:coolcondom:
Λοιπόν έχουμε και λέμε, βολτούλα προς Φυλής και τις 8 το απόγευμα, οι βάρδιες που θα αναφέρω αφορούν την 2η απογευματινή.
Αγκύρας 12, Φωτεινή και Όλγα, αμφότερες φουλ προγράμματος εκτός πρωκτικού όπως ανέφερα η υπηρεσία. Η Όλγα ήταν στο δωμάτιο και έσκουζε εκείνη την ώρα, και αφού έφευγα από το σπίτι, η τσατσά φώναζε στην Όλγα να τελειώνει...
Αγκύρας 1, Μάγκες μια φορά έκανα το λάθος να μπω, δεν ξαναπάω, όλα τα άλλα στης Αγκύρας ήταν κλειστά.
Φυλής 136, κλειστό.
Φυλής 134Β, Μόνικα, γεματούλα αφρατούλα, πολύ συμπαθητική όμως μου έβγαλε κάτι θετικό.
Φυλής 134Α, Γκαμπριέλα, μελαχρινή χυμώδης γυναίκα με 3άρι στήθος, με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134, Σάσα, ρωσιδάκι, αδυνατούλη, ψηλό, με απλό πρόγραμμα, όμορφες αναλογίες και πρόσωπο.
Φυλής 109Β, Μαρίνα, χυμώδες κορμί αλλά ατσούμπαλο, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 109, Άννα, όμορφο petite κοριτσάκι, στρογγυλό κωλαράκι, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα... απλώς μου έβγαλε μια ξινίλα στην υποδοχή, καθώς περνούσε και έμπαινε στο δωμάτιο.
Φυλής 81, Γκλόρια και Αναστασία, στην υποδοχή χωρίς τσατσά, έπεσε πολύ γέλιο, δεν μιλάνε ελληνικά, με τα αγγλικά δεν τα καταφέρνουν, αλλά βγάζουν καύλα... αμφότερες ελεύθερο στοματικό, και παρτούζα στα €40 όμως.
Φυλής 71Α, Νικόλ, αυτή την φορά ήταν μόνη της, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71, Στέλλα, φουλ πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα, και πολύ δόση τρέλας.
Φυλής 69Β, Τζούλια, ξανθιά με μαλλί ράστα (κοτσιδάκια), είναι ζουμερή γυναίκα, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό ανακοινώθηκε.
Φυλής 69Α, Μαρία, μπιμπελό μελαχρινό το κοριτσάκι, με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67, κλειστό (στις 11:45 που έφευγα, το βρήκα με ανοιχτή πόρτα και φώτα, μάλλον ετοιμάζονται για την νυχτερινή, οι μοντελοπνίχτες πάτε πιείτε, και πηγαίνετε τσακωθείτε γιατί δεν τελειώνετε...)
Φυλής 86 αριστερά, Λάουρα, ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό... (και σε άλλες κοπέλες ανακοινώθηκε το αυταρχικό... αλλά δεν ξέρω γιατί, στην Λάουρα μου εντυπώθηκε...).
Φυλής 86 δεξιά, Χριστίνα, απλό πρόγραμμα, φαίνεται πολύ ευχάριστη κοπέλα, είναι και όμορφο κορμάκι.
Φυλής 65 δεξιά, Μαρία, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65 αριστερά, Ράνια και Έλη, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84, Ελπίδα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84Α, Σόνια (με επιφύλαξη, μπορεί να θυμάμαι λάθος), μελαχρινό, ψηλό, κωλαρά και ευχάριστη, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.
Φιλιππίδου 11Α, Σόνια, η εργάτρια... φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού, όπως ανακοινώνεται από την υπηρεσία...
Φιλιππίδου 11Β, κλειστό.
Φώκαιας 27Α, Χριστίνα, φουλ πρόγραμμα, τελειωτικό στο σώμα.
Φώκαιας 27Β, Τζανίνα, ψηλή Ρωσίδα, με ελεύθερο στοματικό
Φώκαιας 27Β, Μαρίνα, καινούρια κοπέλα 5ημερών, όπως ανακοινώθηκε, με ελεύθερο πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φώκαιας 25, Άννα, απλό πρόγραμμα.
Υ.Γ. Η βόλτα είχε σαν αποτέλεσμα, να πάω να καταθέσω δυο δυνατά γαμήσια σε 2 οίκους που το ευχαριστήθηκα... Είναι όμορφο να φεύγεις από το Μπουρδέλο, και να σε ρωτάει το κορίτσι πότε θα ξαναέρθεις... (μιλάμε για στανταράκια όμως)...
:coolcondom: