You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Κι η οποια εχει το καλυτερο πατουρι που κυκλοφορει στην Φυλης!66 το απογευμα η ρουμανα χριστινα,εξαιρετικο σωμα,καλη μουρη,καλο γαμησι,οχι τρομερο αλλα καλο,δεν το κλαις το 20αρικο.
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
20 το πολυ 30 ευρω φιλε
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
kokolonge ευχαριστουμε !!!
ενα ελαχιστο λυθαρακι στην ενημερωση απο εμενα:
σημερα στο φωκαιας25 (στο κατω- κιτρινη πορτα) η Βικτορια Ρωσιδα.
Δεν ειμαι και παρα πολυ των μπουρδελων προτιμω την ανεση και τα εξτρα των στουντιο αλλα τετοιο νιμου ειναι 100% για στουντιο συναγωνιστες . Σαν Μοντελο κανονικο και πανεμορφο ρωσικο καυλιαρικο προσωπο. Ξανθια και σωμα αγαλμα !!! (αν και οχι και τοσο μεγαλοι βυζοι που ειμαι φαν )
Δυστυχως ομως μεσα ειναι η πιο μεγαλη φολα και ξεπετα που υπαρχει. Απατη και Αισχος !!!
Να μην περασει κανεις και την πατησει :S Αλαργα !!
πιο πολλα σε κριτικη αργοτερα η αυριο
πολυ κριμα
Δεν ειμαι και παρα πολυ των μπουρδελων προτιμω την ανεση και τα εξτρα των στουντιο αλλα τετοιο νιμου ειναι 100% για στουντιο συναγωνιστες . Σαν Μοντελο κανονικο και πανεμορφο ρωσικο καυλιαρικο προσωπο. Ξανθια και σωμα αγαλμα !!! (αν και οχι και τοσο μεγαλοι βυζοι που ειμαι φαν )
Δυστυχως ομως μεσα ειναι η πιο μεγαλη φολα και ξεπετα που υπαρχει. Απατη και Αισχος !!!
πολυ κριμα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
kokolonge ευχαριστουμε !!!
πολυ κριμα
απογευμα ή πρωι.
ευχαριστω δεν χρειαζονται
το θεμα ειναι να κανουμε ολοι οτι μπορουμε .
ακομα κ αν γραφουμε μια τσαρκα 2 μαγαζιων.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Απο 10ευρω(Κολωνου47)μεχρι 20αρικο στα περισσοτερα ντελαΠαιδια μια ερωτηση....
Οι τιμες στα μπορδελα απο ποσο μεχρι ποσο παει?????
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Απο 10ευρω(Κολωνου47)μεχρι 20αρικο στα περισσοτερα ντελα
10???τι γαμας με αυτα τα λεφτα? λιλες??
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
οχι και συναγωνιστες ρε φιλε.
μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
φωκαιας 22 απογευμα ξανθο καλο κορμι και προσωπο.γνωστη κ ως χρυσο μουνακι,κουκλιτσα φραουλιτσα,ρουφαει πουτσο σαν μπανανα.
Ελένη
...έτσι μας την βάφτισε η τσατσά γελώντας και η ίδια με τις φράουλες και τις μπανάνες που αράδιασε
Η Χριστίνα (παρότι καστανόξανθη με κοντά μαλλιά) είναι πράγματι καλή και στην εμφάνιση και στο δωμάτιο (σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων) ;)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ελένη
...έτσι μας την βάφτισε η τσατσά γελώντας και η ίδια με τις φράουλες και τις μπανάνες που αράδιασε
Η Χριστίνα (παρότι καστανόξανθη με κοντά μαλλιά) είναι πράγματι καλή και στην εμφάνιση και στο δωμάτιο (σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων) ;)
εχω γραψει κριτικη για την χρστινα απο τον μαρτη φαρκελε.
leasedline
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κυριακη πρωι φυλης, τι καλο παιζει?????..... ...... ......????????
Επισκέπτης
59 κατω παιζει ενα πολυ καλο ΚοριναΚυριακη πρωι φυλης, τι καλο παιζει?????..... ...... ......????????
δεν ειναι % οτι θα ειναι εκει αλλα τελευταια την εχω πετυχει οποτε εχω παει πρωι
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καλησπερα συναγωνιστες ψαχνω απο τον μαρτιο την μαρινα απο την ρωσια τελευταια την ειδα μαγνησια 11 φυλης περιοχη ...μηπως κανενας συναγωνιστης εχει νεοτερα για την μαρινα ειναι 35-40 ψηλη μελαχροινη μικρο στηθος μεγαλη συμμετοχη φοβερο τσιμπουκι κ ιππασια .....
Αδάνων 2 ( κάθετη στη Λιοσίων) απογευματινή φίλε μου!
Επισκέπτης
29/05/09 21.30 - 23.00
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΚΑΤΩ (Ἐκκίνησις)
Χρώματα, ἀρώματα, ὡραῖοι πίνακες εἰς τὸν χῶρον ὑποδοχῆς καὶ τὸ ὑπερ - σῶμα τῆς Πωλίνας.
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΚΑΤΩ
Νεαρὸν λεπτὸν μελαγχροινὸν χαμογελαστόν.
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΑΝΩ
Ξανθὴ ὁλῖγον εὐσωμος θεαθείσα καὶ εἰς τὸ Φ65 ἄνω. Ἀναιδεστάτη ὑπηρεσία εἰρωνευομένη τοὺς ἀποχωρούντας. Δύσκολος ὁ προσπορισμὸς χρημάτων εἰς τὰ 60, ἰδιαίτατα ὅταν εἰς τὴν νεότητὰν σου τὰ ἐκαταχράσθησαν οἱ προαγωγοί.
ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Ξανθὸν νευρῶδες οὐχὶ δυσάρεστον.
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΑΝΩ
Μελαγχροινὸν νέον μικρόσωμον.
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΚΑΤΩ (Ἀντελλόσπιτο)
Ἡ εὐειδὴς μπανανίτσα φραουλίτσα κ.τ.λ.
Φ134 ΙΣΟΓΕΙΟΝ
Ὄχι ἡ ἐντυπωσιακὴ Ναταλία τοῦ περασμένου Σαββάτου ἀλλὰ μία Κατερίνα ὁλιγώτερον ὡραία, ξανθή.
Φ134 ΑΝΩ
Ξανθὴ σχετικῶς εὔσωμος, ὑψηλὴ, μὲ βραχείαν κόμην, γνωστὴ φυσιογνωμία, ἀλλὰ ἡ ἀδιαφορία της ἀπομακρύνει τὸν ὑποψήφιον πελάτην.
Φ95
Ἡ ἐντυπωσιακὴ μελαγχροινὴ παρεπιδημούσα εἰς τὸν ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Μύρων οἰκῖσκον τὸ προηγούμενον Σάββατον.
Φ109
Ξανθὴ μικρόσωμος οὐχὶ ἄσχημος ἀλλὰ νευρικὴ καὶ δυσάρεστος.
Φ65
Ξανθὴ Ρωσσὶς μικρόσωμος. Καλὴ ὑπηρεσία.
Φ200
Ἕλενα, ἡ ὁποία παρέλαβεν τὸν συνάδελφον καὶ ἐξῆλθεν μετὰ τὴν παρέλευσιν 20λέπτου (ἄνευ ἐπιπροσθέτου ἀμοιβῆς). Εἰς ἐρώτησιν τῆς ὑπηρεσίας διατὶ ἤργησε ἀπήντησε "γκάμαγκα".
Γνωρίζει τὰς φωνὰς τῶν ρημάτων τῆς Ἑλληνικῆς...
Εἰς ὅλα τὰ προαναφερθέντα πορνεῖα, πλὴν τῶν τῆς Διδύμου καὶ Φ95, αἱ ἐργαζόμεναι ἐπαρουσιάζοντο γυμνόστηθαι.
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΚΑΤΩ (Ἐκκίνησις)
Χρώματα, ἀρώματα, ὡραῖοι πίνακες εἰς τὸν χῶρον ὑποδοχῆς καὶ τὸ ὑπερ - σῶμα τῆς Πωλίνας.
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΚΑΤΩ
Νεαρὸν λεπτὸν μελαγχροινὸν χαμογελαστόν.
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΑΝΩ
Ξανθὴ ὁλῖγον εὐσωμος θεαθείσα καὶ εἰς τὸ Φ65 ἄνω. Ἀναιδεστάτη ὑπηρεσία εἰρωνευομένη τοὺς ἀποχωρούντας. Δύσκολος ὁ προσπορισμὸς χρημάτων εἰς τὰ 60, ἰδιαίτατα ὅταν εἰς τὴν νεότητὰν σου τὰ ἐκαταχράσθησαν οἱ προαγωγοί.
ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Ξανθὸν νευρῶδες οὐχὶ δυσάρεστον.
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΑΝΩ
Μελαγχροινὸν νέον μικρόσωμον.
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΚΑΤΩ (Ἀντελλόσπιτο)
Ἡ εὐειδὴς μπανανίτσα φραουλίτσα κ.τ.λ.
Φ134 ΙΣΟΓΕΙΟΝ
Ὄχι ἡ ἐντυπωσιακὴ Ναταλία τοῦ περασμένου Σαββάτου ἀλλὰ μία Κατερίνα ὁλιγώτερον ὡραία, ξανθή.
Φ134 ΑΝΩ
Ξανθὴ σχετικῶς εὔσωμος, ὑψηλὴ, μὲ βραχείαν κόμην, γνωστὴ φυσιογνωμία, ἀλλὰ ἡ ἀδιαφορία της ἀπομακρύνει τὸν ὑποψήφιον πελάτην.
Φ95
Ἡ ἐντυπωσιακὴ μελαγχροινὴ παρεπιδημούσα εἰς τὸν ἐπὶ τῆς ὁδοῦ Μύρων οἰκῖσκον τὸ προηγούμενον Σάββατον.
Φ109
Ξανθὴ μικρόσωμος οὐχὶ ἄσχημος ἀλλὰ νευρικὴ καὶ δυσάρεστος.
Φ65
Φ200
Ἕλενα, ἡ ὁποία παρέλαβεν τὸν συνάδελφον καὶ ἐξῆλθεν μετὰ τὴν παρέλευσιν 20λέπτου (ἄνευ ἐπιπροσθέτου ἀμοιβῆς). Εἰς ἐρώτησιν τῆς ὑπηρεσίας διατὶ ἤργησε ἀπήντησε "γκάμαγκα".
Γνωρίζει τὰς φωνὰς τῶν ρημάτων τῆς Ἑλληνικῆς...
Εἰς ὅλα τὰ προαναφερθέντα πορνεῖα, πλὴν τῶν τῆς Διδύμου καὶ Φ95, αἱ ἐργαζόμεναι ἐπαρουσιάζοντο γυμνόστηθαι.
Επισκέπτης
Φ65
Συγγνώμη, αὐτὸ ἦτο ΠΙΠΙΝΟΥ 65. Ἐξάλλου εἰς τὸ Φ65 ὑπάρχουν 2 πορνεῖα.
μίνι πρωινή μπουρδελοαναφορά:
Φυλής 109Β σχετικά ψηλή μελαχρινούλα αδύνατη με προσωπο απο αυτά που με αρέσουν (δηλαδή περισσότερο σκυλε παρά κουκλίστικο). Φαίνεται υποσχόμενη αλλα έχω την εντύπωση οτι την έχω ξαναπάρει πιο παλιά και ήταν μούφα (μπορεί βέβαια να την μπερδέυω με άλλη).
Φυλής 66Δ μούστης τσάτσος με κοπελούδα γύρω στο 1:65 αδύνατη με μικρό βυζί και κοντό κόκκινο μαλλάκι. Με το που βγήκε έκανα να φύγω και προσπάθησε με νάζια να με κρατήσει μέσα αλλα σε εκείνο τον χώρο δεν γαμάω ούτε και την Τζέσικα Μπίελ.
Φυλής 69Α Το γνωστό Χριστηνάκι, με σπέσιαλ περιποίηση. Φυσικά και κατέθεσα και μέσα στα περίπου 20 λεπτά που έκατσα έκανα σχεδόν ότι ήθελα (πατουσάκια, δαχτυλάκια κ.α.), με την συνοδεία γλυκόλογων και χαχανιτών και απο τους δύο. Δυστηχώς τον άλλο μήνα φευγει για διακοπούλες στην πατρίδα της αλλα θα ξαναγυρίσει.
Διδύμου 8Β Βίκυ, milf γύρω στα 45 ξανθιά, ψηλή με μικρό στήθος. Θυμίζει την γειτόνισα σας. Εφόσων την είχα ξαναπάρει παλιά και είχα μείνει ευχαριστημένος αποφάσισα να επανακαταθέσω αφού είναι δύσκολο να πηγαίνω τα πρωινά που δουλέυει. Αρκετά καλή με σπέσιαλ γλύψιμο στον κάβαλο (κάνοντας με σχεδόν να τελειώσω) και για όσους θέλουν βάζει και δάχτυλο (με προφυλακτικό). Γενικά έμεινα ευχαριστημένος και οφείλω να ομολογήσω οτι ηταν αρκετά καθαρη (μάλιστα παλαιότερα που την είχα ρωτήσει αν κάνει ποδολατρικό πήγε και έπλυνε τα πόδια της!!)
Φυλής 71Α Η Barbie για όσους την ξέρουν με άσπρα εσώρουχα. Πιο παλιά που την είχα πάρει ήταν καλή αλλα όταν διάβασα οτι κάνει ακάποτο (όταν είχα πάει εγώ δεν με είχε κάνει) δεν ξαναπήγα αφού δεν με αρέσουν τα extreme sports...
Φυλής 109Β σχετικά ψηλή μελαχρινούλα αδύνατη με προσωπο απο αυτά που με αρέσουν (δηλαδή περισσότερο σκυλε παρά κουκλίστικο). Φαίνεται υποσχόμενη αλλα έχω την εντύπωση οτι την έχω ξαναπάρει πιο παλιά και ήταν μούφα (μπορεί βέβαια να την μπερδέυω με άλλη).
Φυλής 66Δ μούστης τσάτσος με κοπελούδα γύρω στο 1:65 αδύνατη με μικρό βυζί και κοντό κόκκινο μαλλάκι. Με το που βγήκε έκανα να φύγω και προσπάθησε με νάζια να με κρατήσει μέσα αλλα σε εκείνο τον χώρο δεν γαμάω ούτε και την Τζέσικα Μπίελ.
Φυλής 69Α Το γνωστό Χριστηνάκι, με σπέσιαλ περιποίηση. Φυσικά και κατέθεσα και μέσα στα περίπου 20 λεπτά που έκατσα έκανα σχεδόν ότι ήθελα (πατουσάκια, δαχτυλάκια κ.α.), με την συνοδεία γλυκόλογων και χαχανιτών και απο τους δύο. Δυστηχώς τον άλλο μήνα φευγει για διακοπούλες στην πατρίδα της αλλα θα ξαναγυρίσει.
Διδύμου 8Β Βίκυ, milf γύρω στα 45 ξανθιά, ψηλή με μικρό στήθος. Θυμίζει την γειτόνισα σας. Εφόσων την είχα ξαναπάρει παλιά και είχα μείνει ευχαριστημένος αποφάσισα να επανακαταθέσω αφού είναι δύσκολο να πηγαίνω τα πρωινά που δουλέυει. Αρκετά καλή με σπέσιαλ γλύψιμο στον κάβαλο (κάνοντας με σχεδόν να τελειώσω) και για όσους θέλουν βάζει και δάχτυλο (με προφυλακτικό). Γενικά έμεινα ευχαριστημένος και οφείλω να ομολογήσω οτι ηταν αρκετά καθαρη (μάλιστα παλαιότερα που την είχα ρωτήσει αν κάνει ποδολατρικό πήγε και έπλυνε τα πόδια της!!)
Φυλής 71Α Η Barbie για όσους την ξέρουν με άσπρα εσώρουχα. Πιο παλιά που την είχα πάρει ήταν καλή αλλα όταν διάβασα οτι κάνει ακάποτο (όταν είχα πάει εγώ δεν με είχε κάνει) δεν ξαναπήγα αφού δεν με αρέσουν τα extreme sports...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις