Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (15 μέλη και 217 επισκέπτες)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Συναγωνιστές εμείς είμαστε οι πελάτες άρα έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε παράπονα, αίτηση για επιστροφή χρημάτων, δηλ. με αυτήν την λογική η κάθε χαζογκόμενα που κανονικά θα καθάριζε τουαλέτες μπορεί να βγει ανώτερη από εμάς? [η τσατσά ΔΕΝ τα κρατάει η τάνα επωφελείται πάντα-πληρώθηκε 20-50 ευρώ για 2 λεπτά δουλειά! :tits:]

Ε τότε εσύ πολυήρεμε και πολύπράε ειρηνικέ τύπε να ξαναπας να στα φάει η τσατσούλα...αφού σαρέσει...έλα μην κρύβεσαι!  :2funny:
κοροϊδακι δεν χρειάζεται φωνές...μόνο ένα αγριο του σκοτωμού κοίταγμα στα μάτια θέλει!!
αλλά στην ελλάδα ακόμα και να μας κλέψουν και ό,τι και να μας κάνουν τη γυναίκες δεν τις πειράζουμε γιαυτό μας έχουν καβαλήσει και υπάρχουν άτομα που δυστυχώς μόνο στα μπουρδέλα πηδάνε...όταν σκεφτείς πόσο κορόιδο πιάστηκες για να το παίξεις άνετος και επειδή είσαι ήρεμος τα ξαναλέμε...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ἡ συνέχισις τῆς ἀντιπαραθέσεως εἶναι ἄνευ νοήματος.

Διὰ διαφόρους λόγους ἡ πλειοψηφία τῶν ἐκδιδομένων δὲν ἔχει ἄδειαν. Τοῦτον οὐδόλως θὰ πρέπῃ νὰ μᾶς ἀπασχολῇ. Ἐὰν περιωριζόμεθα μόνον εἰς τὰς ἀδειούχους, ποτὲ δὲν θὰ ἀπολαμβάναμε τοὺς ἀδάμαντας οἵτινες ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρὸν ἐμφανίζονται εἰς τὸ προσκήνιον τῆς ἀθηναϊκῆς πορνείας διὰ βραχὺ κατὰ τὸ μᾶλλον ἤ ἦττον διάστημα.

Ὑπὸ τὰς περιγραφείσας συνθὴκας ἡ ἐμμονὴ εἰς τὴν ἐπιστροφὴν τῶν χρημάτων θὰ ἦτο ἄτοπος.

χ 1000

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ενημερωσούλα γιατί παρεκτραπήκαμεν.

Πρωινή από Φωκαίας

17 κάτω ... κάτι αδιάφορο
17 πάνω η Βίκυ 1,75 νταρντάνα με 3,5άρια φουσκωτά στήθια και αντίστοιχα χείλια (κάπου την έχω ξαναδει)
25 κάτω ψηλή ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος

και Φυλής
80 η Μαρία κονδοπούτ με σιλικον στήθος και όχι ωραία φάτσα
71 κάτω η Κάτια με τα εξτραδάκια της
69 κάτω η γνωστή ξενερέ ξανθιά
69 πάνω δεν ήταν η Χριστινούλα - ο στόχος μου - αλλά νέο λεπτό μελαχρινό με προεντεταμένες τις θηλές
67 νέο πρόσωπο - ένα μικρό κοριτσάκι 18-19 εδειχνε - δεν πειραματίστηκα.
65 κάτω η ξανθιά @@αρπάχτρα
59 κάτω μία ψηλή μελαχρινή ωραίο πρόσωπο λεπτή 2άρι στήθος
86 κάτω νέο πρόσωπο μπήκε με φόρα καλό κορμί αλλά έδειχνε ξεπέτα
66Δ η μινιόν Κατερίνα την οποία τίμησα λόγω προτίμησης σε σταθερές αξίες παρά σε πειραματισμούς απόρρεια 2-3 συνεχόμενων κλαμμένων 20άρικων

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια..που μπορω να βρω ενα καλο BBW?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
χθες απόγευμα πήγα στο σπίτι στην Κωvσταντινουπόλεως 166A χωρίς να περιμένω πολλά. βγήκε η γκόμενα, σώμα μέτριο με πεσμένο λίγο το στήθος αν και μεγάλο, και αρκετά καλή οπίσθια θέα. όταν ο τσατσός είπε την μαγική λέξη "κολαράκι" πέρασα.
στην πίπα μέτρια δεν ήθελε να κουνιέμαι εγώ παρά μόνο αυτή να το καταπίνει και όχι βαθιά. μετά την γύρισα από πίσω, όπου χωρίς μεγάλη δυσκολία τον πήρε όλο στην κολάρα της και δεν δυσανασχετούσε καθόλου, όσο και αν άνοιγα τα κολομάγουλα. όταν τελείωσα δεν τραβήχτηκε αμέσως αλλά περίμενε μέχρι να τον βγάλω μόνος μου.
σε τελική για τους λάτρεις της πίσω πόρτας, αξίζει μία επίσκεψη!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το Χριστηνάκι έχει άδεια δηλαδή;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εκ περιεργείας ρωτάω αφού, πλέον έχω πάει τόσες φορές που έχω αποκτήσει κάρτα golden member. Πάντως πάντα είναι καθαρή, ορεξάτη και απο όσο μου έχει πεί και έχω δεί δεν βάζει πακιστανούς και μάυρους.

Δυστηχώς Ιούλιο-Αυγουστο θα λείπει (κατα πάσα πιθανότητα) αλλα μετά θα επιστρέψει για να δουλέψει λίγο ακόμα. Απο όσο ξέρω θα σταματήσει κάποια στιγμή και της είπα οτι καλά θα κάνει, να μαζέψει όσα λευτά μπορεί και να κάνει κάποια άλλη δουλεία, πρίν καταντήσει σαν αυτές που δουλέυουν στο Μεταξουργείο για 10€...Γενικά πάντως άμα της πιάσεις την κουβέντα μετά το κοκο, θα δείς οτι δεν είναι καθόλου, χαζοχαρούμενη...

redlight

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εκ περιεργείας ρωτάω αφού, πλέον έχω πάει τόσες φορές που έχω αποκτήσει κάρτα golden member. Πάντως πάντα είναι καθαρή, ορεξάτη και απο όσο μου έχει πεί και έχω δεί δεν βάζει πακιστανούς και μάυρους.

Δυστηχώς Ιούλιο-Αυγουστο θα λείπει (κατα πάσα πιθανότητα) αλλα μετά θα επιστρέψει για να δουλέψει λίγο ακόμα. Απο όσο ξέρω θα σταματήσει κάποια στιγμή και της είπα οτι καλά θα κάνει, να μαζέψει όσα λευτά μπορεί και να κάνει κάποια άλλη δουλεία, πρίν καταντήσει σαν αυτές που δουλέυουν στο Μεταξουργείο για 10€...Γενικά πάντως άμα της πιάσεις την κουβέντα μετά το κοκο, θα δείς οτι δεν είναι καθόλου, χαζοχαρούμενη...
Για το Χριστινακι στο 69 δεν μιλας?
Θα συμφωνησω μαζι σου. Νομιζω ειναι απο τις καλες επαγγελματιες και αξιζει τα λεφτα της.

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε τότε εσύ πολυήρεμε και πολύπράε ειρηνικέ τύπε να ξαναπας να στα φάει η τσατσούλα...αφού σαρέσει...έλα μην κρύβεσαι!  :2funny:
κοροϊδακι δεν χρειάζεται φωνές...μόνο ένα αγριο του σκοτωμού κοίταγμα στα μάτια θέλει!!
αλλά στην ελλάδα ακόμα και να μας κλέψουν και ό,τι και να μας κάνουν τη γυναίκες δεν τις πειράζουμε γιαυτό μας έχουν καβαλήσει και υπάρχουν άτομα που δυστυχώς μόνο στα μπουρδέλα πηδάνε...όταν σκεφτείς πόσο κορόιδο πιάστηκες για να το παίξεις άνετος και επειδή είσαι ήρεμος τα ξαναλέμε...

σωστος!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Όλες λένε ότι θα σταματησουν σε ''λιγους μηνες'',αλλά πας μετα απο ''πολλους μηνες'' και ειναι ακομα εκει.Ειναι γλυκο το χρημα,ό,τι και να λενε και δεν το απαρνιωνται τελικα...

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα η Αντα που αντικαθιστα το Χριστινακι(Φ69 πανω) ξερουμε τι βαρδια ειναι και για ποσο καιρο θα ειναι λεω να την επισκεφτω :knockinb :fuck2:.Αξιζει η θα κλαψουμε το 20σαρικο??? :'( :'( :'(

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Καλησπερα η Αντα που αντικαθιστα το Χριστινακι(Φ69 πανω) ξερουμε τι βαρδια ειναι και για ποσο καιρο θα ειναι λεω να την επισκεφτω :knockinb :fuck2:.Αξιζει η θα κλαψουμε το 20σαρικο??? :'( :'( :'(
ελα μωρε για ενα 20αρικο κανεις ετσι??? σκεψου αλλοι που κλαινε 100αρια λαι 400αρια :2funny: :2funny: :2funny: αλλα ετσι ειναι, οι πουτανες και η εφορια ΠANTA προπληρωνονται

Επισκέπτης
Πριν από λίγο,Φώκαιας 24-Χριστίνα.Παχουλή ξανθιά,Ελληνίδα κατά την τσατσά.Ρώτησα για την Αριάνα(Μαρία-Φυλής 80) και είπε οτι έχει σταματήσει από αυτό το μαγαζί.

Ξέρει κανείς που δουλεύει;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aπογευματινη βολτιτσα στο Μεταξι...
Κολωνου11 πανω
Συλβια...γαζελα που ετρωγε στο χωριο της διπλες μεριδες!Φημολογειται οτι ειναι κουνιαδα του Αμπομπαγκουε γνωστου κι ως το Ζαρκαδι της Αλ Αχλι!
Κολωνου11 ισογειο
Φοβερη τσατσα..μαλλον πρωην πουτανα...εψηνε Πακη που φοραγε ασημενια nike σαγιοναρα να ανταλλαξουν πασουμια :grin: Η κοπελα ενα στρουμπουλουτσικο μελαχρινο κοριτσακι!
Κολωνου11 υπογειο
Ξανθο μινιον μετριο
Κολωνου27 πανω
Καστανοξανθη ψηλη με μετριο σωμα αλλα σχετικα συμπαθητικη φατσα!Παιζει και να ναι καλη μεσα
Κολωνου27 υπογειο
Τζωρτζια απο Φυλης59...μακρια κι αγαπημενα οπως ακουγεται!
Κολωνου27 ισογειο
Ξανθο το οποιο το ειδα στα πεταχτα αλλα μου φανηκε αρκετα καλο για Μεταξι!
Ιασωνος19 πανω
Η Αντζυ η βυζαρου απο το Βιργινιας Μπενακη μου παρουσιασε την Αννουλα ενα ξανθο Ρωσσιδι καλο σχετικα
Ιασωνος19 ισογειο
Σονια το ξανθο σεξυ μιλφ
Ιασωνος 20α
Ωωω τι εκπληξη!!!Η Μαρινα η βυζοξεπετα τωρα και στην Ιασωνος!!Τολμω να πω πως δεν χαρηκε που με ειδε γι αυτο κι ανταλλαξαμε λιγα γαλλικα
Ιασωνος 20γ
Μαυρομαλλα της σειρας
Λεωνιδου 28 πανω
Καστανο κοντο με αρκετα καλο κορμακι δινει και λωκο στο 20αρικο!
Λεωνιδου28 ισογειο
Μελαχρινο ψηλο με piercing κατω απο τα χειλια!Κατι μου λεει οτι θα ειναι καλο μεσα για αυτο και δεν θα την γλιτωσει 
Ιασωνος30 πανω
Καστανο κοντο με πεσμενα 2,5αρια
Ιασωνος30 υπογειο
Μαυρομαλλικο μιλφ με πολυ ομορφο προσωπο αλλα και πολυ μετριο σωμα!
Ιασωνος33
Συναγωνιστης που κατεβαινε με ενημερωσε για γαζελα και δεν μπηκα στον κοπο να ανεβω
Ιασωνος37 πανω
Το κλασσικο ομορφο καστανο που βρισκεται εκει στην απογευματινη βαρδια
Ιασωνος37 ισογειο
Η Πριγκιπισσα του Μεταξουργειου-Ελενα το πανεμορφο μελαχρινο!
Ιασωνος46 πανω
Μαυρομαλλικο κοντο μετριο
Ιασωνος46 ισογειο
Θηριωδης μαυρομαλλα με καμπυλες και γυαλια με κοκκινο σκελετο!Cult παρουσια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
www.smileyssmilies.com]
3dmhobbysmiley3.gif
[/url]

επιτέλους μια ενημέρωση ...

παρά την ζέστη !!!  :)

αν και δεν ζεστάθηκε ακόμη για τα καλά η άσφαλτος !!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
www.smileyssmilies.com]
3dmhobbysmiley3.gif
[/url]

αν και δεν ζεστάθηκε ακόμη για τα καλά η άσφαλτος !!!
Oταν θα ζεσταθει για τα καλα αστα να πανε!!Θα στοιχειωσει για τα καλα το θρεντ..
Και μια συνοπτικη ενημερωση για τα αξιοσημειωτα...
Λεωνιδου28 πανω...δεν ειναι πολυ κακο το καστανο που δινει κωλο στο 20αρικο!
Ιασωνος 20α...Μαρινα απο Φυλης με τις  :tits2:!Μια απο τις ξεπετες της Φυλης οπως και η Τζωρτζια απο το Κολωνου27 υπογειο πηγαν εκει που τους αξιζει!Μακαρι να ακολουθησουν και πολλες αλλες
Λεωνιδου28 ισογειο
Αν και δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη κατι μου λεει οτι αυτο το μελαχρινακι θα ειναι πολυ καλο μεσα!
Ιασωνος37 ισογειο
Απορω που αυτο το πλασμα δουλευει ακομα στο Μεταξι!!Εμφανισιακα ειναι τουλαχιστον για στουντιο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι φίλοι

είναι φίλοι...

οι μπουρδελόβιοι δεν "διορθώνονται" ποτέ παρά την ζέστη !!!

και οι πουτάνες θα επιδιώκουν

τον πλουτισμό και την  ευτυχία ...  :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οι φίλοι

είναι φίλοι...

οι μπουρδελόβιοι δεν "διορθώνονται" ποτέ παρά την ζέστη !!!

και οι πουτάνες θα επιδιώκουν

τον πλουτισμό και την  ευτυχία ...  :grin: :grin: :grin:

Καλημέρα φίλε Φαρκέλι!! Για ποιά ευτυχία μιλάς; :think: :think: :think:

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Συνχύστες παίζει κανένα κωλί να πάμε να ηρεμήσουμε? Ή έστω κάτι καλό για γαμησάκι.......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom