Μεσημεριανή επίσκεψη, στο Ιάσωνος 2. Δούλευε η γνωστή, πλέον, milf Τατιάνα. Έδωσα το 10ρικο και πέρασα στο δωμάτιο, ελπίζοντας να την δοκιμάσω και στο σεξ. Μπήκε μέσα και αρχίσαμε το μπαλαμούτι στο όρθιο. Φιλιά δεν έδωσε, πάρα μόνο στον λαιμό και στις ρώγες μου. Ξάπλωσα και αυτή ξεκίνησε να μου γλύφει, με μανία, τα αρχίδια. Εγώ άδραξα την ευκαιρία, σήκωσα τον κώλο μου και την έβαλα να μου τον γλύψει. Ξεκίνησε ένα ωραίο και περιποιημένο γλειφοκώλι, το οποίο είχα τεράστια ανάγκη. Πίπα μου έκανε για δευτερόλεπτα, καθώς την σταμάτησα για να μην χύσω γρήγορα. Μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε να στήνεται για πισωκολλητό. Δυστυχώς, ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος, έβγαλα γρήγορα την καπότα, σηκώθηκα και άρχισα να την χύνω στην μάπα. Αυτή τον άρπαξε γρήγορα στο στόμα και ρούφαγε τα υπόλοιπα χύσια. Δεύτερη φορά και παθαίνω το ίδιο, μαζί της. Αφού έκανα μια μικρή βόλτα με την μηχανή, στο κέντρο, πήγα στο Χωματιανού 11Β και πέρασα με την Αντριάνα, η οποία είναι μεγάλη καύλα. Αφού την χαμούρεψα, την πίπωσα και την έβαλα να μου γλείψει τα αρχίδια, άρχισα να την γαμάω σε στάση πισωκολλητό. Δυστυχώς και με αυτή, συνέβη το ίδιο. Λίγες σπρωξιές ήταν αρκετές για να τελειώσω πάρα πολύ γρήγορα.