Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (47 μέλη και 270 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Την καλησπέρα μου στους αξιότιμους συναγωνιστές  :hi:

Η αθλιότητα που επικρατεί σε μπουρδέλα - studio, με έσπρωξε στην αναζήτηση νέων (για εμένα) οδών, μπας και βρω κάτι καλό.
Λίγες φωτογραφίες της Νίκα σε συνδυασμό με την άθλια κατάσταση, οδηγήθηκα στον κόσμο του massage. Συγκεκριμένα, στο massage Nirvana στη Συγγρού.

Ας αρχίσουμε απ τα οικονομικά: 60€ η μισή ώρα. Αρκετά καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα περισσότερα studio η μισή ώρα είναι 100€ και στα μπουρδέλα είναι το ίδιο (60€), αλλά σε πολύ ποιο άθλια δωμάτια. Εκτός αυτού το πρόγραμμα των 50€ σε studio δεν διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από το πρόγραμμα των 20€ σε μπουρδέλο. Επομένως, θεωρώ ότι η τιμή των 60€ για μισή ώρα είναι από αρκετά έως πάρα πολύ καλά.

Ας περάσουμε στα κορίτσια: μου άρεσαν σχεδόν ΟΛΕΣ! Η εμφάνιση των κοριτσιών εκεί πραγματικά ήταν πολύ αξιοπρεπείς, για τα δικά μου γούστα πάντα. Όποιος θέλει μαύρες, χοντρές, γριές κτλ δεν προτείνεται.
Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό πραγματικά δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω! Επέλεξα την Νίκα τελικά και πέρασα πάρα πολύ καλά.

Το αρνητικό για όσους δεν ξέρουν, όπως εγώ πχ (δεν ήξερα) είναι:
1) Αν δεν ξέρεις τις κοπέλες τα προγράμματα είναι μισάωρα, οπότε αν είναι κάποια πιασμένη θα πρέπει να περιμένεις αρκετά.
2) Δεν έχει κρεβάτι.

Όσους βγάζει ο δρόμος προς τα εκεί, ρίξτε μια ματιά. Θα με θυμηθείτε  :grin:

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Καταδρομικη σήμερα φυλής με τρεις καταθέσεις πρωτη στον φωκαιας 24 με την Ρίτα νταρντανα Ρωσίδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πολύ καλή σε πρωινή βάρδια με τσατσο τον Άρη, δεύτερη κατάθεση στην Σονια φιλιππιδου 11κατω με το ίδιο πρόγραμμα επίσης καλή,τρίτη και τελευταία στην Άμφισσα Ελλης 3 απόγευμα εκεί ήταν σούπερ με ελεύθερο στοματικό πολύ καλή πιπα λαρυγγοτη η πιάτσα είχε πόλους αλοδαπους και γέρους.

kostascr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
0
Επισκεψη 2η βαρδυα στο φωκαιας  19 με ΑΘΗΝΑ ! Το κοριτσι ειναι super σε ολα...!  Ειμαι λιγο στις πιο αφρατες αλλα δεν με χαλασε καθόλου.... Βαθυ κλαρίνο ,φιλιά στις ρογες απο μερους της και προσφορά κουλουράκι της ειχα βάλει και δάχτυλο πριν  ουτε μα ουτε μου...Πολύ τιμια η κοπέλα ..,θα ξανατιμηθεί ασυζητητή

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καταδρομικη μετά τις 10 στο ισόγειο της Φώκαιας 24 για τη Ρίτα. Αν και με ξενέρωσε το επιθετικό σαλοναρισμα, πέρασα στο δωμάτιο. Άριστη πίπα και φουλ γλωσσοφιλα. Πολύ καλή συμμετοχή,  αφού ενώ τελείωσα ιεραποστολικα στη  καποτα, μου είπε (μισά Αγγλικά, μισά νοηματα) ότι μπορούσα να τελειώσω στο στομα της. Ενδείκνυται το κορίτσι, λοιπόν.

Επισκέπτης
Κυκλοφορει βιντεο με μανουρα στη φυλης και δεν εχει αναρτηθει στο μπου; Τοσο πολυ απαξιωθηκε το σαιτ;

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Συναγωνιστές καλημέρα και χρόνια πολλά. Ξέρετε που θα βρω κορασιδα με σφιχτό και αθλητικό κολαρακι για να το ξεσκίσω στα τέσσερα. Μικρό και σε σχήμα καρδιάς.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Καταδρομικη μετά τις 10 στο ισόγειο της Φώκαιας 24 για τη Ρίτα. Αν και με ξενέρωσε το επιθετικό σαλοναρισμα, πέρασα στο δωμάτιο. Άριστη πίπα και φουλ γλωσσοφιλα. Πολύ καλή συμμετοχή,  αφού ενώ τελείωσα ιεραποστολικα στη  καποτα, μου είπε (μισά Αγγλικά, μισά νοηματα) ότι μπορούσα να τελειώσω στο στομα της. Ενδείκνυται το κορίτσι, λοιπόν.
Είναι η ίδια κοπέλα που δουλεύει τον τελευταίο καιρό στα Ιωαννίνων?

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους είμαι καινούργιος στο σαιτ. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Αθηνά από το Φωκαίας 27Β;

Elbabinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
280

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα κ από μένα καλά Χριστούγεννα κ  χρόνια πολλά κ κα(υ)λα.
Πέρασα χτες τσάρκα από Μεταξουργείο πρωινή βάρδια κ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α στο αριστερό με την κουρτίνα ήταν μια κοπελιά που μου έκανε εντύπωση, δεν την είχα ξαναδεί κάπου αλλού, μου άρεσε πολύ ήταν milf του τύπου η γειτονισα η νοικοκυρά του απεναντι διαμερίσματος ενός ορόφου πιο ψηλά από εσενα που βγαίνει να απλώσει τα ρούχα με κανά κοντό φουστανακι κ παρακαλάς να φυσιξει ο αέρας..
Ήταν μελαχρινή μακριά μαλλια αδύνατη κοντά στα 50 έτη, ωραίο προσωπο σώμα μοντέλου, λίγο μαυρισμένα τα δοντια αν κ θύμιζε πρώην πρεζου από αποτοξίνωση, ίσως να κανω κ λάθος..
Ήταν όμορφη κ θα μπορούσα να πω ότι έμοιαζε πολύ κ στην Χριστίνα την Ελληνοουκρανη από Φώκαιας 27 υπογα θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη αδερφή της η η μάνα της..
Λοιπόν η χονδρη τσατσά που κουτσαινε ανέφερε το όνομα Ελένη,
Τι πληροφορίες έχουμε για αυτή έχει περασει από καπου αλλού; κάνει κάνα παππα στο δώμα; ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά ..έχουμε καμία ενημέρωση για σήμερα το βράδυ μετά τις 8 για κάνα όμορφο καυλακι με κορμάρα?(αδύνατη εννοώ γιατί η καύλες μου έχουνε φτάσει μήνα...

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Βάλε ένας τον Ύμνο του Αστέρα Τριπόλεως να Γουστάρουμε???????!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Και βάλτε και Κάνα Νήμα με Ραπ να Παίζετε Ωραίες Μουσικές Ανεβαστικες!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Για Μανταλο Γκαζαριαν Αυτά Που Μας Ενδιαφέρουν και Αυτοί που Μιλάνε στο Πετσί που θα γράψουμε Ναουμε?????????

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Ρε παιδιά θα γράψετε καμία απάντηση σοβαρή η θα λέτε μαλακίες με συνεχόμενα μηνύματα?άντε Μ....α

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.580
Πόντοι
41.129
Xμμμμ.... Απογευματινη 2η βαρδια μεταξι... Ιασωνος 2γ (Τατιανοσπιτο)
Καινουργια παρουσια Ουγγαρεζα ειπε η υπηρεσια, ξανθια 30αρα με αδυνατο καλοστημενο κορμι και ελευθερο τελειωτικο
κλαρινο στο μενου, ντυμενη αγιοβασιλιτσα, ο κοσμος που περιμενε να περασει δωματιο ειχε φτασει μεχρι την ομονοια.
Η τσατσα δεν προλαβαινε να διωχνει κοσμο, τα δωματια γεματα. Υπομονη οσοι πατε.
Ρε που την ξερω... καπου την εχω ξαναδει... στο 20ρικο ??? σε στουντιο ???? καποιος ειδημων ισως την αναγνωρισει.  :hi:

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, φρεσκο κρεας εδώ και μεγάλος φαν αυτου του θρυλικού forum πριν εγγραφώ. Υπάρχει κάποια πετιτ η οποια δουλευει πρωινη ? Αν ναι και τι προγραμμα κανει ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom