papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.329
- Πόντοι
- 27.261
Συναγωνιστή, μπορεί να μη ταυτιζόμαστε στα γούστα όσο αφορά τις milf και τις gilf, και να έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν, αλλά δε μπορώ να μην αναγνωρίσω τη μεγάλη σου συνεισφορά στο site, με τις αναλυτικές σου ενημερώσεις ειδικά αυτή την παράξενη περίοδο. Respect από εμένα, και με προσοχή οι τσάρκες
μην αγχωνεσαι φιλε, προσωπικα δεν κραταω κακια σε κανεναν, παρολο που τσακωνομαστε μερικες φορες σε λογικα πλαισια παντα (εννοω ολους μας γενικως στο site). θυμησε μου αν εχει γινει κατι μεταξυ μας, γιατι δεν θυμαμαι ειλικρινα παντως.
αν εχεις παρατηρησει, σχεδον παντα βοηθαω κοσμακη οταν γνωριζω πραγματα.
εξαιρουνται οι κλωνοι που κανουν μπαμ απο μιλια.
στο θεμα γουστου τα εχουμε πει πολλακις, αλλοι γουσταρουν αδυνατες και μοντελε, αλλοι χοντρες και μπαζα, αλλοι θειτσες και γριες και παει λεγοντας.
οταν κανω ενημερωση λοιπον, την κανω με τα δικα μου ματια και χρησιμοποιω καθομιλουμενη (σα να μιλαω με φιλο μου δηλαδη), ωστε να ειναι οσο δυνατον πιο κατανοητη χωρις πολλες φιλοσοφιες και αλλα περιεργα.
οταν λοιπον βλεπω ενα μπαζο, δε μπορω να το πω αλλιως γιατι θα αδικησω τη χοντρουλα, τη μεσαια, την αδυνατη, τη μουναρα κτλπ, που θα δω παρακατω.
υπαρχουν με λιγα λογια βαθμιδες, οπως επισης και αναλογες βαθμιδες υπαρχουν στο service της καθε κοπελας.
αλλες ειναι για τα χοντρα, αλλες για γουτσου γουτσου, αλλες για ξεσκισμα, αλλες για ξυλο και αλλες για τον πουτσο και για κλωτσες.
δεν κανω ενημερωση με σκοπο να υποτιμησω καποιον η' καποια, αν και καποιες περιπτωσεις ειναι για να τραβας οτι τριχα εχεις μεχρι να μεινεις καραφλος εντελως.
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.