Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (8 μέλη και 123 επισκέπτες)

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Μηνύματα
183
Like
866
Πόντοι
81
Καλησπερα καλη εβδομαδα χρονια πολλα.Περασμα απο Μπαρμπορα φουλ προγραμμα ανανεωμενη και τελεια μεσα
 

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Μηνύματα
349
Κριτικές
2
Like
276
Πόντοι
21
Καλησπερα καλη εβδομαδα χρονια πολλα.Περασμα απο Μπαρμπορα φουλ προγραμμα ανανεωμενη και τελεια μεσα

στην 1η βαρδια να υποθέσω;;;μετα συνεχίζει;;ειχα περασει προσφατα και δεν την πετυχα πουθενα το προηγουμενο σκ
 

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Μηνύματα
183
Like
866
Πόντοι
81
Πρωτη βαρδια και θα συνεχιζε στο πανω Βεργας 6
 

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
366
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Σκέφτομαι και γω να περάσω αύριο πρωί να δοκιμάσω την Τατιάνα απο Ιάσωνος 2β. Αν κάτι πάει στραβά, που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ για κανένα αδύνατο μιλφο-γκιλφ μιας και θα είμαι στην περιοχή ;
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.066
Κριτικές
123
Like
50.892
Πόντοι
27.261
γεια χαρα πατριωτες (του ελεους, του πληκτρολογιου και του καναπε εννοειται :cheesy:).
επετειακη μεσημεριανη mini τσαρκα σημερα (δεν ειχα πολυ χρονο δυστυχως) και κατεβηκα με τη σειρα μου να "ζητωκραυγαξω" το δικο μου... Ο Χ Ι !!!

ΟΧΙ λοιπον :
1ον) στους αγαπουληδες,
2ον) στους μουνοδουλους,
3ον) στους promoters των μπαζων και των δεινοσαυρων,
4ον) στους τυπους που δωροδοκουν τσατσαδες και το παιζουν καμποσοι (της πουτσας εννοειται),
5ον) στους followers ολων των παραπανω τελειωμενων.

τελος η "επαναστατικη" εισαγωγη και ξεκιναμε με τα τριπλα της φυλης που ειχα καιρο να παω.
τα 134αρια πανω-κατω και πλαγιως ολα κλειστα (ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΑΣΑ ΓΑΜΩΩΩΩ ΛΕΜΕ????),
στο 109 οροφο η ΧΡΙΣΤΙΝΑ με normal σωμα αλλα λιγο ακωλη και αδιαφορη για μενα,
στο 109 κατω 2 κοπελες η ΕΙΡΗΝΗ χοντρουλιτσα προς χοντρη και η ΝΕΛΛΥ ακυρη, ασχημη, skinny petite.

στη μαγνησιας 11 (που ως συνηθως εχει μπαζολες ολκης) η ΒΙΚΤΩΡΙΑ. η οποια εχει παχυνει παρα πολυ σε σχεση με το ντεμπουτο της και που ηταν κορμι ωραιο. την ειχα γαμησει καπου θυμαμαι με ωραιες εντυπωσεις, αλλα ετσι οπως εχει εγινει σα ζαμπον... με ΤΙΠΟΤΑ. επισης ειχε παιξει μπαλιτσα και στο φυλης 200 θυμαμαι καποια στιγμη.

ξαναμπαινω φυλης,
στο 81 2 κοπελες και παλι, η ΣΥΛΒΙΑ και η ΑΝΝΑ (βρειτε κανενα αλλο ονομα γαμω το μπελα μου μεσα... 100 αννες, αντε να θυμηθεις πως ειναι η ταδε αννα απο το ταδε νουμερο).
και οι 2 αδιαφορες και στρουμπουλες (το τρωνε το φαγακι τους προφανως).
στο 71 πανω η κλασσικη milf προς gilf ΣΤΕΛΛΑ που κρατιεται αρκετα καλα για την ηλικια της,
στο 71 κατω η ΚΑΡΛΑ (απο ισπανια ειπε η τσατσα και προφανως δε με επεισε, αλλα παιζει κιολας να ειναι... who knows-who cares ??).
εδω εγινε η 1η καταθεση μιας και την εβλεπα πρωτη φορα την κοπελα και πανω στα τακουνια, με τα ωραια εσωρουχα, με τα λαμπιονια και με το λιγοστο φως... μου εκανε κλικ να μπω γιατι φαινοταν εντυπωσιακη αρκετα.
χαμογελαστη μπηκε και της εκανα και λιγο χαβαλε με ευχαριστη ανταποκριση απο μερους της.
το communication στα αγγλικα.
κατεβηκε απο τα τακουνια και ολη αυτη η κορμοστασια που ειδα στο σαλοναρισμα, ξεχυθηκε προς τα κατω (γαμημενη βαρυτητα) με αποτελεσμα να ψιλοξενερωσω γιατι καταλαβα οτι το κορμι = μουφα τελικα.
επιασα λιγο κωλο, που εχει τρομερη αισθηση και λιγο βυζια, αλλα τραβηχτηκε και καταλαβα οτι η φαση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GIGI τελικα. της ειπα μην αγχωνεσαι θα ειμαι gentle μαζι σου και μου ειπε οκ γιατι φαινεσαι nice guy (πως το μιλω ρε πουστη μου το αγγλικο λεμε). στο λιγοστο social ειναι milf και εχει 1 κοριτσακι (να σου ζησει αλλα στα @@ μας κιολας ετσι, γιατι δεν ηρθα για να πιουμε καφεδακι). με ρωτησε 2-3 φορες αν ειμαι παντρεμενος και ποσο χρονων ειμαι (μαλλον ψαχνει γαμπρο-θυμα-sponsor, ποιος ξερει ??? ΑΥΤΟΣ... 3-0 ειναι η απαντηση).
στα ενδοτερα, πιπα μετρια εως αδιαφορη με μενα ορθιο να πιανω-χουφτωνω την κωλαρα της, που ειναι ξαναλεω φοβερη σαν αισθηση, την πλατη της και λιγο τα βυζια της. γενικως η επιδερμιδα της ειναι πολυ ωραια στην αφη. στο ξεκινημα μου λεει 10 minutes (χαχαχαχα καλα προχωρα λεω και θα το δουμε).
αφου βλεπω οτι δεν το παει το γραμμα, της λεω γυρνα οπως εισαι στα 4 για να τελειωνω μια ωρα αρχυτερα και να συνεχισω τη βολτα μου. η θεα αρκετα ωραια μπορω να πω, αλλα η τυπισσα δεν το'χει προφανως η' απλα θελει να σε ξεπεταξει οσο πιο γρηγορα γινεται.
εχει στηθει με τετοιο τροπο ωστε να μη μπορω να μπω μεσα της ολοκληρωτικα και τη γαμαω με το μισο πουλι μου (γαμω την ισπανια σου γαμω), το οποιο ηταν και μελατο απο τη μετρια πιπα της. κανω κινησεις μπας και καταφερω να μπω ολος μεσα και καυλωσω αλλα... παπαρια. καταλαβαινω λοιπον οτι θα αργησω και ξεκιναω να σκεφτομαι αλλα πουτανακια πιο καυλωτικα και τις γαμησαρες που ειχαμε κανει (π.χ. αννα απο φωκαιας 24 :cheesy: που σε 3 μηνες περιπου ειπε θα επιστρεψει by the way).
να δουλευω με μεσαια ταχυτητα και να μου λεει ποναω και να με διακοπτει κιολας απο το ρυθμο, με αποτελεσμα εκει που πηγαινε καπως να καυλωσει το παπαρι μου, να με ξενερωνει και αντε παλι μελατο.
για να μη μακρηγορω αλλο, τα καταφερα και εχυσα επιτελους και ανακουφιστηκε και αυτη που τελειωσα.
στο τελος κατι μου ειπε οτι ποναει επειδη αυτο και αυτο, δεν εδωσα σημασια και της ειπα να παει στο νοσοκομειο για να μην πριξει και τα @@ των επομενων.
για να κλεισω, ο συγκεκριμενος οικος παιζει μπαλα μονο με φολογκομενες η' καλυτερα με κοπελες μετριων εως αδιαφορων υπηρεσιων απ'οσο εχω καταλαβει και η τυπισσα οπως και η ΜΑΙΡΗ ειναι αυστηρα μονο για τα χοντρα και μονο και εφοσων και εαν. ελπιζω να σας κατατοπησα, ιδιως τους νεους.

συνεχιζω...
στο 69 η ΕΥΑ με normal σωμα, αλλα αδιαφορη για μενα.
στο 67 οροφος η ΤΖΟΥΛΙΑ, που δεν την ειδα γιατι την ειχε κλεισει λεει καποιος για 1.30 ωρα (η υπηρεσια λεει και WhatTheFuck ρε φιλε δηλαδη),
στο 67 η ΑΛΙΣΑ, που ειναι συμπαθητικη κοπελα με βυζαρες αλλα ακωλη δυστηχως και εκει ξενερωνω παρα πολυ προσωπικα. αν ειχε πιο σωστη δομη σωματος, θα ηταν πολυ ωραια γκομενα.
στο 65 οροφος η ΡΑΝΙΑ με normal σωμα αλλα αδιαφορη για μενα που το'χω ξαναγραψει.
στο σαλονι η υπηρεσια εκανε communication με αμερικανο τουριστα.
στο 65 η ΣΟΝΙΑ με τιγκα δωματια και λογικο αλλωστε... οπως μπηκα βγηκα χαλαρα,
στο 84α μια μπουλα που δε μου εκανε καν και ουτε που ρωτησα και πως τη λενε,
στο 84 οροφο 2 κοπελες, η ΟΛΓΑ αδιαφορη και μια αλλη που ηταν στο δωματιο και βαριομουν να περιμενω επειδη δεν ειχα πολυ χρονο οπως εγραψα και στην αρχη.
στο σαλονι ΟΛΓΑ και υπηρεσια κοιταζανε ρουχα απο μικροπωλητη, οσο η αλλη εδινε πονο... ΚΑΡΧΙΕΣ !!!
στο 66δ η ΝΤΕΜΥ και "sex απο thailand" ειπε η υπηρεσια με καμαρι και γελασα και εγω με τη σειρα μου. μαλλον αυτη που εχουν γραφτει καποιες γραμμες εδω ειναι. λοιπον η τυπισσα ειναι οντως απο thailand,  γιατι εχει τα χαρακτηριστικα που σε πειθει, αλλα δεν ειναι τιποτα απολυτως ιδιαιτερο. ειναι πολυ κοντη και πολυ αδυνατη και μοιαζει σαν υπηρετρια που τη συναντας σε κατι σπιτια πλουσιων. no big deal δηλαδη, η οποια σαν εικονα δε μου παει καν να μπω στον κοπο να τη δοκιμασω. επισης παιζει να ειναι πιο αδυνατη και απο τη μελαχρινη στρουμφιτα ΑΝΤΖΕΛΑ απο το φυλης 86, που ειναι σαφως πιο ομορφη.

στη φιλιππιδου,
στο 11 οροφος η ΝΤΙΑΝΑ,
στο 11 κατω η ΕΥΑ.
αξιολογες καπως both, αλλα δε με πεισανε καμια τους. ισως στο κοντινο μελλον και αν δε βρω τιποτα αλλο να τις δοκιμασω.

στη φωκαιας στα 27αρια μονο,
οροφος η ΚΑΡΟΛΙΝΑ,
κατω 2 κοπελες η ΒΑΛΕΡΙΑ και η ΝΙΚΟΛΕΤΑ (αν θυμαμαι καλα για το ονομα της 2ης).
η ΒΑΛΕΡΙΑ κατι ελεγε και εβγαζε μια καυλα, αλλα δεν περασα. ισως και αυτη στο κοντινο μελλον αν την ξαναπετυχω. η ΝΙΚΟΛΕΤΑ αδιαφορη για μενα.
μεση η ΡΙΝΑ που ειναι τρελο μουνετο, κορμι πολυ sexy, μελαχρινη και μετριου αναστηματος. μια φαση ΑΛΕΞΙΑ ας πουμε για να ψιλοκαταλαβαιτε.
εδω σαφως εγινε η 2η καταθεση.
οπως ειπα και πριν ειναι τρελο μουνετο και σου βγαζει μια ωραια καυλα.
με το που μπαινει ξεκιναμε το χαμουρεμα και αλληλοχουφτωνομαστε. αυτη στα @@ σας τι πιανει, το ξερω, εγω να πιανω τα απαντα. κωλο, βυζια, μουνι και ταυτοχρονα να ριχνουμε και κατι φιλακια ελαφρα (οχι γλωσσοφυλα).
με τα πολλα πεφτουμε στο κρεβατι και ξεκιναει μια... ας το πουμε πιπα που δεν ηταν δηλαδη. κατι φιλακια στα @@ μου, κατι ψιλογλυψηματα στο παπαρι μου αλλα οχι καθαρη πιπα, να το βαλει στο στομα. σταματαει, ανεβαινει πανω μου και αρχιζει να τριβεται πανω στο καυλι μου (λεω απο μεσα μου...ωπαααα, λες να παει για ακαποτο και να φαει κλωτσιδι που θα σκασει κατευθειαν τοιχο ???) και την αφηνω να δω που το παει. η ΤΖΕΝΗ η ψηλη μοντελαρα απο φωκαιας 17 οροφο μου το εκανε αυτο επισης (αχ που να ειναι αυτη η καραμουναρα αραγες ???), οπως και η ΣΑΚΙΡΑ.
μετα απο λιγο ξανακατεβαινει κατω και παει για πιπα αλλα γυρνωντας σε σταση 69 οπου δεν αντεξα και τις εγλυψα με τη σειρα μου το μουνακι της, αφου ειδα πρωτα οτι ηταν στεγνο χωρις λιπαντικο και δε μυριζε ασχημα επισης. ταυτοχρονα μου περναει την καποτα και ξεκιναει πιπα (κανονικη αυτην τη φορα) που ηταν καλη, αλλα μου εχουν κανει κλασσης ανωτερες εννοειται.
μετα απο λιγο 69 ανεβαινει για αναποδο cow. ωραια ανταποκριση και μετα απο καποια δυνατα πανω-κατω, γυριζει και σε κανονικο οπου δινει πονο μονη της... μαλλον γουσταρε.
τη βαζω στα 4 με μενα ορθιο, να της εχω πιασει τα μαλλια και να τα ψιλοτραβαω προς τα μενα, οπου δινω λιγο πονο, αλλα οχι τεζα (δε ξερω γιατι αραγες ???).
συνεχιζω να τη γαμαω και παω να της βαλω χερι απο κατω για να τριβω ταυτοχρονα το μουνι της, αλλα μου το βγαζει και μου λεει no, it's ok, αλλα με καυλα, οχι αποτομα.
οπως ειμαστε πεφτει μπρουμυτα και κολλαω και εγω απο πισω-πανω της και τη γαμαω πισωκολλητα αλλα ξαπλωτα. ωραια αισθηση και τη νιωθω πιο σφιχτη πανω στο παπαρι μου, οποτε μετα απο λιγο εχυσα.
τελειωνοντας καθισε λιγο παραπανω, χαμουρεφτηκαμε και ειπαμε καποιες μαλακιουλες. με ευχαριστησε και μου ειπε οτι με ξαναπεριμενει. επισης μου ειπε οτι μοιαζω στον TOM CRUISE (στα @@ σας) και μου εφυγε ενα δακρυ :cheesy:.
της ειπα εννοειται οτι θα ξαναπερασω standard, για να δω αν συνεχισει να ειναι οκ η' μεταλλαχθει σε ξεπετα στην πορεια. ελπιζω το 1ο γιατι ειναι καυλα το  μωρο.

αυτα bourdelιαρηδες και καλο βραδυ σε ολους !!!

p.s. : sorry για το σεντονι (που χαθηκε ο σπιρτουλης ???).
 

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Μηνύματα
181
Like
6
Πόντοι
1
η νικολ απο μοντελοαλυσιδα χαθηκε οριστικα?
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Χρόνια πολλά!! Πάλι καλά γλυτώσαμε από αυτόν τον αδίστακτο δολοφόνο!!! Οι σύμμαχοι μας αγαπάνε, μας έσωσαν!!!
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.398
Κριτικές
508
Like
68.660
Πόντοι
41.129
Σκέφτομαι και γω να περάσω αύριο πρωί να δοκιμάσω την Τατιάνα απο Ιάσωνος 2β. Αν κάτι πάει στραβά, που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ για κανένα αδύνατο μιλφο-γκιλφ μιας και θα είμαι στην περιοχή ;

Να οπλιστεις με υπομονη τυπε γιατι πανε οι αγαπουληδες-πιρφοροι και την κλεινουν μισαωρα.
Εγω πριν λιγες μερες που την ξαναπηρα αναγκαστηκα να λαδωσω την τσατσα για να με
με βαλει δωματιο νωριτερα απο δυο πακιστανους μυστες.  :hi:
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Να οπλιστεις με υπομονη τυπε γιατι πανε οι αγαπουληδες-πιρφοροι και την κλεινουν μισαωρα.
Εγω πριν λιγες μερες που την ξαναπηρα αναγκαστηκα να λαδωσω την τσατσα για να με
με βαλει δωματιο νωριτερα απο δυο πακιστανους μυστες.  :hi:

Θα είχε τόση πελατεία αν εργαζόταν στη Φυλής;
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σκέφτομαι και γω να περάσω αύριο πρωί να δοκιμάσω την Τατιάνα απο Ιάσωνος 2β. Αν κάτι πάει στραβά, που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ για κανένα αδύνατο μιλφο-γκιλφ μιας και θα είμαι στην περιοχή ;

Στο ίδιο μπουρδελο σου κανει;

Γιασμίν. Μέτρια πράγματα.

Αλλά το καλύτερο είναι όλες μαζί
για να είσαι σίγουρος.
Τατιανα-Μαρινα-Νατασα-Γιασμιν.

Ανεφικτο για τους περισσότερους...

Από αδύνατες Ελενα από Μεγαλεξανδρου 28 παλιό αλλά μοιάζει με καρτούν.
Απόγευμα συνήθως.
Και Κατερινα από Ιάσωνος 46 διάδρομος.
Πολύ όμορφη για τζιλφ αλλά όχι και πολύ αδύνατη.
Νικολ πρωί Ιασωνος 1 δεξί.
Μαρίνα Ιασωνος 1 αριστερό αν αντέχεις
τα θριλερ. Πρωί.

Ναταλία Μεγαλεξανδρου 15 απόγευμα. Αχρηστη στην πίπα.

Κι η Φωτεινή κλασσικά στο Κ27 όροφος βράδυ. Βαριέμαι να τις περιγραψω όλες.



 

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Μηνύματα
366
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Να οπλιστεις με υπομονη τυπε γιατι πανε οι αγαπουληδες-πιρφοροι και την κλεινουν μισαωρα.
Εγω πριν λιγες μερες που την ξαναπηρα αναγκαστηκα να λαδωσω την τσατσα για να με
με βαλει δωματιο νωριτερα απο δυο πακιστανους μυστες.  :hi:
Α, μάλιστα, την μάθανε και οι Πακιστανοί βλέπω...
 
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Βιβιάννα που δούλευε Ιασωνος 30 υπόγειο
δεν θα επιστρέψει στα μπουρδελα.
Δυστυχώς αυτή η τσουπωτή μελαχρινή με την μπλαζέ όψη και με τις φοβερες υπηρεσίες μας έγραψε στην μουναρα της.
Ετρεφα μία μικρή ελπίδα
αλλα δεν βλέπω φως.

Ούτε η Αλισα η ξανθιά ασχημούλα θα επιστρέψει. Τέλος κι αυτή από μπουρδελα.
Επίσης απίστευτες υπηρεσίες.

Απ ότι βλέπω πλέον όποια σταματαει
δεν ξανάρχεται. Θα σπάσει κι ο κανόνας που τις ήθελε να μην κόβουν το γαμήσι .

Είμαστε στην χειρότερη εποχή.

Πάνε να τα κλείσουν τα μπουρδελα.
Θα φτιαξω τα κολυβα μαζι με τον Ραμαντα
και τον Βαν Νορντεν.
 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.951
Πόντοι
206
Η Βιβιάννα που δούλευε Ιασωνος 30 υπόγειο
δεν θα επιστρέψει στα μπουρδελα.
Δυστυχώς αυτή η τσουπωτή μελαχρινή με την μπλαζέ όψη και με τις φοβερες υπηρεσίες μας έγραψε στην μουναρα της.
Ετρεφα μία μικρή ελπίδα
αλλα δεν βλέπω φως.

Ούτε η Αλισα η ξανθιά ασχημούλα θα επιστρέψει. Τέλος κι αυτή από μπουρδελα.
Επίσης απίστευτες υπηρεσίες.

Απ ότι βλέπω πλέον όποια σταματαει
δεν ξανάρχεται. Θα σπάσει κι ο κανόνας που τις ήθελε να μην κόβουν το γαμήσι .

Είμαστε στην χειρότερη εποχή...
Το βαρέλι δεν έχει πάτο...
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Α ναι...

αν δεν βρείτε την Νικολ το πρωί στο Ιασωνος 1 δεξί (μελαχρινό προτζιλφ αδύνατο σχετικά) ενδέχεται να είναι
η Ελενη από καριέρα στο Κολωνου 47 όροφο.

Δηλαδή η χονδρή ξανθιά γυρολόγος που μονίμως γελάει με ελ.στοματικο.

Αν έχει πάρει κανείς την Ζίνα από Ιάσωνος 31 υπόγειο ας πει κάτι.
Καλη μελαχρινουλα με απλό πρόγραμμα.
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
898
Κριτικές
15
Like
2.015
Πόντοι
2.477
Ή δεύτερη βαρδια έκλεισε με...

Λεωνίδου 28 ισόγειο Μαρια καστανή με φουλ που αντέχει και ένα και δύο και τρία παλληκάρια. Κυτταριδενια υπερκωλαρα και γνωστή από το Ιασωνος 44 παλιό με σκαλες.

Βρεθηκα στον οικο πριν μια ωρα και την πατησα....εψαχνα την Μαρια αλλα μπηκα με την Χριστινα...ο πανω οροφος ηταν κλειστος...ε,στο περιπου περιγραφη ηταν οπως την διαβασα και εδω...αλλα ΔΕΝ ακουσα κωλο στο προγραμμα και ΔΕΝ ακουσα ονομα..θολωμενος απο καβλες και την χοντροκολαρα της την κυτταρισμενη λεω εμπα...μεσα μου αποκαλυψε οτι τη λενε Χριστινα.
Απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο.Δεν κανει...για τιποτα.

Θα κανω μια προσπαθεια και αυριο..ισως να ειμαι πιο τυχερος.
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Η Βιβιάννα που δούλευε Ιασωνος 30 υπόγειο
δεν θα επιστρέψει στα μπουρδελα.
Δυστυχώς αυτή η τσουπωτή μελαχρινή με την μπλαζέ όψη και με τις φοβερες υπηρεσίες μας έγραψε στην μουναρα της.
Ετρεφα μία μικρή ελπίδα
αλλα δεν βλέπω φως.

Ούτε η Αλισα η ξανθιά ασχημούλα θα επιστρέψει. Τέλος κι αυτή από μπουρδελα.
Επίσης απίστευτες υπηρεσίες.

Απ ότι βλέπω πλέον όποια σταματαει
δεν ξανάρχεται. Θα σπάσει κι ο κανόνας που τις ήθελε να μην κόβουν το γαμήσι .

Είμαστε στην χειρότερη εποχή.

Πάνε να τα κλείσουν τα μπουρδελα.
Θα φτιαξω τα κολυβα μαζι με τον Ραμαντα
και τον Βαν Νορντεν.

Ποιά έχει όρεξη να γαμιέται από τους Πακιστανούς, Αφγανούς κ.α και να διακινδυνεύει την υγεία της για μόλις 5 ευρώ (τόσα βάζουν οι ιερόδουλες στην τσέπη τους για κάθε γαμήσι στο Μεταξουργείο).
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βρεθηκα στον οικο πριν μια ωρα και την πατησα....εψαχνα την Μαρια αλλα μπηκα με την Χριστινα...ο πανω οροφος ηταν κλειστος...ε,στο περιπου περιγραφη ηταν οπως την διαβασα και εδω...αλλα ΔΕΝ ακουσα κωλο στο προγραμμα και ΔΕΝ ακουσα ονομα..θολωμενος απο καβλες και την χοντροκολαρα της την κυτταρισμενη λεω εμπα...μεσα μου αποκαλυψε οτι τη λενε Χριστινα.
Απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο.Δεν κανει...για τιποτα.

Θα κανω μια προσπαθεια και αυριο..ισως να ειμαι πιο τυχερος.

Αυτή που είδες ήταν μία με δίχτυα που μιλούσε λες και είναι στο δημόσιο ;
δεν είναι αυτή η Μαρια.
Αυτή είναι η Χριστινα. Δεν έπρεπε να την ξυπνήσεις. Θα αρχίσει να τρώει.
Ο όροφος είναι συνέχεια κλειστός.
Ήταν βαρύ το χτύπημα.
Να δούμε ποτέ θα ανοίξουν!

Στο Καλλεργη το πρωί έχει μία Ναταλι Ρωσίδα. Κάνει ελ.στοματικο στους Έλληνες.
Η Βικυ μουφα Σερβα που μοιάζει με θηλυπρεπή Πακιστανό έχει βγάλει ρίζες εκεί βλέπω. Το Λονδρέζικο (και καλά) τραβελι δεν το έχω ξαναδεί.
Μου έχει λείψει η κίνηση αρασέ που κάνει στο σαλόνι.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom