Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές!
Η κριτική αφορά το ίδρυμα Κολωνού 48α {το αριστερά μπουρδέλο}.
Μεταμεσονύχτια τσάρκα με πολλές καύλες, εν τέλει κατέληξα στο συγκεκριμένο δέλο με τις δύο εκδιδόμενες από την Ρωσία.
Η μία ξανθιά με πιασίματα 40φεύγα (δυστυχώς ΔΕΝ συγκράτησα όνομα) και η άλλη κοκκινομάλλα για την ακρίβεια δαμασκηνί καρέ 30φεύγα, ονόματι Νίνα με την οποία και πέρασα δωμάτιο!
Επέλεξα το δωμάτιο που κατεβαίνεις την σκάλα {οι γνώστες έχουν εικόνα}.
Εμφανισιακά ΔΕΝ είναι κάτι το ιδιαίτερο έχει βέβαια τα πιασίματα της, εάν χάσει κάποια κιλάκια θεωρώ πως θα δείχνει καλύτερα.
Στα του αγώνα.. μέτρια πίπα με πολύ χέρι (όταν της είπα να ΜΗΝ το χρησιμοποιεί ψέλλισε κάτι στην γλώσσα της), βαριεστημένη, ένα πράγμα λες και την έβαλα να βάψει διαμέρισμα!
ΔΕΝ την βόλευε η πλευρά του κρεβατιού που την έστησα και μου ζήτησε ν' αλλάξουμε δίχως να εκφράσω δυσαρέσκεια από πλευράς μου!
Αφότου την έστησα στα τέσσερα μετά από λίγο ξεκίνησε να τραβιέται..
Προσπάθησα ουκ ολίγες φορές να την ακινητοποίησω ώστε να με βολεύει (νορμάλ πλαίσια ΜΗΝ φανταστείτε βίαια κτλ.) αλλά μάταια!
Γύρισε μόνη της και μου άνοιξε τα πόδια της να την πάρω έτσι δίχως καν να με ρωτήσει!
Εκεί άρχισε σιγά σιγά να μου πέφτει.. προσπάθησα να το σώσω αλλά μάταια ήταν αργά.. το κάτω σύστημα είχε ξενερώσει με αποτέλεσμα να μείνω άχυστος και με το πουλί στο χέρι!
Είχα φορτώσει άσχημα και για να ΜΗΝ γίνει καμιά παρεξήγηση της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει (άλλο που ΔΕΝ ήθελε αυτή).
Ντύθηκα, ευχαρίστησα την ευγενική τσατσά και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.
Ακόμα κλαίω το δεκάευρω..
*Δωμάτιο σε γενικές γραμμές βλεποταν για τα δεδομένα της περιοχής.
**Η τσατσά ΔΕΝ ενόχλησε παρά μόνο έπαιξε με την μουσική στο 10'
Καλές εορτές σε όλους εύχομαι με υγεία.
*Προσωπικά ξεκίνησα αποχή από τα ιδρύματα της κοροϊδίας.
**Ζητώ συγγνώμη που αναρτώ εδώ κριτική αλλά εδώ και μήνες το σύστημα ΔΕΝ μου επιτρέπει να ανεβάσω κριτική, αναίτια.
Ευελπιστώ τουλάχιστον να σωθεί κάποιος άλλος που ενδεχομένως την είχε στο μενού..