Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (38 μέλη και 244 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.077
Πόντοι
11.005
Μπράβο και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... επίσης αναρωτιέμαι εαν όντως αξίζει η κάποιοι πάλι τα φουσκώνουν...

Πριν 3-4 χρόνια την είχα πάρει. Μουναρος με service super.
Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είνα θα πάω και θα δω.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21

Ευχαριστώ φίλος! εάν είναι μόνο καθημερινες αδύνατον για μένα δυστυχώς...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Αν μιλάμε για κάποια Φωτεινή που μου είχε δείξει εκεί κάποιο μεσημέρι η τσατσά πριν από 2 χρόνια, το μόνο που θυμάμαι από την εμφάνισή της είναι το ύψος της!

Η συγκεκριμένη κάθε άλλο παρά μουνάρα ήταν!

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Αν μιλάμε για κάποια Φωτεινή που μου είχε δείξει εκεί κάποιο μεσημέρι η τσατσά πριν από 2 χρόνια, το μόνο που θυμάμαι από την εμφάνισή της είναι το ύψος της!

Η συγκεκριμένη κάθε άλλο παρά μουνάρα ήταν!

Πέρασα χθες από Διδυμου 27. Φάτσα μέτρια για τα γούστα μου, ποδαρες ατελείωτες. Δεν μπήκα, αλλά θα ξαναπάω για δοκιμή

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
οπότε βασικά είναι ψηλή, με ποδάρες και άρα αρκετούς τους εντυπωσιάζει αυτό...κατά συνέπεια δεν είναι απαραίτητα μουνάρα...τεσπά...θα αναμένουμε τους ανιχνευτές!!!

buffon13

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
5
Like
80
Πόντοι
0
Αλάνια έχει δοκιμάσει κάποιος την Μπέλλα από Φυλής 74 δεξιά; Νυχτερινή βάρδια.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης αν η Μπαρμπορα εργαζεται εκτος απο πρωι και απογευμα?Πριν την καραντινα εργαζοταν το πρωι στο Βεργας6 κατω και το απογευμα στο Βεργας6 πανω ακομα ετσι ειναι?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης αν η Μπαρμπορα εργαζεται εκτος απο πρωι και απογευμα?Πριν την καραντινα εργαζοταν το πρωι στο Βεργας6 κατω και το απογευμα στο Βεργας6 πανω ακομα ετσι ειναι?

Ναι φιλε, δουλευει και το απογευμα, την πετυχα σε τσαρκα μου προχτες, πρεπει να ειναι καλη στο γαμησι, κανει και πρωκτικο..!  :wanker:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μικρη ενημερωση απο

Κολωνου 27 ισογειο η Παμελα και η Καρολινα. Βενεζουελανες με πολυ καλα κορμια, η Καρολινα ισιωσε και το μαλλι και εχει ακομα πιο μουναρα.
ε ρε τι μουνι εχω γαμησει με μονο 15 ευρω !!!
I Γιατί 15 ευρώ??? Πολλά εινα. 10 ευρώ το πολύ και πρέπει να μας παρακαλανε κιόλας.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Βεργας 6α Μιλανα ξανθιά με κανονικό σώμα και μικρό στητο βυζι, απλό, όσο καλό σώμα έχει τόσο κακή είναι μέσα όταν είχε δοκιμαστεί πριν τη καραντίνα

Καλημέρα έχω γράψει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα φυσικά δεν αξίζει ούτε για δοκιμή παρά το νεαρό της ηλικίας ακατάλληλη.

Επίσης μια όποιον ενδιαφέρεται μια Μαριάννα Μιλφ που δούλευε πρωί στο Βεργας6 όροφο έχει πιάσει τώρα Κωνσταντινουπόλεως 166Α νυχτερινή βάρδια παρέα με την Αλεξία την ψηλή χτες αργά που πέρασα την ειδα.

Ακόμα πέρασα και μια από Μαραθώνος μονο το μεσαίο ήταν ανοικτό δούλευε μια Ίνα μελαχρινή έχει παχύνει κι άλλο σαν φατοσα αποκρουστική μετριότητα, δοκιμασμένη και άχρηστη στο δωμάτιο υπάρχει σχετική κριτική.

Δυστυχώς η Λάρισα η Ρωσίδα που είχε έρθει πέρυσι εκεί δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμα κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή μιλάμε η τύπισσα είχε απίστευτη όρεξη και πάθος στο δωμάτιο πρωτοφανές στα χρονικά.
Πόσο λείπει από εκεί μακάρι να γυρίσει

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Συναγωνιστές μήπως έχει δει κάποιος αν άνοιξαν τα Ιάσονος 1 και 2;
Είχαν κάποιες με καλές υπηρεσίες ειδικά το 2 στον όροφο

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Επίσης μια όποιον ενδιαφέρεται μια Μαριάννα Μιλφ που δούλευε πρωί στο Βεργας6 όροφο έχει πιάσει τώρα Κωνσταντινουπόλεως 166Α νυχτερινή βάρδια παρέα με την Αλεξία την ψηλή χτες αργά που πέρασα την ειδα.

Καλημέρα, λες την Μαριάννα την ξανθιά ρωσίδα γκιλφ? Νόμιζα το είχε εγκαταλείψει το άθλημα.. μεταμεσονύχτια την πέτυχες?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Να
Καλημέρα, λες την Μαριάννα την ξανθιά ρωσίδα γκιλφ? Νόμιζα το είχε εγκαταλείψει το άθλημα.. μεταμεσονύχτια την πέτυχες?
Ναι μεταμεσονύχτια η Μαριάννα που λες από Βεργας6 λίγο παλιότερα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι φιλε, δουλευει και το απογευμα, την πετυχα σε τσαρκα μου προχτες, πρεπει να ειναι καλη στο γαμησι, κανει και πρωκτικο..!  :wanker:

Επειδή κι εγώ λίγο πριν την καραντίνα πήγα στην Μπάρμπορα λόγω κριτικών ειδικά για κώλο, να σας πω ότι... ΟΚ... καλό αλλά όχι και διθυραμβικό όπως είναι στις κριτικές.

Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Επειδή κι εγώ λίγο πριν την καραντίνα πήγα στην Μπάρμπορα λόγω κριτικών ειδικά για κώλο, να σας πω ότι... ΟΚ... καλό αλλά όχι και διθυραμβικό όπως είναι στις κριτικές.

Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά!
είναι πως θα την πετύχεις γιατί καβλώνει και αυτή.
αν την πετύχεις καβλωμένη θα κάνει τρομερό γαμήσι, αν όχι θα κινηθεί στο μέσο όρο των υπολοίπων.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom