BARBIE PRO MILF
Τριτη 4/2 10+ βραδινη βολτα στον δρομο που εχει ταυτισει το ονομα του με τον αγοραιο ερωτα
Στο Φυλ69 που ειχα πανω απο 10 χρονια να μπω,λογω φολας,εκδιδονταν 2 απιθανα μωρα με σωματα κολαση αλλα υφος υποπτο για φολα
Στη συντομη βολτα που εκαμα με μια 2 εξαιρεσεις δεν ειδα κατι αξιολογο :S
Κ λεω ας παρω το ρισκο...η ξανθη Μπαρμπη
δεν ηταν δυνατων να με αφησει ασυγκινητο.
Αναφερομαι στην ξανθια με τους σιλικονατους βυζους δεν θυμαμαι ονομα,εχει ομως ενα μικρο σκυλακι την Μπελα
Η κοπελα καμει απλο προγραμμα,εχει στηθος πετρα κ σχετικα σφιχτο σωμα
Την ειχα στα 4 κ φιλαγα το πατουρακι της χωρις η υπερευαισθιτη μυτη μου να αντιλαμβανεται δυσαρεστες οσμες
Μου πηρε πολυ καλη πιπαρα,εβαλε αρκετη κρεμα την εβαλα τα ανασκελα κ αρχισα να δινω πονο,πρεπει να πω οτι τον επαιρνε χωρις μα μου αν κ τα ποδια της εφαπτονταν στον κορμο της...
Επομενη στα 4 με την θεα να γουσταρει τον πλαστη στο στενο με τελεια αισθηση μουνι της κοιτωντας κ κανοντας ποζακια
στο καθρεφτη αριστερα μας,ημασταν στο δωματιο με την συρωμενη πορτα
Λιγο πριν το τελος της εριξα 2 γερες
πουτσιες πραμα που την εκανε να φωναξει νευριασμενη
ενιωσα τον πλαστη μου να πατωνει,δευτερολεπτα μετα απεβαλα μια μεγαλη ποσοτητα σπερμτος :coolcondom:
Αν εβαζε λιγοτερη ή ακομα καλυτερα καθολου κρεμα στο μουνι της,το οποιο με καλη θεληση υγραινεται,ηταν λιγο πιο προσεχτικη με τα :animatedballs:οταν τα μαλασε μετα απο απαιτηση μου+αντεχε την πατωτες πουτσιες θα ηταν μια απο τις 2 3 βασιλισες του 20αρικου.
Παντως ειναι πολυ πιθανο να την ξαναπαρω.
Στην βολτα τωρα
Τα 2 Φιλπ ανοιχτα,η Σονια στο ποστο της+τα μεασανυχτα την διαδεχεται η Μπιουτυ
Δρομο παιρνω δρομο αφηνω φτανω,εχοντας πρωτα μπει στο 69,στο 109Β.Κατω δεν ηταν η Νελλυ ηταν μια παχουλη νεαρη,σημερα Τετ η 2τσα με ενημερωσε οτι θα δουλευει η μικρη
Στο πανω μια πολυ ωραια νεαρη Ρωσιδα γλυκουλα.
Στο 134Πανω.Αριστερο μια σαν το 109Κατω
+μια πιο στρουμπουλη+μελαμψη με βυζους.
Στο 134Υπογα μια νεα υπερβαρη,μπορει+ελεηνιδα με πρωκτικο,αν με αφηνε να τελειωσω στα μουτρα της θα εμπαινα
Για υπερστρουμπουλη εχει πολυ ωραιο σωμα+το μελος latrisBBW με μεγαλη ευκολια θα την επελεγε
Πηγα +στο Φυλ+Πιπ ωπου ηταν μια μελαμψη γυρω στα πρωτα αντα,με συντηριτικη εμφανιση για οικο ανοχης με θυμηθηκε...με ειχε ξαναδει πριν μηνες να ρωραω για το Φακελ
Αυτα τα λιγα απο μενα ελπιζω να βοηθησα+καλα να περνατε.