tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα κύριοι δυστυχώς έχω να σας μεταφέρω μια κακή είδηση καθώς πριν από λίγο πέρασα από Διδυμου22 όροφο καρφωτος προκειμένου να περάσω με το στανταρακι μου την θαυμάσια κοπέλα το διαμάντι την Ρίτα.
Όπως με ενημέρωσε η τσατσά σταμάτησε τι να σας πω το ξενερωμα και η απογοητευση τεράστια πίκρα μεγάλη για μένα σήμερα η Διδύμου πέθανε μετά από αυτή την απώλεια θα πω απλά δεν με χωράει η πιάτσα με συγχωρείτε αν γίνομαι υπερβολικός αλλά όσοι γνωστοί μου και άγνωστοι είχαν περάσει με αυτό το αστέρι θα καταλάβουν.
Τώρα να αναφερθώ στις άλλες δύο κοπέλες καλά για την Στέλα τα έχω πει ξανά ακατάλληλη κατώτερη των περιστάσεων μια καινούργια κοπέλα Ραμόνα αν και χαμογελαστή δεν μου άρεσε πολύ κοινότυπη παρουσία δεν με τράβηξε καθόλου καλό απόγευμα κύριοι
Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί απ'ότι διαπιστώθηκε φίλε ramada. Φάνηκε το μέλλον από χθες.
τντ60 δεν πολυ πας στο λιοσιων 73,πως και ετσι? Της ιδιες αφησες τελευταια φορα,της ειδες ξαναβρηκες,επεστρεψε και η μισελ με το ωραιο ξεσκουφωτο θα καλυψει το κενο της εβελυν
Μήτσο, πήγα γιατί δεν πολυπηγαίνετε και οφείλουμε να πηγαίνουμε σε όλες. Δεν νομίζεις;
Δεν είχα γράψει τις ίδιες, σήμερα ήταν η Καίτη κι η Νικόλ.
Εγώ την μόνη Μισέλ που ήξερα ήταν προ ετών. Ίσως να είναι άλλη βάρδια αυτή που λες.