Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (29 μέλη και 244 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διαβάζω παράλογα πράγματα. Στην ελεύθερη αγορά η καθεμία όσων χρόνων και να είναι μπορεί να διαθέσει το σώμα της για δημόσια χρήση, από εκεί και πέρα η ζήτηση θα καθορίσει αν αξίζει να παραμείνει στο κλαρί ή όχι. Όσον αφορά στο ποιός γαμάει στους οίκους ανοχής παντός είδους το έχω γράψει και παλαιότερα,όποιος έχει το αντίτιμο, τα υπόλοιπα περί ηλικίας, εμφάνισης, προσόντων κλπ είναι για αυτούς που όταν τρώνε την κότα θέλουν να το ευχαριστιέται και η ίδια

Σκληρή αλήθεια!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Να σου πω την αλήθεια, το κόβω χλωμό να τρέχω να κάνω καταγγελίες. Τουλάχιστον ενημέρωσα από εδώ τους σωστά σκεπτόμενους συναγωνιστές. Αυτή πάντως ήταν επικίνδυνα cool με το θέμα, και νόμισε ότι το μοναδικό μου κόλλημα για να μην την γαμήσω ακάποτα, ήταν ο φόβος μην την αφήσω έγγυο (λες και δεν έβλεπα ότι είναι τουλάχιστον 65 ετών), και όχι οι αρρώστιες  :headbang: :headbang: :uglystupid: :idiot:
Βασικά αυτές έχουν γαμηθει όχι με την μισή Ελλάδα αλλά με τον μισό πλανήτη γη είναι κ μιας αλφα ηλικίας οπότε κ να κολλήσουν κάτι δεν της πολύ νοιάζει, πόσο θα ζήσουν.
Αλλά δεν ξέρω ίσως το ακαποτο το κάνουν για κάποιο λόγο που δεν μπωρει να σκεφτεί κανείς μας...

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Βασικά αυτές έχουν γαμηθει όχι με την μισή Ελλάδα αλλά με τον μισό πλανήτη γη είναι κ μιας αλφα ηλικίας οπότε κ να κολλήσουν κάτι δεν της πολύ νοιάζει, πόσο θα ζήσουν.
Αλλά δεν ξέρω ίσως το ακαποτο το κάνουν για κάποιο λόγο που δεν μπωρει να σκεφτεί κανείς μας...

Ελα ντε,σου λεω καπου καπου ερχεται η ωρα μας για τον αλλο κοσμο,ας κολλησουμε και μερικους νεανιες για παρακαταθηκη..

Εγω την ειχα πατησει με μια ρουμανα πριν χρονια,ευτηχως ηταν καλα στην υγεια της,το χωσε μονη της χωρις καποτα μετα απο πολλες επισκεψεις το κανε..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και τι εστι η αληθεια?

Μήτσο τις φιλοσοφικές αναζητήσεις τις έχω κόψει γιατί βαριόμουν το γύρω-γύρω.

Ο δήθεν σκεπτικισμός (δεν στην λέω)
είναι η χτένα για την καράφλα
της υφιστάμενης τάξης πραγμάτων.

Καλές γιορτές να έχουμε!

Είθε η χάρη του να μας προστατεύει!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ε πες το ρε παλικαρι επιτελους με τον καθε ενα εδω μεσα που εκθειαζει της γριες χοντρες 60+ που πριν 20 χρονια οταν ο ελληνας ηταν δυνατος οικονομικα θα τον πληρωναν ολες αυτες να της πηδηξει

Ρε πρεπει να υπαρχουν και αυτες δεν λεω, εξυπηρετουν ενα μερος της κοινωνιας

αλλα μεχρι ενα σημειο

Σε όλες μου τις κριτικές αναφέρω με λεπτομέρειες την εμφάνιση και την ηλικία όλων αυτών των γυναικών, και δεν έχω αλλοιώσει κάτι προς το καλύτερο. ίσα- ίσα, πάντα ενημερώνω αν κάποια από αυτές είναι μόνο για πολύ ειδικά γούστα. Το πως τη βρίσκει ο καθένας, είναι δικό του θέμα. Το πρόβλημα είναι όταν αλλοιώνει την αλήθεια, και παρουσιάζει διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα, όσο αφορά τις υπηρεσίες μιας εκδιδόμενης. Αν σου πουλήσω παραμύθια όσο αφορά την εμφάνιση ή την ηλικία μιας γυναίκας (πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ), μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις, βλέποντάς την στο σαλόνι. Το θέμα είναι όταν κάποιοι πουλάνε παπάδες όσο αφορά το service κάποιων γυναικών, και παίρνουν στο λαιμό τους πολλούς συναγωνιστές  :jerking: :jerking:. Και φυσικά, το μεγαλύτερο θέμα δημιουργείται από όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που επιδιώκουν τους κρεμπιέδες, και δημιουργούν ακόμα περισσότερους κινδύνους για όλους εμάς τους υπόλοιπους  :uglystupid: :idiot: :tickedoff: :tickedoff:
Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος δεν δημιουργεί κάποιο από αυτά τα 2 προβλήματα, τότε γούστο του και καπέλο του για το αν πηγαίνει με κοντές, ψηλές ή άσχημες.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η κριτική που ανέβασα για τη Στέλλα, όπως και όλες μου οι κριτικές, παρουσιάζονται στη λίστα με τις κριτικές, με το όνομα Brujeria, λόγω μπερδέματος που είχα κάνει στην εγγραφή μου ως μέλος στο ξεκίνημα  :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε όλες μου τις κριτικές αναφέρω με λεπτομέρειες την εμφάνιση και την ηλικία όλων αυτών των γυναικών, και δεν έχω αλλοιώσει κάτι προς το καλύτερο. ίσα- ίσα, πάντα ενημερώνω αν κάποια από αυτές είναι μόνο για πολύ ειδικά γούστα. Το πως τη βρίσκει ο καθένας, είναι δικό του θέμα. Το πρόβλημα είναι όταν αλλοιώνει την αλήθεια, και παρουσιάζει διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα, όσο αφορά τις υπηρεσίες μιας εκδιδόμενης. Αν σου πουλήσω παραμύθια όσο αφορά την εμφάνιση ή την ηλικία μιας γυναίκας (πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ), μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις, βλέποντάς την στο σαλόνι. Το θέμα είναι όταν κάποιοι πουλάνε παπάδες όσο αφορά το service κάποιων γυναικών, και παίρνουν στο λαιμό τους πολλούς συναγωνιστές  :jerking: :jerking:. Και φυσικά, το μεγαλύτερο θέμα δημιουργείται από όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που επιδιώκουν τους κρεμπιέδες, και δημιουργούν ακόμα περισσότερους κινδύνους για όλους εμάς τους υπόλοιπους  :uglystupid: :idiot: :tickedoff: :tickedoff:
Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος δεν δημιουργεί κάποιο από αυτά τα 2 προβλήματα, τότε γούστο του και καπέλο του για το αν πηγαίνει με κοντές, ψηλές ή άσχημες.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η κριτική που ανέβασα για τη Στέλλα, όπως και όλες μου οι κριτικές, παρουσιάζονται στη λίστα με τις κριτικές, με το όνομα Brujeria, λόγω μπερδέματος που είχα κάνει στην εγγραφή μου ως μέλος στο ξεκίνημα  :hi:

Αυτό το πράγμα να έρχεται κάθε φορά
κάποιος σε δύσκολη θέση και να οδηγείται
σε σεντόνι απολογίας
δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όσον αφορά φίλε skatakis, που ξέρεις πόσο σε αγαπάω
είμαι σίγουρος ότι μέσα σου
ξερεις πως δεν χρειάζονται όλα αυτά.
Το σύνηθες είναι να πηγαίνεις
με κάποια π.χ δέκα φορές
λαμβάνοντας (και) διαφορετική παροχή.
Τι να κάνουμε;
δεν έχουμε όλοι το γονίδιο της έκστασης!

(ή το έχουμε; )

Μωρέ καλά κάνω εγώ που πάω όπου μου'ρθει!

:sunglasses:

johnny2_x

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή εδω και χρόνια δεν έχω ιδέα, γνωρίζει κάποιος κυριακές τι ώρα περίπου ανοίγουν?

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας μου για καντο 50αρακια. ..Επίσης κριτική έχω να γράψω κοντά 2 Χρόνια ,τι μαλακιες γράφεις πάλι?  Φυσικά και θα είναι το ίδιο και εγώ ανώνυμος είμαι όπως ο καθένας, αν με γνωρίζουν κάπου είναι επειδή περνάω συνέχεια, σταματήστε πια το παραμυθάκι

αυτοαναιρείσαι αλλά μη δίνεις σημασία
(τις δηλώσεις ότι μένεις 20' σε κάθε μπουρδέλο κόφτες, δεν προσφέρουν τίποτα) 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195

Τι εννοείς αρχηγέ ;

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Αυτό το πράγμα να έρχεται κάθε φορά
κάποιος σε δύσκολη θέση και να οδηγείται
σε σεντόνι απολογίας
δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όσον αφορά φίλε skatakis, που ξέρεις πόσο σε αγαπάω
είμαι σίγουρος ότι μέσα σου
ξερεις πως δεν χρειάζονται όλα αυτά.
Το σύνηθες είναι να πηγαίνεις
με κάποια π.χ δέκα φορές
λαμβάνοντας (και) διαφορετική παροχή.
Τι να κάνουμε;
δεν έχουμε όλοι το γονίδιο της έκστασης!

(ή το έχουμε; )

Μωρέ καλά κάνω εγώ που πάω όπου μου'ρθει!

Έχεις δίκιο συναγωνιστή, κακώς έδωσα τόση έκταση στο θέμα  :hi: :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.634
Πόντοι
27.261
αυτοαναιρείσαι αλλά μη δίνεις σημασία
(τις δηλώσεις ότι μένεις 20' σε κάθε μπουρδέλο κόφτες, δεν προσφέρουν τίποτα)  

δηλαδη μονο εγω καταλαβαινω οτι, οταν γραφεται το ποσο καθεται ο καθενας μεσα, δεν εχεις σοβαρο θεμα χρονου παραμονης στο δωματιο  και "αγχος" (οπως γραφεται μερικοι) μηπως και χτυπησει πορτα η εκαστοτε τσατσα και σε κομπλαρει ???

για τη μαλακια που εγραψε ο φαν μπουρδεν δε χρειαζεται να σχολιασω περαιτερω, που στην τελικη και να συμβαινει αυτο, γουστο του και καπελο του (του smirni).

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τι εννοείς αρχηγέ ;
Εννοώ, ότι ένας λόγος που το κάνουν το ακαποτο γαμησι είναι ότι έχουν κάποιο λοιμωδες νόσημα κ θέλουν να το μεταδώσουν,
κάποιος άλλος λόγος ίσως είναι ότι γουστάρουν να το νιώσουν ακαποτα μέσα τους διότι έχουν βαρεθεί τόσα χρόνια με καποτα το έχω ακούσει κ αυτό,
αλλά πέρα από όλα αυτά ίσως υπάρχει μια άλλη εξήγηση που το επιδιώκουν που δεν μπωρει να την βρει κανείς μας κ όταν κάποια στιγμή με το α, β, Χ, ψ, τρόπο τον μάθουμε θα πέσουμε από τα σύννεφα..
Μου είναι τελείως αδιανόητο να το καταλάβω, να γαμηθουν ακαποτα με κάποιον που γνωρίζουν την καθημερινότητά του, τι άνθρωπος είναι, τι ρόλο βαράει ok, τώρα να κρεμπιέδιαζονται με τον κάθε αγνωστο άνδρα..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλες φορες παιζει ρολο αν  πηγαινεις σε καποια κοπελα συχνα  αλλα και οι ωρες και μερες που πας στα σπιτακια και ρολο παιζει ειτε η  τσατσα  ειτε η κοπελα  το αλλο για τα ακαποτα ειναι τρελα  που ειτε  με  γκομενες και  τανες δεν το εχω  κανει    και ειναι ενα ρισκο μεγαλω πρεπει να προσεχουμε την  υγεια μας  αλλα και οσοι εχουμε  γυναικες και κοπελες  να μην τις κανουμε κακο για μια  στιγμη  βλακειας

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Λοιπόν. Χθεσινή καταδρομική στο δρόμο που όλοι αγαπήσαμε. Φυλής. Συζήτηση με τσα2 περί χρόνου. Σημειωτέον, είχα ήδη μπει και ήμασταν στα της πληρωμής. Την κοπέλα που εργαζόταν την είχα ξανατιμήσει κανά δυο φορές. Της λέω της τσα2 πόση ώρα. Μου λέει 10 λεπτά, 20 ευρώ. Της λέω ντάξει με το χρόνο να είσαι πιο χαλαρή. Μου λέει εγώ στα 10 θα χτυπήσω και τα βρίσκετε με την κοπέλα. Της λέω τόσο πρόβλημα σου είναι 2-3 λεπτά παραπάνω. Μου λέει στα 10 θα χτυπήσω. Βρε γαμώ τη χώρα σου, τιναφτό το πράγμα. Αν δεν την ήξερα την κοπέλα, θα της άρπαζα επί τόπου το 20αρικο από τα χέρια και θα την έκανα. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ καμιά κοπέλα να φύγει στο χρόνο αυτό, αλλά μπορεί να κάτσει λίγο παραπάνω, ειδικά άμα με ξέρει. Τίποτα, αποχή θέλουν, αλλά τι αποχή. Να πηγαίνεις, να τις πρίζεις με το πρόγραμμα και να φεύγεις. Αλλά τι φταίνε και οι κοπελίτσες ξερω γω. Προσοχή μάγκες.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Εννοώ, ότι ένας λόγος που το κάνουν το ακαποτο γαμησι είναι ότι έχουν κάποιο λοιμωδες νόσημα κ θέλουν να το μεταδώσουν,
κάποιος άλλος λόγος ίσως είναι ότι γουστάρουν να το νιώσουν ακαποτα μέσα τους διότι έχουν βαρεθεί τόσα χρόνια με καποτα το έχω ακούσει κ αυτό,
αλλά πέρα από όλα αυτά ίσως υπάρχει μια άλλη εξήγηση που το επιδιώκουν που δεν μπωρει να την βρει κανείς μας κ όταν κάποια στιγμή με το α, β, Χ, ψ, τρόπο τον μάθουμε θα πέσουμε από τα σύννεφα..
Μου είναι τελείως αδιανόητο να το καταλάβω, να γαμηθουν ακαποτα με κάποιον που γνωρίζουν την καθημερινότητά του, τι άνθρωπος είναι, τι ρόλο βαράει ok, τώρα να κρεμπιέδιαζονται με τον κάθε αγνωστο άνδρα..

Πριν από χρόνια...είχα γνωρίσει μια πιτσιρίκα τότε....στην Κολωνού...

Έκανε δυνατό κρεβάτι...

Οι παλιοί...αν θυμούνται την Γκάμπι από Κολωνού32...θα ξέρουν τι εννοώ όταν λέω δυνατό κρεβάτι...σε αυτό το στυλ έκανε και η πιτσιρίκα...

Την γούσταρα λοιπόν την πιτσιρίκα...ήμουνα και μαλάκας...της ζήτησα ακάποτο...αρνήθηκε...σεβαστό...

Όποτε την πετύχαινα πήγαινα δωμάτιο μαζί της...

Κάποια μέρα...όχι μετά από πολύ καιρό...ενδίδει...και κάνουμε χωρίς...

Ωραία τα γαμήσια που ακολούθησαν...μισάωρα...γιατί στο δεκάλεπτο δεν το έχω πια...

Στην πορεία...επειδή ήθελα και καφέ...(μαλάκας είπαμε)...της λέω αν γουστάρει να πάμε για καμιά βόλτα...και τρώω το πρώτο άκυρο...

Φεύγει για την χώρα της...μπλέκω με κάτι δικά μου...κάνουμε μια παύση...

Την ξαναπετυχαίνω μετά από καιρό...είχα πεινάσει...πέφτουμε με τα μούτρα στα ακάποτα...

Λίγο καιρό μετά...της ξαναλέω να βγούμε...ξαναπέρνω τα αρχίδια μου... :think: :think:

Πέρασε κι άλλος καιρός...με είχε προβληματίσει η στάση της...της ζητάω να βάλει προφυλακτικό...και δεν ήθελε... :think: :think:

Μία μέρα λοιπόν...όταν είχε πάλι αρνηθεί...την διώχνω από το δωμάτιο...
Γίνεται μια μανούρα...εξηγώ στην υπηρεσία αλλά δεν με πιστεύει...γιατί η κοπέλα της είπε ότι με απέφυγε επειδή ΕΓΩ δεν ήθελα προφυλακτικό...

Για την υπηρεσία ήμουνα πελάτης...χέστηκε αν εγώ δεν ήθελα την λεγάμενη...μπορεί να μην με πίστεψε...αλλά σαν πελάτη με ήθελε...

Πέρασε καιρός...και μια μέρα η υπηρεσία μου είπε ότι κι άλλος πελάτης γύρισε και της είπε το ίδιο πράγμα για την λεγάμενη...
Πλέον με πίστευε...γιατί δεν το είχε ακούσει μόνο από μένα...
Όταν την ρώτησα γιατί το κάνει η κοπέλα...η υπηρεσία ήταν πλέον πιο ελεύθερη να μιλήσει...και μου είπε ότι μάλλον το κάνει σε αυτούς που τελειώνουν δύσκολα...για να τελειώνει μαζί τους γρηγορότερα και να μην κουράζεται...

Το σκέφτηκα...και μάλλον έχει μια "λογική" εξήγηση...από την σκοπιά της λεγάμενης φυσικά...

Δεν θα μπορούσα με τίποτα να φανταστώ από μόνος μου αυτόν τον λόγο...με τίποτα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Πιστεύω πως αν το κάνουν αβέρτα, ενδέχεται να ισχύει αυτό με το νόσημα που λες.
Ως γνωστόν αρκετές μισούν τους πελάτες γιατί θεωρούν ότι απατάμε τις γυναίκες μας
αλλά κι επειδή κάποιος άνδρας δεν τις εμπόδισε να οδηγηθούν εκεί.
Πάντα φταίει ο άνδρας σε κάθε μορφή του.
Δικαίωμά μου να πιστεύω ότι δεν τους αρέσει αυτή η δουλειά.

Από την άλλη πάντα θα υπάρχουν και κάποιες τελεσίδικες περιπτώσεις
που λόγω τεχνητής ή φυσικής εγκεφαλικής φθοράς, επιδίδονται σε αυτό.

Ο κάθε άνθρωπος γύρω μας, τελειώνει από το κεφάλι. Νόμος!

Περί γούστου, δεν το πιστεύω με την καμία πλην εξαιρέσεων όπου επιβεβαιώνεται μόνο
μέσω της αυθεντικότητας και έχει ως προ-απαιτούμενο να μπορείς να το διακρίνεις.
Μόνο αυτό δέχομαι ως πραγματικότητα.
Μπορεί να την χαλάω σε μερικούς αλλά έτσι πιστεύω ή καλύτερα...έτσι είναι!

Συνεπώς οδηγούμαστε στο πελατιλίκι όπου προσποιείται ηθελημένα
στον εαυτό της ότι ο τάδε γνωστός πελάτης είναι καθαρός για να συνεχίσει να κάνει την δουλειά της.
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ψεύδονται μέσα ή έξω τους.
Η συναλλαγή όμως είναι ιερός κανόνας κι οφείλει να μένει εκεί.
Αν η συναλλαγή σπάσει, σημαίνει ότι η επαγγελματίας απέτυχε. Αξίωμα!

Επίσης, υπάρχουν οι ακροβολίστριες που πιστεύουν σθεναρά και το στηρίζουν
με αστεία ιατρική ότι οι σεξ-ασθένειες δεν μεταδίδονται με άνδρα σε γυναίκα
αλλά μόνο με άνδρα σε άνδρα. Υπάρχει πιστεύω ακόμα αυτό το πράγμα γύρω μας.
Είχε ξεκινήσει από μια παλιά μόδα με την πρόφαση "φέρτε μου μικροσκόπιο να δω τον ιό"
και διαδόθηκε μέσω μαλακίας.

Άλλο δεν έχει αλλά κι αν έχει, ψάξτε εσείς να το βρείτε!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λοιπόν. Χθεσινή καταδρομική στο δρόμο που όλοι αγαπήσαμε. Φυλής. Συζήτηση με τσα2 περί χρόνου. Σημειωτέον, είχα ήδη μπει και ήμασταν στα της πληρωμής. Την κοπέλα που εργαζόταν την είχα ξανατιμήσει κανά δυο φορές. Της λέω της τσα2 πόση ώρα. Μου λέει 10 λεπτά, 20 ευρώ. Της λέω ντάξει με το χρόνο να είσαι πιο χαλαρή. Μου λέει εγώ στα 10 θα χτυπήσω και τα βρίσκετε με την κοπέλα. Της λέω τόσο πρόβλημα σου είναι 2-3 λεπτά παραπάνω. Μου λέει στα 10 θα χτυπήσω. Βρε γαμώ τη χώρα σου, τιναφτό το πράγμα. Αν δεν την ήξερα την κοπέλα, θα της άρπαζα επί τόπου το 20αρικο από τα χέρια και θα την έκανα. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ καμιά κοπέλα να φύγει στο χρόνο αυτό, αλλά μπορεί να κάτσει λίγο παραπάνω, ειδικά άμα με ξέρει. Τίποτα, αποχή θέλουν, αλλά τι αποχή. Να πηγαίνεις, να τις πρίζεις με το πρόγραμμα και να φεύγεις. Αλλά τι φταίνε και οι κοπελίτσες ξερω γω. Προσοχή μάγκες.

Καλά κάνουν...από την πλευρά τους. Σου λέει έχει πέσει η δουλειά, κάτσε να τον "κλειδώσω" εγώ
κι ας πάει αυτός μέσα μετά. Αν την ξέρει κι είναι πελατάκι, ας κάτσει. Τι με νοιάζει εμένα;  :2funny:
Αλλιώς ας της τα στάξει. Εγώ την πόρτα μου πάντως, θα την κοπανήσω έτσι κι αλλιώς.  :2funny:

Είναι από ποια πλευρά της πόρτας είσαι.

:2funny:

Υ.Γ Αποχή κι απεργία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Για τίποτα! Είναι το ύφασμα τέτοιο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom