francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
κοίτα εννοείτε ότι προτιμάω μπουρδέλα 100% αλλά εφόσον είναι κλειστά και ακόμα και να αγνοήσεις το ρίσκο να σε πιάσει καμιά αστυνομία όταν βγαίνεις ή ακόμα χειρότερα μέσα στο μπουρδέλο, οι επιλογές είναι απειροελάχιστες.Αυτο δεν ειναι lockdown το προηγουμενο την ανοιξη ναι ηταν τωρα παιζουνε πολλα ρδελα ανοιχτα γιατι να δινεις 50ρες και να γαμας συνεχεια την ιδια με ρισκο να γινεις πιρφορος
οπότε έχω το στανταράκι μου και γαμάω ποιοτικά με το χρόνο μου και χωρίς κανένα άγχος και όταν ανοίξουν, ξανά προς τη δόξα τραβάμε.
Πυρφόροι δεν γινόμαστε πότε, φυσικά όταν ήμουν 20-25 χρονών και δεν είχα κάνει σχέση ποτέ ένιωθα συναισθήματα για πουτάνες γιατί ουσιαστικά κάλυπταν τις συναισθηματικές ανάγκες που είχα, χωρίς φυσικά να πηγαίνω στα μπουρδέλα και να κάνω αγαπουλίτσες όπως πολύς κόσμος. Πλέον έχω ξεκλειδώσει, έχω κάνει σχέσεις, περάσαν και τα χρόνια οπότε δεν μπορώ να νιώσω κάτι παραπάνω για τις πουτάνες.
Γενικά δικαίωμα του καθένα να κάνει ότι του αρέσει, αυτό που θέλω να πω με το ποστ μου είναι ότι με την εμπειρία που έχουμε στον χώρο πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και όχι να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και μετά να παρακαλάμε για ένα τηλέφωνο αυτούς που προνόησαν. Οι καραντίνες και οι ανάγκες που έχουν οι πουτάνες σε χρήμα είναι ευκαιρία για εμάς και όχι πρόβλημα.