Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Γεια σου Τσαρκαλακο!!!!!!!!!!
Φίλε διάβασα την κριτική σου και με παροτρυνες να πάω να την δοκιμάσω ακόμη περισσότερο και εμένα μου αρέσει αυτό το εξωτικό ινδιανας που βγάζει και φαίνεται αρκετά γλυκιά..απλώς το μόνο που με κράταγε πίσω είναι σχεδόν όλες οι λατινες είναι πολύ θερμές στ σεξ ενώ οι πόρνες όσες έχω πάρει κ ότι έχω ακούσει το βλέπουν τελείως δουλειά και γίνονται κομοδίνο εδω..Διαβασε την προσφατη κριτικη μου να παρεις πληρη εικονα...
Φυλής 69 κάτω.!!!!!!!
Επέστρεψε η Αρίνα (ήταν παλαιότερα Φυλής 72)
ΞΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ με πολύ καλές υπηρεσίες.
Πέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !! Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!! Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!
Πέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !! Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!! Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!
εειναι ρομαντικη με τους παντρεμενουςΠέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !! Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!! Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!
εειναι ρομαντικη με τους παντρεμενους
αισθανεται μια σιγουρια θα ελεγαΗ Αρίνα καυλώνει με όσους φοράνε βέρα;
τι εννοείς ; Εγώ για φόλα την έκοψα όχι και ρομαντική !!εειναι ρομαντικη με τους παντρεμενους
εειναι ρομαντικη με τους παντρεμενους
Ακόμα νά δουμε Τι μλκιες θά γράψετε ρέ τι γελοίοι είστε
Δεν είναι τίποτα από τα δύο, ούτε φόλα ούτε ρομαντικη.τι εννοείς ; Εγώ για φόλα την έκοψα όχι και ρομαντική !!