γεια χαρα bourdelομαγκες & μπαζογαμηκουλες.
μετα το σοκ που επαθα απο την ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ της αλκιβιαδου 16 (ειχα χροοοονια να δω τετοιο μπαζο), ειπα να κανω μια παρακμιακη τσαρκα (ετσι για το χαβαλε πιο πολυ) για να δω τι παιζει και σε αλλες περιοχες εκτος φυλης.
κατεβηκα λιοσιων και περιξ λοιπον, μιας και ειχα 1 ωρα κενο μεχρι να παω σε ενα επαγγελματικο rdv.
η τσαρκα εγινε μεταξυ 17.30-18.30 και εν ταχει.
στην εξηκιου ΚΑΙ στα 3 μπαζολες, αδιαφορες, χοντρες, γριες τελειωμενες κτλπ... τοσο, που δε μπηκα στον κοπο να ρωτησω καν τα ονοματα τους.
στη λιοσιων
στο 79α μια αδιαφορη μελαχρινη milf, νταρντανα προς χοντρη.
στο 79β ενα μπαζο.
στο 73α 4 κοπελες. η ΠΑΟΛΑ, ευσωμη μελαμψη με μικρα βυζια και αδιαφορη απο βενεζουελα, η ΚΑΜΕΛΙΑ απο ρωσια, καστανη, λιγο ταπα σε υψος που προσωπικα δε με χαλαει, με normal σωμα και ωραιο σαλοναρισμα αλλα αδιαφορη σαν παρουσια, η ΜΑΓΙΑ που ηταν η καλυτερη και με διαφορα απο ρουμανια, μελαχρινη, normal σωμα με ωραιο, εκφυλο και πολλα υποσχομενο μουτρακι (αν ξαναπερασω και την πετυχω θα τη δοκιμασω standard) και η ΙΖΑΜΠΕΛΑ που ηταν σε προγραμμα 1 ωρας και εννοειται δεν εκατσα να τη δω.
στο 73β 3 κοπελες. η ΚΑΙΤΗ, η ΛΑΝΑ και η ΑΝΝΑ... ολες αδιαφορες, τσουπωτες προς χοντρες και ψιλο-χοντρο-μπαζακια.
στη βεργας,
στο 2, 2 μπαζα ολκης. η μια με κοντο (ξανθο ?? ασπρο ?? πλατινε ???) μαλλι αγοριστικο, μου εκανε φουρναρισσα για πολυ ζυμωμα και σαν παρουσια εμοιαζε με ντουλαπα 2φυλη. ανετα την κανεις και μασιστα-αρσιβαριστα. σκιαχτηκα λιγο εκει με δαυτην.
στο 3 κατω ενα καλουλι, σε σχεση με τον ολεθρο που εβλεπα μεχρι εκεινη την ωρα, που ακουγε στο ονομα ΕΛΙΝΑ. φαινοταν γυμναστηριακο (καλο και οχι ντουκι), με normal σωμα, χαμογελαστο επισης, καστανο μετριου αναστηματος, αλλα δε μου εκανε το κλικ.
στο 3 πανω μια αδιαφορη που επαιζε μπαλα και στη μοντελοαλυσιδα καποια στιγμη, λιγο πριν γινει το ντου. με normal σωμα, καστανη με πιασμενα τα μαλλια παντα (3-4 φορες που την ειχα πετυχει τοτε +σημερα), τσουπωτο πεταχτο κωλι, αγαρμπο νευρικο σαλοναρισμα, αλλα στη φατσα εχανε μακραν. δε θυμαμαι ονομα ακριβως αλλα μαλλον ΙΩΑΝΝΑ πρεπει να τη λεγανε τοτε. σε σχεση με τις υπολοιπες της μοντελοαλυσιδας αυτη (μαζι και η ΤΑΤΙΑΝΑ επισης) πρεπει να ηταν... η ΜΗ πιο ομορφη... να το πω ευγενικα. τωρα δε ρωτησα καν μιας και δε μου εκανε (απο τοτε).
στο 6 πανω η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ γνωστη σε ολους-περισσοτερους, που ετρωγε και βρωμαγε κεφτεδακια και παλι. χαχαχαχα ελεος ρε μαλακα λεμε... Ε Λ Ε Ο Σ !!!
στο 6 κατω μια ξανθια χοντρη-μπαζο (ονομα παλι δεν).
στο 7 η ΤΙΝΑ, ευσωμη προς χοντρη, αδιαφορη και πρεπει να χλαπακιαζε και αυτη, γιατι βγηκε απο την κουζινα και μιλουσε ψιλομπουκωμενη... η φατσα της καπως "τρωγοταν" παντως
στην τροφωνιου,
στο 11 με το που μπαινω, ενα hippo ξεπροβαλε. τo βλεπω, κανω ευθυς αμεσως μεταβολη και βγαινοντας ακουω... που πας και αφηνεις τετοιο μπουμπουκι ????? ο ιπποποταμος μπουμπουκι λεω ??? εκλαψα λιγο αλλα προχωρησα γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο ακομα.
στο 13 κατω ενα ακομα μπαζο ολκης. οπως μπηκα-βγηκα ταχυτατα χωρις πολλα πολλα.
στο 13 πανω η ΑΛΙΚΗ, ενα ευγενικο granny καλοστεκουμενο με λιγη κοιλουμπα, αλλα για την ηλικια της μια χαρα. εμενα παντως δε μου εκανε και την εκανα.
στη κνιδου 2 κοπελες, milf και ελληνιδες both. η ΑΝΝΑ χοντρη μπαζολα ολκης με διχτυωτο ολοσωμο (τρομαρα της) και να κρεμονται ολα και η ΜΑΙΡΗ με κοντο μαλλι ξανθο-πλατινε, normal σωμα, διχτυωτο ολοσωμο και αυτη, κοντουλα σχετικα, αλλα πολυ καυλωτικο και εκφυλο στυλακι και μουτρακι. αν ειχα χρονο θα εμπ1 standard, αλλα την εβαλα για κοντινο μελλοντικο στοχο οπως και δηποτε. μου εβγαλε κατι πολυ προστυχο η τυπισσα (μαλλον λογω μαλλιου που μου αρεσει παρα πολυ στη γυναικα αν της παει).
τελος στην πιπινου 118 2 κοπελες, η ΕΙΡΗΝΗ και η ΝΙΚΗ. καστανες petite και οι 2, πολυ αδυνατες αλλα και τεζα αδιαφορες για μενα.
αυτα τα λιγα χωρις καταθεσεις σημερα λογω περιορισμενου χρονου οπως και ειπα στην αρχη.
καλα μπαζωματα και καλα βολια !!!
p.s.1: δε χρειαζεται να γραψω ΠΩΣ γαματε τετοια πραγματα για ακομα μια φορα, γιατι ειναι αυτονοητο πλεον.
p.s.2: οταν δε γραφω ονομα στις ενημερωσεις-τσαρκες, παει να πει οτι βγαινουν χωρις να το πουν. μονες τους οι κοπελες η' οι τσατσαδες, αλλα επειδη ειναι μπαζολες ολκης δε μπαινω καν στον κοπο να το ρωτησω.