info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.426
- Πόντοι
- 4.926
Επιστροφή στα στέκια του αγοραίου έρωτα, μετά από καιρό. Τελευταία φορά που γάμησα, πουτάνα, ήταν την Black Friday. Το σερί έσπασε την προηγούμενη Τετάρτη, όπου μετά από 4 χρόνια πήρα call girl (Αντριάννα), σπάζοντας δεύτερο σερί, στο καπάκι. Αφού μου άνοιξε η όρεξη, μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, αποφάσισα να επισκεφτώ το Κνίδου 18. Μιλάμε για ένα κωλοχανείο, το οποίο ενδείκνυται για σκληρούς μύστες, μερακλήδες και μπουρδελιάρηδες, με καριέρα από 20 χρόνια και πάνω. Τον οίκο διευθύνει η Ελίνα, μία μεσήλικη και έμπειρη τρανς. Μου παρουσίασε δύο κοπέλες. Ένα χοντρό μελαχρινό τρίμπαζο και την Μαίρη, μία milf με αξιοπρεπή σώμα και μέτρια, αλλά έκφυλη φάτσα. Πλήρωσα το εισιτήριο και πέρασα στο στενό δωμάτιο. Μετά από αρκετά λεπτά ήρθε η Μαίρη, ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε τα προκαταρκτικά. Λίγα φιλιά στο στήθος, στο στόμα και κατέβηκε κατευθείαν προς τα κάτω. Άρχισε να γλύφει τα αρχίδια, προχωρώντας ακόμη χαμηλότερα. Εγώ κατάλαβα αμέσως τις διαθέσεις της, έκανα λίγο στην άκρη, το αριστερό μου πόδι και η Μαίρη ξεκίνησε ένα ωραίο γλυφοκώλι, βαθύ και μεγάλο σε διάρκεια. Δυστυχώς ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος και δεν την άφησα να μου πάρει πίπα. Την έστησα στα τέσσερα και με το που τον έχωσα, έχυσα αμέσως. Καθαριστήκαμε και οι δύο με μωρομάντηλα, με χαιρέτισε και έφυγε. Με το που βγήκε έξω, μπήκε μέσα η Ελίνα, μου έδωσε το κινητό της και με ενημέρωσε για κάποια θέματα του οίκου, με εμένα να στέκω ολόγυμνος και να την ακούω προσεκτικά. Ντύθηκα, την ευχαρίστησα, την χαιρέτισα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.