Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (24 μέλη και 364 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
καλες γιορτες ευθυνη του καθενος ειναι να προσεχουμε  για το ακαποτο σεξ  δεν  ειναι οτι θα παθει μονο ζημια ο ιδιος αλλα και η γυναικα του και η κοπελα που μπορει να εχει  ποτε ακαποτο σεξ με καμια ουτε εμ εκδοδομενη ουτε με γκομενα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76 κλειστό.

Λιοσιων 73β   Οριανα μελαχρινή λατινα με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι και Καμελια καστανή κοπέλα με λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α  Νικόλ ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι  βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Όλγα ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 αριστερά Όλγα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά κλειστό.

Βεργας 3 όροφος Αλισια ξανθοκαστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα ξανθιά μιλφ μένα με λίγα πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι και αυταρχικό.

Βεργας 6β Κρίστι ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Όλγα ξανθιά μιλφ  πάρα πολύ χοντρή με 3. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Τινα ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με κατσαρο μαλλί 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Βίκυ καστανοξανθη  παχουλη με ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 71α  κλειστό.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β Εύα ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α, 67 & 86β κλειστά.

Φυλής 86α Λιλυ μελαχρινή με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β  Όλγα καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ,  2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α  Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Σονια καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 61 & 59 κλειστά.

Φυλής 74 αριστερά  Κατερίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα μέχρι την μέση, από την περιφέρεια και κάτω πιασίματα, μεγάλο κωλο για το σουλούπι της 2αρι βυζι, μικρά τατουάζ στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 δεξιά Ιωάννα η " βόλεϊμπολιστρια" ξανθιά ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλης 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Είχαν περάσει 25 μέρες από τον τελευταίο κρεμπιέ που έριξα και είχε ανακοινωθεί απλό πρόγραμμα...Το ξέρω ότι χρειάζεται να περάσει χρόνος για να είναι αξιόπιστα 100% τα αποτελέσματα, αλλά έχω ρίξει και πιο πριν αρκετούς κρεμπιέδες. Οι εξετάσεις είναι κάτι που το κάνω συχνά και αποτελεί ρουτίνα για εμένα. Πάω να ψάξω για ρομαντικές κοπέλες τώρα γιατί μου πριξανε τις μπάλες οι τριπλοκαποτάκηδες και οι αερογάμηδες που τραβάνε μαλακία σπίτι τους  φορώντας τριπλή καπότα και είναι ικανοί να την αρπάξουν και από το χειρογλύκανο  :2funny:

στα @@ μας ρε αρχιδομαλακα, πανε ψοφα τωρα λεμε.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Και αληθεια οσοι κανατε και γλυφομουνια οδοντιατρο πατε?
και τα ουλα σας ειναι υγειεστατα?

Εγω παντως που πινω σταθερά 1 λίτρο μουνοζουμο το μήνα μονο οφέλη βλεπω.  :hi:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
στα @@ μας ρε αρχιδομαλακα, πανε ψοφα τωρα λεμε.
Όπως είδες δεν θα σας κάνω την χάρη να ψοφήσω γιατί πίνω φάντα με πράσινο μήλο μετά τον κρεμπιέ και το θαυματουργό καφέ του μύστη ερωτιάρη. Πιο πιθανό βλέπω να πεθάνετε οι τριπλοκαποτάκηδες από την πολύ μαλακία  :2funny: :effemine:

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Μαγκες μια βοηθεια παρακαλω πολυ!!!
ξερει κανεις αν δουλευει η Σαρα στο Φιλιππιδου 11β αυτο με το μπαρ
η αν ειναι σε αλλο μπουρδελο??
Ευχαριστω!!!

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Παιδια γεια σας...Αυτη η Ευα απο Φ74 αριστερα ξερουμε αν δουλευει ή μηπως αλλαξε σπιτι?Να στε καλα ολοι...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Όπως είδες δεν θα σας κάνω την χάρη να ψοφήσω γιατί πίνω φάντα με πράσινο μήλο μετά τον κρεμπιέ και το θαυματουργό καφέ του μύστη ερωτιάρη. Πιο πιθανό βλέπω να πεθάνετε οι τριπλοκαποτάκηδες από την πολύ μαλακία  :2funny: :effemine:

στα @@ μου τι πινεις και τι κανεις ρε μπετοβλακα. πανε ψοφα λεμε, που θα μας το παιξεις και ιστορια απο πανω αρχιδομπεη.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Το φιλάρα είναι αυτή η λιζα ρε παιδιά από μοντέλο αλυσίδα έχω γράψει κριτική περιμένω να εγκριθεί να διαβασετε

Επισκέπτης
παλαιότερα ήταν security στον ΗΣΑΠ ο βλαμμένος  :jerking:
Είχαν περάσει 25 μέρες από τον τελευταίο κρεμπιέ που έριξα και είχε ανακοινωθεί απλό πρόγραμμα...Το ξέρω ότι χρειάζεται να περάσει χρόνος για να είναι αξιόπιστα 100% τα αποτελέσματα, αλλά έχω ρίξει και πιο πριν αρκετούς κρεμπιέδες. Οι εξετάσεις είναι κάτι που το κάνω συχνά και αποτελεί ρουτίνα για εμένα. Πάω να ψάξω για ρομαντικές κοπέλες τώρα γιατί μου πριξανε τις μπάλες οι τριπλοκαποτάκηδες και οι αερογάμηδες που τραβάνε μαλακία σπίτι τους  φορώντας τριπλή καπότα και είναι ικανοί να την αρπάξουν και από το χειρογλύκανο  :2funny:
εχω καποιες υποψιν :sunglasses:

GR-F2

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ύμνος στην μουναρα Ντορίνα...πάει ένας χρόνος που μας αποχαιρέτησε...και έριξε μαύρη πέτρα στον ελλαδισταν...αποχή μέχρι να γυρισει το ντορινακι

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Ευχαριστω!!!

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Ευχαριστω!!!
Φώκαιας 27 στον όροφο δουλεύει πλεον

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές! :hi:
Η κριτική αφορά το ίδρυμα Κολωνού 48α {το αριστερά μπουρδέλο}.
Μεταμεσονύχτια τσάρκα με πολλές καύλες, εν τέλει κατέληξα στο συγκεκριμένο δέλο με τις δύο εκδιδόμενες από την Ρωσία.
Η μία ξανθιά με πιασίματα 40φεύγα (δυστυχώς ΔΕΝ συγκράτησα όνομα) και η άλλη κοκκινομάλλα για την ακρίβεια δαμασκηνί καρέ 30φεύγα, ονόματι Νίνα με την οποία και πέρασα δωμάτιο!
Επέλεξα το δωμάτιο που κατεβαίνεις την σκάλα {οι γνώστες έχουν εικόνα}.
Εμφανισιακά ΔΕΝ είναι κάτι το ιδιαίτερο έχει βέβαια τα πιασίματα της, εάν χάσει κάποια κιλάκια θεωρώ πως θα δείχνει καλύτερα.
Στα του αγώνα.. μέτρια πίπα με πολύ χέρι (όταν της είπα να ΜΗΝ το χρησιμοποιεί ψέλλισε κάτι στην γλώσσα της), βαριεστημένη, ένα πράγμα λες και την έβαλα να βάψει διαμέρισμα! :confused::confused:
ΔΕΝ την βόλευε η πλευρά του κρεβατιού που την έστησα και μου ζήτησε ν' αλλάξουμε δίχως να εκφράσω δυσαρέσκεια από πλευράς μου!
Αφότου την έστησα στα τέσσερα μετά από λίγο ξεκίνησε να τραβιέται.. :birdman:
Προσπάθησα ουκ ολίγες φορές να την ακινητοποίησω ώστε να με βολεύει (νορμάλ πλαίσια ΜΗΝ φανταστείτε βίαια κτλ.) αλλά μάταια!
Γύρισε μόνη της και μου άνοιξε τα πόδια της να την πάρω έτσι δίχως καν να με ρωτήσει!
Εκεί άρχισε σιγά σιγά να μου πέφτει.. προσπάθησα να το σώσω αλλά μάταια ήταν αργά.. το κάτω σύστημα είχε ξενερώσει με αποτέλεσμα να μείνω άχυστος και με το πουλί στο χέρι! :headbang:
Είχα φορτώσει άσχημα και για να ΜΗΝ γίνει καμιά παρεξήγηση της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει (άλλο που ΔΕΝ ήθελε αυτή).
Ντύθηκα, ευχαρίστησα την ευγενική τσατσά και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.
Ακόμα κλαίω το δεκάευρω.. :angry:

*Δωμάτιο σε γενικές γραμμές βλεποταν για τα δεδομένα της περιοχής.
**Η τσατσά ΔΕΝ ενόχλησε παρά μόνο έπαιξε με την μουσική στο 10'
Καλές εορτές σε όλους εύχομαι με υγεία. :hi:
*Προσωπικά ξεκίνησα αποχή από τα ιδρύματα της κοροϊδίας.
**Ζητώ συγγνώμη που αναρτώ εδώ κριτική αλλά εδώ και μήνες το σύστημα ΔΕΝ μου επιτρέπει να ανεβάσω κριτική, αναίτια.
Ευελπιστώ τουλάχιστον να σωθεί κάποιος άλλος που ενδεχομένως την είχε στο μενού..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλημέρα μύστες! Ξέρετε που δουλεύει αυτόν τον καιρό η Μπιούτι (νταρντανομαυρούλα) από Φ65β/Φ84Α?

το προηγουμενο σαββατο ηταν 65β ισογειο τριτη μεταμεσονυχτια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom