γεια χαρα bourdelομαγκες.
κρυο ξαφνικα σημερα και ειπα να παω να τσαρκαρω γιατι θα εχει ησυχια (οπως και ειχε), αλλα και για να checkαρω αυτα που ειχα βαλει στα υπ'οψιν απο προηγουμενες τσαρκες (αν τα πετυχαινα βεβαια).
κλασσικα λοιπον σκαω μυτη φυλης απο βικτωρια και ησαπ και ξεκιναω το περα δωθε.
στη φυλης,
στο 56 η ΑΝΝΑ-ΙΛΟΝΑ... οπως μπηκα, βγηκα γιατι δε χρειαζεται περαιτερω infos.
στο 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ, κατραμι απο το solarium, τα ιδια και εδω δηλαδη (μπηκα-βγηκα).
στο 54 πανω η ΓΙΑΝΝΑ, καστανη με normal σωμα με λιγο μικρο βυζι σε σχεση με το υπολοιπο κορμι που τελικα δε με επεισε να περασω ομως. γαμευσιμη παντως και εγω την εβλεπα πρωτη φορα. ισως στο μελλον καποια στιγμη.
βγαινω και βγαζω φλας για διδυμου λιγο,
στο 8 κατω η ΛΙΛΙΑΝ, κλασσικη παρουσια.
στο 7 δεξια η ΤΖΩΡΤΖΙΑ, που ηταν δωματιο και επειδη τη ξερω (ολοι δηλαδη) δεν εκατσα να τη δω, κλασσικη παρουσια και εδω δηλαδη.
φευγω και απο εκει, κανω κυκλο απο αχαρνων και παω αγκυρας,
στο 12 2 κοπελες, η ΟΛΓΑ χοντρη με βυζαρες και με ωραιο προσωπο και η ΝΤΙΝΑ ατσουμπαλη και ακυρη σε γενικο συνολο.
βγαινω και ανεβαινω πιπινου,
στο 65 η ΜΑΡΙΑ, gipsy kings φαση προς milf, λιγο ακωλη και τελειως αδιαφορη.
ξαναμπαινω φυλης στα τριπλα,
στο 134 υπογειο η ΜΟΝΙΚΑ, χοντροσαμπρελα για πολυ ντελικατους.
στο 134 ισογειο η ΣΑΡΑ απο ισπανια ειπε η τσατσα, με μεγαλο tattoo στο στερνο με το ονομα RICARDO. μελαχρινη μπαμπατσικη προς χοντρη και αδιαφορη. το ονομα ειπε ειναι του παιδιου της, αρα milf.
στο 109 κατω η ΝΕΛΛΥ, η γνωστη petite αδιαφορη, ακυρη κτλπ κτλπ.
στο 109 πανω 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, που ηταν οι ιδιες που ειχα δει και στην προηγουμενη τσαρκα που ειχα γραψει, αρα δε γραφω περαιτερω... αδιαφορες.
στο 105 η ΓΙΑΝΝΑ απο τις promo-photos, αρα δε χρειαζεται να γραψω γιατι ο καθενας καταλαβαινει τι παιζει.
στριβω για λιγο μαγνησιας,
στο 11 μια χοντρη κατσουφα με βαμμενα ξανθα μαλλια μεχρι ωμους. ευτυχως την ειδα με το που μπηκα, εκανα μεταβολη και λακισα χωρις να ρωτησω ονομα.
στριβω και ξαναμπαινω φυλης,
στο 81 η ΝΕΛΛΥ που ηταν δωματιο, αλλα λογικα θα ειναι η ιδια που ειχα δει και στην προηγουμενη τσαρκα, δηλαδη μπαμπατσικη προς χοντρη με βυζαρες αλλα τιποτα παραπανω.
στο 71 πανω η ΣΤΕΛΛΑ, κλασσικη milf2gilf παρουσια με τυπικες υπηρεσιες.
λεει ενα καρο στο σαλονι... πιπα χωρις, μουνι, κωλο, πηρουετες, αναποδα ψαλιδια, μονοζυγο και αλλα, αλλα μεσα κανει τις μισες. τιμια παντως χωρις ομως να ειναι κατι ιδιαιτερο (αναμνηση απο παλια καταθεση).
στο 71 κατω η ΜΑΙΡΗ, το κλασσικο επιπλακι που ουτε ξερει να κανει πιπα, αλλα κυριως ουτε ξερει να γαμιεται. κοινως μπαααααα... αλλα εχει κωλαρα χαχαχαχα (και εδω παλια αναμνηση απο καταθεση).
στο 86 πανω η ΜΠΕΤΤΥ, που ειχα δει στο 84 κατω στην προηγουμενη τσαρκα και ειπα να τη δοκιμασω.
εδω λοιπον εγινε η 1η καταθεση.
ωραιο μωρακι, με ωραιο κορμι και τρελο βυζακι, μελαχρινο και με ωραιο κωλι. ολα super δηλαδη και ψηνεσαι στο τσακατιςμπαμ και περνας χωρις πολλα πολλα.
στα ενδοτερα ξενερωτο social και γενικως μια φαση deκαβλιασης. πιπα μετρια προς ακυρη, πολλα αγγιγματα δεν αφηνε λογω κρυου (οκ τις δινω ενα point εδω). στησιμο στα 4 που εχει τρελη κωλαρα αλλα δεν ειναι για πολυ δυνατο γαμησι γιατι ξεκιναει τα γνωστα, τον εχεις μεγαλο, ποναω κτλπ. σιγα σιγα στα μπασιματα μου να παιρνει και τη γνωστη κλιση που δε σε αφηνει να μπεις ολος μεσα. σταματαω και τη βαζω mission, αλλα και εδω να εχει κλιση που να μη μπορω να μπω τεζα μεσα με αποτελεσμα να αρχιζω να ξενερωνω.τη ξαναβαζω στα 4 και με τα δυσκολα καταφερα και εχυσα μετα απο αρκετο in-out. γενικως μια μετρια προς αδιαφορη κατασταση που δεν θα γινει repeat απο εμενα.
στο 86 κατω η ΛΑΒΡΑ... η φωτια και λαβρα που ειχα γραψει ??? αυτη ναι.
στο 69 κατω (σκαλακια) η ΑΝΝΑ, η αλβανιδα αγροτισσα οπως τη λεω.
στο 69 πανω 2 κοπελες, η ΙΩΑΝΝΑ, καστανη σα γιουβαρλακι και η ΤΖΟΥΛΙΑ, νταρντανα προς χοντρη με βαμμενα ξανθα μαλλια. και οι 2 με μικρα βυζια σε σχεση με το υπολοιπο σωμα.
στο 65 κατω (σκαλακια) η ΚΑΡΙΝΑ, η μελαχρινη μοντελοκορμαρα με το μικρο ανοιγμα στα μπροστινα δοντια που ειχα ξαναγραψει.
εδω εγινε η 2η καταθεση με πολυ καλες εντυπωσεις μιας και στην 1η την ειχα αφησει λασκα να δω τι παιζει.
λοιπον η γκομενα καραγουσταρει, το εχει και ειναι μεγαλη καυλα (για μενα παντα).
πιπα... δυστυχως με καποτα, που ειναι αρκετα καλη ομως. κανουμε 69 που εχει τρελο μουνακι και γενικως ειναι πολυ καθαρη. το κωλι απο οτι ειδα ειναι αρκετα δουλεμενο, αλλα στο σαλονι δεν ανακοινωνεται κωλος. τη βαζω cow αναποδο και ξεκιναει την ιππασια που ειναι οκ. τη σταματαω μετα απο λιγο και τη βαζω στα 4 που εχει τρελη κωλαρα και γενικως η θεα ειναι φοβερη. επισης εχει ενα tattoo στη μεση που ειχα ξεχασει να γραψω την προηγουμενη φορα. γενικως αντεχει γερο γαμησι και αρχιζω δινω πολυ πονο με αυτη να μου λεει συνεχεια... ετσι, μη σταματας. ακουγοντας αυτα τα λογια δεν ηθελα να αλλαξω και αλλη σταση και μετα απο πολυ γερο γαμησι εχυσα τελικα. μπηκε στα standards μου τελος.
αλληλοχαιρετιομαστε με φιλια, πλενομαι, σκουπιζομαι, ντυνομαι, βγαινω και συνεχιζω,
στο 65 οροφο η ΕΛΛΗ, μελαχρινη μπαμπατσικη και αδιαφορη.
στο 84 κατω η ΣΟΝΙΑ, κλασσικη μοντελοπαρουσια.
στο 84 πανω η ΝΤΕΜΥ, η imitation sexfromthailand που λεει η τσατσα. μελαχρινη, πολυ αδυνατη για μενα (που μου αρεσουν οι αδυνατες και τα μοντελα κυριως) και με αδιαφορο σαλοναρισμα. εννοειται βγηκα, αλλα την αφησα σαν μικρη μελλοντικη εκκρεμοτητα, σε περιπτωση που δε βρω κατι αλλο για να τη δοκιμασω. πραγμα που δεν παιζει, αλλα ετσι για τη μαλακια μου (στα @@ σας ξερω).
στριβω για φιλιππιδου,
στο 11 κατω η ΛΩΡΑ, με βαμμενα ξανθα μαλλια, νταρντανοκωλαρα και γενικως μια ωραια παρουσια που ομως δε με επεισε να περασω. την εχω βαλει στα υπ'οψιν παντως απο προηγουμενη τσαρκα.
στο 11 πανω 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ που την ειχα δει στην προηγουμενη τσαρκα με ωραιο παρουσιαστικο σε ολο το συνολο και αλλη μια που δε συγκρατησα ονομα. και αυτη ωραια παρουσια πιο μπαμπατσικη ομως και πιο μεγαλη σε ηλικια απο την ΑΝΝΑ που ειναι πιπινι.
εδω εγινε η 3η καταθεση (δεν εγινε τελικα) που στο συνολο της θα τη χαρακτηριζα μετρια.
καστανη με ωραιο σωμα, βυζαρες μεγαλες, ωραια φατσουλα και το stylακι της γενικα πολυ προσχαρο, αλλα και λιγο ξενερωτο που δυστυχως δε σε καβλωνει. ειναι καυλακι ομως και κανει full service επισης. πιπα χωρις καποτα μετριοτατη που με καποια καθοδηγηση μου, καταφερε να μου σηκωθει καπως.
τη ξεκιναω με cow που ηταν καλουτσικο, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. τη σταματαω και τη βαζω στα 4 που ξεκιναω να δινω, αλλα να μου μιλαει και να λεει κατι ακυρα με αποτελεσμα να μη μπορω να καυλωσω στο full. τη σταματαω και την αλλαζω σε mission μπας και αλλαξει λιγο το παιχνιδι, αλλα και εκει τιποτα. τη ξαναγυρναω στα 4 και ξαναμπαινω...τζιφος παλι. βγαινω απο μουνι και μπαινω κωλο με τα 1000 ζορια ετσι οπως ημουν μελατος. ξαναξεκιναω το in-out αλλα και παλι τζιφος. τη σταματαω, βγαζω καποτα, πιανω τις βυζαρες της, χωνω το παπαρι μου μεσα και ξεκιναω τη σπανιολα. και παλι ΤΖΙΦΟΣ... γαμω την παναγια γαμω λεμε. με τα πολλα και αφου ειχε περασει πολυυυ ωρα, standard 20 λεπτα, τη σταματαω και της λεω αστο για το επομενο. ακους ΛΙΖΑ ???? ΕΓΩ τη σταματησα και δε μου ειπε αυτη TIME στο 10λεπτο καρχιαααα... λιγο κραξιμο στη μοντελαρα μιας και τη θυμηθηκα δε βλαπτει
.
ανανεωνω rdv για το μελλον (μπορει και οχι, θα δειξει), σκουπιζομαι, πλενομαι, ντυνομαι, βγαινω και παω προς φωκαιας.
στη φωκαιας,
στο 17 κατω η ΜΙΧΑΕΛΑ, κλασσικη μουνα.
στο 17 πανω η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, που ηταν δωματιο και δεν εκατσα να τη δω.
στο 19 η ΜΑΡΙΑ, καστανη ατσουμπαλη, μπαμπατσικη, ψηλη, αδιαφορη και σωματικως αλλα και σαν παρουσια μιας και βγηκε αμιλητη.
στο 25 πανω η ΒΕΡΟΝΙΚΑ... ρε φυγε απο δω ρε broooo...
στο 25 κατω η ΤΖΑΝΙΝΑ, που καποια στιγμη πρεπει να της το δωσω και να τη δοκιμασω, γιατι σαν εικονα ειναι καλη, αλλα πρεπει να την πετυχω με το αναλογο makeup για να με καυλωσει
.
στο 24 πανω η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, που ειχα γαμησει και ειχα γραψει στην προηγουμενη τσαρκα. δεν περασα τωρα γιατι οπως ειπα στην αρχη, ηθελα να δοκιμασω τις κοπελες που ειχα βαλει στα υπ'οψιν.
στο 27 ισογειο 2 κοπελες, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η κλασσικη παρουσια και η ΝΙΚΟΛ που την ειχα δει σε καποιο σπιτι στη φυλης στην προηγουμενη τσαρκα. ενα ψιλομπαμπατσικο καστανο με μετρια φατσα και λιγο αδιαφορο σαν εικονα.
στο 27 μεση-σκαλακια η ΕΜΙΛΥ, που ειχα δει στην προηγουμενη τσαρκα.
εδω εγινε η 3η καταθεση.
σαλοναρισμα σε πιο downtempo απο την προηγουμενη φορα που την ειχα δει, πραγμα που με εκανε να σκεφτω μπας και αποφυγω να περασω, αλλα τελικα μπηκα για να τελειωνω και με δαυτηνε.
μπαινει λοιπον με εναν αερα λιγο γαμαω και ετσι, πραγμα που με ξενερωνει λιγο.
ξεκιναει πιπα χωρις καποτα, που ειναι τεζα ΑΚΥΡΗ (δεν το'χει με τιποτα), σε γρηγορο ρυθμο με αποτελεσμα να μη μπορει να δωσει σημα ο εγκεφαλος στο παπαρι μου να καυλωσει. ξεκιναει να μου μικραινει αντι να καυλωσει και τη σταματαω και της λεω να παει σε αργο και αισθησιακο tempo (οσο μπορει), γιατι αν συνεχισει ετσι θα μου γινει δαχτυλιθρα. σταματαει, με ακουει και ευτυχως κατι ξεκιναει να γινεται εκει κατω. με τα πολλα πολλα, μου ψιλοσηκωνεται, βαζει καποτα και τη γυρναω στα 4 μπας και μου σηκωθει καπως πιο καλα και γαμησω καπως καλα. ξεκιναω λοιπον αλλα και εδω τζιφος η φαση. να κανει και τη γνωστη κλιση για να αποφευγει ολο το μπασιμο και εγω να ειμαι σε φαση τεζα ξενερωματος παλι. μετα απο πολυ in-out και σκεψη, τελικα καταφερνω και πιτσιλαω.
εννοειται οτι δε θα ξαναπαω με την τυπισσα και αναμενω ΡΙΝΑ πως και πως.
σκουπιζομαι, πλενομαι, ντυνομαι ταχυτατα, βγαινω και ξεκιναω να περπαταω για να calmaρω λιγακι απο τις απανωτες ξενερες.
πανω στη ξενερα μου λοιπον λεω... δεν παω να δω και μπουρδελα που εχω καιρο να παω και σε μερικα δεν εχω παει καν ??? οπως και εγινε.
πιανω διδυμου λοιπον τα διπλα,
στο 16 η ΑΛΙΝΑ, μια χοντρη κυρατζα νοικοκυρα.
στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ που ηταν δωματιο... και αυτη το ιδιο ειναι ετσι κι αλλιως.
στο 18 πανω η ΑΛΙΟΝΑ, μια απο τα ιδια με πιο αγρια φατσα.
στο 22 κατω 2 κοπελες, η ΛΥΔΙΑ μπαζο ολκης και η ΛΩΡΑ ?? ΛΟΛΑ ?? καπως ετσι, αδιαφορη και ατσουμπαλη.
στο 22 πανω 2 κοπελες και εδω, η ΣΤΕΛΛΑ καστανη με ωραιο σχετικα σωμα, καλουλα σαν εικονα και με ωραιο σαλοναρισμα, αλλα δυστυχως ακωλη και η ΡΑΜΟΝΑ ατσουμπαλη και αδιαφορη οσο δεν παει... σαν καθαριστρια ενα πραμα με λιγα λογια.
στο 27 2 κοπελες και εδω, η ΒΕΡΟΝΙΚΑ gilf2granny στα τελειωματα της, αδυνατη και ξανθια decapage και η ΙΒΑΝΑ milf ξανθια με normal σωμα σχετικα, καλουλα σε σχεση με ΒΕΡΟΝΙΚΑ, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο... μεθυσμενος παντως εμπαινες πιστευω.
στην ελλης,
στο 3 2 κοπελες και εδω, η ΡΟΞΑΝΝΑ granny τελειωμενο, χοντρη και τρομακτικο vision και η ΑΝΦΙΣΣΑ πανακυρο σαπιο milf σα μαγισσα.
στην αλκιβιαδου,
στο 16α η ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ, ΧΟΝΤΡΕΛΩΜΠΑΖΑΡΑ ολκης που παιζει να ειναι οτι χειροτερο εχω δει ever στα τελευταια 2 χρονια. εχω να δω τετοιο μπαζο απο τις αρχικες και νεανικες μου τσαρκες απο τα mid90's που τοτε εσκαγα και
μεταξουργιο και στα εκει γυρω περιξ. μαλακες τρελαθηκα λεμε. βγηκε και με ενα διχτυωτο ολοσωμο σα να μην εφτανε αυτο και να κρεμονται ολα. πατσοβυζια, πατσοκοιλια, πατσοκωλος... γαμησετα λεμε... μια αηδια κοινως. τι να πω... οποιος γαμαει τετοια πραγματα ειναι Η Ρ Ω Α Σ !!!
στη χωματιανου,'
στο 11 δεξια η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (μαλλον γιατι δε ρωτησα), μπαμπατσικη προς χοντρουλα και αδιαφορη.
αφου ειδα και αποειδα, κατι με ετρωγε και ηθελα να παω να ριξω εναν τελευταιο πουτσο μετα απο τις απανωτες ξενερες που ξετρυπωσα.
ετσι λοιπον πηγα στο φωκαιας 27 οροφο που το ειχα αφησει και δεν ειχα μπει απο τη φουρια μου.
φτανω, ανεβαινω και βγαινει η ΑΛΙΝΑ. καινουρια κοπελα ειπε η υπηρεσια και πρωτη μερα στη δουλεια. εγω δεν την ειχα ξαναδει και αφου καπως μου εκανε, γιατι ειχε ενα πολλα υποσχομενο βλεμα στο σαλονι, περασα τελικα.
μετριου αναστηματος, αδυνατη, ξανθια βαμμενα με λιγο μπουκλα μακρια μαλλια (παιζει να ειναι και λιγο προς rasta ελαφρως), ωραια επιδερμιδα, μικρο βυζακι, ωραιο κωλαρακι με 1 σημαδι σαν βαθουλωμα σε καποιο κωλομερι και προς τα πανω (δε θυμαμαι ακριβως αριστερα η' δεξια). καλη φατσα και milfοκατασταση οπως την εκοψα. ελαχιστα ελληνικα και καπως μετρια προς καλα αγγλικα στο communication.
ξεκιναει πιπα χωρις καποτα καλη θα ελεγα, αλλα παιζει να ανεβει level με την παροδο του χρονου αν κατσει. να χουφτωνω παντου, αλλα δεν ηθελε 69 αν και ειχε στεγνο μουνακι οπως το επιασα.
χεστηκα και την ανεβαζω σε cow που ειναι οκ η φαση και να'χει μορφασμους καλους απο το χλαπα-χλουπα που ακουγεται σε ολο το δωματιο. τη σταματαω και τη βαζω σε mission που αρχιζω δινω πονο γιατι την εχω βαλει σε καλη θεση και μπαινω ολος. στις τερμα βαθιες πουτσιες ομως να ποναει και να τιναζεται σαν να τη χτυπαει ρευμα και να μου λεει κατι στα ρωσικα που δεν καταλαβαινα εννοειται. μετα μου εξηγησε οτι εννοουσε σιγα σιγα, γιατι εδινα πονο. το καταλαβα ομως και την πηγαινα μια αργα και μια γρηγορα. την αλλαζω σε doggy οπου ξεκιναω παλι πονο και μετα απο αρκετο in-out χυνω ανακουφισμενος απο τις προηγουμενες ξενερες που ειχα φαει.
γενικα μια καλη συνουσιαση που θα γινει repeat την επομενη φορα που θα την πετυχω.
αυτα...
p.s.1 : sorry για το σεντονι κλασσικα,
p.s.2 : καποια στιγμη θα τσαρκαρω
μεταξουργιο μετα απο 20+ χρονια και πιστευω θα κλαψει και ο καθε πικραμενος, με αυτα που θα γραψω απο αυτα που θα δω. η ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ απο την αλκιβιαδου με εβαλε σε σκεψεις