στο 71 κατω η ΚΑΡΛΑ (απο ισπανια ειπε η τσατσα και προφανως δε με επεισε, αλλα παιζει κιολας να ειναι... who knows-who cares ??).
εδω εγινε η 1η καταθεση μιας και την εβλεπα πρωτη φορα την κοπελα και πανω στα τακουνια, με τα ωραια εσωρουχα, με τα λαμπιονια και με το λιγοστο φως... μου εκανε κλικ να μπω γιατι φαινοταν εντυπωσιακη αρκετα.
χαμογελαστη μπηκε και της εκανα και λιγο χαβαλε με ευχαριστη ανταποκριση απο μερους της.
το communication στα αγγλικα.
κατεβηκε απο τα τακουνια και ολη αυτη η κορμοστασια που ειδα στο σαλοναρισμα, ξεχυθηκε προς τα κατω (γαμημενη βαρυτητα) με αποτελεσμα να ψιλοξενερωσω γιατι καταλαβα οτι το κορμι = μουφα τελικα.
επιασα λιγο κωλο, που εχει τρομερη αισθηση και λιγο βυζια, αλλα τραβηχτηκε και καταλαβα οτι η φαση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GIGI τελικα. της ειπα μην αγχωνεσαι θα ειμαι gentle μαζι σου και μου ειπε οκ γιατι φαινεσαι nice guy (πως το μιλω ρε πουστη μου το αγγλικο λεμε). στο λιγοστο social ειναι milf και εχει 1 κοριτσακι (να σου ζησει αλλα στα @@ μας κιολας ετσι, γιατι δεν ηρθα για να πιουμε καφεδακι). με ρωτησε 2-3 φορες αν ειμαι παντρεμενος και ποσο χρονων ειμαι (μαλλον ψαχνει γαμπρο-θυμα-sponsor, ποιος ξερει ??? ΑΥΤΟΣ... 3-0 ειναι η απαντηση).
στα ενδοτερα, πιπα μετρια εως αδιαφορη με μενα ορθιο να πιανω-χουφτωνω την κωλαρα της, που ειναι ξαναλεω φοβερη σαν αισθηση, την πλατη της και λιγο τα βυζια της. γενικως η επιδερμιδα της ειναι πολυ ωραια στην αφη. στο ξεκινημα μου λεει 10 minutes (χαχαχαχα καλα προχωρα λεω και θα το δουμε).
αφου βλεπω οτι δεν το παει το γραμμα, της λεω γυρνα οπως εισαι στα 4 για να τελειωνω μια ωρα αρχυτερα και να συνεχισω τη βολτα μου. η θεα αρκετα ωραια μπορω να πω, αλλα η τυπισσα δεν το'χει προφανως η' απλα θελει να σε ξεπεταξει οσο πιο γρηγορα γινεται.
εχει στηθει με τετοιο τροπο ωστε να μη μπορω να μπω μεσα της ολοκληρωτικα και τη γαμαω με το μισο πουλι μου (γαμω την ισπανια σου γαμω), το οποιο ηταν και μελατο απο τη μετρια πιπα της. κανω κινησεις μπας και καταφερω να μπω ολος μεσα και καυλωσω αλλα... παπαρια. καταλαβαινω λοιπον οτι θα αργησω και ξεκιναω να σκεφτομαι αλλα πουτανακια πιο καυλωτικα και τις γαμησαρες που ειχαμε κανει (π.χ. αννα απο φωκαιας 24
που σε 3 μηνες περιπου ειπε θα επιστρεψει by the way).
να δουλευω με μεσαια ταχυτητα και να μου λεει ποναω και να με διακοπτει κιολας απο το ρυθμο, με αποτελεσμα εκει που πηγαινε καπως να καυλωσει το παπαρι μου, να με ξενερωνει και αντε παλι μελατο.
για να μη μακρηγορω αλλο, τα καταφερα και εχυσα επιτελους και ανακουφιστηκε και αυτη που τελειωσα.
στο τελος κατι μου ειπε οτι ποναει επειδη αυτο και αυτο, δεν εδωσα σημασια και της ειπα να παει στο νοσοκομειο για να μην πριξει και τα @@ των επομενων.
για να κλεισω, ο συγκεκριμενος οικος παιζει μπαλα μονο με φολογκομενες η' καλυτερα με κοπελες μετριων εως αδιαφορων υπηρεσιων απ'οσο εχω καταλαβει και η τυπισσα οπως και η ΜΑΙΡΗ ειναι αυστηρα μονο για τα χοντρα και μονο και εφοσων και εαν. ελπιζω να σας κατατοπησα, ιδιως τους νεους.