ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Έτσι να κρατάς λίστα για να μαθαίνεις μικρέ ..!!κραταω λιστα με αυτες που πηγαινει...
Έτσι να κρατάς λίστα για να μαθαίνεις μικρέ ..!!κραταω λιστα με αυτες που πηγαινει...
τύπε όπως έγραψα και στην κριτική μου με ρώτησε να βαλο καποτα ; Της είπα φυσικά και τότε έβγαλε την καποτα μέσα απο το πακέτο με τα κορομαντηλα ..!! Δεν την πήδαγα ακαποτα που να με πληρώνανε !!! Όσα γράφεται είναι ανακρίβειες ...Είμαι πραγματικα πεντακάθαρος σε όλα !!!οι πιρφοροι πελατες της τον εστειλαν να τη μαγαρισει με το δυσωσμο με τα κοντυλωματα
τύπε όπως έγραψα και στην κριτική μου με ρώτησε να βαλο καποτα ; Της είπα φυσικά και τότε έβγαλε την καποτα μέσα απο το πακέτο με τα κορομαντηλα ..!! Δεν την πήδαγα ακαποτα που να με πληρώνανε !!! Όσα γράφεται είναι ανακρίβειες ...Είμαι πραγματικα πεντακάθαρος σε όλα !!!
καλά Χριστούγενναο φορνετ δεν ξέρει να διαβάζει και μπέρδεψε το βρωμόπουτσα με το βρωμόπουστα...
ε όποιος έχει την μύγα...
α ας του πεί και κάποιος πως είμαι η μετενσάρκωση του jorgekavlares...
μήπως το μετενσάρκωση είναι δύσκολη λέξη για τον βρωμόπουτσα?
Δεν υπαρχουν πουτανες που πανε με καποτα και πουτανες που δεν πανε με καποτα, εκτος αν νομιζετε οτι οι εργαζομενες στους οικους ειναι ρομποτ.
Υπαρχουν διαφιρετικα ειδη πελατων. Ο περαστικος, ο τακτικος, ο μαθητης, ο πορνοεξομολογητης, ο αγαπουλης, ο αξιοπιστος παντρεμενος με μικρα παιδια, ο μπακουρας, ο αλλοδαπος, ο πακιστανος, ο περιθωριακος, ο βρωμογερος κλπ.
Τρεις δεκαετιες στα μπουρδελα κοντευω. Διδαχθειτε.
Δεν υπαρχουν πουτανες που πανε με καποτα και πουτανες που δεν πανε με καποτα, εκτος αν νομιζετε οτι οι εργαζομενες στους οικους ειναι ρομποτ.
Υπαρχουν διαφιρετικα ειδη πελατων. Ο περαστικος, ο τακτικος, ο μαθητης, ο πορνοεξομολογητης, ο αγαπουλης, ο αξιοπιστος παντρεμενος με μικρα παιδια, ο μπακουρας, ο αλλοδαπος, ο πακιστανος, ο περιθωριακος, ο βρωμογερος κλπ.
Χα ο βρωμόγερος σίγουρα γαμάει χωρίς καπότα!!!
Καλησπέρα μην το σκέφτεσαι καθόλου αν θες κάτι σίγουρο αυτή η Ανφισα είναι παρά πολύ καλή γυναίκα θα περάσεις μια χαρά τέλεια χτες απόγευμα την δοκίμασα αξίζει.Το ελλης 3 ειναι γνωστο για τις μεγαλοκοπελες που εχει, ειχα πετυχει καποιες φορες κατι αδυνατες σπασμενες χαλια.
Γενικα επειδη ειμαι μιλφακιας, αυτο το καιρο παιζει κατι καλο απο εκει, ξερει κανεις?
Αυτη η Ανφισα που δουλευει αυτο το καιρο, ξερει κανεις τι παιζει;
Η εστω καποια προτεινομενη μιλφαρα στη περιοχη?
Λες μια ξανθιά με γυαλιά?Η ρωσσίδα τσατσά που δουλεύει στο Φυλής 81 είναι εντελώς βλαμμένη..