Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (43 μέλη και 243 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οι πιρφοροι πελατες της τον εστειλαν να τη μαγαρισει με το δυσωσμο με τα κοντυλωματα
τύπε όπως έγραψα και στην κριτική μου με ρώτησε να βαλο καποτα ; Της είπα φυσικά και τότε έβγαλε την καποτα μέσα απο το πακέτο με τα κορομαντηλα ..!! Δεν την πήδαγα ακαποτα που να με πληρώνανε !!! Όσα γράφεται είναι ανακρίβειες ...Είμαι πραγματικα πεντακάθαρος σε όλα !!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.637
Πόντοι
5.946
δε ρωτάμε για σενα ρε βρωμόπουτσα...
μας νοιάζει αν το Αρινάκι το δίνει ακάποτα σε βρωμιάρηδες...
παρεπιπτόντως Αλβανή δεν είναι όπως γράφεις... εσύ μπορεί, αυτή όχι...
απ΄την Μολδαβία είναι το κορίτσι...

• Like
Αντιδράσεις: flynow

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΑΣ :headbaning2:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :zfuck:
7ΜΜ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ :S
ΡΕΜ21ΑΝΩ ΚΑΤΩ+20ΑΝΟΙΧΤΑ
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 ΝΙΚΟΛ+Η ΦΩΤΙΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ :fuck2: :wanker:
Παιδια τι να γραψω η κοπελα δεν παιζεται...
Την πηρα στην αρχη στα 4+μετα τανασκελα γαμωντας την βαναυσα σαν λυσσασμενο αγριμι :headbaning1: :headbaning1:
Πρωτη φορα γαμαγα με τετοιο τροπο+το μωρο το ζουσε σαν να μην υπαρχει αυριο :kneel:μεχρι που τελειωσα :smiley6600: :coolcondom:
Πρεπει να τονισω οτι η κοπελα απλα ξαχνα να βγει απ το δωματιο... :respect:
Στα του μαγαζιου τωρα,οτι+να γραψουμε δεν νομιζω να γινει κατι για την υγρασια στο δωματιο διπλα απ το κουζινακι :undecided:

Αυτα απο μενα καλα να περνατε+καλη χωνεψη :cool2:

:walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
τύπε όπως έγραψα και στην κριτική μου με ρώτησε να βαλο καποτα ; Της είπα φυσικά και τότε έβγαλε την καποτα μέσα απο το πακέτο με τα κορομαντηλα ..!! Δεν την πήδαγα ακαποτα που να με πληρώνανε !!! Όσα γράφεται είναι ανακρίβειες ...Είμαι πραγματικα πεντακάθαρος σε όλα !!!

Η Αρίνα κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και δεν κάνει ακάποτο γαμήσι!

Προφανώς για την καπότα σε ρώτησε επειδή σκέφτηκε ότι ίσως ήθελες να τελειώσεις επάνω της κατευθείαν μετά το ελεύθερο στοματικό που σου έκανε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.637
Πόντοι
5.946
[quote author=FORMET link=action=profile;u=125676 date=1577395796]
Ρε βρομόσκυλο ποιον είπες βρομοπουστα ; Με εγγραφή 2/18 μειλας κιόλας ρε μπουλη ; Μαζέψου σοβαρά τώρα ... Μάθε να μειλας και να έχεις τρόπους ...
[/quote]

ο φορνετ δεν ξέρει να διαβάζει και μπέρδεψε το βρωμόπουτσα με το βρωμόπουστα...
ε όποιος έχει την μύγα...

α ας του πεί και κάποιος πως είμαι η μετενσάρκωση του jorgekavlares...
μήπως το μετενσάρκωση είναι δύσκολη λέξη για τον βρωμόπουτσα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ο φορνετ δεν ξέρει να διαβάζει και μπέρδεψε το βρωμόπουτσα με το βρωμόπουστα...
ε όποιος έχει την μύγα...

α ας του πεί και κάποιος πως είμαι η μετενσάρκωση του jorgekavlares...
μήπως το μετενσάρκωση είναι δύσκολη λέξη για τον βρωμόπουτσα?
καλά Χριστούγεννα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
καλημερα χρονια πολλα!! ψαχνω γυναικα με  μασταρια 5+ πρωινη βαρδια!! καμοια ενγμερωση;;;;

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Το ελλης 3 ειναι γνωστο για τις μεγαλοκοπελες που εχει, ειχα πετυχει καποιες φορες κατι αδυνατες σπασμενες χαλια.

Γενικα επειδη ειμαι μιλφακιας, αυτο το καιρο παιζει κατι καλο απο εκει, ξερει κανεις?

Αυτη η Ανφισα που δουλευει αυτο το καιρο, ξερει κανεις τι παιζει;

Η εστω καποια προτεινομενη μιλφαρα στη περιοχη?

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
ελλης 3 κατερινα παρε φιλε δε θα το μετανιωσεις...

Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν πουτανες που πανε με καποτα και πουτανες που δεν πανε με καποτα, εκτος αν νομιζετε οτι οι εργαζομενες στους οικους ειναι ρομποτ.

Υπαρχουν διαφιρετικα ειδη πελατων. Ο περαστικος, ο τακτικος, ο μαθητης, ο πορνοεξομολογητης, ο αγαπουλης, ο αξιοπιστος παντρεμενος με μικρα παιδια, ο μπακουρας, ο αλλοδαπος, ο πακιστανος, ο περιθωριακος, ο βρωμογερος κλπ.

Τρεις δεκαετιες στα μπουρδελα κοντευω. Διδαχθειτε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.637
Πόντοι
5.946
Δεν υπαρχουν πουτανες που πανε με καποτα και πουτανες που δεν πανε με καποτα, εκτος αν νομιζετε οτι οι εργαζομενες στους οικους ειναι ρομποτ.

Υπαρχουν διαφιρετικα ειδη πελατων. Ο περαστικος, ο τακτικος, ο μαθητης, ο πορνοεξομολογητης, ο αγαπουλης, ο αξιοπιστος παντρεμενος με μικρα παιδια, ο μπακουρας, ο αλλοδαπος, ο πακιστανος, ο περιθωριακος, ο βρωμογερος κλπ.

Χα ο βρωμόγερος σίγουρα γαμάει χωρίς καπότα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• 0516daf43edecc995852ba55ec1b9de5758c7e-wm.jpg
    0516daf43edecc995852ba55ec1b9de5758c7e-wm.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 22

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216

Πολύ σωστά τα λες, ξεκινάμε από περαστικοί και καταλήγουμε κολώγεροι  :grin:

Wizzard88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες χρονια πολλα! καινουργιος εδω..εχετε να μου προτεινετε κανα καλο πουτανακι να δινει κωλο;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Πήγα να δω για μια πιτσιρίκα Γιασμίν κοντούλα που γράφει ένας φίλος στην κριτική του για το Ιάσωνος 32 πάνω δεξιά. Τελικά, είχε πολύ κόσμο και η κοπέλα από το αριστερό είχε βγει και χάζευε, πιτσιρίκα κι αυτή, αλβανίδα μου είπε, με μικρό βυζί και πολύ μακρύ μαλλί. Πέρασα, με άφησε να της γλύφω τα βυζάκια, μου έλεγε ότι δεν είναι βιαστική και μου έδειχνε κάτι πιπιλιές σαν πληγές στο λαιμό, ένας πελάτης, λέει, της τα έκανε  :S .. τελικά κάποιος παπάρας άρχισε να με παίρνει κολλητά στο κινητό κι επειδή ήμουνα σκαστός από τη δουλειά επέσπευσα τη διαδικασία, ούτε πίπα δηλαδή.. Αυτά, γενικώς φιλική μου φάνηκε πάντως..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Το ελλης 3 ειναι γνωστο για τις μεγαλοκοπελες που εχει, ειχα πετυχει καποιες φορες κατι αδυνατες σπασμενες χαλια.

Γενικα επειδη ειμαι μιλφακιας, αυτο το καιρο παιζει κατι καλο απο εκει, ξερει κανεις?

Αυτη η Ανφισα που δουλευει αυτο το καιρο, ξερει κανεις τι παιζει;

Η εστω καποια προτεινομενη μιλφαρα στη περιοχη?
Καλησπέρα μην το σκέφτεσαι καθόλου αν θες κάτι σίγουρο αυτή η Ανφισα είναι παρά πολύ καλή γυναίκα θα περάσεις μια χαρά τέλεια χτες απόγευμα την δοκίμασα αξίζει.
Εντάξει εμφανισιακά μην περιμένεις κάτι ξεχωριστό αλλά από υπηρεσίες σούπερ

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Η ρωσσίδα τσατσά που δουλεύει στο Φυλής 81 είναι εντελώς βλαμμένη..Σε τσάρκα τις προάλλες δούλευε η Σύλβια και ήταν στο δωμάτιο για κάποια ώρα..Φώναζε η τσατσά να βγει έξω όμως η Σύλβια καθυστερούσε..Μετά από λίγο πάει η τσατσά στο δωμάτιο και ανοίγει την πόρτα να μπει στο δωμάτιο.Την σταματησε η Σύλβια και κάτι είπανε στα ρὠσσικα και η τσατσά έφυγε..Μετά όταν φύγαμε μας έκραξε όλους που δεν μπαίνουμε στα δωμάτια και κάνουμε βόλτες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom