Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (27 μέλη και 274 επισκέπτες)

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
πηγαινε αλεξανδρα χωματιανου 11β ...ειναι καλη μεσα αν σου αρεσει και εμφανισιακα θα περασεις καλα ..ξανθια ειναι με λιγα πιασιματα γυρω στα 23-24...μαλιστα η τσατσα ανακοινωνει 15 λεπτα σττο δωματιο
Μαζεύει πολλά πακια εκεί μέσα...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα λοιπόν νωρίτερα δοκίμασα μια καινούργια κοπέλα που είχα δεί πριν καμία βδομάδα στο Αχιλλέως48 και Μαραθώνος πρόκειται για την Λάρισα Ρωσσιδα Μιλφ με μακριά κάστανα μαλλιά σώμα κανονικό με λίγη χαλάρωση φάτσα έτσι και έτσι συμπαθητική έβγαζε όμως κάτι πολύ θερμό και θετικό στο σαλόνι έτσι χωρίς να το σκεφτώ σήμερα ακολούθησα το ένστικτο η κοπέλα είναι διαμάντι πολύ καλή σε υπηρεσίες πέρασα πολύ καλά μετά από καιρό εμφανίστηκε στα ακριτικά αυτά μαγαζιά μια τόσο τίμια κοπέλα θα ανεβάσω αργότερα κριτικη

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505
ποια Αννα η ξνωστη που ηταν παληοτερα;;

Ναι η παλιά η καστανόξανθη με το έκφυλο πρόσωπο και τα περίεργα δόντια, εμφανίστηκε με μαύρο ζαρτιερικό και babydoll, δεν άντεξα ο έρμος. Έδωσα 20 ευρώ (παλιά έπαιρνε 50 όταν ήταν στούντιο) και μπήκα στα ενδότερα.
Έσκασε το μουρλό με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα μου μούλιασε τα αρχίδα, με έγκειψε από πάνω ως κάτω, της έτριβα το μουνάκι και είχε αφιονιστεί (φυσικά δίνει πατράσταση και πρέπει να πάρει χρυσό βατόμουρο, αλλά μια χαρά). Αλλάξαμε στάσεις, φώναζε καυλιάρικα, έκανε κοπλιμέντα. Για είκοσι ευρώ είναι vfm.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.128
Πόντοι
446
Έψαχνα να βρω το Ιάσωνος 3 στα μπουρδέλα Αθήνας και δεν το βρήκα. Εάν υπάρχει, τότε κάποιος mod ας μεταφέρει το post μου εκεί που πρέπει.

Στο προκείμενο λοιπόν, δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει τον τελευταίο καιρό σε αυτό το μπουρδελάκι. Βρίσκεται ένα Ρωσιδάκι 21 ετών (κατά δήλωσή της, κατ' εμέ δεν νομίζω να είναι πάνω από 19), καστανούλι, αδυνατούλι, που όμως έχει κωλαράκι δεν είναι flat. Σαν εμφάνιση δεν είναι και το super-wow πιπίνι, αλλά μέσα είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Κάνει κανονικό πρόγραμμα, με καπότα όλα, αλλά είναι φοβερά δεκτική και έχω την εντύπωση ότι το γουστάρει! Την έχω πάρει 2-3 φορές κι έχω κάνει γαμήσι λες κι είμαι με την κοπέλα μου. Το δε ξυρισμένο μουνάκι της (19 χρονών γαρ) είναι γαρύφαλλο και προσφέρεται για ατελείωτο γλείψιμο. Επίσης απίστευτη είναι κι η κωλοτρυπίδα της, την οποία δεν την δίνει για γαμήσι αλλά δεν λέει όχι σε γλωσσικό σπατουλάρισμα! Κάνει όλες τις στάσεις, έχει καλά ανοίγματα και στησίματα, στενό μουνάκι, στην αρχή έρχεται και ξαπλώνει μαζί σου και σου πιάνει κουβέντα καθώς μαλάζει το εργαλείο με το τρυφερό χεράκι της!

Με λίγα λόγια, για το 10άρικο είναι ίσως από τα καλύτερα στο Μετάξι, τόσο από πλευράς εμφάνισης αλλά και εξυπηρέτησης. Η μαλακία είναι ότι την έχουν πάρει χαμπάρι όλα τα πάκια και γίνεται χαμός εκεί. Συνήθως είναι στην βραδυνή βάρδια μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν πας μετά τις 22:00 δεν γαμάς. Και τα δυο δωμάτια πιασμένα και το σαλόνι γεμάτο με σειρά προτεραιότητας (μόνο μηχάνημα με χαρτάκι προτεραιότητας δεν έχουν βάλει!). Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα περίμενα ώρα στο δωμάτιο με το καβλί στο χέρι γιατί βγήκε από το προηγούμενο δωμάτιο κι έκανε ένα τσιγάρο πριν έρθει σε μένα, γιατί λέει δεν προλαβαίνει ούτε τσιγάρο να κάνει!

Εδώ και 2-3 μήνες που την έχω ανακαλύψει δεν πάω σε άλλη εκεί στην περιοχή! Μόνο αν είναι να πάω προς Φυλής μεριά που σαφώς εκεί το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο από αυτό του Μεταξιού.

Αυτά προς ενημέρωσή σας.

Να γαμάτε καλά!
2η ή 3η βαρδια;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Τυποι καμιά ενημέρωση για anal στη φυλή/φωκαιας εχουμε; Που όντως να δινουν,γιατι αρκετοι αναφέρουν σε κριτικές τους οτι αν και ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα τελικα δεν το εκανε... :S

Επισκέπτης
Πως τη λενε την κοντη στο Βεργας 3 οροφος να γραψω κριτικη;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Τυποι καμιά ενημέρωση για anal στη φυλή/φωκαιας εχουμε; Που όντως να δινουν,γιατι αρκετοι αναφέρουν σε κριτικές τους οτι αν και ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα τελικα δεν το εκανε... :S

Στο 74 δεξί, στο 59 και στο 71 όροφο.
Από Φωκαίας στο 19.

Συνήθως εκεί η αξιοπιστία
της υπηρεσίας αυτής.
Τώρα κάτι άλλο δεν θυμάμαι.
Το πώς θα περάσεις δεν το ξέρει κανείς.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
αν ηξερα δε θα ρωταγα. Ειχε και κατι κυκλικες κοκκινιλες αναμεσα στα ποδια.

Πολλα μπορει να ειναι...Προσεξε με τι τροπο και πως θα γραψεις την κριτικη σου,γιατι μπορει να μην στην ανεβασουν

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
Ναι η παλιά η καστανόξανθη με το έκφυλο πρόσωπο και τα περίεργα δόντια, εμφανίστηκε με μαύρο ζαρτιερικό και babydoll, δεν άντεξα ο έρμος. Έδωσα 20 ευρώ (παλιά έπαιρνε 50 όταν ήταν στούντιο) και μπήκα στα ενδότερα.
Έσκασε το μουρλό με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα μου μούλιασε τα αρχίδα, με έγκειψε από πάνω ως κάτω, της έτριβα το μουνάκι και είχε αφιονιστεί (φυσικά δίνει πατράσταση και πρέπει να πάρει χρυσό βατόμουρο, αλλά μια χαρά). Αλλάξαμε στάσεις, φώναζε καυλιάρικα, έκανε κοπλιμέντα. Για είκοσι ευρώ είναι vfm.
σε ποιο στούντιο ήταν που λες;

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Καλα ρε παιδια αυτη η ορορα απο μοντελοαλυσιδα το εχει βαλει  στοχο να μεινει μονιμα? Που ειναι ρε τα βραδια που περναγα απο εκει καποτε πριν πολλα χρονια και καθε λιγο αλλαζανε?  :jerking:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Λίγα απομακρυσμένα προ ώρας...

Πιπίνου 65 Μπιάνκα η μελαχρινή ομορφούλα
με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109 ισόγειο Καρίνα η τσουπωτή μελαχρινή.
Κόκκινα εσώρουχα, χαμογελαστή
με τονισμένα τσιμπουκόχειλα.
Ελ.στοματικό. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Μαζί της η μελαχρινή λεπτότατη Νέλλυ
με μαλλί Βαμβακούλα. Χαμόγελο με τα χίλια ζόρια. Αδιάφορη. Ελ.στοματικό.

Φυλής 134 υπόγειο Μόνικα μελαχρινή ομορφούλα χονδρή με φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 81 Νέλλυ καστανή μουνίτσα με λάγνα χαρακτηριστικά. Ελ.στοματικό.

Αυτά.

Επισκέπτης
Στη φυλης εξω απ το στεκι των προσφυγων καθοταν μια νεαρη μκοτισσα με ενα νεαρο αραβα. Τις εδειχνε φωτογραφιες της οικογενειας του στο κινητο και μιλουσανε. Αποκλειεται αυτες να μην τους προσφερουν και σεξουαλικες υπηρεσιες.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Στο 74 δεξί, στο 59 και στο 71 όροφο.
Από Φωκαίας στο 19.

Συνήθως εκεί η αξιοπιστία
της υπηρεσίας αυτής.
Τώρα κάτι άλλο δεν θυμάμαι.
Το πώς θα περάσεις δεν το ξέρει κανείς.
Να σαι καλά αδερφέ

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom