Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (26 μέλη και 259 επισκέπτες)

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, φρεσκο κρεας εδώ και μεγάλος φαν αυτου του θρυλικού forum πριν εγγραφώ. Υπάρχει κάποια πετιτ η οποια δουλευει πρωινη στην Αθήνα ? Αν ναι και τι προγραμμα κανει ?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Για όσους ενδιαφέρονται γύρισε η Τζένη στο Πιπίνου.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
639
Πόντοι
301
:orchestra: Προσοχή φόλα στο Ιάσωνος 20 ισόγειο δεξιά στο όνομα δεν είμαι σίγουρος  :think: νομίζω Άντζελα (με τα νεύρα που είχα μπορεί και να το έχω μπερδέψει), ξανθιά γεματουλα όχι χοντρή με ένα τατουάζ πίσω χαμηλά Ρωσίδα 20-25 2η βάρδια τσάτσος υπηρεσία στο σαλόνι μου έριξε βλέμμα λάγνο   :headbang: μέσα μου την έσπασε ενώ ήμουν τούρμπο και την έδιωξα κακήν κακώς   :spam: όλο σχόλια για το σώμα μου να μην βολεύεται σε καμία στάση  και όλο γρήγορα τελείωσες;;; μας φώλιασε σαββατιατηκα  :thubsdown:  :thubsdown:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα στο Ιάσωνος 2 όροφο επέστρεψε πάλι η Άννα κοπέλα που δούλευε και παλιότερα εκεί πολύ τίμια για 10€ο δεν είναι καινούργια η τσατσα μπορεί να λέει ότι νά ναι πως είναι καινούργια αλλά είναι η παλιά γνωστή μας και όντως χτες από της 6 το απόγευμα που έπιασε δουλειά είχε γίνει απόβαση Πακιστανών σχεδόν μπλόκαρε το μαγαζί δυστυχώς παρά το ότι είναι πολύ τίμια η Άννα το μαγαζί μάλλον δεν έχει μπάνιο και το σώμα της συνήθως ποτίζει από την Ασιατική τραχανιλα επίσης κάτι που είδα χτες και δεν μου άρεσε καθόλου στο σαλόνι ήταν και ένας τύπος σαν πρεζακιας έτσι παρά το ότι η Άννα είναι ίσως το μοναδικό στανταρακι μου αυτή τη φορά μπορεί και να μην ρισκάρω εδώ μπαίνει σοβαρό θέμα υγιεινής δεν ξέρω βέβαια αν η κοπέλα θα έπαιρνε έναν τέτοιο τύπο αλλά λέω ότι είδα.

Επίσης η Νατάσα επέστρεψε στην θέση της Κολωνού 48 καινούργιο κανονικά στην βάρδια της από της 5απογευμα και μετα

greenmexico1369

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
462
Πόντοι
21
Συναγωνιστές ξέρει κανείς που έχει πάει η Σάρα από Φιλιππίδου 11β?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Ρε μάγκες έχω μια ερώτηση προχθές είδα στο Έλλης 3 μια Κοντούλα ξανθιά με τούμπανο βυζι με φλέβες ίσως λίγο κοιλιά δεν είμαι σίγουρος , γενικά από εμφάνιση δεν θα την έβλεπες και θα έπεφτες αλλά εκεί μου βγάλε μια ανωμαλία και το όνομα μάλλον είναι ηλιανα! Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει και ποτέ είναι εκεί; (Σίγουρα δεν ήταν η ανφισα Πως λέγεται )

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Υπήρχε μια Ηλιάνα στο Διδ 27 , μαυριδερη, μικρόσωμη γκιλφ, χάλια γενικώς / με φούλ. Μακάρι πάντως..  να μην είναι αυτη,   η ίδια στο Ελλης 3 τωρα ... :rolleyes:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Υπήρχε μια Ηλιάνα στο Διδ 27 , μαυριδερη, μικρόσωμη γκιλφ, χάλια γενικώς / με φούλ. Μακάρι πάντως..  να μην είναι αυτη,  η ίδια στο Ελλης 3 τωρα ... :rolleyes:

Όχι όχι καμία σχέση

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Ρε μάγκες έχω μια ερώτηση προχθές είδα στο Έλλης 3 μια Κοντούλα ξανθιά με τούμπανο βυζι με φλέβες ίσως λίγο κοιλιά δεν είμαι σίγουρος , γενικά από εμφάνιση δεν θα την έβλεπες και θα έπεφτες αλλά εκεί μου βγάλε μια ανωμαλία και το όνομα μάλλον είναι ηλιανα! Μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει και ποτέ είναι εκεί; (Σίγουρα δεν ήταν η ανφισα Πως λέγεται )

Η Τάνια είναι. Καλή, λίγο νωχελική αλλά τίμια στο δωμάτιο.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ορισμένα πρόσφατα περιστατικά.

Επίσκεψη στο 71Α και στη Μαίρη. Την είχα δει αρκετές φορές, δεν έλεγα να μπω λόγω σιλικονάτου στήθους. Παρ' όλα αυτά, η εμφάνιση της κοπέλας και κυρίως η κωλάρα της, με έκαναν να ενδώσω. Είχα διαβάσει κριτικές, ήμουν προϊδεασμένος. Η κοπέλα δεν κάνει καλό σαλονάρισμα. Απλά μπαίνει στο χώρο με βλέμμα απλανές, κάνει μια στροφή και την κάνει για μέσα. Θέλει να κεντράρεις στην κωλάρα της, ακούγοντας παράλληλα τα διθυραμβικά σχόλια της τσα2, μιας εκνευριστικής θείτσας. Η τελευταία την έχει ανακηρύξει από μόνη της "βασίλισσα της Φυλής", λέγοντας ότι έτσι την λένε όλοι εδώ. Είναι το αστέρι της, η κουκλάρα της... Τέλοσπάντων. Αργά ή γρήγορα θα έμπαινα κάποια στιγμή. Την είχα στο νου μου. Ούτως ή άλλως η οδός έχει ξεπέσει. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Δίνω το 20αρικο και μπαίνω στο δωμάτιο. Από τα καθαρά της οδού. Έρχεται μετά από 5' η Μαίρη. Πώς σε λένε ρωτάει, τάδε, χάρηκα... Κι αμέσως ανοίγει καπότα πριν καν κάτσω, πριν καν την αγγίξω. Κάτσε λέει και βάζει καπότα σε κατεβασμένη πούτσα. Ω να σου γαμήσω λέω από μέσα μου. Της πιάνω στήθος, μου λέει κρύος είσαι. Της πιάνω κώλο, πολύ κρύος είσαι, μου παίρνει χέρι και μου το βάζει στα μπούτια της με το έτσι θέλω. Η πίπα της χέρι και πολύ δόντι. Δεν το πίστευα τύποι μου. Λόγω εμφανίσεως μου σηκώθηκε, είναι αδύνατο να μη σου σηκωθεί, εκτός αν είσαι αδερφή ή κωλόγερος, με τέτοιο κομμάτι στα πόδια σου. Το ξέρει καλά, εκεί στηρίζεται. Πίπα επιπέδου μαύρης πίσω από το δημαρχείο Αθηναίων. Κάκιστη, βιαστική. Πώς θέλεις μου λέει. Της λέω θα σου έρθω. Ανέκφραστη. Την αλλάζω στα τέσσερα να απολαύσω τουλάχιστον αυτό για το οποίο πήγα. Δεν δίνει κώλο φυσικά, παρά του ότι είναι πολύ δουλεμένος. Έριξα σφυροκόπημα, τελείωσα, μου λέει γεια, φεύγει, ντύνομαι, βγαίνω, κάνω νόημα με τα μάτια στο παιδί που ήταν έτοιμο να μπει, να μην μπει, δεν ξέρω τι έκανε τελικά. Δεν έκλαψα 100% το 20αρικο, καθώς ήξερα τι να περιμένω, άσχετο που τελικά ήταν χειρότερο. Με ενδιέφερε να την πάρω πισοκολλητό, να μου φύγει και το απωθημένο. Όμως, όχι, δεν είναι η βασίλισσα της Φυλής. Η βασίλισσα της Φόλας, ναι, μπορεί. Δεν την προτείνω σε κανέναν. Εκτός αν πάει κάποιος αποκλειστικά για τον λόγο που πήγα εγώ. Α. Ξέχασα. Η πλαστική στο στήθος είναι μέτρια δουλίτσα, φαίνεται πειραγμένο αρκετά το στήθος στις θηλές και στο πως στέκεται. Η κοπέλα δεν κάνει όπως και να έχει. Εμφάνιση στούντιο, υπηρεσίες Μεταξιού στα χειρότερά του. Μακριά φίλοι. Ακόμα κι από το κακό σαλονάρισμα, πρέπει να προϊδεαστείτε για το τι έπεται.

Επίσης. Στον ίδιο οίκο έχει πάει μια Σάρα. Κάνει πολύ καλό σαλονάρισμα, με λάγνες ματιές, τρίβεται σε τοίχους, στον στύλο, σε καβλώνει και με το που τη βλέπεις. Δεν μιλάει ελληνικά. Μοιάζει αλβανάκι. Κοντή, χαμηλοκώλα, μικρό στήθος, καλούτσικη εμφάνιση. Μυρίζει φόλα όμως, δεν θα την τιμήσω. Και κάποιες κριτικές που έχω διαβάσει το επιβεβαιώνουν. Απλά είναι κάτι αξιόλογο μπροστά στην κατάντια της οδού. Ουρά από κόσμο Σάββατο βράδυ, τη στιγμή που άλλοι οίκοι βαράνε μύγες. Μάλιστα ένας πιτσιρικάς, πυρφόρος 20άρης, προπλήρωσε για τη Σάρα, μην τη χάσει, μην αργήσει και χάσει. Ρε τι μαλακίες κάνετε, πως τις μαθαίνετε έτσι. Την είπε ένας στην τσα2, δηλαδή προπληρώνουμε τώρα? Ε ναι, έτσι πάει, τι να κάνουμε τώρα λέει. Η ίδια τσα2 την είπε σε ένα παλικάρι που καθόταν πίσω πίσω κοντά στην κουρτίνα (ξέρουν τι εννοώ όσοι έχουν πάει) και έλεγε δεν φαίνεσαι καλά στην κάμερα, δεν θα βγει η Μαίρη.

Τι οίκος είναι αυτός ρε τύποι μου. Μακριά. Αισθάνεσαι ότι σε πληρώνουν, κι όχι ότι πληρώνεις, με τις απαιτήσεις που έχουν και τη κακή συμπεριφορά εργαζομένων και τσα2. Από εδώ και πέρα, δεν θα κάνω καν τον κόπο να μπαίνω να δω τι παίζει. Μαύρο.

Κάποιες άλλες που είδα τώρα και θα ήθελα να αναφερθώ.

Φυλής 59 πάνω Αλίσα. Ξανθιά, ψηλή Ρωσίδα, λεπτή, ωραίο στήθος, μοντελέ φάση. Δεν μου κάνει το κλικ. Μοιάζει κρυώκολη.

Φυλής 59 κάτω Άννα. Βγαίνει από το δωματιάκι μέσα από την κουρτίνα, βασικά κάνει σαν να πετάγεται και στέκεται. Αρχίζει να μιλάει σαν λιμενεργάτης, σαν να μασάει στραγάλια, πολύ μαγκιά. Αλβανίδα. Τσαντίζεται κιόλας άμα φύγεις. Κοντή σχετικά, μέτριο στήθος. Αυτοπαρουσιάζεται η ίδια και τελειώνοντας λέει: και χύσιμο στης βυζάΑαΑαΡΕς. Έτσι όπως το λες, δεν μου βγαίνει πρέπει να της πει κάποιος.

Φυλής 69Β Στέλλα. Αλήθεια τώρα. Σοβαρά περιμένετε να σχολιάσω μια 50άρα θεία. Θα έπρεπε να με πληρώσει, όχι να πληρώσω. Και πάλι θα το σκεφτόμουν.

Φιλιππίδου 11Β Άννα. Την παρουσιάζει η τσα2 ως Μολδαβή. Καλή εμφάνιση. Κανονικό σώμα, κρεμασμένο στήθος. Την είχα στα υπόψιν, αλλά διάβασα πολύ κακή κριτική. Διαγράφεται από τα υπόψιν.

Φυλής 86 Άντζελα. Τα έχω ξαναπεί. Μάλιστα μπήκα πριν καμιά 20αριά μέρες. Ξεγελάστηκα από το εξωπραγματικό στήθος για το 1,50 ύψος της. Αποκλειστικά για βυζολάτρεις. Όλοι οι άλλοι θα τα κλάψουν τα χρήματά τους.

Φυλής 65Α Λίλυ. Αλβανίδα, πολύ κακό σώμα. Πλαδαρό, μικρό στήθος, δεν απλά.

Φυλής 69Α Ιωάννα. Αρκετά χοντρή. Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά γιατί.

Φυλής 66Α Αλεξάνδρα. Ωραία παρουσία. Όμορφη για τα γούστα μου. Άμα πάρει μερικά κιλά, θα είναι πολύ καλή. Είναι πολύ αδύνατη. Έχει δοκιμαστεί. Κάνει καλές υπηρεσίες. Έχει καλή συμμετοχή και καλή διάθεση μέσα. Έχει μια στενοχώρια στο βλέμμα της όμως όταν κάνει σαλονάρισμα. Μπορεί να φανταστεί πολλούς λόγους κανείς.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom