν τι συμπτωματα θα έχουν ...;; Σαν μια απλή γρίπη η παλυ θα παίρνουν λοίμωξη ;;; Όλες οι πανδημίες έκαναν τον κύκλο τους είτε φυσικές είτε χημικές .......... !! Απλά με αυτά που κάνουν δεν θα γίνει ποτέ ανοσία αγέλης ..... δυστηχος .... και στην περίπτωση χημικής πανδημίας ...ακόμα και να εξελήφθη ...θα πετάξουν κάτι άλλο και ξανά και ξανά ...!!! Έχω να δω καιρό αεροψεκασμούς ...στον ουρανό ..τυχαίο ;;Τέλος θα πω πως έρχεται μεγάλη λελαπα ... πολυ μεγάλη ...είναι μονόδρομος πλέον η να κάνουμε ότι μας λένε η να σηκώσουμε κεφάλι !!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Δεν υπρχη αυτό που λες ότι θα στο γράφουν γιατροί οι φαρμακοποιοί ... οκ θα στο γράφουν αλλά θα στο καρφώνουν τα τσιράκια του εοδυ !!!!! Όσο αναφορά τώρα αν θα βγεις έξω και εδώ μια πλάνη είναι ...... Θα μαζέψουν στοιχεία πως εμβολιαστικ το 70% του πληθυσμού ....έως τον Μάιο ...μέσα Ιουνίου θα μας αφήσουν ελεύθερους σαν πείραμα !! Δηλαδή να δουν με 70% εμβολιασμένων και με την ζωή να είναι όπως πριν δηλαδή όλα ανοιχτά καφέ κλαμππουρφελα στούντιο κτλ... αν θα υπάρξουν κρούσματα τον Σεπτεμβρίο...., και αν θα υπάρξουν τι συμπτωματα θα έχουν ...;; Σαν μια απλή γρίπη η παλυ θα παίρνουν λοίμωξη ;;; Όλες οι πανδημίες έκαναν τον κύκλο τους είτε φυσικές είτε χημικές .......... !! Απλά με αυτά που κάνουν δεν θα γίνει ποτέ ανοσία αγέλης ..... δυστηχος .... και στην περίπτωση χημικής πανδημίας ...ακόμα και να εξελήφθη ...θα πετάξουν κάτι άλλο και ξανά και ξανά ...!!! Έχω να δω καιρό αεροψεκασμούς ...στον ουρανό ..τυχαίο ;;Τέλος θα πω πως έρχεται μεγάλη λελαπα ... πολυ μεγάλη ...είναι μονόδρομος πλέον η να κάνουμε ότι μας λένε η να σηκώσουμε κεφάλι !!!

τυπε εχω φιλο φαρμακοποιο, με ενα 50ρικο θα μου δωσει πιστοποιητικο οτι μου καρφωσε και τις δυο δοσεις. :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

τυπε εχω φιλο φαρμακοποιο, με ενα 50ρικο θα μου δωσει πιστοποιητικο οτι μου καρφωσε και τις δυο δοσεις. :hi:

Πάντως τύπε μου, εάν έχεις φίλη φαρμακοποιό που θέλει να την καρφώσω εγώ με ένα 50€ θα σου ήμουν υπόχρεος.
:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με αφορμή
λοιπόν τα ευφυή και αινιγματικά ποστ τύπου κουίζ που περιγράφουν το που μπορούμε
να βρούμε διαθέσιμα καταθετήρια να αναφέρω οτι επισκέφθηκα μόλις την τροφαντούλα Εύα σε χαρακτηριστικό μακρόστενο εργαλείο με το οποίο προ δεκαετιών χτυπούσαν οι καθηγητές τα χέρια των μαθητών αν δεν συμμορφώνονταν και μάλιστα τρεις φορές! Διαθέσιμες 4 μεγαλοκοπέλες σύνολο, 2 ξανθές τροφαντές και 2
αδύνατες μελαχρινές.

To βρηκα. Χαρακας!

Αρα μενει να βρω την οδο Χαρακα!

:heavymetalbig:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Isinas το πας πολυ μακρια. Μην φοβασαι. Ολα θα πανε καλα.

:confused:

Αν παντως τα εμβολια τα κανουν τσιρακια της κρατικης μηχανης
εκει να δεις τι εχει να γινει. Ουτε και τοτε βεβαια θα τελειωσουμε ποτε.

Γενικως εχουμε μπλεξει ασχημα...

:confused:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Συμφωνω Καρλ.

Τα γλωσσοφιλα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο ετσι κι αλλιως
αλλα πολυ σωστα λες...και στο πορνο-γαμησι!
Προκειται για την μονη υπηρεσια που δεν υπηρχε στην τσατσο-ανακοινωση.
Δεν δηλωνοταν παρα μονο γινοταν.
Τα τελευταια χρονια μπηκε στο μενου ως ανακοινωθεν.
Τα ζητουν πολυ περισσοτερο απο ολους οι Πακηδες οποτε κι οι πουτανες
κανουν μια καποια υποχωρηση διοτι αυτοι χυνουν πολυ ευκολα με αυτα
και αυτες δεν κουραζονται.
Για τους υπολοιπους πελατες ειναι χρησιμα διοτι βοηθουν στην πειστικοτητα
της πραξης. Φτιαχνουν στμοσφαιρα καυλας και καμια φορα ξεκινουν
δισφορα αναπαντεχα στα μπουρδελα λογω φιλιων κτλ.
Τα γλωσσοφιλα αποφευγονται απο τις νεαρες πουτανες
λογω του οτι γι αυτες ειναι κατι πιο προσωπικο και φοβουνται
περιεργη εξελιξη
(γι αυτο κανουν απλα προγραμματα εκτος του οτι σκοπευουν στο μινιμουμ)
αλλα και δεν γουσταρουν με ολους. Δεν αποφευγονται ομως
απο τις πιο μεγαλες η τις πουρατζες που ως πιο εμπειρες
τα δινουν αβερτα μιας που δεν μασανε ευκολα.

Φαντάσου να φεύγεις από κάθε στανταράκι με συνδυασμό γλωσσόφιλου και πορωσιαίου σεξ. Λογικά θα έχει και θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά μιας και θα γυρνάς πιο γεμάτος στο σπίτι , πιο ολοκληρωμένος και ίσως αυτή η αναβαθμισμένη συνουσία να σημάνει και την μείωση της ποσότητας (λιγότερα 10ευρα). Λέω εγώ τώρα..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Περνωντας τυχαια απο τα (προσωρινα) κλειστα ξενοδοχεια της οδου Κεραμεων
σκεφτηκα να περασω απο Ιωαννινων ετσι για την βολτα.
Στενοχωρηθηκα λιγο αν και δεκαρικακιας γιατι θυμηθηκα την Αννα απο το 5
που πιστευω λαμπει δια της απουσιας της.

Ουκρανη ξανθια με ωραιο σωμα, τριαρες βυζαρες, γαλαζια ματια
και επιβλητικη παρουσια στο δωματιο.
Φοβερη και ικανοτατη σε δυναμικο προγραμμα.

Νομιζω οτι θα λειπει σε πολλους φιλους του φορουμ!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Πάντως τύπε μου, εάν έχεις φίλη φαρμακοποιό που θέλει να την καρφώσω εγώ με ένα 50€ θα σου ήμουν υπόχρεος.

Καλα ακομα κλαιω απο τα γελια.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Αυτά τα σχόλια σκληρών μπουρδελιάρηδων είναι που με κάνουν να νιώθω υπερήφανος και άξιο μέλος του bou! :rockon:

Πάντως τύπε μου, εάν έχεις φίλη φαρμακοποιό που θέλει να την καρφώσω εγώ με ένα 50€ θα σου ήμουν υπόχρεος.[*]

• Like
Αντιδράσεις: msakis

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
Με αφορμή
λοιπόν τα ευφυή και αινιγματικά ποστ τύπου κουίζ που περιγράφουν το που μπορούμε να βρούμε διαθέσιμα καταθετήρια να αναφέρω οτι .επισκέφθηκα μόλις την τροφαντούλα Εύα σε χαρακτηριστικό μακρόστενο εργαλείο με το οποίο προ δεκαετιών χτυπούσαν οι καθηγητές τα χέρια των μαθητών αν δεν συμμορφώνονταν και μάλιστα τρεις φορές! Διαθέσιμες 4 μεγαλοκοπέλες σύνολο, 2 ξανθές τροφαντές και 2
αδύνατες μελαχρινές.

οι συναγωνιστές ας ρίξουν απόγευμα μιά ματιά και στο δρόμο με το όνομα του ακαδημαικού μαθηματικού..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom