Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (9 μέλη και 124 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
    Η αλήθεια είναι, ότι οταν κάνεις μια αναζήτηση, βρίσκεις το στανταράκι σου, γουστάρεις, αν πηγαίνεις συχνά σε προσέχει, πολλές φορές με πολλά extra σε σχέση με το πρόγραμμα της... και αν φυγει... και την χάσεις...
    Άντε ξανα απο την αρχή, να το βρείς, να σου κάνει, να υπάρχει χημεία... και όσο μεγαλώνεις, την βαριέσαι αυτήν την αναζήτηση!!!

Δεν είμαι τόσο μεγάλος, τα Ρωσσίδια μου θέλω πίσω και όσο σκέφτομαι ότι ίσως την κάνανε forever είμαι κάπως...Ρωσσίδι ή θάνατος!

Επισκέπτης
Ελα ρε τυπε μη συγχιζεσαι. Παρε πετσετα απο το μαγαζι σου στη λιοσιων που ειναι σφραγισμενη και κουβαλα την στη φυλης μπας και βρεις καμια ιεροδουλη της προκοπης
αν ειναι ο ιδιοκτητης μου χρωσταει 10 ευρω

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.296
Πόντοι
2.420
Η Ρενάτα παρουσιάζεται άλλοτε ως Ρωσίδα και άλλοτε ως Μολδαβέζα, όμως η Ρωσία και η Μολδαβία δεν έχουν γύφτους! Προφανώς, η Ρενάτα έμαθε γύφτικα όταν τους έδινε τον κώλο της στην Αμαλιάδα!
Γιατί να μην έχει γυφτους στη Μολδαβία; Πιθανόν να είναι και Βουλγάρα.

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Συνεχίζουν ακάθεκτοι το προμοσιον για λιοσιων 73..εκει αυτοί το χαβά τους..

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλησπέρα αλάνια!

Θα γράψω τώρα διότι τώρα γύρισα απ τη βόλτα.

Σε ελάχιστα που πήγα περί ώρας 20:00. Κατηφόρισα την πλατεία Βικτορίας...

Φυλής 54 Α νομίζω, ήταν μια Άννα αδιάφορη για εμένα...
Φυλής 54 Β ήταν μια Χριστίνα, επίσης αδιάφορη..
Φυλής 56 Αλίνα, πολύ ωραίο μωρό, είχε κόσμο δυστυχώς, η υπηρεσία εκεί κοιμόταν όρθια.... εκνευρίστηκα.... έφυγα ενώ ήθελα να περάσω. Μετά πήγα

φυλής 65 Β, Χριστίνα η μελαχρινή, όχι η ξανθιά με το μεγάλο στήθος. Πάνω βαριόμουνα να ανέβω, ούτως η άλλος δεν υπήρχε λόγος. Οπότε κατέληξα

Φυλής 71 Α, Ρόξη και Νικόλ, με την ρόξι να έχει σγουρίνει το μαλλί. Μονόδρομος λοιπόν η Ρόξη για εμένα. Πέρασα καλύτερα απ την πρώτη φορά...

Αααα, αυτά τα 54 μπορεί να γράφω μαλακίες, δεν γράφουν νούμερα και δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακριβώς έτσι. Οι κοπέλες πάντως εκεί γύρο είναι.

Αυτά τα ολίγα, καληνύχτα!  :hi:

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα σε όλους!Ξέρουμε κάποια πιπινάκια που παίζουν σε Φυλής-Φωκαίας και αξίζουν?Βάρδια δε μας πειράζει...Λείπω καιρό και έχω χάσει επεισόδια.Ευχαριστώ!!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Συναγωνιστές, είχα διαβάσει πριν από αρκετές ημέρες στην περίπολο ενός πορνο-καταδρομέα, για μια gilf Λένα στο Ιάσωνος -27, απογευματινή βάρδια. Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει πληροφορίες για αυτήν. Είχε κάποιος συναγωνιστής εμπειρία μαζί της ??  :pipa1: :pipa1:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Η Ρενάτα αν και είναι ξανθιά δεν είναι ούτε Ρωσίδα ούτε Μολδαβέζα!

Και στην Ελλάδα έχει πολλούς γύφτους αλλά γύφτικα δεν μιλάνε οι Ελληνίδες εκτός και αν έχουν στα νιάτα τους γκόμενο γύφτο!
καλησπερα παιδια..Η Ρενατα ειναι καπου τωρα και σε ποια βαρδια; Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..Ευχαριστω πολυ!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
καλησπερα παιδια..Η Ρενατα ειναι καπου τωρα και σε ποια βαρδια; Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..Ευχαριστω πολυ!
Η Ρενάτα είναι στην απογευματινή βάρδια και συνήθως βρίσκεται στο Φυλής 66 δεξιά

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
όχι εγώ ξέρω που δουλεύει  η Ελένη η ακαποτη από αλκιβιαδου , δουλεύει στο δίδυμου 20 τα πρωινά αλλά και απόγευμα συνεχίζει με έναν Τσάτσο με όνομα Θανάση με μαλλί φούντο το τύπου Στάθη ψάλτη όπου ο τύπος είναι τόσο ενοχικος ...όσο δεν φαντάζεσαι .. μάλιστα λέει σούπερ σπέσιαλ φουλ προγραμμα και σκιβη το κεφάλι κάτω.... η δουλειά δρν είναι ντροπή καμία δουλειά φυσικά αλλά να την κανείς σωστά....ας  βάλει μια ταμπέλα από έξω καλύτερα και να γράψει βλάπτει σοβαρά την υγεία μπαίνετε μερική σας ευθύνη και τέλος !!! Τα γράφω αυτά γιατί αποφάσισα να είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου και στις σωστές κοπέλες που πηγαινο όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω καμία συγκάληψη και σε τίποτε !!!!

Θες να είσαι λιγάκι πιο ξεκάθαρος ;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Θες να είσαι λιγάκι πιο ξεκάθαρος ;;

Ο τύπος απλώς αφήνει υπόνοιες, για την καθαριότητα της κοπέλας και για το πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον πελάτη.  Το οποίο, κατά τα λεγόμενα του τύπου, είναι γνωστό στην υπηρεσία, που είναι αποτέλεσμα της ενοχικής συμπεριφοράς του τσάτσου. Περισσότερο για κακοήθεια μου μοιάζει το σχόλιο, παρά για κάτι άλλο… Αναφέρω την άποψη μου, διότι, δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε από την κοπέλα!!

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
    Ο τύπος απλώς αφήνει υπόνοιες, για την καθαριότητα της κοπέλας και για το πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον πελάτη.  Το οποίο, κατά τα λεγόμενα του τύπου, είναι γνωστό στην υπηρεσία, που είναι αποτέλεσμα της ενοχικής συμπεριφοράς του τσάτσου. Περισσότερο για κακοήθεια μου μοιάζει το σχόλιο, παρά για κάτι άλλο… Αναφέρω την άποψη μου, διότι, δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε από την κοπέλα!!

Δυστυχώς οι υπόνοιες του ίσως είναι βάσιμες γιατί έχω και γω να αναφέρω παραδείγματα που με παραξένεψαν..

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
όχι εγώ ξέρω που δουλεύει  η Ελένη η ακαποτη από αλκιβιαδου , δουλεύει στο δίδυμου 20 τα πρωινά αλλά και απόγευμα συνεχίζει με έναν Τσάτσο με όνομα Θανάση με μαλλί φούντο το τύπου Στάθη ψάλτη όπου ο τύπος είναι τόσο ενοχικος ...όσο δεν φαντάζεσαι .. μάλιστα λέει σούπερ σπέσιαλ φουλ προγραμμα και σκιβη το κεφάλι κάτω.... η δουλειά δρν είναι ντροπή καμία δουλειά φυσικά αλλά να την κανείς σωστά....ας  βάλει μια ταμπέλα από έξω καλύτερα και να γράψει βλάπτει σοβαρά την υγεία μπαίνετε μερική σας ευθύνη και τέλος !!! Τα γράφω αυτά γιατί αποφάσισα να είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου και στις σωστές κοπέλες που πηγαινο όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω καμία συγκάληψη και σε τίποτε !!!!

σε κερασε κανα παρασημο τυπε ?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
5/9/19 η εγγραφή σου ..Θανασάκη παρτο αλλιώς ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom