The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Καινούργιο ρουμανικο σκινι πιπινακι στο Κολωνού 27γ υπόγειο τώρα το έχει δοκιμάσει κάνεις?
Όνομα ή έστω ποιά βάρδια;
Καινούργιο ρουμανικο σκινι πιπινακι στο Κολωνού 27γ υπόγειο τώρα το έχει δοκιμάσει κάνεις?
Λάουρα απόγευματινη βαρδυαΌνομα ή έστω ποιά βάρδια;
Ευχαριστώ τύπε. Δεν μου λέει κάτι. Όποιος ξέρει..Λάουρα απόγευματινη βαρδυα
Ιάσωνος 2 κάτω - Τζοάνα τσουπωτή ξανθιά μιλφ (έχασε κιλά αλλα δεν στρώνει) με φουλ πρόγραμμα.
Μαζί της η μελαχρινή Μόνικα με πολύ περίεργη όψη, κρεμαστά βυζιά και φουλ πρόγραμμα.
βγαλε ρε ιεροσυλε το αβαταρι του ντοπα!Η σάρα Φώκαιας 27 όροφο μεταμεσονυχτια η γνωστή , όμως είναι ανώμαλη , της αρέσει να στραπονιαζει λέει, εγώ όταν κάναμε 69 δεν άντεξα γιατί είχε γίνει μούσκεμα, εγώ το θέλω στεγνό το μουνι
Με το καινούριο έτος θα ρθουν καινούριες κορασίδες;από μοντέλο αλυσίδα μεριά μου χε πει μια παλιά γνωριη
Πρώτη.Βαρδια;
Που αλλου υπαρχουν σε πρωινη βαρδια?Έχοντας τεράστια ανάγκη να πασπατέψω πιπίνι, ανέβηκα προχτές στο Ιάσονος 32 και πέτυχα τη Μαρία την τσιγγάνα "ξεματιάστρα" να δουλεύει ως υπηρεσία, γνωστή από αρκετά μαγαζιά στο Μεταξουργείο, τελευταία τη θυμάμαι από Δεληγιώργη 39 και Ιάσονος 31.Κοπέλα ηταν η αδερφή της Γιασμίν στα πρότυπα που ήθελα. Προσπάθησα να ψήσω τη Μαρία να περάσει μαζί μου αλλά δεν ενέδωσε, με το επιχείρημα ότι δούλευε η αδερφή της,πλήρωσα και πέρασα.
Η Γιασμίν είναι δεν είναι 20 χρονών,με λεπτό κορμί,μικρά και τρυφερά βυζάκια, και με εμφανές σημείο τομής από καισαρική. Ντροπαλή μου φάνηκε,αδιάφορη και άνευρη πίπα,αρνήθηκε "69",τουλάχιστον τον τρώει αδιαμαρτύρητα, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να θυμάμαι, για ένα απλό ξεφόρτωμα συστήνεται σε πιπινολάτρες.
βγαλε ρε ιεροσυλε το αβαταρι του ντοπα!
Αλάνια πήγε κανένας στη λιζα τ μοντέλο τη Ρωσίδα να