WHATABOUTFUCK
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 5.636
...πρωϊ στην Πιπίνου?...και στην Αγκύρας πότε πάει?...
Κοίτα φίλε δεν είναι στάνταρ αυτό άλλοτε θα είναι Άγκυρας άλλοτε Πιπίνου εναλλάξ απ'ότι κατάλαβα δουλεύει διπλοβαρδια πάντως είχα καιρό να δω και να περάσω με μια τόσο αξιόλογη κοπέλα...πρωϊ στην Πιπίνου?...και στην Αγκύρας πότε πάει?...
Η Βασια στο Βεργας 7 ισχυει?
Τι προγράμμα κάνει αδερφέ?Κοίτα φίλε δεν είναι στάνταρ αυτό άλλοτε θα είναι Άγκυρας άλλοτε Πιπίνου εναλλάξ απ'ότι κατάλαβα δουλεύει διπλοβαρδια πάντως είχα καιρό να δω και να περάσω με μια τόσο αξιόλογη κοπέλα
Η κοπέλα κάνει το πρόγραμμα που παίζει συνήθως στα μαγαζιά αυτά ελεύθερο στοματικόΤι προγράμμα κάνει αδερφέ?
Σήμερα όμως έχω μια πολύ καλή πληροφορία για καινούργια κοπέλα την Τανια που εμφανίστηκε εδώ και δύο μέρες Αγκυρας12Α και Πιπίνου 118 λοιπόν η κοπέλα είναι μελαχρινή νεαρή σωματαρα μοντέλου τέλειες αναλογίες πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από call girls και κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο απροσδόκητα ομορφη.
Χτες την είδα και μπήκα στην πρίζα πέρασα το πρωί μαζί της Πιπίνου και δεν μετάνιωσα καλά ήταν έμεινα ευχαριστημένος η κοπέλα είναι εντάξει λίγο άπειρη και μαζεμένη αλλά συνεργάσιμη.
Ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μαζί με την Βίκυ στο μαγαζί αυτο
Όντως πολύ καλή η πληροφορία. Την πήρα σήμερα και είναι πολύ καλή. Ωραία εμφάνιση και καλό service.
Όντως πολύ καλή η πληροφορία. Την πήρα σήμερα και είναι πολύ καλή. Ωραία εμφάνιση και καλό service.
Δεν είναι τυχαίο που λέγεται Πιπίνου..
καλησπέρα η τζέσικα απο αγίου πέτρου 7 ξέρει κανεις που δουλεύει ?? κατι ακουσα για στούντιο γνωρίζουμε σε ποιό είναι ??
ευχαριστω
Πιπίνου επειδή έχει ωραία πιπίνια και Φυλής επειδή εκεί βρίσκεις πουτάνες από όλες τις φυλές του κόσμου!
τώρα πάντως δουλεύει η Παολα,Γνωρίζουμε πότε επιστρέφει από τις διακοπές της η MILF Ελένη από Κολωνού 53?
Την περιμένω κι εγώ την Ελένη πως και πως αλλά κι εμένα η υπηρεσία μου είπε ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει :-(Γνωρίζουμε πότε επιστρέφει από τις διακοπές της η MILF Ελένη από Κολωνού 53?
Σήμερα όμως έχω μια πολύ καλή πληροφορία για καινούργια κοπέλα την Τανια που εμφανίστηκε εδώ και δύο μέρες Αγκυρας12Α και Πιπίνου 118 λοιπόν η κοπέλα είναι μελαχρινή νεαρή σωματαρα μοντέλου τέλειες αναλογίες πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από call girls και κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο απροσδόκητα ομορφη.
Χτες την είδα και μπήκα στην πρίζα πέρασα το πρωί μαζί της Πιπίνου και δεν μετάνιωσα καλά ήταν έμεινα ευχαριστημένος η κοπέλα είναι εντάξει λίγο άπειρη και μαζεμένη αλλά συνεργάσιμη.
Ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μαζί με την Βίκυ στο μαγαζί αυτο