Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (34 μέλη και 183 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Ν. Σμυρνη ποιο ειναι το νοημα να γραφεις κριτικες οταν ολοι στους οικους γνωριζουν το αντικειμενο της εργασιας σου; Το ιδιο θα ειναι μια πορνη με εσενα, το ιδιο και με τον ανωνυμο μπουρδελιαρη;
ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας μου για καντο 50αρακια. ..Επίσης κριτική έχω να γράψω κοντά 2 Χρόνια ,τι μαλακιες γράφεις πάλι?  Φυσικά και θα είναι το ίδιο και εγώ ανώνυμος είμαι όπως ο καθένας, αν με γνωρίζουν κάπου είναι επειδή περνάω συνέχεια, σταματήστε πια το παραμυθάκι

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Ν. Σμυρνη ποιο ειναι το νοημα να γραφεις κριτικες οταν ολοι στους οικους γνωριζουν το αντικειμενο της εργασιας σου; Το ιδιο θα ειναι μια πορνη με εσενα, το ιδιο και με τον ανωνυμο μπουρδελιαρη;
στο 10λεπτο ρε μαγκα, τι σημασια εχει; Ο νεα σμυρνη δλδ τι; του αλειφουν το πουτσο με παγωτο πριν του παρουν πιπα;
Αραξε και ασε να μας ανοιξει λιγο τα ματια. Εμενα με τα σχόλιά του με εχει γλυτωσει απο πολλα 50ρακια.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Μεσοβδόμαδα και 2η βάρδια,μ'εβγαλε ο δρόμος Αγκύρας 12..δούλευε μια πορνοδέσποινα ονόματι Άννα..
σχετικά ψηλή,καστανόξανθη με καλό κορμί κι όχι τόσο όμορφο μα έκφυλο πρόσωπο..τρομερά ευδιάθετη στο σαλόνι ΄΄μ'εσπρωξε στο δωμάτιο΄΄..
η κοπέλα ήρθε ξάπλαρε δίπλα στο ταλαιπωρημένο μου κορμί κι επιδώθηκε σε λάγνα φιλιά και χάδια παντού..απρόσκοπτο αρχιδογλύψιμο και κάποια στιγμή τον βουτάει κι αρχίζει ένα μανιασμένο βιδωτικό περιστροφικό τσιμπούκι άνευ προηγουμένου..μετά από κανα 2λεπτο τη βουτάω τη στήνω στα τέσσερα,γυρνά να μου περάσει προφυλακτικό με το στόμα και ξεκινάω δυναμικό γαμησάκι με τρομερή θέα συνοδευόμενη από οσκαρικά βογκητά..όταν πλησίαζε το τέλος βγήκα,πέταξα καπότα κι αυτή τον πήρε στο στόμα το ίδιο μανιασμένα όσο και πριν..μου τον στράγγιξε και τον έβγαλε λαμπάδα..τιμιότατη συνεδρία..
τα σέβη μου κύριοι..και γαμείτε!! Προλαβαίνετε..

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΑΣ :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Σημερα ειχα τεραστια αναγκη μια μεγαλη σφιχτη πατουρα :kissass: :kissass2: :wanker:
Οπως καταλαβαινεται η Τζωρτζια ηταν μονοδρομος :erection:
Στις 7+ μμ σκαω στην φωταγωγημενη πλ.Βικτ. για να επισκεφτω το Διδ7B :tn04: :tn04:
Τα αλλα 3 μονοψηφια πορδελα της Διδ ηταν κλειστα.
Η Τζω ηταν υπεροχη :smitten: :smitten:το σφιχτοδεμενο σωμα της κ ειδικα η κωλαρα δεν περιγραφονται :kneel: :kneel:
Μου πηρε επιμονη πιπα κ στην συνεχεια την εστησα στα 4 :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Καθισε κ τον πηρε χωρις μα κ μου μονο με βογγητα  καυλας :worship:
Οπως εχω ξαναγραψει κανει μονο ΑΠΛΟ προγραμμα,τα παντα ολα με :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:κ φυσικα ΜΕ ΧΩΡΙΣ πρωκτικο :smiley6600:ενω αντεχει το δυνατο :fuck2: :fuck2:επισης ειναι πολυ καθαρη δεν παταει χωρις τα πορνοπαπουτσα στο πατωμα.

Αυτα απο μενα κ καλα να περνατε.
Οτι κ αν καμετε με οποιους/ες κ αν ειστε :smiley6600:

:hi: :hi: :hi: :orchestra:

:erection: :erection: :erection:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα.
Πριν από μέρες τρίτη βάρδια μπήκα στο Φυλής 71Β και ήταν μια Ρόξυ αλλά δεν μπορώ να βρω κριτικές. Ήταν ακριβώς του γούστου μου εμφανισιακά. Η τσατσά την παρουσίασε σε στιλ "κοιτάξτε τι έχω και δεν με πιάνει κανείς". Και η κοπέλα κι αυτή με αέρα σιγουριάς.
Δεν πέρασα γιατί δεν τα διαθέτω και εύκολα για να ρισκάρω.
Το ίδιο βράδυ στο Φωκαίας 9 με μια κόκκινη κάσα στην πόρτα ήταν μία μικρή, καστανόξανθη με ωραία μάτια.
Αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
Βγαίνοντας από τον οίκο η γραία της υπηρεσίας μου είπε " Θα το μετανιώσεις, σ'το λέω".  :huh:

Έχει κανείς να παραθέσει απόψεις/εμπειρίες;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.612
Πόντοι
15.775
Στο Ιασωνος 19Α στην απογευματινη βαρδια δουλευει η Ντιανα μελαχροινη ψηλη νταρντανα απο Ουκρανια. Ειπα να δοκιμασω στο 4 λεπτο φωναξε η τσατσα να βγει εξω η κοπελα. Η Ντιανα ειχε την περιεργη αισθηση οτι επρεπε να τελειωσω στο διλεπτο απλα και μονο επειδη μου τον ακουμπησε. Τελικα με λιγη προσπαθεια τελειωσα στο 6λεπτο..Κριμα γιατι εχει καλο κορμι η κοπελια αλλα πρεπει να ειναι ξενερωτη..

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
ALERT - Επίσκεψη πριν λίγες ημέρες στο Ιάσωνος 1- Γ, πρωινή βάρδια, με τη γιαγιά Στέλλα. Πολύ μέτριο service, εντελώς νωχελική, με πίπα - αρχιδογλείψιμο - γλειφοκωλάδα πολύ κάτω του μετρίου, ειδικά για μια γυναίκα της ηλικίας της (άνω των 65 ).  :vomit: :vomit: Το κυριότερο όμως, και συνάμα πολύ επικίνδυνο, είναι ότι δε σε αφήνει να την χύσεις στο στόμα ή στη μάπα, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να τη γαμήσεις ακάποτα και να τελειώσεις μέσα στη γέρικη μούνα της  :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: Πραγματικά ότι και να πω, είναι λίγο. Με κάποιες άλλες στην Κολωνού, αν δεν ήσουν αρκετά μαλάκας να τις γαμήσεις ακάποτα και να τελειώσεις μέσα τους, τουλάχιστον είχες τη δυνατότητα να γεμίσεις με σπέρμα το στόμα ή τη μάπα τους  :2on1: Αυτή εδώ όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού σου αποκλείει τα άλλα 2 options, και σε δελεάζει με κρεμπιέ. Ίσως θα έπρεπε να παρέμβει κάποιος, γιατί μιλάμε για πραγματικό δημόσιο κίνδυνο  :huh:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
ALERT - Επίσκεψη πριν λίγες ημέρες στο Ιάσωνος 1- Γ, πρωινή βάρδια, με τη γιαγιά Στέλλα. Πολύ μέτριο service, εντελώς νωχελική, με πίπα - αρχιδογλείψιμο - γλειφοκωλάδα πολύ κάτω του μετρίου, ειδικά για μια γυναίκα της ηλικίας της (άνω των 65 ).  :vomit: :vomit: Το κυριότερο όμως, και συνάμα πολύ επικίνδυνο, είναι ότι δε σε αφήνει να την χύσεις στο στόμα ή στη μάπα, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να τη γαμήσεις ακάποτα και να τελειώσεις μέσα στη γέρικη μούνα της  :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: Πραγματικά ότι και να πω, είναι λίγο. Με κάποιες άλλες στην Κολωνού, αν δεν ήσουν αρκετά μαλάκας να τις γαμήσεις ακάποτα και να τελειώσεις μέσα τους, τουλάχιστον είχες τη δυνατότητα να γεμίσεις με σπέρμα το στόμα ή τη μάπα τους  :2on1: Αυτή εδώ όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού σου αποκλείει τα άλλα 2 options, και σε δελεάζει με κρεμπιέ. Ίσως θα έπρεπε να παρέμβει κάποιος, γιατί μιλάμε για πραγματικό δημόσιο κίνδυνο  :huh:
Αρχηγέ όπως ξέρεις και εσύ που επισκέπτεσαι την περιοχή το Μεταξουργείο είναι η αυλή των θαυμάτων, κάθε φορά ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο (συνήθως άσχημο). Λογικό βέβαια είναι αφού συγκεντρώνει ότι πιο cult και παρακμιακό υπάρχει. Αν αρχίσουμε και γράφουμε οι τακτικοί θαμώνες τι μας έχει συμβεί θα τελειώσουμε του χρόνου. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται και το μυαλό στο πάνω κεφάλι

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καμιά γλυκιά και ναζιάρα έχει να προτείνει κανείς ;
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟΥΝΤΕΛΟ ΟΜΩΣ.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Αρχηγέ όπως ξέρεις και εσύ που επισκέπτεσαι την περιοχή το Μεταξουργείο είναι η αυλή των θαυμάτων, κάθε φορά ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο (συνήθως άσχημο). Λογικό βέβαια είναι αφού συγκεντρώνει ότι πιο cult και παρακμιακό υπάρχει. Αν αρχίσουμε και γράφουμε οι τακτικοί θαμώνες τι μας έχει συμβεί θα τελειώσουμε του χρόνου. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται και το μυαλό στο πάνω κεφάλι
Πραγματικά, όσες εμπειρίες και να έχουμε, θα συναντούμε όλο και κάτι καινούριο. Πολύ επικίνδυνη συμπεριφορά, αφού φάνηκε να επιδιώκει τον κρεμπιέ, και μάλιστα όταν την ρώτησα πως είναι δυνατόν να με αφήνει να χύσω μέσα της, μου απάντησε με απλότητα ότι δε μπορεί να μείνει πλέον έγγυος  :rockon: :rockon: :rockon: :vomit: :vomit:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Πραγματικά, όσες εμπειρίες και να έχουμε, θα συναντούμε όλο και κάτι καινούριο. Πολύ επικίνδυνη συμπεριφορά, αφού φάνηκε να επιδιώκει τον κρεμπιέ, και μάλιστα όταν την ρώτησα πως είναι δυνατόν να με αφήνει να χύσω μέσα της, μου απάντησε με απλότητα ότι δε μπορεί να μείνει πλέον έγγυος  :rockon: :rockon: :rockon: :vomit: :vomit:

Όπως κατάλαβες...τώρα θα γίνει ουρά. Δυστυχώς!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Όπως κατάλαβες...τώρα θα γίνει ουρά. Δυστυχώς!

Εγώ το ανέφερα για να προειδοποιήσω για αυτόν τον δημόσιο κίνδυνο, εκτός του ότι έτσι κι αλλιώς είναι φόλα στο service της, και αναγκαστικά για να μη φύγω άχυστος, τελείωσα απλά πάνω στα βυζιά της  :tickedoff: :tickedoff: Τώρα αν κάποιοι εγκεφαλικά ανάπηροι θεωρήσουν αυτόν τον δημόσιο κίνδυνο ως λαχείο, τότε δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτούς, πέρα από το να τους φασκελώσω και να τους βρίσω  :jerking: :jerking: :vomit: :vomit:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
ειδικά για μια γυναίκα της ηλικίας της (άνω των 65 )

:O σταματησα να διαβαζω εδω...

ειλικρινα τωρα... πηγαινετε με τετοιες... ΑΝΩ ΤΩΝ 65... και τα γραφετε κιολας ????

οτι και να πω θα ειναι λιγο... + + + Ε Υ Λ Ο Γ Η C Ο Ν + + +

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Έχουμε ξανά πορνό ρεπόρτερ ενενεργειαν να μας δώσει τα φώτα του γιατί ετοιμάζομαι για πορνό εξορμήσει και δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο χρήμα δυνάμεις για ένα υπέροχο σαββατο

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξέρετε αν δουλεύουν σήμερα η αλιονα από διδύμου 18 α και η Ελένη από Αλκαμένους 17;

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
:O σταματησα να διαβαζω εδω...

ειλικρινα τωρα... πηγαινετε με τετοιες... ΑΝΩ ΤΩΝ 65... και τα γραφετε κιολας ????

οτι και να πω θα ειναι λιγο... + + + Ε Υ Λ Ο Γ Η C Ο Ν + + +

Τι να κάνουμε συναγωνιστή, μας αρέσουν και οι cult καταστάσεις  :rockon: :rockon: Τουλάχιστον είμαστε προσεκτικοί και δεν ενδίδουμε στους προσφερόμενους κρεμπιέδες, και δεν επιβαρύνουμε ούτε τη δικιά μας υγεία, ούτε των άλλων. Πάντως, την επόμενη φορά που θα μου έρθει να πάω με κάποια εκδιδόμενη, θα σε ρωτήσω πρώτα, και θα περάσω μαζί της μόνο άμα μου δώσεις την έγκριση  :kneel: :kneel: :kneel:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
Τι να κάνουμε συναγωνιστή, μας αρέσουν και οι cult καταστάσεις  :rockon: :rockon: Τουλάχιστον είμαστε προσεκτικοί και δεν ενδίδουμε στους προσφερόμενους κρεμπιέδες, και δεν επιβαρύνουμε ούτε τη δικιά μας υγεία, ούτε των άλλων. Πάντως, την επόμενη φορά που θα μου έρθει να πάω με κάποια εκδιδόμενη, θα σε ρωτήσω πρώτα, και θα περάσω μαζί της μόνο άμα μου δώσεις την έγκριση  :kneel: :kneel: :kneel:

να με ρωτησεις για τις (προ)γιαγιαδες εννοεις ??? και θες να σου απαντησω κιολας ???
χαχαχαχα ωραιος μεγαλε.... περιμενε

και αυτο δε λεγεται cult, αλλα σαπιλα. τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος και καλυμμενος με τον εαυτο σου με αυτην τη λεξη... ΠΑΣΟ και καλα βολια !!!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
να με ρωτησεις για τις (προ)γιαγιαδες εννοεις ??? και θες να σου απαντησω κιολας ???
χαχαχαχα ωραιος μεγαλε.... περιμενε

και αυτο δε λεγεται cult, αλλα σαπιλα. τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος και καλυμμενος με τον εαυτο σου με αυτην τη λεξη... ΠΑΣΟ και καλα βολια !!!

Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι όμορφοι και προικισμένοι για να πηγαίνουμε με τα πιπίνια - αυτά τα αφήνουμε για εσάς  :hi: :hi: Εμείς αναγκαστικά θα πάμε με τις γριές  :rockon: :rockon: :rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι όμορφοι και προικισμένοι για να πηγαίνουμε με τα πιπίνια - αυτά τα αφήνουμε για εσάς   :hi: :hi: Εμείς αναγκαστικά θα πάμε με τις γριές  :rockon: :rockon: :rockon:

να'σαι καλα φιλε και ευχαριστουμε, αν και η απαντηση ηταν στο προηγουμενο post με τις 4 τελευταιες λεξεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom