Την καλησπέρα μου στους συμπαθέστατους συναγωνιστές
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η γνώση είναι το ύψιστο αγαθό, διότι η γνώση είναι ικανή να σου προσφέρει υγεία, ενώ η υγεία δεν σου προσφέρει γνώση και χωρίς γνώση η υγεία κινδυνεύει.
Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει την ύψιστη σημασία των ενημερώσεων, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.
Εχθές, στην δεύτερη βάρδια περί της 21:45 είδα τα εξής:
Φυλής 56: Αλεξάνδρα, μελαχρινή αρκετά αδύνατη, συμπαθητική από πρόσωπο. Πρόγραμμα δεν θυμάμαι μιας και δεν θα πέρναγα.
Φυλής 54 κάτω: Ορόρα, μελαμψή, με μεγάλο φυσικό στήθος, φορούσε γυαλιά και αυτή αρκετά συμπαθητική. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54 Πάνω: Λίζα, η ξανθιά μουνάρα, με το υπέραπλο πρόγραμμα και τα μηδενικά προκαταρκτικά.
Φώκαιας 27 (νομίζω) όπως μπεις αριστερά: Άννα, το μελαχρινό μωράκι που είχε χαθεί προ κορωνοιού και επέστρεψε πάλι. Απλό πρόγραμμα και αυτή δυστυχώς.
Φώκαιας 17Α: Χριστίνα, η Ελληνοουκρανέζα υποτίθεται, αρκετά αδύνατη, τόσο ώστε να μην μου αρέσει καθόλου. Φουλ πρόγραμμα απ ότι θυμάμαι.
Φώκαιας 17Β: Ιονέλα, ξανθιά μουνάρα από Ρουμανία με τατουάζ, ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα, απλό πρόγραμμα.
Η έλλειψη της Σόνιας είναι πολύ αισθητή για εμένα, αλλά τι να κάνουμε; Βολευόμαστε με ότι έχουμε.
Εχθές πέρασα με Ιονέλα, αν και απλό πρόγραμμα καθόλου βιαστική, μου θύμισε λίγο Τζούλια Αλεξανδράτου, φυσικά θα την ξανά προτιμήσω διότι μία ίσων καμία. Δεν είδα κάτι καινούριο και καλό στην βόλτα μου, αυτή είναι η ουσία
Καλό μεσημέρι