Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (20 μέλη και 201 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Συμφωνειτε να διοργανωσουμε νεα αποχη εορταστικης περιοδου με αιτημα τη μειωση του αντιτιμου στη Φυλης απο τα 20 στα 10 ευρω; Κακα τα ψεμματα, οι μαυροι γαμανε παντου πλεον. Η δικαιολογια για το εικοσαευρο ηταν παντοτε οτι δεν δεχονται μαυρους. Ε αρχιδια.
Εγώ είμαι μέσα  :s&m_2: :s&m_2: :rockon: :rockon: :rockon:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Συμφωνειτε να διοργανωσουμε νεα αποχη εορταστικης περιοδου με αιτημα τη μειωση του αντιτιμου στη Φυλης απο τα 20 στα 10 ευρω; Κακα τα ψεμματα, οι μαυροι γαμανε παντου πλεον. Η δικαιολογια για το εικοσαευρο ηταν παντοτε οτι δεν δεχονται μαυρους. Ε αρχιδια.
μέσα... Τα κυκλώματα όμως σε φτάσανε τελικό του μίστερ μαλακα... Πρόσεχε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο συγκεκριμένο, είχαν πραγματοποιηθεί πολιτισμικά δρώμενα από την Kunsthalle.

Όχι στο μπουρδέλο spirtoulis1997. Στο δίπλα κτίριο!  :grin:

Επίσης στο νεοκλασικό στη γωνία των οδών Μυλέρου και Κεραμεικού ως αρχοντικό
της οικίας Νεγρεπόντη στεγάστηκε από το 1834 η βρετανική πρεσβεία.
Οι σφαίρες που διακρίνονται χαμηλά στους τοίχους του, είναι από τα Δεκεμβριανά του 1944
και παρέμεινε ασοβάτιστος ο τοίχος, νομίζω ως σημείο αναφοράς.
Πιστεύω πως αυτή η φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική.

Στην άλλη φωτογραφία οδός Αγησιλάου έτος 1945.  :o

Σόρρυ αλλά δεν πρόλαβα για ενημέρωση οπότε πάρτε λίγη ιστορία. Καλή συνέχεια.

Συνημμένα

• metaks2013-675-3_303773_313603.jpg
    metaks2013-675-3_303773_313603.jpg
    171,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 0f999b461f928dd44dede238ee2b1888.jpg
    0f999b461f928dd44dede238ee2b1888.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 19

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

Οι σφαίρες που διακρίνονται χαμηλά στους τοίχους του, είναι από τα Δεκεμβριανά του 1944

Ότι δίνεις, είτε μπουρδελοενημέρωση είτε σύγχρονη ελληνική ιστορία χρήσιμο είναι

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846

Είσαι φοβερός βρε συναγωνιστή - πραγματικά respect  :kneel: :kneel: :worship: :worship:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βόλτα στο Μεταξουργείο τώρα με κάποια από δεύτερη βάρδια...

Ιάσωνος 2 πάνω - Νατάσα η ακούραστη τσουπωτή ξανθιά μιλφ με την κωλάρα και ελ.στοματικό. Πολύ καλή.

Ιάσωνος 2 κάτω  - Τζοάνα τσουπωτή ξανθιά μιλφ (έχασε κιλά αλλα δεν στρώνει) με φουλ πρόγραμμα.
Μαζί της η μελαχρινή Μόνικα με πολύ περίεργη όψη, κρεμαστά βυζιά και φουλ πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27 - Λένα μελαχρινή μιλφ με φουλ χωρίς ελ.στοματικό. Δηλαδή τυρόπιτα χωρίς τυρί.

Κολωνού 48 καινούργιο - Μαρία η γνωστή ομορφούλα μιλφ και καλή σε απόδοση μαζί με μια Νίνα
που μόλις έμπαινε δωμάτιο και δεν την πρόλαβα. Ελ.στοματικό κι οι δύο.

Κολωνού 48 παλιό - Αννίτα η γνωστή ξανθιά από Λεωνίδου 28 όροφο μαζί με την νταρντάνα μιλφ Ειρήνη
τυλιγμένη ασφυκτικά σε στενό τιρκουάζ φόρεμα. Τυπική και μέτρια αντίστοιχα. Ελ.στοματικό.

Ιάσωνος 20 όροφος - Μαριάννα η βαθυκάστανη (πλέον), μουνίτσα με λαιμό κύκνου και εξαίσιο λίκνισμα με νάζι.
Πρότυπο θηλυκότητας με σένιο κορμί. Απλό πρόγραμμα αλλά δυστυχώς με τις μέρες της η απόδοση.
Μαζί της μια ξανθιά ξινομούρα ονόματι Ειρήνη με απλό πρόγραμμα. Βρε ουστ!

Στον πολυχώρο της Ιάσωνος είδα λίγες αλλά μου ήταν αδιάφορες.

Ιάσωνος 44 καινούργιο μεσαίο - Άντζελα ζουμερή καστανή μιλφ με κώλο στο πρόγραμμα.
Ελ.στοματικό δεν ανακοινώθηκε. Καλή.

Κολωνού 45 βάθος διάδρομος - Μαρίνα ξανθιά με απλό πρόγραμμα. Φόλα.

Ιάσσωνος 36 - Βίκυ αραπίνα με απλό πρόγραμμα.

Κεραμικού 15 ισόγειο - Άνχελς και Άννα. Δύο πισώβαρες χονδρές από Βενεζουέλα που μοιάζουν μεταξύ τους
σε σώμα και πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα. Φόλες.

Κολωνού 32 γωνία - Σιμόνα μελαχρινή καλοσχηματισμένη με ελ.στοματικό.

Κολωνού 15 παλιό δεξί - Λάουρα μελαχρινή λεπτή ομορφούλα με απλό πρόγραμμα. Κορίτσι-λάστιχο.

Κολωνού 15 καινούργιο αριστερό - Μπέλα μελαχρινή νταρντάνα με απλό πρόγραμμα.

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Ντάσα ο ξανθός μιλφοκότσυφας με ελ.στοματικό σε δερμάτινα για γερμανικά γούστα.
Μαζί της η καλοσχηματισμένη μελαχρινή μιλφ Ειρήνη ως συνήθως σε δωμάτιο. Ελ.στοματικό.  Πολύ καλή.

Μεγαλέξανδρου 15 - Βίκυ καστανή τσουπωτή γουρλομάτα μιλφ με ελ.στοματικό και Ναταλί η γνωστή λεπτή μιλφ
με τα διχτυωτά και ελ.στοματικό.

Κολωνού 23 υπόγειο - Νατάσα πισώβαρη ξανθιά με το χαρακτηριστικό διπλωμένο μαντήλι στο λαιμό
λες και θα σεβίρουμε σούπα. Ελ.στοματικό. Μαζί της μια άλλη σε δωμάτιο.

Καλλέργη 33 Σάντρα μελαχρινή τσουπωτή μιλφ με απλό πρόγραμμα.

Αυτά λόγω βιασύνης... :sunglasses:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την ίδια αλλά υπάρχει μια πρόσφατη αποτρεπτική κριτική για μια Νίνα στο 27  :S
Για ρίξε μια ματιά τύπε

Διόρθωση:
Κατά τη 2η βάρδια αργά το απόγευμα επισκέφθηκα το Μεταξουργείο. Στο Κολωνού 27Α εργάζεται άλλη Νίνα από το 48. Οι περιγραφές δεν συμπίπτουν. Προς αποκατάσταση των πραγμάτων.

Έχοντας νυχτώσει και κάνοντας αρκετό κρύο από αυτό που συνηθίζει ο μέσος Αθηναίος πέρασα βιαστικός από την οδό Ιάσονος. Μία ευειδής ξανθοκαστανή παρουσία ήταν έξω από το Ιάσονος 3 με τέσσερις άνδρες τομα ομιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ένας εξ αυτών ζητούσε ένα φιλί από την κοπέλα κι εκείνη έπαιζε με το κινητό της. Φαινόταν να γνωρίζονται. Εν τέλει ήταν ασιάτες πελάτες. Συνέχισαν να κουβεντιάζουν κι εγώ συνέχισα το δρόμο μου.

Έφτασα στο Κολωνού 27Α όπου πέρασα και περίμενα μόνος στο μεγάλο ημισκότεινο σαλόνι. Μετά από 2 λεπτά εμφανίσθηκε η μαγκίτισσα υπηρεσία λέγοντας ένα ποίημα που είχε μάθει απ'έξω με ταχύτητα ράπερ. Θα ορκιζόμουν ότι δε θυμάμαι τίποτα εκτός από τις λέξεις "γόνατα" και "τσιμπουκάκι".
Παρουσίασε τη Νίνα μια εντυπωσιακή γυναίκα, 1,65 ας πούμε, με μακρύ μαύρο μαλλί, παραπάνω κιλά που της πάνε πολύ και ιδιαίτερα ευμέγεθες στήθος.
Μια παρουσία η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα μου έκανε για πουτάνα.
Η συνέχεια της μικρής μου βόλτας στους πεζοδρόμους του Μεταξουργείου στην κριτική μου  :hi:

Επισκέπτης
μέσα... Τα κυκλώματα όμως σε φτάσανε τελικό του μίστερ μαλακα... Πρόσεχε
αν και δεν ασχολουμαι θα μου εδινε παραπανω επιρροη να με βγαλετε πρωτο και ταυτοχρονα να διαφημισετε τον νεο αγωνα αποχης μεχρι να πεσει η φυλης στο δεκαευρω!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Διόρθωση:
Κατά τη 2η βάρδια αργά το απόγευμα επισκέφθηκα το Μεταξουργείο. Στο Κολωνού 27Α εργάζεται άλλη Νίνα από το 48. Οι περιγραφές δεν συμπίπτουν. Προς αποκατάσταση των πραγμάτων.

Έχοντας νυχτώσει και κάνοντας αρκετό κρύο από αυτό που συνηθίζει ο μέσος Αθηναίος πέρασα βιαστικός από την οδό Ιάσονος. Μία ευειδής ξανθοκαστανή παρουσία ήταν έξω από το Ιάσονος 3 με τέσσερις άνδρες τομα ομιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ένας εξ αυτών ζητούσε ένα φιλί από την κοπέλα κι εκείνη έπαιζε με το κινητό της. Φαινόταν να γνωρίζονται. Εν τέλει ήταν ασιάτες πελάτες. Συνέχισαν να κουβεντιάζουν κι εγώ συνέχισα το δρόμο μου.

Έφτασα στο Κολωνού 27Α όπου πέρασα και περίμενα μόνος στο μεγάλο ημισκότεινο σαλόνι. Μετά από 2 λεπτά εμφανίσθηκε η μαγκίτισσα υπηρεσία λέγοντας ένα ποίημα που είχε μάθει απ'έξω με ταχύτητα ράπερ. Θα ορκιζόμουν ότι δε θυμάμαι τίποτα εκτός από τις λέξεις "γόνατα" και "τσιμπουκάκι".
Παρουσίασε τη Νίνα μια εντυπωσιακή γυναίκα, 1,65 ας πούμε, με μακρύ μαύρο μαλλί, παραπάνω κιλά που της πάνε πολύ και ιδιαίτερα ευμέγεθες στήθος.
Μια παρουσία η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα μου έκανε για πουτάνα.
Η συνέχεια της μικρής μου βόλτας στους πεζοδρόμους του Μεταξουργείου στην κριτική μου  :hi:
Γειά σου κλωνε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συναγωνιστάς.  :hi:
5 Δεκεμβρίου του Αγίου Σάββα σήμερα και αφότου κατάφερα να φτάσω στο κέντρο (δίχως καμία υπερβολή ύστερα από 1:30 ώρα) :kneel: και πριν καταλήξω Φυλής έκανα ένα σύντομο πέρασμα από Μεταξουργείο αλλά ΔΕΝ βρήκα κάτι αξιόλογο και κατηφόρισα προς Αχαρνών μεριά.. ύστερα από μια αναλυτική περατζάδα και αφότου επισκέφθηκα σχεδόν όλους τους οίκους που ήταν ανοιχτοί εκείνη την ώρα {18:30}.. δωμάτια γεμάτα, η αναμονή στο σαλόνι μεγάλη και στους γύρω δρόμους κοσμοσυρροή (παρά το κρύο) κατά κύριο λόγο αλλοδαποί...
ΔΕΝ βρήκα κάποιο αξιόλογο τεμάχιο ώστε να δώσω μονομιάς το μπλε παράβολο και να περάσω δωμάτιο.. :rolleyes:
Οι μοναδικές περιπτώσεις με τις οποίες και ασχολήθηκα κάτι περισσότερο ήταν η κοπέλα του ιδρύματος με τον γνωστό σε όλους κύριο Βασίλη, (προσωπικά ΔΕΝ την έχω ξανά δει οφείλω να ομολογήσω, ενδεχομένως να είναι καιρό στην πιάτσα αλλά επειδή ΔΕΝ συνηθίζω να επισκέπτομαι την 2η βάρδια να ΜΗΝ την έχω τρακάρει) προφανώς και οι μπουρδελιάρηδες που βολτάρουν απογεύματα θα γνωρίζουν περισσότερα.
Το μόνο σίγουρο πως θα τιμηθεί σύντομα ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Και η Νέλλη του Φυλής 81 όπου και τελικά πέρασα δωμάτιο!
Η ευγενική τσατσά μου εγγυήθηκε πως θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος και πως ΔΕΝ βαράει πόρτες!
Εμφανισιακά ΜΗΝ φανταστείτε τίποτα το τρομερό μια απλή, καθημερινή κοπέλα μετρίου αναστήματος, με φυσικό μεγάλο στήθος, μελαχρινή (μαλλί μέχρι την μέση) από πρόσωπο εδώ σας θέλω.. :P
Στο σαλόνι ΔΕΝ την πολύ πρόσεξα ρεεέεεεε τύποι.. μου είχε φανεί ωραία στα δευτερόλεπτα που σαλονάρισε όταν μπήκε στο δωμάτιο την πρόσεξα καλύτερα εκεί που μου έλεγε τα δικά της..
Τελικά ΔΕΝ μου πολύ άρεσε.. άσε που πρέπει να έχει κάνει και παιδιά τώρα κοντά.
Μολδαβή εάν δεν λανθάνομαι μου είπε, ευτυχώς γνωρίζει κάτι λίγα Ελληνικά και με Αγγλικά η συνεννόηση.
Στα του αγώνα άκρως συνεργάσιμη οφείλω να ομολογήσω, υπομονετική και δεκτική.
ΔΕΝ κλέβει στα μεγάλα της + :wink:
*Η τσατσά όση ώρα παρέμεινα στο δωμάτιο οφείλω να ομολογήσω πως ΔΕΝ ενόχλησε..
**Το δωμάτιο σε αρκετά καλή κατάσταση.
Υγεία σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε!
    :hi:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Μια ιζαμπελα αν θυμάμαι καλά το όνομα από Κολωνού 27α έχει παρει κάνεις?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.506
Πόντοι
456
Γεια και χαρα, καποια ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ  που ηταν προσφατα στην Φ 27 ξανθια λεει ουκρανη ,ξερει κανεις που ειναι και σε τι βαρδια κανει, ??? ευχαριστω .

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα λοιπόν μέτα από πληροφορία πήγα Λιοσιων73 ισόγειο όπως μου είπαν εκεί βρίσκεται μια Νικόλ που μοιάζει πάρα πολύ Με την Σουζι από Πιπίνου 118-Αγκυρας12 και όντως αυτή πρέπει να είναι απλά η μόνη διαφορά που έχει είναι ότι τώρα εμφανίστηκε με μακριά ξανθά μαλλιά πολύ καλή πάντως και παραδόξως σήμερα ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή με είδε και δεν εκνευρίστηκε όπως παλιότερα πού μου είχε πει κάτι στην γλώσσα της καθώς αναζητούσα άλλη κοπέλα τότε.

Οποίος Ψάχνει για την Σουζι ας περάσει μια από Λιοσιων73 πάνω κάτω και να δει την κοπέλα με όνομα Νικόλ.

Κατά τα άλλα πέρασα από Αχιλλέως48 και Μαραθώνος γωνία μιας και εμφανίστηκε μια νεαρή καινούργια κοπέλα με κάστανο μαλλί ωραίο σώματακι αδύνατο και χαλαρό επίσης είχε μικρό βυζί επειδή μου άρεσε το πρόσωπο της και μιας κουράστηκα λίγο με τα πολύ αξιόπιστα στανταρακια Μιλφ πέρασα μαζί της και ήταν σχετικά καλή ικανοποιητική σαφώς μπορεί να βελτιωθεί θα ανεβάσω κριτική αργοτερα.
Αυτά προς το παρόν

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ενημερωτικά τα μεσημέρια έχει επιστρέψει στο Ιάσωνος 1 δεξί, η κοντή ξανθιά Τατιάννα με ελ.στοματικό

από θητεία στην Κολωνού. Εργατική και καλή.   
Την είδα χτες απελπιστικά μέτρια σε εμφανιση οπότε ας μείνουμε σε αυτό που αναφέρεις ότι είναι τίμια και εργατική στο δωμάτιο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ενημερωτικά τα μεσημέρια έχει επιστρέψει στο Ιάσωνος 1 δεξί, η κοντή ξανθιά Τατιάνα με ελ.στοματικό

από θητεία στην Κολωνού. Εργατική και καλή.    

Η τζιλφ Στέλλα απούσα. Πλέον Νικόλ και Βερόνικα με ελ.στοματικό δίπλα της ως μπαλαντέρ με δεύτερη βάρδια

την λεπτή Ελένη (απλού προγράμματος) και το βράδυ ως πιθανή γυρολόγο την νταρντάνα Ελένη

από θητεία επίσης στην Κολωνού με ελ.στοματικό.

Γνωστά φυσικά όλα αυτά, απλά έχει προστεθεί η Τατιάνα κι ανακεφαλαίωσα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Την είδα χτες απελπιστικά μέτρια σε εμφανιση οπότε ας μείνουμε σε αυτό που αναφέρεις ότι είναι τίμια και εργατική στο δωμάτιο

Έκανα έντιτ για ολοκληρωτική περιγραφή του μαγαζιού.

Ναι, έγινε ανομοιόμορφα τσουπωτή, σήμερα με μαύρο διχτυωτό και κόκκινο στρινγκ.
Από μούρη καλή και διαθέτει στενό κοντόχειλο μουνί.
Ευλύγιστη και καλό πρόγραμμα. Μέσα παίζει καλή μπαλίτσα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια ιζαμπελα αν θυμάμαι καλά το όνομα από Κολωνού 27α έχει παρει κάνεις?

Υπάρχουν δύο Ιζαμπέλες. Η μία είναι η ζουμερή στο Κολωνού 27

που τελευταία πάει όροφο Κεραμικού στην δεύτερη βάρδια παρέα με Μπιμπιάνα.

Η άλλη είναι πολύ καλύτερο κορμί με πεταχτό κώλο και σπάει ψωλές στο Κολωνού 32 υπόγειο.

Απλό πρόγραμμα κι οι 3.

Ενημερωτικά πάλι, στην δεύτερη βάρδια έσκασε μύτη στον όροφο Λεωνίδου 28

η δυναμική αραπίνα Άντζελα που είχε πάρει ο 968 στον όροφο του Ιάσωνος 19.

Το αν θα κάτσει άγνωστο.

Τέλος στο Κολωνού 45 δεξί βράδυ, υπάρχει (προσφάτως) καινούργια αραπίνα με το όνομα Τζένη.

Υπεραπλό πρόγραμμα, ικανή ως αματέουρ αλλά ωραίο κορμί με γαμάτο 3άρι φυσικό βυζί

και ωραίο κώλο. Ευγενέστατη.

Η Ζιζέλ κατέβηκε από τον όροφο στο δεξί ισόγειο Ιάσωνος 20 δεύτερη βάρδια

με ημι-Χριστουγεννιάτικη αμφίεση. Απλό πρόγραμμα. Φόλα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
καλησπερα στους φιλους ...δοκιμασα χτες την ραμονα απο διδυμου 22 μιας που γραφονται και τοσο καλα λογια αλλα δυστυχως ηταν κατω των προσδοκιων μου ...μετριο σωμα και προσωπο ...δεν ειναι και καμια μουναρα...απο υπηρεσιες το παει καλα αλλα σε ολη την συνευρεση δεν εκανε αυτο το κατι παραπανω για να με κερδισει...για να μην παρεξηγηθω σιγουρα καλα περασα και δεν εκαψα τα 20 ευρω με τιποτα ....απλα η απαντηση στο ερωτημα ''θα ξαναπηγαινες?'' ειναι μαλλον οχι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
καλησπερα στους φιλους ...δοκιμασα χτες την ραμονα απο διδυμου 22 μιας που γραφονται και τοσο καλα λογια αλλα δυστυχως ηταν κατω των προσδοκιων μου ...μετριο σωμα και προσωπο ...δεν ειναι και καμια μουναρα...απο υπηρεσιες το παει καλα αλλα σε ολη την συνευρεση δεν εκανε αυτο το κατι παραπανω για να με κερδισει...για να μην παρεξηγηθω σιγουρα καλα περασα και δεν εκαψα τα 20 ευρω με τιποτα ....απλα η απαντηση στο ερωτημα ''θα ξαναπηγαινες?'' ειναι μαλλον οχι

Γνωστά αυτά! Μουνάρα με φοβερή παροχή δεν υπάρχει. Πουθενά!
Τα δεκάρικα και τα εικοσάρικα δεν είναι καραμέλες κι αποτελούν
κατά τεκμήριο, πόλο έλξης δυνατών προγραμμάτων.

Συνεπώς επιβεβαιώνεται το αξίωμα ότι όλοι θέλουν μουνάρες
αλλά κυρίως αξιολογούν με την παροχή.

Λογικά είναι στο τοπ 20 (όλων) αυτή την στιγμή απ'ότι φαίνεται!

Δεν την υποστηρίζω, αντικειμενικά γράφω.

giaarab

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιο μπουρδέλο με μαύρη κοπέλα υπάρχει όσες φόρες έχω ψάξει δεν βρήκα κάτι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom