Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (29 μέλη και 259 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.786
Πόντοι
7.195
Πως είναι εμφάνισιακα?
iilaliallibooou000-353x221.jpg

θυμίζει αυτήν αλλά στο πιό αδύνατο

• Like
Αντιδράσεις: lex24

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.075
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α  κλειστό.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β Κατερίνα καστανή κοπέλα με καρέ μαλλάκι σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Άννα ξανθιά κοντή χοντρουλα με 3αρι βυζι και  Βικτόρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, Παολα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι και Καμελια καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 3αρι  βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Έλλη καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α κλειστό

Λιοσιων 79β Χριστίνα μια κοπέλα που δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 1.5-2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, τα πάντα εκτός κωλου ανακοινώθηκε ενώ κουτσαινε.

Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη καστανοξανθη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
IMG-20191128-002752.jpg

Βεργας 3 αριστερά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Βίκυ καστανή κοντή χοντρουλα μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6β & 6α κλειστά.

Βεργας 7 Τινα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα μελαχρινή πολύ χοντρή με 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος όροφος κλειστά.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Ξέρουμε αν είναι η βασια βέργας 7 τώρα? Η αν έχουμε καμία καλή επιλογή με βυζαρα κατά προτίμηση! Ευχαριστώ!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Ξέρουμε αν είναι η βασια βέργας 7 τώρα? Η αν έχουμε καμία καλή επιλογή με βυζαρα κατά προτίμηση! Ευχαριστώ!

το εγραψε ακριβως απο πανω ο n.smirni φιλε στην ενημερωση του

• Like
Αντιδράσεις: lex24

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Λέω μήπως και είχε πάει πιο νωρίς γι αυτό

αα οκ... αν κρινω ομως απο την ενημερωση του στο λ73α και β αναφερει τις κοπελες απο την τριτη βαρδια οποτε πρεπει να ανεβασε την ενημερωση κατευθειαν απο τριτη βαρδια ...ασ μας διαφωτισει ο ιδιος

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
αα οκ... αν κρινω ομως απο την ενημερωση του στο λ73α και β αναφερει τις κοπελες απο την τριτη βαρδια οποτε πρεπει να ανεβασε την ενημερωση κατευθειαν απο τριτη βαρδια ...ασ μας διαφωτισει ο ιδιος

Μιας και είσαι εδώ έχεις καμιά πρόταση??

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Μιας και είσαι εδώ έχεις καμιά πρόταση??

πηγαινε αλεξανδρα χωματιανου 11β ...ειναι καλη μεσα αν σου αρεσει και εμφανισιακα θα περασεις καλα ..ξανθια ειναι με λιγα πιασιματα γυρω στα 23-24...μαλιστα η τσατσα ανακοινωνει 15 λεπτα σττο δωματιο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
πηγαινε αλεξανδρα χωματιανου 11β ...ειναι καλη μεσα αν σου αρεσει και εμφανισιακα θα περασεις καλα ..ξανθια ειναι με λιγα πιασιματα γυρω στα 23-24...μαλιστα η τσατσα ανακοινωνει 15 λεπτα σττο δωματιο

Την είχα πάρει δεν είχα ενθουσιαστεί! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πάω για μπουρδελοτσαρκα, παίζει να βρω κανέναν;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21
Για την Αουρόρα έχει αναφερθεί σε κριτικές ο χρήστης jik.Συνοπτικά,την αναφέρει ως βρωμιάρα που έχει ξεραμένα φλόκια στα βυζιά της και βρωμερές μασχάλες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έψαχνα να βρω το Ιάσωνος 3 στα μπουρδέλα Αθήνας και δεν το βρήκα. Εάν υπάρχει, τότε κάποιος mod ας μεταφέρει το post μου εκεί που πρέπει.

Στο προκείμενο λοιπόν, δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει τον τελευταίο καιρό σε αυτό το μπουρδελάκι. Βρίσκεται ένα Ρωσιδάκι 21 ετών (κατά δήλωσή της, κατ' εμέ δεν νομίζω να είναι πάνω από 19), καστανούλι, αδυνατούλι, που όμως έχει κωλαράκι δεν είναι flat. Σαν εμφάνιση δεν είναι και το super-wow πιπίνι, αλλά μέσα είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Κάνει κανονικό πρόγραμμα, με καπότα όλα, αλλά είναι φοβερά δεκτική και έχω την εντύπωση ότι το γουστάρει! Την έχω πάρει 2-3 φορές κι έχω κάνει γαμήσι λες κι είμαι με την κοπέλα μου. Το δε ξυρισμένο μουνάκι της (19 χρονών γαρ) είναι γαρύφαλλο και προσφέρεται για ατελείωτο γλείψιμο. Επίσης απίστευτη είναι κι η κωλοτρυπίδα της, την οποία δεν την δίνει για γαμήσι αλλά δεν λέει όχι σε γλωσσικό σπατουλάρισμα! Κάνει όλες τις στάσεις, έχει καλά ανοίγματα και στησίματα, στενό μουνάκι, στην αρχή έρχεται και ξαπλώνει μαζί σου και σου πιάνει κουβέντα καθώς μαλάζει το εργαλείο με το τρυφερό χεράκι της!

Με λίγα λόγια, για το 10άρικο είναι ίσως από τα καλύτερα στο Μετάξι, τόσο από πλευράς εμφάνισης αλλά και εξυπηρέτησης. Η μαλακία είναι ότι την έχουν πάρει χαμπάρι όλα τα πάκια και γίνεται χαμός εκεί. Συνήθως είναι στην βραδυνή βάρδια μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν πας μετά τις 22:00 δεν γαμάς. Και τα δυο δωμάτια πιασμένα και το σαλόνι γεμάτο με σειρά προτεραιότητας (μόνο μηχάνημα με χαρτάκι προτεραιότητας δεν έχουν βάλει!). Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα περίμενα ώρα στο δωμάτιο με το καβλί στο χέρι γιατί βγήκε από το προηγούμενο δωμάτιο κι έκανε ένα τσιγάρο πριν έρθει σε μένα, γιατί λέει δεν προλαβαίνει ούτε τσιγάρο να κάνει!

Εδώ και 2-3 μήνες που την έχω ανακαλύψει δεν πάω σε άλλη εκεί στην περιοχή! Μόνο αν είναι να πάω προς Φυλής μεριά που σαφώς εκεί το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο από αυτό του Μεταξιού.

Αυτά προς ενημέρωσή σας.

Να γαμάτε καλά!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Για την Αουρόρα έχει αναφερθεί σε κριτικές ο χρήστης jik.Συνοπτικά,την αναφέρει ως βρωμιάρα που έχει ξεραμένα φλόκια στα βυζιά της και βρωμερές μασχάλες.

Αν και έχω καιρό να την πάρω, την έχω πάρει στο παρελθόν καμία 20αρια και ίσως και παραπάνω φορές. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται η δικιά μου εμπειρία με τα γραφόμενα. Ίσα ίσα που αρκετές φορες έχει έρθει στο δωμάτιο που την περιμένω και μου λέει να περιμένω κανένα 5λεπτο παραπάνω για να μπει για μπάνιο. Επίσης βιαστική δε θα την έλεγα, έχει τύχει να κάτσω και 20 λεπτά στο δωμάτιο. Αναλόγως βέβαια τι απαιτήσεις έχει ο καθένας, αλλά τουλάχιστον η δική μου εμπειρία δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με αυτό που παρέθεσα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.075
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Παολα καστανή χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 νέο  Μαρία ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και  Εύα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό , κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48  Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι και Άννα καστανοξανθη μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ναταλι ξανθιά μιλφ κοντή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι και Τζούλια μελααχρινη μιλφογκιλφ πολύ χοντρή με 4αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Ντανα κλειστό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Ντιαννα/Άννα η μελαχρινη κατσαρομαλλα γυρολόγος, παχουλη με 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά ευθεία Στέλλα ξανθιά κοπέλα παχουλη κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοντή κοπελίτσα με γλυκό πρόσωπο, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Ιζαμπελα μελαχρινή λατινα με κανονικό σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι ωραία πεταχτη κωλαρα, μακρύ ίσιο μαλλί , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Καρίνα καστανοξανθη μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Χριστίνα ξανθιά σώμα με ελάχιστα πιασιματακια 2αρι βυζι και Εύα ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 30β  Μελίνα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 3.5-4αρι βυζι,  σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με  κανονικό σώμα 2- 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α δύο  Νίνα μελαχρινο τούμπανο με 3.5αρι σιλικονατο βυζι κωλαρα μεγάλη πεταχτη, πολύ μακρύ ίσιο μαλλί και Βανέσα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 23 Γιάννα/Άννα καστανή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 καινούριο  μέσα δεξιά  Άννα ξανθιά κοπέλα λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραίο μικρό κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 καινούριο  μέσα αριστερά κλειστό.

Κολωνού 15 δεξιά κλειστό.

Κολωνού 15 αριστερά Μπέλα μελαχρινή νταρντανοχοντρη μιλφ με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά κοπέλα ψιλοκανονικο σώμα ψηλή, έχει χάσει αρκετά κιλά, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος Μαρίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
ναι παιδιά Κορίνα από Λιοσίων 91 είναι ξανά τώρα που άνοιξε ξέρει κανείς?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Ξέρουμε που είναι αυτή η μπετυ από τροφωνιου το μιλφακι με τις βυζαρες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom