Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (45 μέλη και 348 επισκέπτες)

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
το απόγευμα ήταν κλειστό και στη γειτονιά ετοιμάζονταν για το Ραμαζάνι ....πολυ μαυρίλα!!!

Δεν ήταν κλειστό, έχουν βάλει μεταλλική πόρτα και πρέπει να πατήσεις το κουδούνι.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
I Γιατί 15 ευρώ??? Πολλά εινα. 10 ευρώ το πολύ και πρέπει να μας παρακαλανε κιόλας.
φίλε μου τι λες;;; την έχεις δει την Πάμελα;; έχεις περάσει μαζί της;; τέτοια μουνιά δεν έχουν ούτε τα στούντιο και σκέψου είμαι από αυτούς που κράζουν χρόνια το μεταξουργείο για τις επιλογές που έχουμε

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Ναι φιλε, δουλευει και το απογευμα, την πετυχα σε τσαρκα μου προχτες, πρεπει να ειναι καλη στο γαμησι, κανει και πρωκτικο..!  :wanker:
Κάνει και μάλιστα δυνατό πρωκτικό
:thumbsup:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Υπάρχει καμία κοπέλα για πρωκτικό για δεύτερη βαρδια ενδιαφέρομαι

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

Αλίσια από Φυλής 67.

Τι άλλο θα δούμε. Εν τω μεταξύ, στην κριτική του φίλου, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αλλά εγώ δεν έδωσα για πρόγραμμα μιας ώρας. Απλά ένα 20αρικο και πολύ είναι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.328
Πόντοι
27.261

Αλίσια από Φυλής 67.

Τι άλλο θα δούμε. Εν τω μεταξύ, στην κριτική του φίλου, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αλλά εγώ δεν έδωσα για πρόγραμμα μιας ώρας. Απλά ένα 20αρικο και πολύ είναι.

αλλά σαν βενεζουελα μου φάνηκε η προφορά  :tooth:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.074
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα, η Φωτεινή στο Δ27 ήταν στο πόστο της σήμερα.
Δεν θα μιλήσω για την εμφάνιση της, οποίος θέλει πάει και την βλέπει. Είναι μια γυναίκα 30+.
Σε υπηρεσίες πάντως είναι πολύ καλή.
Αν σου αρέσει εμφανισιακά, να περάσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστές μήπως έχει δει κάποιος αν άνοιξαν τα Ιάσονος 1 και 2;
Είχαν κάποιες με καλές υπηρεσίες ειδικά το 2 στον όροφο

To Ιασωνος 1 (γωνιακό απέναντι) έχει να δει σοβαρό κορμί από την εποχή της Καρολινας που πήγε μετά Φυλής. Για υπηρεσιες μόνο μία Μαρίνα έχει αλλά αυτή δεν βλέπεται. Προς το παρόν κλειστό.
Στον όροφο Ιάσωνος 2 η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από άποψη κορμιών
μιας που έχει ποικιλια και ορισμένες είναι οκ. Από υπηρεσιες, οφειλω να πω
ότι το μαγαζί εινσι πολύ σοβαρό
και καλύπτει τους πάντες.
Είναι όμως κι αυτό κλειστό.

:hi:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Καλησπέρα, η Φωτεινή στο Δ27 ήταν στο πόστο της σήμερα.
Δεν θα μιλήσω για την εμφάνιση της, οποίος θέλει πάει και την βλέπει. Είναι μια γυναίκα 30+.
Σε υπηρεσίες πάντως είναι πολύ καλή.
Αν σου αρέσει εμφανισιακά, να περάσεις.
φιλε μου , η Φωτεινη, αν μιλαμε για την εντυπωσιακη ψηλη κοπελα που δουλευε και παλια εκει ειναι κοντα στα 50 και με καπως αγριο προσωπο κατα την αποψη μου.
Βεβαια ειχε απο παλια άριστες κριτικες.  

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Στον όροφο Ιάσωνος 2 η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από άποψη κορμιών
μιας που έχει ποικιλια και ορισμένες είναι οκ. Από υπηρεσιες, οφειλω να πω
ότι το μαγαζί εινσι πολύ σοβαρό
και καλύπτει τους πάντες.

Είναι όμως κι αυτό κλειστό.

:hi:

:respect:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
φιλε μου , η Φωτεινη, αν μιλαμε για την εντυπωσιακη ψηλη κοπελα που δουλευε και παλια εκει ειναι κοντα στα 50 και με καπως αγριο προσωπο κατα την αποψη μου.
Αυτό έχω ακούσει και έγω,είναι παλία καραβάνα,μπορεί να μπερδεύτικέ ο συναγωνιστής με άλλη κοπέλα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Την καλησπέρα μου στους συμπαθέστατους συναγωνιστές  :hi:

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η γνώση είναι το ύψιστο αγαθό, διότι η γνώση είναι ικανή να σου προσφέρει υγεία, ενώ η υγεία δεν σου προσφέρει γνώση και χωρίς γνώση η υγεία κινδυνεύει.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει την ύψιστη σημασία των ενημερώσεων, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.

Εχθές, στην δεύτερη βάρδια περί της 21:45 είδα τα εξής:

Φυλής 56: Αλεξάνδρα, μελαχρινή αρκετά αδύνατη, συμπαθητική από πρόσωπο. Πρόγραμμα δεν θυμάμαι μιας και δεν θα πέρναγα.

Φυλής 54 κάτω: Ορόρα, μελαμψή, με μεγάλο φυσικό στήθος, φορούσε γυαλιά και αυτή αρκετά συμπαθητική. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54 Πάνω: Λίζα, η ξανθιά μουνάρα, με το υπέραπλο πρόγραμμα και τα μηδενικά προκαταρκτικά.

Φώκαιας 27 (νομίζω) όπως μπεις αριστερά: Άννα, το μελαχρινό μωράκι που είχε χαθεί προ κορωνοιού και επέστρεψε πάλι. Απλό πρόγραμμα και αυτή δυστυχώς.

Φώκαιας 17Α: Χριστίνα, η Ελληνοουκρανέζα υποτίθεται, αρκετά αδύνατη, τόσο ώστε να μην μου αρέσει καθόλου. Φουλ πρόγραμμα απ ότι θυμάμαι.

Φώκαιας 17Β: Ιονέλα, ξανθιά μουνάρα από Ρουμανία με τατουάζ, ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα, απλό πρόγραμμα.

Η έλλειψη της Σόνιας είναι πολύ αισθητή για εμένα, αλλά τι να κάνουμε; Βολευόμαστε με ότι έχουμε.

Εχθές πέρασα με Ιονέλα, αν και απλό πρόγραμμα καθόλου βιαστική, μου θύμισε λίγο Τζούλια Αλεξανδράτου, φυσικά θα την ξανά προτιμήσω διότι μία ίσων καμία. Δεν είδα κάτι καινούριο και καλό στην βόλτα μου, αυτή είναι η ουσία  :grin:

Καλό μεσημέρι  :hi:    

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Την καλησπέρα μου στους συμπαθέστατους συναγωνιστές  :hi:

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η γνώση είναι το ύψιστο αγαθό, διότι η γνώση είναι ικανή να σου προσφέρει υγεία, ενώ η υγεία δεν σου προσφέρει γνώση και χωρίς γνώση η υγεία κινδυνεύει.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει την ύψιστη σημασία των ενημερώσεων, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.

Καλό μεσημέρι  :hi:   

:hi: :respect: :hi:

ChrisGreat

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Η Σόνια από Φυλής το κοντοπουπτανο ξανθό πορνίδιο ξέρει κανείς αν θα επανέλθει; έκανε δυνατό γαμήσι και με λίγο ψήσιμο της τα έχυνες και στο πρόσωπο....

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.074
Πόντοι
11.005

Το πρόσωπο της είναι άγριο αλλά μου φαίνεται δύσκολο να είναι κοντά στα 50. Δεν έχει κορμί 50αρας. Δεν θα επιμείνω πάντως, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχει και σημασία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom