You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
η μπετυ ξανθιπης 2 τι βαρδια δουλευει?
..ναι φιλε μου...πρωι τη πετυχες να υποθεσω??
Ναι πρωι αλλα πριν κανα μηνα ειχα παει! τελικα δε την πηρα...
Επισκέπτης
ναι ποτε την πετυχες γιατι εχει σταματησει απο τα μεταμεσονυχτιαη Βικυ απο Κολοκυνθους ειναι μια κοκαλιαρα μελαχρινη με λιγο πρεζαδικο στυλακι??
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Λοιπον,για να τελειωνει το παραμυθι με τα σπιτια που κλεινουν μολις περνανε οι μπατσοι,αυτο συνεβη χθες γυρω στις 9 και ενω απολαμβανα ενα υπεροχο μπουκι-gag throat απο την Ντιανα στο 71 κατω.Χτυπησε η Ευα την πορτα και εξαφανιζολ.Μεχρι εδω ολα καλα.Μετα απο λιγο εφυγα και εγω.Μισοτελειωμενο τσιμπουκι δηλαδη.Προηγουμενως καταθεση στην Σαμπρινα(μονο μπουκι),μετα στο 71 κατω οπου φυσικα δεν εχυσα και κρατωντας τις καυλες απο το σπασιμο της στιγμης κατεθεσα στο Χριστινακι που απλα περναω σουπερ.
Προς τους κυριους και κυριες των σπιτιων,οταν χεζεστε απο τα ντου καλο θα ηταν εστω 5 ευρω τυπικα να τα επιστρεφετε εφοσον εχετε''κοψει στη μεση''το μενου του πελατη,γυφτος να τα ζητησω δεν θα γινω.Απλα φιλοτιμο να εχετε.
Προς τους κυριους και κυριες των σπιτιων,οταν χεζεστε απο τα ντου καλο θα ηταν εστω 5 ευρω τυπικα να τα επιστρεφετε εφοσον εχετε''κοψει στη μεση''το μενου του πελατη,γυφτος να τα ζητησω δεν θα γινω.Απλα φιλοτιμο να εχετε.
Η Νέλλυ που λες την είδα σήμερα με πολύ καβλερό μαγιό. φαίνεται φοβερό μουνί!!! στο δώμα πως είναι; το έχει πάρει κανείς;
για την Λούνα, είναι μία ψηλή με φαρδιά περιφέρεια και γύρω στα 40;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
καυλιαρικο ειναι και στο δωμα.πριν μια βδομαδα την ξαναπηρα μετα απο 1,5 χρονο τελευταια φορα οταν ηταν στο 71 πανωΗ Νέλλυ που λες την είδα σήμερα με πολύ καβλερό μαγιό. φαίνεται φοβερό μουνί!!! στο δώμα πως είναι; το έχει πάρει κανείς;
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Δυστυχώς για να το παίξεις άνετος όπως και πολλοί άλλοι και από φόβο να τσακωθείς ή να γίνεις γύφτος άφησες την τσατσά να μείνει γύφτισσα...!!!!Λοιπον,για να τελειωνει το παραμυθι με τα σπιτια που κλεινουν μολις περνανε οι μπατσοι,αυτο συνεβη χθες γυρω στις 9 και ενω απολαμβανα ενα υπεροχο μπουκι-gag throat απο την Ντιανα στο 71 κατω.Χτυπησε η Ευα την πορτα και εξαφανιζολ.Μεχρι εδω ολα καλα.Μετα απο λιγο εφυγα και εγω.Μισοτελειωμενο τσιμπουκι δηλαδη.Προηγουμενως καταθεση στην Σαμπρινα(μονο μπουκι),μετα στο 71 κατω οπου φυσικα δεν εχυσα και κρατωντας τις καυλες απο το σπασιμο της στιγμης κατεθεσα στο Χριστινακι που απλα περναω σουπερ.
Τι να πω ρε παίδες δεν πάτε καλά ορισμένοι...την λογική που την έχετε?Στο κεφάλι ή γραμμένη στον πούτσο..? 5 ευρώ λέει...ΑΦΟΥ δεν έκανες δουλειά επειδή ήρθαν οι μπάτσοι και το μαγαζί είναι παράνομο τότε και τα 20 και τα 30 ΟΛΑ πίσω πρέπει να στα δώσει.Εσύ φταις??
Ρε φερθείτε σαν άντρες και μιλααααάτε ρεεε!Που κωλώνετε? Μην βγει κανας νταβάς?
Οπώς και μας όταν κανουμε τσάρκα και μας την λένε οι ξεφτιλισμένες όταν δεν μπαίνουμε παραμέσα έτσι να τους τη λέμε και μεις!!
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ψηλή ναι, λίγο φαρδιά στη περιφέρεια ναι και γι' αυτό το ψιλοκρύβει όμορφα με παρεο συνήθως, ξέρει να ντύνεται και είναι σαν η κοπέλα της διπλανής πόρτας για όσους τους αρέσουν τα gfe....40 όμως δεν είναι με τιποτα 30αρα ίσως! Την έχω συζητήσει ιταλίδα είναι και μιλά κάπως καλά αγγλικά για Ιταλίδα(υποψία και για μιγάδα Ιταλοαλβανίδα)....αν ξερει κανεις λέει...πάντως ιταλικά ξέρειγια την Λούνα, είναι μία ψηλή με φαρδιά περιφέρεια και γύρω στα 40;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
εκεινη την ωρα πολυξεριδη ολοι οι νταβαδες ηταν διακτινισμενοι,στον πουτσο μου,θα της το πω face 2 face,με τις φωνες σε αυτους τους χωρους κανενας δεν κερδισε.Δυστυχώς για να το παίξεις άνετος όπως και πολλοί άλλοι και από φόβο να τσακωθείς ή να γίνεις γύφτος άφησες την τσατσά να μείνει γύφτισσα...!!!!
Τι να πω ρε παίδες δεν πάτε καλά ορισμένοι...την λογική που την έχετε?Στο κεφάλι ή γραμμένη στον πούτσο..? 5 ευρώ λέει...ΑΦΟΥ δεν έκανες δουλειά επειδή ήρθαν οι μπάτσοι και το μαγαζί είναι παράνομο τότε και τα 20 και τα 30 ΟΛΑ πίσω πρέπει να στα δώσει.Εσύ φταις??
Ρε φερθείτε σαν άντρες και μιλααααάτε ρεεε!Που κωλώνετε? Μην βγει κανας νταβάς?
Οπώς και μας όταν κανουμε τσάρκα και μας την λένε οι ξεφτιλισμένες όταν δεν μπαίνουμε παραμέσα έτσι να τους τη λέμε και μεις!!
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ε τότε εσύ πολυήρεμε και πολύπράε ειρηνικέ τύπε να ξαναπας να στα φάει η τσατσούλα...αφού σαρέσει...έλα μην κρύβεσαι!εκεινη την ωρα πολυξεριδη ολοι οι νταβαδες ηταν διακτινισμενοι,στον πουτσο μου,θα της το πω face 2 face,με τις φωνες σε αυτους τους χωρους κανενας δεν κερδισε.
κοροϊδακι δεν χρειάζεται φωνές...μόνο ένα αγριο του σκοτωμού κοίταγμα στα μάτια θέλει!!
αλλά στην ελλάδα ακόμα και να μας κλέψουν και ό,τι και να μας κάνουν τη γυναίκες δεν τις πειράζουμε γιαυτό μας έχουν καβαλήσει και υπάρχουν άτομα που δυστυχώς μόνο στα μπουρδέλα πηδάνε...όταν σκεφτείς πόσο κορόιδο πιάστηκες για να το παίξεις άνετος και επειδή είσαι ήρεμος τα ξαναλέμε...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Α ξέχασα...ΠΑΝΤΩΣ αυτή κέρδισε...!!! ;)με τις φωνες σε αυτους τους χωρους κανενας δεν κερδισε.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ειχανε σβησει φωτα τα παντα ολα.Ε τότε εσύ πολυήρεμε και πολύπράε ειρηνικέ τύπε να ξαναπας να στα φάει η τσατσούλα...αφού σαρέσει...έλα μην κρύβεσαι!
κοροϊδακι δεν χρειάζεται φωνές...μόνο ένα αγριο του σκοτωμού κοίταγμα στα μάτια θέλει!!
αλλά στην ελλάδα ακόμα και να μας κλέψουν και ό,τι και να μας κάνουν τη γυναίκες δεν τις πειράζουμε γιαυτό μας έχουν καβαλήσει και υπάρχουν άτομα που δυστυχώς μόνο στα μπουρδέλα πηδάνε...όταν σκεφτείς πόσο κορόιδο πιάστηκες για να το παίξεις άνετος και επειδή είσαι ήρεμος τα ξαναλέμε...
Τι να λεμε τωρα.Αστο.Εχω φρυδια να της τα πω απο κοντα.Και στην τελικη 60 γιουρακια εδωσα,3 μουνακια μου γλειψαν τα @@,εχυσα τα δυο.Καμια αλλη απορια απαλευτε?
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Εγώ,τι απορία? Να ντυθώ και γω πόρνη να μπω στο δωμάτιο να στα χαϊδέψω και μετά που θα χω φωνάξει την αστυνομία να μου δώσεις 20-30 γιούρια για να σε διώξω για τις υπηρεσίες που δεν σου πρόσφερα και που εγώ φταίω αν δεν έχω άδεια να εκδίδομαι.....ειχανε σβησει φωτα τα παντα ολα.
Τι να λεμε τωρα.Αστο.Εχω φρυδια να της τα πω απο κοντα.Και στην τελικη 60 γιουρακια εδωσα,3 μουνακια μου γλειψαν τα @@,εχυσα τα δυο.Καμια αλλη απορια απαλευτε?
μπρρρρρρ λίγη λογική ρεεεε στα φαγε τα λεφτά χωρίς να φταις και δεν μίλησες....συγκεντρωωωώσου!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Εγώ,τι απορία? Να ντυθώ και γω πόρνη να μπω στο δωμάτιο να στα χαϊδέψω και μετά που θα χω φωνάξει την αστυνομία να μου δώσεις 20-30 γιούρια για να σε διώξω για τις υπηρεσίες που δεν σου πρόσφερα και που εγώ φταίω αν δεν έχω άδεια να εκδίδομαι.....
μπρρρρρρ λίγη λογική ρεεεε στα φαγε τα λεφτά χωρίς να φταις και δεν μίλησες....συγκεντρωωωώσου!
γραψε καμια ενημερωση πρωτα κ μετα να αμπελοφιλοσοφεις
Με τσιμπουκωνε κανα 5λεπτο αγρια.Διαβασε τι γραφω.Τελος το spam στο θρεντ που ειναι για πληροφοριες και οχι για διαδικτυακο ξεκατινιασμα
Επισκέπτης
Ἡ συνέχισις τῆς ἀντιπαραθέσεως εἶναι ἄνευ νοήματος.
Διὰ διαφόρους λόγους ἡ πλειοψηφία τῶν ἐκδιδομένων δὲν ἔχει ἄδειαν. Τοῦτον οὐδόλως θὰ πρέπῃ νὰ μᾶς ἀπασχολῇ. Ἐὰν περιωριζόμεθα μόνον εἰς τὰς ἀδειούχους, ποτὲ δὲν θὰ ἀπολαμβάναμε τοὺς ἀδάμαντας οἵτινες ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρὸν ἐμφανίζονται εἰς τὸ προσκήνιον τῆς ἀθηναϊκῆς πορνείας διὰ βραχὺ κατὰ τὸ μᾶλλον ἤ ἦττον διάστημα.
Ὑπὸ τὰς περιγραφείσας συνθὴκας ἡ ἐμμονὴ εἰς τὴν ἐπιστροφὴν τῶν χρημάτων θὰ ἦτο ἄτοπος.
Διὰ διαφόρους λόγους ἡ πλειοψηφία τῶν ἐκδιδομένων δὲν ἔχει ἄδειαν. Τοῦτον οὐδόλως θὰ πρέπῃ νὰ μᾶς ἀπασχολῇ. Ἐὰν περιωριζόμεθα μόνον εἰς τὰς ἀδειούχους, ποτὲ δὲν θὰ ἀπολαμβάναμε τοὺς ἀδάμαντας οἵτινες ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρὸν ἐμφανίζονται εἰς τὸ προσκήνιον τῆς ἀθηναϊκῆς πορνείας διὰ βραχὺ κατὰ τὸ μᾶλλον ἤ ἦττον διάστημα.
Ὑπὸ τὰς περιγραφείσας συνθὴκας ἡ ἐμμονὴ εἰς τὴν ἐπιστροφὴν τῶν χρημάτων θὰ ἦτο ἄτοπος.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Εμ βέβαια τέλος,σιγά μην ασχολούμαστε με σένα που σε πιάσανε κορόιδο
γραψε καμια ενημερωση πρωτα κ μετα να αμπελοφιλοσοφεις
Με τσιμπουκωνε κανα 5λεπτο αγρια.Διαβασε τι γραφω.Τελος το spam στο θρεντ που ειναι για πληροφοριες και οχι για διαδικτυακο ξεκατινιασμα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ἡ συνέχισις τῆς ἀντιπαραθέσεως εἶναι ἄνευ νοήματος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις