Καλησπερα κυριοι μετα απο ολα αυτα τα μυνηματα που ειδα χθες και σημερα για τους δηθεν ενημερωτες των κορασιδων θα ηθελα να βαλω λιγακη τα πραγματα στη σωστη θεση αντε γιατι πολυ μαλακια βλεπω και δε μιλαω αλλα εεε εεεε .
Μα καλα ποσο στοκος πρεπει να ειναι καποιος ωστε να πιστευει οτι υπαρχει εδω μεσα ενημερωση?
Βλεπω καποιους που γραφουνε σεντονια και λενε στα ταδε μπουρδελα ειναι οι ταδε πουτανες.Μα καλα ειναι δυνατον οι περισσοτεροι απο τα μελη η και οι εκτος μελη να γνωριζουν τα ονοματα απο τις πουτανες ετσι ωστε διαβαζοντας τα σεντονια να πανε και να τις βρουν?
π.χ ενημερωση λεμε τωρα
Φυλής 67 η μαρια στο 80 η σοφια στο 50 η κυρα κουλα κτλ.Ενας ανθρωπος διαβαζει αυτα.Ε και τι εγινε?Ενημερωθηκε?Που να ξερει τωρα ποια ειναι η καθε μια που αναφερουν οι δηθεν ενημερωτες?Εγω θεωρω τελειως ασκοπο αυτου του τυπου ενημερωση αλλα θα προτιμουσα ο καθενας που παει και γαμαει να λεει τις εντυπωσεις του να λεει πως ειναι εμφανησιακα η κοπελα αν ειναι καλη στο κρεβατι αν ειχε μουτρα αδιαθετη σε ποιο μπουρδελο βρισκεται ποια βαρδια κτλ.Ναι αυτη θα ηταν ενημερωση σωστη και επισης θα ηθελα να γραφει αληθειες οχι τα τερατα να τα λεει μοντελα.Τουλαχιστον αυτο κανω και εγω και παντα ειμαι αντικειμενικος με την κριτικη μου και οχι με βασει τα γουστα μου.
Αν καποιοις με αυτα που λεω παρεξηγηθηκε sorry guys.