Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (20 μέλη και 234 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Μέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα να αναφέρω την έναρξη θέματος στο forum,σχετικά με κλοπή αντικειμένων,σπάσιμο τζαμιού σε αυτοκίνητο μέσα στην φυλής. Προσοχή περνάνε απο δίπλά  η σάρα και η μάρα και σου σπάνε το αυτοκίνητο και για  1 μπουφάν.
Δυστηχώς δεν είχα μόνο μπουφάν.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, νέο μελος εδώ, επιβεβαιώνω το δυστυχές του ανοιγμενου αυτοκινήτου, την έχω πατήσει κι εγώ, μου φαγανε ενα mp3 player της πλάκας, τσάμπα δουλειά δηλαδή.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση τα ξημερώματα στην Βάσια από βέργας 7. Έγιναν πολλά πριν και μετά το σεξ. Αξίζει να γράψω κριτική ή να γράψω σεντόνι εδώ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα να αναφέρω την έναρξη θέματος στο forum,σχετικά με κλοπή αντικειμένων,σπάσιμο τζαμιού σε αυτοκίνητο μέσα στην φυλής. Προσοχή περνάνε απο δίπλά  η σάρα και η μάρα και σου σπάνε το αυτοκίνητο και για  1 μπουφάν.

Μόνο εκεί;
στην Αχαρνών εχει ενα κάρο λαθρόπουστες που την πέφτουν
σε αθώες γυναίκες.

Όποιον πάρει ο χάρος λοιπόν!
Βρεγμένη σανίδα με πρόκες.
Να η λύση!

Εσείς καθήστε να το συζητάτε!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα να αναφέρω την έναρξη θέματος στο forum,σχετικά με κλοπή αντικειμένων,σπάσιμο τζαμιού σε αυτοκίνητο μέσα στην φυλής. Προσοχή περνάνε απο δίπλά  η σάρα και η μάρα και σου σπάνε το αυτοκίνητο και για  1 μπουφάν.
ότι πράγματα έχουμε τα βάζουμε κάτω από τα καθησματα να μην φαίνονται εφόσον χωράνε Τώρα ότι έγινε-έγινε ακόλουθα ολλες τις νόμιμες διαδικασίες, κάνε μια μυνηση κατά αγνώστου δωρεάν είναι, στην ασφάλεια, στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, δήλωσε λεπτομερώς τι χάθηκε, έχει καλά παιδιά εκεί θα σε εξυπηρετήσουν, από έρευνα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεθεί έστω σε βάθος χρόνου.
Δες αν υπάρχει κάμερα κάποιου καταστήματος η γενικά στο σημείο που έγινε αναζήτησε το καταγραφικό.
Ειμαι κ εγώ παθον είχα παρκάρει στην πιπίνου κ μου έσπασαν το τζάμι κ πήραν κάποια πράγματα κοντά σε ένα φαρμακείο κ καταγράφηκαν τα πάντα από την εξωτερική κάμερα κ δικαιωθηκα κ με το παραπανω,
πως να στο πω, εβγαλα κ χαρτζιλίκι.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Υπήρχε και έτερη συνταγή, του εξτραδίξ. Δεν είναι τόσο παλιά ιστορία βέβαια, αλλά έχουν εξαφανιστεί τα πειστήρια (δύο νήματα με παράνομα εξτράκια και φυσικά οι κριτικές του Μπέμπα). Δεν έχω ψάξει και αν υπάρχει ακόμα το "έχετε πάει με πουτάνα χωρίς καπότα".

Για την ιστορία, 3 τουλάχιστον από αυτές που ανέφερε ο Μπέμπας δουλεύουν, ζουν και βασιλεύουν ακόμα.
Δρομοι και ονοματα για παν ενδεχομενο βασικα υγειας .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ότι πράγματα έχουμε τα βάζουμε κάτω από τα καθησματα να μην φαίνονται εφόσον χωράνε Τώρα ότι έγινε-έγινε ακόλουθα ολλες τις νόμιμες διαδικασίες, κάνε μια μυνηση κατά αγνώστου δωρεάν είναι, στην ασφάλεια, στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, δήλωσε λεπτομερώς τι χάθηκε, έχει καλά παιδιά εκεί θα σε εξυπηρετήσουν, από έρευνα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεθεί έστω σε βάθος χρόνου.
Δες αν υπάρχει κάμερα κάποιου καταστήματος η γενικά στο σημείο που έγινε αναζήτησε το καταγραφικό.
Ειμαι κ εγώ παθον είχα παρκάρει στην πιπίνου κ μου έσπασαν το τζάμι κ πήραν κάποια πράγματα κοντά σε ένα φαρμακείο κ καταγράφηκαν τα πάντα από την εξωτερική κάμερα κ δικαιωθηκα κ με το παραπανω,
πως να στο πω, εβγαλα κ χαρτζιλίκι.
Ορισμένοι έχουμε δυσκολία συγκέντρωσης σε κάτι τέτοια.
Μπορεί κι από πιεση άλλων θεμάτων.
Πολλοί βαζουν τα μούλικά τους
να βουτάνε για να μην φαίνονται
και για να σκατζάρουν.

Δεν εξουδετερώνονται λόγω ηλικίας και παρόλο τις προσπάθειες
δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Εγω νίπτω τας χείρας μου...

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ορισμένοι έχουμε δυσκολία συγκέντρωσης σε κάτι τέτοια.
Μπορεί κι από πιεση άλλων θεμάτων.
Πολλοί βαζουν τα μούλικά τους
να βουτάνε για να μην φαίνονται
και για να σκατζάρουν.

Δεν εξουδετερώνονται λόγω ηλικίας και παρόλο τις προσπάθειες
δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Εγω νίπτω τας χείρας μου...

[/quote
δυστηχως ετσι ειναι .
βαζουν τα ανηλικα μπροστα να καθαριζουν .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
[/quote
δυστηχως ετσι ειναι .
βαζουν τα ανηλικα μπροστα να καθαριζουν .
[/quote]

Επίσης υπάρχουν νεοι παράμετροι
στην κοινωνία. Εχω δει περιστατικό με τύπο που κάνει μπούκα και ενώ
ο προιστάμενος εχει εντολές να αγγίξει το οριο πριν την βία, κάποιοι από το προσωπικό δεν είχαν την ίδια υπομονή. Θα ελεγα οτι γούσταραν κιόλας.

Θα μου πεις, θα προστατεψεις την ξένη περιουσία; μάλλον γύρευαν κάποιον να ξεσπάσουν, για πολλούς λόγους!!!

Πάλι καλά που άκουσαν τον ψύχραιμο...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Συναγωνιστες το κοριτσι στο ιασωνος 2β θα το καψετε σε λιγο
Καντε κρατει γιατι θα φυγει
Και μετα θα ψαχνουμε και δεν θα βρισκουμε κατι αξιολογο
Το βλεπω σε λιγο καιρο σε μασατζιδικο

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
:rockon:
Συναγωνιστες το κοριτσι στο ιασωνος 2β θα το καψετε σε λιγο
Καντε κρατει γιατι θα φυγει
Και μετα θα ψαχνουμε και δεν θα βρισκουμε κατι αξιολογο
Το βλεπω σε λιγο καιρο σε μασατζιδικο
Πια είναι δώσε τα φώτα σου συναγωνιστή να δοκιμάσουμε κ εμείς

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Ξερει κανεις για μια νεα ΑΝΝΑ στην Φιλιππιδου 11β οροφος αν την εχει παρει λενε οτι κανει και πρωκτικο 3βαρδια .

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπερα σε ολους

Τσαρκα αποψε στη Μεταξένια γειτονια

Αλλότριοι νταβατζήδες μαλλον επικρατουν και προσπαθούν μάταια να φωτίσουν τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους στην σκοτεινή ετούτη γειτονιά της Αθήνας.
Λύγισα μπροστά στο άπλετο φώς του Ιάσωνως39, παράταιρη απόκοσμη η παρέμβαση υποδειλώνοντας περίτρανα την ύβρη τους στον ιερό αυτο δρόμο της ψυχής μας.
Πως θα ειναι η Μεταξενια γειτονια φωταγωγημένη με ιλουστρασιόν μπουρδέλα? Απλά μια γειτονιά δίχως ερωτισμό διχως πόθους ανεκπλήρωτους διχως ίχνος ποιητηκότητας.

"...Θα κλείσω τα μάτια
θα απλωσεις τα χέρια θα βρουν να φωλιασουν λευκά περιστερια
Αγαπη μου πρωτη, αγάπη μεγάλη..."

Ας μου επιτρέψετε να πω πως δεν πρεπει να δώσουμε ρόλο ύπαρξης στα σούπερ μάρκετ μπουρδέλα απαίδευτων βλαχομπαρόκ νταβατζήδων.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Η αδύνατη λευκόσαρκη Γιάννα στο Ιασωνος19οροφος με φιλοξένησε στην αγκαλια της την νυχτα ετουτη με πολύ όμορφες εντυπώσεις.

Metaximas - Metaxa

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
καμία ουρά δεν θα γίνει απλά θα προσέχουμε !! Τώρα ξεμπρόστιασμα σε όλες τις ακαποτες !!
Ο formet...
Με τη δυσοσμη μικροκουρτσισα του...
Θα ξεμπροστιασει τις ρομαντικες...
ΜΤΚ μυστες μου,θα τρελαθουμε εδωπερα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα να αναφέρω την έναρξη θέματος στο forum,σχετικά με κλοπή αντικειμένων,σπάσιμο τζαμιού σε αυτοκίνητο μέσα στην φυλής. Προσοχή περνάνε απο δίπλά  η σάρα και η μάρα και σου σπάνε το αυτοκίνητο και για  1 μπουφάν.

Προφανώς μεταμεσονύχτια έγινε το σκηνικό γιατί μες τη μέρα με τόσο κόσμο που βολτάρει εκεί το βλέπω δύσκολο να σου έσπασε κάποιος το τζάμι, πόσω μάλλον που για να γαμήσουμε παρκάρουμε για λίγη ώρα πάντα... Εκτός αν το είχες αφήσει σε τίποτα στενά πέριξ της Φυλής

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Επειδή εδώ μέσα υπάρχουν και νεαρά άτομα που μπορεί να παρασυρθουν να πω ότι οι κρεμπεδιες τα ακαποτα γενικά οτιδήποτε χωρις προφύλαξη είναι επικίνδυνο έως θανατηφόρο. Προσοχή λοιπόν.

Καλά, κόψε κάτι...

Kobreser137

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
4
Πόντοι
0
Την Άννα το γυφτάκι από Φώκαιας 7 βράδυ γνωρίζει κανείς που θα την βρω?

• Like
Αντιδράσεις: cc68

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Δηλαδή την ηπατίτιδα και το AIDS πως θα τα χαρακτηριζες? Σίγουρα δεν είναι απλώς ένα κρυολόγημα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom