Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (30 μέλη και 288 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
919
Πόντοι
81
Διαβασε την προσφατη κριτικη μου να παρεις πληρη εικονα...
Φίλε διάβασα την κριτική σου και με παροτρυνες να πάω να την δοκιμάσω ακόμη περισσότερο και εμένα μου αρέσει αυτό το εξωτικό ινδιανας που βγάζει και φαίνεται αρκετά γλυκιά..απλώς το μόνο που με κράταγε πίσω είναι σχεδόν όλες οι λατινες είναι πολύ θερμές στ σεξ ενώ οι πόρνες όσες έχω πάρει κ ότι έχω ακούσει το βλέπουν τελείως δουλειά και γίνονται κομοδίνο εδω..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !!  Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!!  Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Πέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !!   Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!!  Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!

Η τσατσά είναι πολύ ηλίθια.Είχα πάει εχθές με ένα φίλο και αυτός καθόταν όρθιος.Μόλις την είδαμε σκεφτόμουν να μπω κι έφυγε πρώτα ο φίλος μου και λέει η τσατσά στην κοπέλα όταν δεν κάθονται είναι έτοιμοι να φύγουν να ξέρεις.Με ρωτάει "θα περάσεις;" και της λέω όχι...Φρίκαρε...Έλεγε κάτι μαλακίες μετά...Η γκόμενα ωραία αλλά η άλλη που είδα στο 54Β είναι καλύτερη,αλλά δεν ξέρω μέσα τι λέει...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πέρασα σήμερα μεσημέρι να δω την αρινα φυλής 69 κάτω ... Δεν είναι μοντέλο !! Καλό σώμα με καμπύλες μικρό βυζι λογικά στητό από ότι λέτε !!! Βαμμένο ξανθό μαλλί έντονο μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν από Αλβανία είναι !!  Η τσατσα ενο είπε ότι η κοπέλα είναι μέσα για μισή ώρα μολης βγήκα και μπήκα μετά από 5 λεπτά μου τη. Παρουσίασε χωρίς να θυματε καν πως μπήκα ξανά πριν 5 λεπτά !!η αρινα ποκυ ψυχρή στο σαλόνι ένα γεια είπε παγωμένο σχεδόν με μίσος !!!! Φυσικά δεν μπήκα και πάω στοίχημα πως είναι φόλα !!!  Και αν μπω θα μου φερθη σκάρτα !!! Πάω και στοίχημα πλέον η εμπειρία μου με κάνει να είμαι κάθετος στις απόψεις μου !!! Αυτά και χωρίς να θέλω να προσβαλο όσους είπαν καλά λόγια πιθανός είναι επιλεκτική !!! Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα !!

Γενικά η Αρίνα είναι καλή με τους Έλληνες, με τους Αλβανούς δεν είναι!

Μήπως σε πέρασε για Αλβανό;

Επισκέπτης
εειναι ρομαντικη με τους παντρεμενους

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Ακόμα νά δουμε Τι μλκιες θά γράψετε ρέ τι γελοίοι είστε

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.438
Πόντοι
3.436
τι εννοείς ; Εγώ για φόλα την έκοψα όχι και ρομαντική !!
Δεν είναι τίποτα από τα δύο, ούτε φόλα ούτε ρομαντικη.
Είναι σταθερή αξία, καλός χαρακτήρας συνεσταλμενη, με καλές υπηρεσίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom