Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (18 μέλη και 217 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
Συναγωνιστή, μπορεί να μη ταυτιζόμαστε στα γούστα όσο αφορά τις milf και τις gilf, και να έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν, αλλά δε μπορώ να μην αναγνωρίσω τη μεγάλη σου συνεισφορά στο site, με τις αναλυτικές σου ενημερώσεις ειδικά αυτή την παράξενη περίοδο. Respect από εμένα, και με προσοχή οι τσάρκες  :hi: :hi:

μην αγχωνεσαι φιλε, προσωπικα δεν κραταω κακια σε κανεναν, παρολο που τσακωνομαστε μερικες φορες σε λογικα πλαισια παντα (εννοω ολους μας γενικως στο site). θυμησε μου αν εχει γινει κατι μεταξυ μας, γιατι δεν θυμαμαι ειλικρινα παντως.
αν εχεις παρατηρησει, σχεδον παντα βοηθαω κοσμακη οταν γνωριζω πραγματα.
εξαιρουνται οι κλωνοι που κανουν μπαμ απο μιλια.
στο θεμα γουστου τα εχουμε πει πολλακις, αλλοι γουσταρουν αδυνατες και μοντελε, αλλοι χοντρες και μπαζα, αλλοι θειτσες και γριες και παει λεγοντας.
οταν κανω ενημερωση λοιπον, την κανω με τα δικα μου ματια και χρησιμοποιω καθομιλουμενη (σα να μιλαω με φιλο μου δηλαδη), ωστε να ειναι οσο δυνατον πιο κατανοητη χωρις πολλες φιλοσοφιες και αλλα περιεργα.
οταν λοιπον βλεπω ενα μπαζο, δε μπορω να το πω αλλιως γιατι θα αδικησω τη χοντρουλα, τη μεσαια, την αδυνατη, τη μουναρα κτλπ, που θα δω παρακατω.
υπαρχουν με λιγα λογια βαθμιδες, οπως επισης και αναλογες βαθμιδες υπαρχουν στο service της καθε κοπελας.
αλλες ειναι για τα χοντρα, αλλες για γουτσου γουτσου, αλλες για ξεσκισμα, αλλες για ξυλο και αλλες για τον πουτσο και για κλωτσες.
δεν κανω ενημερωση με σκοπο να υποτιμησω καποιον η' καποια, αν και καποιες περιπτωσεις ειναι για να τραβας οτι τριχα εχεις μεχρι να μεινεις καραφλος εντελως.
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
ξερει κανας συναγωνιστης η ελενα απο φωκαιας 7 υπογειο η ξανθια παιζει πουθενα?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,απογευματινή τσάρκα στους δρόμους της αμαρτίας
Φιλιππίσου 11β:Άννα ξανθιά(πρωην μελεχρινή) πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και με φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του προκτικου,δεν μπήκα γιατί δεν έχω διαβασει καλές κριτικές
Φυλής 86β 2 κοπέλες Άντζελα κοντό,όμορφο,μελαχρινό και η Λάουρα λίγο πιο ψηλή ξανθία με ωραίο σωματάκι και τα 2 γαμεύσιμα με ένα κλικ παραπάνω στη κοντούλα  μια απο τις 2 έκανε απλό ένω η άλλη κοπέλα είχε στο μενού και το ελέυθερο στοματικό.
Φυλήσ 86α Η υπερμούναρος Άννα που έπαιζε μπάλα στη μοντελοάλυσιδα,θα έμπαινα απλά η Άννα είναι με τις μέρες τις,αν  είναι στα καλά της θα περάσεις σουπερ,αλλίως τρως πακέτο,οπότε δε ρισκαρά.
Φωκαίας 27α Η γνωστή Εμμανουέλα που κάποια στιγμή πρέπει να τιμήσω διότι φαίνετε καυλίαρα.
και τελευταία και καλύτερη όπου έγινε και κατάθεση,Φυλης 84β Η γνωστή σε όλους Αρινάρα,ξανθία με ωραίο σώμα,μπλε ματάκια,προσωπάρα και για μένα συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα της περιοχής.

΄

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
για σας θελω να ρωτησω τα μπουρδελα στο μεταξουργειο στις μεταμεσονυκτιες βαρδιες η καλυτερα στην 3η βαρδια τι ωρα ποιανουν π.χ 11, 12?
και ποσα δουλεευουν μεταμεσονυκτια ολα, μερικα, λιγα ?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα,απογευματινή τσάρκα στους δρόμους της αμαρτίας
Φιλιππίσου 11β:Άννα ......

.
και τελευταία και καλύτερη όπου έγινε και κατάθεση,Φυλης 84β Η γνωστή σε όλους Αρινάρα,ξανθία με ωραίο σώμα,μπλε ματάκια,προσωπάρα και για μένα συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα της περιοχής.

΄
Γύρισε σε απόγευμα? Αυτή ήταν πάντα πρωινή βάρδια

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
για σας θελω να ρωτησω τα μπουρδελα στο μεταξουργειο στις μεταμεσονυκτιες βαρδιες η καλυτερα στην 3η βαρδια τι ωρα ποιανουν π.χ 11, 12?
και ποσα δουλεευουν μεταμεσονυκτια ολα, μερικα, λιγα ?

Τα περισσότερα έχουν 3η μεταμεσονύχτια βάρδια τύπε μου, που ξεκινά 23:30-24:00 και τις βρίσκεις εκεί μέχρι και τις 7:30-8:00 της επομένης.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
κολωνού 27 ισόγειο 2η βάρδια σήμερα ήταν η Πάμελα... Τι μουνάρα είναι αυτή ρε φίλε και τη γαμάμε μόνο με 15! Όποτε τη στήνω στα 4 χύνω μετά από λίγα δευτερόλεπτα δε μου συμβαίνει αυτό με άλλη! Η μόνη που αξίζει από μετάξι για εμένα

mayhem666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!Εχω δει σε φωτος την νεα κοπελα εν ονοματι ''LINDA''που δουλευει στο χωματιανου 11β απογευματινη και μεταμεσονυχτια βαρδια.Απο τις φωτογραφιες φαινετε πως εχει κολαααααρα!!!Την εχει δοκιμασει κανενας απο εσας?αξιζει?ξερετε τι προγραμμα κανει???ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους!

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
φιλε δεν εχει νοημα απο που ειναι η κοπελα.
δεπαναλενε οτι ειναι και απο το εξωτικο μετσοβο ???
προσωπικα στα @@ μου και δε ρωταω ποτε.
το θεμα ειναι τι κανει μεσα.
η συγκεκριμενη λοιπον δεν κανει.
αν σου αρεσει ομως εσενα, για να το παιξω και λιγο ΘΕΟΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ (:respect:), να πας να τη δοκιμασεις και να ερθεις να μας πεις την αποψη σου για να συγκρινουμε.

Πήρα μια εκεί την πρώτη μέρα που ανοίξανε αλλά δεν θυμάμαι όνομα, πάντως έκανε και κώλο.

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Να υποθεσω οτι η Άντζελα που αναφερεστε στο φ86, δεν ειναι το αλβανακι που δουλευε φωκαιας 7 και φ 74/86 πέρσι τετοιο καιρό;;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Κατάθεση σε Άννα από Ιωαννίνων 5 να πω ότι τελείωσε κ σπαρταραγε πάνω μ στανταρακι απ' τα λίγα κ φωτιά στο κρεβάτι πραγματικά πολύ καβλα!!

roby21

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Μάγκες κάνα γκράνι στο μετάξι πρωινή βάρδια παίζει;

ChrisGreat

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Συνάδελφοι μηπως γνωρίζει καποιος αν παίζει πουτανα σε ρδέλο που την χυνεις στο προσωπο; Όχι στο στόμα στο προσωπο...

Charlie Deker

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
92
Πόντοι
0
Ξερει κανενας τι απεγεινε ενα μουνακι ε ωραιο κωλο  εν ονοματι Ροξυ που δουλευε και Φυλης και Φωκαιας πριν 1-2 χρονια?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom