Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (32 μέλη και 241 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
5/9/19 η εγγραφή σου ..Θανασάκη παρτο αλλιώς ..

Τι σχέση έχει η εγγραφή μου, με την εμπειρία μου... εγώ ξέρω οτι ο κόσμος έχει γεμίσει κομπλεξικούς που ψάχνονται!! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ όμως... Στον σχολιασμό μου, απλώς ανέφερα την άποψη μου... την οποία κιόλας... ακυρώνω μόνος μου, ως μην γνώστης απο το συγκεκριμενο θέμα!!

Δεν μου λες, Μπαρμα Θανάση, απαγορεύεται να έχουμε άποψη, η όσοι έχουν κάνει εγγραφή απο τις 05.09.2019;;

Εαν ναι, ταπεινά, συγνώμη!!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πέρασμα εχτές φυλής, τα περισσότερα
, τέλος πάντων, η πλειοψηφία κλειστά και μπήκα στο φιλλιπιδου κάτω, σαλοναρισε μια Όλγα ξανθιά με ωραίο σώμα, δίχτυα καλσόν καθ με καυλωσε, δυστηχως στο δωμάτιο ήταν πολύ πιο άσχημη, πόδια ταλαιπωρημενα μέσα στης φουσκάλες, δεν κάνω αλλά εκτός του νορμάλ αλλά τα πόδια της μου κάναν κακή εντύπωση, πρέπει να κάνει και χρήση κοκας γιατί Ρούφαγε συνέχεια την μυτη της, θα ακολουθήσει κριτική Για μια μέτρια πορνη σε μια μετριότατη φυλής πλέον

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Σε καταλαβαινω φιλαρακο. Σημερα την επαθα κι εγω καπως ετσι με μια αλλη και ξενερωσα παρολο που ηταν πολυ φιλοτιμη. Ξερες φτερνες, καλλους... γαμησε τα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Σε καταλαβαινω φιλαρακο. Σημερα την επαθα κι εγω καπως ετσι με μια αλλη και ξενερωσα παρολο που ηταν πολυ φιλοτιμη. Ξερες φτερνες, καλλους... γαμησε τα.
Ευχαριστώ για την κατανόηση,δεν ξερω γιατί ήταν κλειστά τα 2/3 των οίκων μετά της 12, μήπως κάνανε περιπολία? Η φοβούνται με ΝΔ, η αστυνομία θα δείξει τι σκληρό της πρόσωπο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ευχαριστώ για την κατανόηση,δεν ξερω γιατί ήταν κλειστά τα 2/3 των οίκων μετά της 12, μήπως κάνανε περιπολία? Η φοβούνται με ΝΔ, η αστυνομία θα δείξει τι σκληρό της πρόσωπο

Δεν ξερω, ειχε πολυ αστυναμια εξω ειδα Πλ. Βικτωριας, πολλους γυφτοειδης εξω απο τη Διδυμου, και μια Αχαρνων σαν "γαμω το σπιτι". Συχαθηκα και πηγα σε ακριτικο σπιτακι.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Υπάρχει πάντα και το χειρότερο... να έχεις κουμπωθεί, για να πας να ξεδώσεις... και να καταλήξεις σπίτι...
:bigdick:

TaLemeMeta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η σαρα απτην φυλής που είναι; Είχα αποχή από Αθήνα 4 μήνες κι την εχασα

Επισκέπτης
Που ειναι η Μαιρη απο Αχαρνων 85; Αυτη ηταν μουναρα!

Keratsini7

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα. Γεα πείτε μου οι πιο ψαγμένοι που θα βρω πρωινή βάρδια κοπέλα σχετικά εμφανίσιμη (δε καίγομαι για μοντέλο) που να κάνει προκαταρτικα(χάδια, γλωσσοφιλα) κτλ.και Μεταξουργείο και φυλής δεν έχω θέμα. Γιατί χωρίς φιλιά και τα σχετικά δεν μου αρέσει η όλη φάση.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Που ειναι η Μαιρη απο Αχαρνων 85; Αυτη ηταν μουναρα!
Καλημέρα μάλλον σταμάτησε πάντως η Μαίρη εκτός από πάρα πολύ καλή επαγγελματίας ήταν θαυμασιος χαρακτήρας πολύ ανθρώπινη και ευγενική παρουσία που σπάνια συναντάει κανείς.
Κάπου άκουσα ότι δουλεύει σαν ανεξάρτητη τώρα για παραπάνω πληροφορίες πρέπει να ρωτήσω τους call girlαδες,αν μάθω κάτι θα ενημερώσω

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πρωινή βόλτα από μετάξι, τα 22 του Μεγαλέξανδρου κλειστά και τα δύο, με χαρτιά στην πόρτα. Ίσως έχει ξαναγραφτεί, απλά το είδα και το αναφέρω. Τα συγκεκριμένα σπίτια είχαν κάποιες κοπέλες που πρόσφεραν αξιόλογες υπηρεσίες στο 10ρικο, όπως Βίκυ, Μαρίνα, Ρωξάνα, Άντζελα κλπ. Ελπίζω να ανοίξουν εκ νέου, με τις ίδιες κοπέλες, αλλά φοβάμαι πως πολλές θα πάνε στα σπίτια του 20ρικου. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στο Μεταξουργείο έχει γίνει πλέον απελπιστική τόσο από πλευράς κοριτσιών και υπηρεσιών, όσο και από τους ναρκομανείς και τις ύποπτες φάτσες ειδικά ψηλά στην Ιάσωνος, η οποία σχεδόν σε όλο το μήκος της είναι γεμάτη από σύριγγες.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Τύποι καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για Μικαέλα από Φωκαίας 17 ισόγειο;;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.622
Πόντοι
27.261
Τύποι καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για Μικαέλα από Φωκαίας 17 ισόγειο;;;;

εχει παει να ενισχυσει τα βυζια της. θα επιστρεψει απο οκτωβριο προς νοεμβριο, οπως μου ειχε πει την τελευταια φορα που γαμηθηκαμε. αρα περιμενε απο μεσα οκτωβριου και μετα για επιστροφη, αν δεν κατσει τιποτα αλλο.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.204
Πόντοι
1.651
Φωτό πρωινή από Μ.Α 22 όπως αναφέρει και ο Stergio .
Έχουν τα τηλ. τους τα κορίτσια γραμμένα στα χαρτιά .
Παντού βρώμα δυσωδία , αισχος.
Τίμησα την Σοφία Μ.Α. 15.
Σούπερ υπηρεσία σε μένα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση 4-5 χρόνια τώρα .

Συνημμένα

• IMG_20190921_085111.jpg
    IMG_20190921_085111.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 63

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:takethis:
Φυλης 69 πανω Τζουλια με κωλο δεν με τραβηξε καθολου εμφανισιακα.

Φυλης 69 κατω Ευα φουλ, 0.5 πιο πανω απο τη τζουλια η βαθμολογια στην εμφανιση της.

Φυλης 200 κατερινα με κλαρινο ακαπελα και φιλια στο στομα οπως ειπε, ψηλη καλο κορμι, βλαχοφατσα.

Φυλης 86 κατω Αννα η γνωστή πολωνεζα δηλωνει με αφιλτρο κλαρινο

Φ86 πανω Ελλη ωραιο μουνι με ελευθερο σ. Και Μαρια δωματιο.

Φ65 κατω Σονια γνωστή...

Φ84 κατω χριστινα ωραιο κοντο μουνι απλο και καινουρια λεει Σαρα με ελευθερο, μετρια εμφανιση.

Αυτα να χυνετε μυστες  :afro:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα σύντομο πέρασμα από μερικά μαγαζιά σήμερα μεσημέρι
Φυλης200 Κατερίνα νταρντανα μέτρια φάτσα μέτριο σώμα εντελώς αδιάφορη παρουσία 20€? Όχι ούτε για αστείο
Φιλιπιδου11 ισόγειο Εύα μια μελαχρινή κοντοχοντρη μέτρια κοπέλα άσχημη φάτσα αρκετά καλή διάθεση στο σαλόνι,στο όροφο μια Εμυ ψιλοσυμπαθητική
Αγκυρας12Β Καίτη κοντή με καστανοκόκκινα μαλλιά φόλα έχω πετύχει άγνωστο άνθρωπο στο Πιπίνου 118 που έβγαινε από δωμάτιο μαζί της και μου λέει μην κάνεις το λάθος και μια Φωτεινή μελαχρινή Μιλφ
Αγκυρας9 μια Σύλβια μελαχρινή κανονικό σώμα  με κακή φήμη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο δωμάτιο.

Δεν μπήκα σε άλλα αφού δεν έχει νόημα ξέρω τι θα δω.

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι αξίζει να δίνει 20€αυτη την περίοδο Φυλής?
Υπάρχει περίπτωση να περάσετε καλά και να μην μετανιώσετε αν δοκιμάσετε?

Και εγώ αρχίζω να σκέφτομαι άλλες επιλογές είτε ανεξάρτητες είτε μασάζ είτε κάνα στούντιο στην χειρότερη με συγκεκριμένες ελάχιστες κοπέλες μια δυο στάνταρ
Αλλά 20€πουλα για ένα πέρασμα καποτας άθλιο τσιμπούκι μουνια κουβάδες βρώμικες ανάσες τσιγαριλας καφέ βρώμικα χυμένα σεντόνια όχι  δεν αξίζει.

Προτείνω στοχευμένες επιλογές δηλαδή περάσατε καλά με κάποια κοπέλα εντάξει διαφορετικά σε όλα τα άλλα μην μπαίνετε σε καμία περίπτωση,θα κλάψετε τα20€ο
Επίσης καλό θα είναι να ενημερώνεται φίλους γνωστούς για το χαλί που επικρατεί στην Φυλής ώστε να απαξιωθεί απόλυτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
   Η Φυλής κρατάει ακόμα, όχι για τα σπίτια που υπάρχουν, αλλά γιατί μερικές φορές μπορείς να βρεις αξιόλογες κοπέλες εκεί μέσα!! Μπορεί να μην έχουν το απίστευτο κορμί, αλλά μεταξύ μας πότε είχε η Φυλής κομμάτια;; Μετά το 2010 άρχιζαν να εμφανίζονται, κάτι κομμάτια αλλά ξενέρωτες στην πλειοψηφία τους... Αν ψάξεις και έχεις διάθεση είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις 1-2 στανταράκια (όχι παραπάνω δυστυχώς), να σε ικανοποιούν, και να τιμούν πραγματικά τα χρήματα σου!!
   Στα των μαγαζιών πάλι, δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, σίγουρα υπάρχουν κάποια που έχουν ανακαινιστεί θυμίζοντας παλαιά studio αλλά μέχρι εκεί, υπηρεσίες και καθαριότητα όπως όλα τα άλλα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.195
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 71α Κάρλα, απλό πρόγραμμα η μελαχρινή υπηρεσία ανακοίνωσε ότι αφήνει μέχρι 15 λεπτά, ισχύει αλλά η κοπέλα μέσα είναι αδιάφορη.

Φυλής 71 Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β Εύα η ξανθιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φυλής 67 & 86β κλειστά.

Φυλής 86α Μαρία απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στις ωραίες βυζαρες της και Έλλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Χριστίνα το κοντοπουτανο και Σαρα η καινούργια κοπελίτσα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλης 65β Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Εύα η μελαχρινή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Εμιλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα, με πρωκτικο.

Φυλής 74, 72, 66δ, 66α και 56 κλειστα.

Φυλής 54β Αλινα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.195
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 κλειστά.

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα FORMET , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στη κοιλίτσα...

Φωκαιας 9 δεξια Κατερίνα, με κωλαράκι.

Φωκαιας 17α Παολα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Ρανια, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φυλής 19 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Βερονικα, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Κέλι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαιας 27α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Γκαμπριέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζαρες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom