Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (35 μέλη και 351 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.967
Πόντοι
3.177
Εχει κανεις να προτεινει τα πιο μοντελε μουνια σε Φυλης και Μεταξουργειο? Εκτος απο την Ιονελα? H Σονια του κυρ Βασιλη ποτε επιστρεφει?
Λογικά η Σόνια θα είναι  εδώ ταπό αρχές Ιούνη  όπως και πολλές άλλες,για μοντελέ μουνιά κατά τη γνώμη μου θα σου έλεγα:καποιά με ονόματις Λίζα αν δε κάνω λάθος (ξανθία με ωραίο πρόσωπο και σώμα,αλλά από κριτικές που έχω διαβάσει απο συναγωνιστες το κορίτσι δε κάνει)Φυλής 86α η υπερμούναρος Άννα την οποία άμα τη πετύχεις στις καλές τη θα ευχαριστηθείς γαμήσι
Φυλής 84β Αρίνα=εγγύηση

Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Ναι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ  μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθω
Κανονικά στο πόστο της πριν 2 μέρες

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.967
Πόντοι
3.177
Ναι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ  μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθω
OK, το γνωρίζω αυτό,νόμιζα ότι αναφέρεσε για την Αλιόνα του 27 τη Gilf,για την άλλη στο 18 έχω ακούσει ότι είναι κανονικά στο πόστο της.

bill magkas

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας αδερφια. Ξερει κανεις μηπως η τατανια απο το μεταξι 2β ιασονος μου φενεται ηταν,  :think: αν ειναι ακομα εκει η καπου αλλου? ευχαριστω  :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Λογικά η Σόνια θα είναι  εδώ ταπό αρχές Ιούνη  όπως και πολλές άλλες

παιχτη με το ημερολογιο δεν τα πας και πολυ καλα βλεπω εεε ???  
27 ιουνιου σημερα, δηλαδη η εικοστη εβδομη του μηνα ιουνιου :tooth:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.532
Πόντοι
3.691
Ενα ωραιο ψηλο μελαχρινο αγριομουνο???Αυτη ειχε φυγει λογο παντρειας αν θυμαμαι σωστα.Δεν ειχε και μια πιτσιρικα τσατσα που ολοι θελαμε να την παρουμε αλλα δεν????

Αλήθεια, τι έγινε αυτή η πιτσιρίκα, για την οποία είχαμε την ελπίδα να τη δούμε να αλλάζει αντικείμενο στον ίδιο κλάδο;

Η Φωτεινή πάντως πρέπει να είναι λίγο πάνω από 40 ετών.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Γεια σας αδερφια. Ξερει κανεις μηπως η τατανια απο το μεταξι 2β ιασονος μου φενεται ηταν,  :think: αν ειναι ακομα εκει η καπου αλλου? ευχαριστω  :hi:
Η Τατιάνα αναχώρησε για Ουκρανία τέλος Ιανουαρίου και κατά δήλωση της μάλλον δεν θα επέστρεφε. Τώρα βέβαια τέτοιου είδους δηλώσεις από εκδιδόμενες γίνονται κατά κόρον,αλλά η κονόμα και η εύκολη λύση στο μπατηριλίκι τις καθιστούν έπεα πτερόεντα. Ευελπιστούμε να ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση γιατί η συγκεκριμένη για την περιοχή ήταν τοπ επιλογή

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.746
Πόντοι
2.836
Παιδιά η Ελένη από Κολωνού 47 όροφος απόγευμα επέστρεψε; Επίσης μια ξανθιά gilf που έκανε full στο ίδιο σπίτι στο ισόγειο και μετά Ιάσωνος;;; Ευχαριστώ και καλή δύναμη!

Για την Ελένη όποιος συναγωνιστής ξέρει ας ενημερώσει. Την περασμένη Κυριακή πάντως δεν ήταν εκεί. Ήταν μια Άννα σχετικά ψηλή, χοντρούλα, μέτρια παρουσία.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Σε συζητάν δίχως γιατί και όχι άδικα. Δανείζομαι αυτό το στίχο από το άσμα του Μητροπάνου σε αναζητώ στη Σαλονίκη με τη διαφορά ότι η αναζήτηση γίνεται στα μπουρδέλα της Αθήνας. Ο λόγος για την Φωτεινή. Διδυμου 27. Τώρα που ξαναεμφανίστηκε κάνω μία ιστορική αναδρομή όταν είχε πρωτοεμφανιστεί πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Όταν την είδα πρώτη φορά στο σαλόνι μου πέσαν τα σαγόνια όταν είδε τις ποδάρες της. Ποδάρες που υπνωτίζουν. Δυστυχώς η έκφραση της στο σαλόναρισμα έβγαζε την ιδέα ότι είναι πολύ κρύα γυναίκα. Έτσι αυτό απέτρεπε κάποιους συναγωνιστές να περάσουν μέσα στο δωμάτιο. Όσοι όμως τελικά περνούσαν διαπίστωναν μία συμμετοχή τελείως διαφορετική από τη φωτεινούλα. Η Γυναίκα μέσα στο δωμάτιο ήταν το κάτι άλλο. Πράγματι είχαν βγει φήμες όταν σταμάτησε ότι είχε παντρευτεί και πως δεν θα την ξανά βλέπαμε ποτέ. Ευτυχώς γίνονται και θαύματα. Όσοι δεν έχουνε γ****** αυτό το μ**** και το σκέφτονται ακόμα να μην το σκέφτονται καθόλου ορμάτε μάγκες.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Η φωτεινούλα ήταν αυτό που λέμε υπερηχητικό μ****. Supersonics και λίγα λέω. Μάλιστα όταν είχε διαδοθεί η φήμη της και έκανε ευτυχισμένες τις ψωλές εκατοντάδων συναγωνιστών σε μερικές ώρες ακόμα και τότε έμπαινε στο δωμάτιο και ήταν το ίδιο Θέρμη όπως στον πρώτο συναγωνιστή. Και το μ****** τις μοσχομυρίζε ακόμα και μετά από δεκάδες πελάτες στη βάρδια. Αυτά. να μην κουράζω άλλο. Βαράτε αλύπητα.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
φωτεινουλα. ενα μουνι με υπερηχητικη εμφανιση και gfe. αν και αυτα τα 2 δε συμβιβαζονται ευκολα κι ομως γινεται. σορυ για τη λογοδιαρροια αλλα η συζητηση περι φωτεινης μου ξυπνησε μνημες.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
φωτεινουλα. ενα μουνι με υπερηχητικη εμφανιση και gfe. αν και αυτα τα 2 δε συμβιβαζονται ευκολα κι ομως γινεται. σορυ για τη λογοδιαρροια αλλα η συζητηση περι φωτεινης μου ξυπνησε μνημες.

Όπως το "πολύ το Κύριε ελέησον" το βαριέται κι ο παππάς
έτσι και το πολύ το promotion το βαριέται κι ο γαμιάς!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λίγα από δεύτερη βάρδια Μεταξουργείου στα γρήγορα...

Ιάσωνος 2 ισόγειο - Τζοάννα και Αλεξάνδρα. Γνωστές μετριότητες εδώ και χρόνια.
Ελ.στοματικό στην ανακοίνωση. Μωρέ μπράβο κοψίματα στο σέρβις.

Μ.Αλεξάνδρου 28 παλιό - Μαρίνα και Ειρήνη. Η πρώτη (γνωστή από Αχαρνών 85)
ξεπρόβαλλε με λευκό νυφικό-ρόμπα θυμίζοντας την νύφη παλαιότερα από το μπουρδέλο στην Προύσσης
κι η Ειρήνη με μαύρο μπικίνι.
Ικανότατες μούνες με αστείρευτες δυνάμεις. Προτείνεται παρτούζα στο πάνω δωμάτιο.
Ελ.στοματικό με γλυκά παρελκόμενα.

Κολωνού 53 - Πάολα κλασσικά με ελ.στοματικό.

Κολωνού 27 όροφος - Πάμελα από Βενεζουέλα με βαλβιδάτο κορμί. Καμαρωτή με απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Τσατσά η γνωστή αναξιόπιστη σε θέματα χρόνου και πληροφοριών. Οι γλυκανάλατοι άνθρωποι δεν είναι εμπιστοσύνης.

Ιάσωνος 46 όροφος - νέα άφιξη κατά δήλωση του γνωστού ντόμπρου τσάτσου, γνωστού από Κολωνού 47 όροφο
όπου εργάστηκε επί σειρά ετών με την Τερέζα/Στέλλα την γνωστή Βραζιλιάνα.
Άννα λοιπόν η νέα αφιξη. Μελαχρινή κανονικών κιλών με επίπεδο αποδεκτό κώλο. Απλό (εμπλουτισμένο) πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1 δεξί - Ελένη γνωστή μιλφ με ελ.στοματικό από τον όροφο του Κολωνού 47 για κάποιους που την έψαχναν.
Σπασμένη κάπως στο πρόσωπο και με αργό βάδισμα (πλέον) στο ντεφιλέ.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδιά Καλημέρα σε όλους ..

Γνωρίζει κανείς αν εργάζεται στην Κολωνου 15 τέρμα μέσα δεξιά , η Άννα , ξανθιά, σκίνυ με μαύρα κανά δυό μπροστινά δόντια

έχω να την δω στον εν λόγω όικο πρό καραντίνας , αν γνωρίζει κανείς κάτι

Ευχαριστώω  

Όχι, δεν εργάζεται. Σήμερα δεύτερη βάρδια ήταν η Μόνικα ο ντολμάς με απλό πρόγραμμα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εχει κανεις να προτεινει τα πιο μοντελε μουνια σε Φυλης και Μεταξουργειο? Εκτος απο την Ιονελα? H Σονια του κυρ Βασιλη ποτε επιστρεφει?

Από Μεταξουργείο η καλύτερη επιλογή κατ'εμέ ως ολοκληρωμένη γυναίκα με μοντελέ στυλ
είναι η Όλγα με γυαλάκια και τατού από Κολωνού 30β (διώροφο) απόγευμα ή βράδυ.
Απλό πρόγραμμα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
σιγά την υπερηχητική εμφάνιση... μια απλή μελαχρινή θείτσα είναι απλά λίγο πιο ψηλή απ το μέσο όρο των ελληνίδων που ναι νάνοι μέχρι 1.65 και τα πόδια της δείχνουν ωραία επειδή φοράει ψηλά από πάνω όμως τα κρύβει όλα

kostasvb

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Ναι φιλε, δουλευει και το απογευμα, την πετυχα σε τσαρκα μου προχτες, πρεπει να ειναι καλη στο γαμησι, κανει και πρωκτικο..!  :wanker:
η Μπαρμπόρα δουλεύει κανονικά λοιπόν από τις 13.00 νομίζω ? Βέργας 6α?

Mhtsosgsxr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Από Μεταξουργείο η καλύτερη επιλογή κατ'εμέ ως ολοκληρωμένη γυναίκα με μοντελέ στυλ
είναι η Όλγα με γυαλάκια και τατού από Κολωνού 30β (διώροφο) απόγευμα ή βράδυ.
Απλό πρόγραμμα.

Ναι θα συμφωνήσω εχθές τα γύρισα όλα το απόγευμα και κατέληξα στην Όλγα φοβερή στο δωμάτιο

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Επιστροφή από ένα στανταρακι Λίζα από Φιλιππίδου δουλεύει πλέον στο Φωκαιως 24 διαστημικό τσιμπούκι κλασικά γαμησι δυνατό!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom