Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 432 άτομα (42 μέλη και 390 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές! :hi:
Η κριτική αφορά το ίδρυμα Κολωνού 48α {το αριστερά μπουρδέλο}.
Μεταμεσονύχτια τσάρκα με πολλές καύλες, εν τέλει κατέληξα στο συγκεκριμένο δέλο με τις δύο εκδιδόμενες από την Ρωσία.
Η μία ξανθιά με πιασίματα 40φεύγα (δυστυχώς ΔΕΝ συγκράτησα όνομα) και η άλλη κοκκινομάλλα για την ακρίβεια δαμασκηνί καρέ 30φεύγα, ονόματι Νίνα με την οποία και πέρασα δωμάτιο!
Επέλεξα το δωμάτιο που κατεβαίνεις την σκάλα {οι γνώστες έχουν εικόνα}.
Εμφανισιακά ΔΕΝ είναι κάτι το ιδιαίτερο έχει βέβαια τα πιασίματα της, εάν χάσει κάποια κιλάκια θεωρώ πως θα δείχνει καλύτερα.
Στα του αγώνα.. μέτρια πίπα με πολύ χέρι (όταν της είπα να ΜΗΝ το χρησιμοποιεί ψέλλισε κάτι στην γλώσσα της), βαριεστημένη, ένα πράγμα λες και την έβαλα να βάψει διαμέρισμα! :confused::confused:
ΔΕΝ την βόλευε η πλευρά του κρεβατιού που την έστησα και μου ζήτησε ν' αλλάξουμε δίχως να εκφράσω δυσαρέσκεια από πλευράς μου!
Αφότου την έστησα στα τέσσερα μετά από λίγο ξεκίνησε να τραβιέται.. :birdman:
Προσπάθησα ουκ ολίγες φορές να την ακινητοποίησω ώστε να με βολεύει (νορμάλ πλαίσια ΜΗΝ φανταστείτε βίαια κτλ.) αλλά μάταια!
Γύρισε μόνη της και μου άνοιξε τα πόδια της να την πάρω έτσι δίχως καν να με ρωτήσει!
Εκεί άρχισε σιγά σιγά να μου πέφτει.. προσπάθησα να το σώσω αλλά μάταια ήταν αργά.. το κάτω σύστημα είχε ξενερώσει με αποτέλεσμα να μείνω άχυστος και με το πουλί στο χέρι! :headbang:
Είχα φορτώσει άσχημα και για να ΜΗΝ γίνει καμιά παρεξήγηση της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει (άλλο που ΔΕΝ ήθελε αυτή).
Ντύθηκα, ευχαρίστησα την ευγενική τσατσά και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.
Ακόμα κλαίω το δεκάευρω.. :angry:

*Δωμάτιο σε γενικές γραμμές βλεποταν για τα δεδομένα της περιοχής.
**Η τσατσά ΔΕΝ ενόχλησε παρά μόνο έπαιξε με την μουσική στο 10'
Καλές εορτές σε όλους εύχομαι με υγεία. :hi:
*Προσωπικά ξεκίνησα αποχή από τα ιδρύματα της κοροϊδίας.
**Ζητώ συγγνώμη που αναρτώ εδώ κριτική αλλά εδώ και μήνες το σύστημα ΔΕΝ μου επιτρέπει να ανεβάσω κριτική, αναίτια.
Ευελπιστώ τουλάχιστον να σωθεί κάποιος άλλος που ενδεχομένως την είχε στο μενού..
Καλησπέρα δυστυχώς φίλε διαπιστώνεις ότι το Μεταξουργείο πλέον έγινε το τελευταίο στάδιο ενός παρασιτικού οργανισμού που σάπισε οριστικά.
Δεν υπάρχει γυρισμος πάρα ελάχιστες κοπέλες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορούν να προσφέρουν τις ελάχιστες υπηρεσίες.
Αυτή η Νίνα που άλλοτε είναι Κολωνου53 άλλοτε στο48 καινούργιο η παλιό φαίνεται από την ξυνισμενη μουρη που έχει ότι κάνει την χειρότερη αγκαρια

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε
γνωριζεις ποια βαρδια?
και τυχων εμπειριες μαζι της?
3η βάρδια όλες τις φορές που έχω πάει μαζί της μου έχει αφήσει πολυ καλές εντυπώσεις.

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
ξέρει κανείς αν είναι η Σόνια Διδύμου 18β δεύτερη βάρδια;

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Εχασα την Αλιονα απο Αχαρνων 85. Ξερει κανενα μπουρδελοκομαντο που ειναι? Σπασιμπα ε...

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα είτε σταμάτησε είτε όχι καμία ουσιαστικη σημασία δεν έχει δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο μάλιστα είχε τόσο άσχημη μάπα που  έμοιαζε με τρανσέξουαλ.
Γενικότερα έχει παγιωθεί μια τραγική μίζερη μετριότητα στην πλειοψηφία των μαγαζιών καμία νέα αξιόλογη άφιξη καμία αναβάθμιση το πρόβλημα είναι το αντίτιμο που έπρεπε να είχε πάει 15€ για αυτό που μπορούν να προσφέρουν 20€πουλα είναι πολλά
ΣΥΜΦΩΝΩ!

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
ειμαστε ολοιΕΛΛΗΝΕΣ τσαρκακηδες-γκομενακηδες
Δεν χρεαζοντε κοντρες και ανασφαλεις πρακτικες

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλησπέρα αλάνια έχει εμπειρία κανένας με την Μισέλ από λοσιων73 κ εάν ναι να μου πει εάν γνωρίζει η κοπέλα καθόλου αγγλικά η Ελληνικά γιατί με λατινες που μιλάνε μόνο την γλώσσα τους δεν βγάζεις άκρη..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα κύριοι λόγω της αποστροφής και απέχθειας με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Μεταξουργείο μιλάμε αηδία σε όλα τα επίπεδα έτσι κινούμαι πλέον στις παρυφές από Μαραθώνος μεριά εκεί δοκίμασα τις κοπέλες στο διάστημα του μήνα που διανύουμε.Ο απολογισμός όχι τόσο καλός μια Φολαρα Νικα,δύο μετριότητες οριακές πολύ για τα πολύ χοντρά Αυτές είναι η Ηρα-Μιρα κάπως έτσι έχω γράψει κριτική και μια Μελαχρινή Βαλέρια ήταν η τελευταία που της έδωσα ευκαιρία δυστυχώς δεν τραβάνε η μόνη καλή που σαφώς θα ξαναδοκιμάσω και την συστήνω ανεπιφύλακτα είναι η Λάρισα που λείπει και αρχές του νέου έτους επιστρέφει.

Κολοκύθια κύριοι κολοκύθια καταλήγω ότι δεν αξίζει 20€ο στα Μαραθώνος με την καμία μιλάω για το υπάρχον υλικό έτσι καθώς παλιοτερα εκεί έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές που δεν συγκρίνονται με αυτά τα ξεζουμισμενα αποληφαδια που βρίσκονται τώρα εκεί.
Πέρυσι υπήρχε κοπέλα που πέρναγα συνέχεια στάνταρ μια φορά την βδομάδα πολλές φορές και δεν την βαριόμουν ποτέ κάθε φορά ήταν σπέσιαλ τώρα σκατα μια δύο και τέλος...Α ρε  Τζέσικα που είσαι....
Ανεβαζω κριτική σε λίγο για την τελευταία μέτρια εμπειρία με την Βαλέρια

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Επέστρεψε μια Κλεοπάτρα στην αλυσίδα Λιοσίων 73 - Σπύρου Πάτση 40, μια που άρεσε σε αρκετούς και τους έλειψε. Αύριο τη βλέπω στο πρόγραμμα του Σπύρου Πάτση 40 17:00-00:00.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.129
Πόντοι
3.091
Η Νατάσσα (Κολωνού) επέστρεψε; Είχε γραφτεί ότι θα επέστρεφε πριν τα Χριστούγεννα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξέρει κάποιος πώς λένε την κοπέλα που είναι τώρα στο Φ54Β;Εννοώ από αυτούς που την είδαν σήμερα,δε ζητάω να μαντέψει κάποιος ποια είναι...Το επισημαίνω για να μην αρχίσετε τις μαλακίες...Έχει κάτι τατουάζ στο στήθος και εξαιρετικό κώλο και πόδια.Την είδα αλλά δεν μπήκα διότι διαπίστωσα ότι δεν είχα μετρητά  :headbang: :headbang:.Και κοντά ΑΤΜ δεν έχει,εννοώ με ασφάλεια,διότι με τόσες λέρες που κυκλοφορούν εκεί δεν είναι να πας να κάνεις ανάληψη...

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Καλησπέρα αλάνια έχει εμπειρία κανένας με την Μισέλ από λοσιων73 κ εάν ναι να μου πει εάν γνωρίζει η κοπέλα καθόλου αγγλικά η Ελληνικά γιατί με λατινες που μιλάνε μόνο την γλώσσα τους δεν βγάζεις άκρη..

Διαβασε την προσφατη κριτικη μου να παρεις πληρη εικονα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom