★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.093
- Πόντοι
- 3.556
Φιλοι του σαιτ, τωρα με το κλεισιμο των μπουρδελων δεν θα ακουμε πλεον απο τις εκδιδομενες να λενε στις τσατσαδες και στους τσατσους αξεχαστες ατακες οπως αυτη:
"εσυ καθεσαι κι εγω γαμιεμαι για να παρεις το διευρο".
Συμπερασμα: η αναδουλεια ανεβαζει πιεση...![]()
Μέγα μύστη tnt μου θύμισες ένα σκηνικό τώρα, πηγαίνω στο μετάξι στο περδικκας το γωνιακό που είναι δίπλα δίπλα με τα κουρτινάτα της μεγαλέκου, εκεί ήταν ο γραβατάκιας ως τσάτσος, "ωωωω που είσαι ρε καλλιτέχνη " μου απευθύνεται ως συνήθως, "που είσαι ρε Berto Lucci γραβάτα " του απαντώ, μου βγάζει την κοπέλα που ήταν αρκετά ωραία για επίπεδο μετάξι, και ήμουν έτοιμος να δώσω το χυσοπαραβολο να εισελθω εις την κρεβατοκάμαρα να συνουσιασω την κορασις, αλλά πριν το δώσω της λέει " δεν μπαίνει ποτέ αυτός " και τον κοιτάει έκπληκτη η κοπέλα με ύφος "μα καλά είσαι μαλακας; "
Του λέω "α έτσι είσαι ε; λοιπόν εγώ θα έμπαινα με την κοπέλα, αλλά μονο κ μονο επειδή ξέρω ότι 2€ θα καταλήξουν σε σένα δεν θα μπω, όχι τίποτα αλλά δεν διαλέγεις ωραίες γραβάτες, άντε Τσάο "
Και μόλις κατεβαίνω τις σκάλες ακούω κάτι τσιρίγματα από την κοπέλα και τον γραβατακια να γαυγίζει σαν το γκριφον κανίς του δμτρςχχχ.