Έψαχνα να βρω το Ιάσωνος 3 στα μπουρδέλα Αθήνας και δεν το βρήκα. Εάν υπάρχει, τότε κάποιος mod ας μεταφέρει το post μου εκεί που πρέπει.
Στο προκείμενο λοιπόν, δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει τον τελευταίο καιρό σε αυτό το μπουρδελάκι. Βρίσκεται ένα Ρωσιδάκι 21 ετών (κατά δήλωσή της, κατ' εμέ δεν νομίζω να είναι πάνω από 19), καστανούλι, αδυνατούλι, που όμως έχει κωλαράκι δεν είναι flat. Σαν εμφάνιση δεν είναι και το super-wow πιπίνι, αλλά μέσα είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Κάνει κανονικό πρόγραμμα, με καπότα όλα, αλλά είναι φοβερά δεκτική και έχω την εντύπωση ότι το γουστάρει! Την έχω πάρει 2-3 φορές κι έχω κάνει γαμήσι λες κι είμαι με την κοπέλα μου. Το δε ξυρισμένο μουνάκι της (19 χρονών γαρ) είναι γαρύφαλλο και προσφέρεται για ατελείωτο γλείψιμο. Επίσης απίστευτη είναι κι η κωλοτρυπίδα της, την οποία δεν την δίνει για γαμήσι αλλά δεν λέει όχι σε γλωσσικό σπατουλάρισμα! Κάνει όλες τις στάσεις, έχει καλά ανοίγματα και στησίματα, στενό μουνάκι, στην αρχή έρχεται και ξαπλώνει μαζί σου και σου πιάνει κουβέντα καθώς μαλάζει το εργαλείο με το τρυφερό χεράκι της!
Με λίγα λόγια, για το 10άρικο είναι ίσως από τα καλύτερα στο Μετάξι, τόσο από πλευράς εμφάνισης αλλά και εξυπηρέτησης. Η μαλακία είναι ότι την έχουν πάρει χαμπάρι όλα τα πάκια και γίνεται χαμός εκεί. Συνήθως είναι στην βραδυνή βάρδια μέχρι τα μεσάνυχτα. Αν πας μετά τις 22:00 δεν γαμάς. Και τα δυο δωμάτια πιασμένα και το σαλόνι γεμάτο με σειρά προτεραιότητας (μόνο μηχάνημα με χαρτάκι προτεραιότητας δεν έχουν βάλει!). Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα περίμενα ώρα στο δωμάτιο με το καβλί στο χέρι γιατί βγήκε από το προηγούμενο δωμάτιο κι έκανε ένα τσιγάρο πριν έρθει σε μένα, γιατί λέει δεν προλαβαίνει ούτε τσιγάρο να κάνει!
Εδώ και 2-3 μήνες που την έχω ανακαλύψει δεν πάω σε άλλη εκεί στην περιοχή! Μόνο αν είναι να πάω προς Φυλής μεριά που σαφώς εκεί το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο από αυτό του Μεταξιού.
Αυτά προς ενημέρωσή σας.
Να γαμάτε καλά!