Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (17 μέλη και 241 επισκέπτες)

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Φωτό πρωινή από Μ.Α 22 όπως αναφέρει και ο Stergio .
Έχουν τα τηλ. τους τα κορίτσια γραμμένα στα χαρτιά .
Παντού βρώμα δυσωδία , αισχος.
Τίμησα την Σοφία Μ.Α. 15.
Σούπερ υπηρεσία σε μένα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση 4-5 χρόνια τώρα .

Είναι η Σοφία από Μ. Αλεξάνδρου 25;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Το πολύ αστείο σκηνικό που δεν έχω δει ποτέ ξανά το είδα στο Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου22 θυροκολημενα τα τηλέφωνα των γυναικών που δούλευαν εκεί

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
    Η Φυλής κρατάει ακόμα, όχι για τα σπίτια που υπάρχουν, αλλά γιατί μερικές φορές μπορείς να βρεις αξιόλογες κοπέλες εκεί μέσα!! Μπορεί να μην έχουν το απίστευτο κορμί, αλλά μεταξύ μας πότε είχε η Φυλής κομμάτια;; Μετά το 2010 άρχιζαν να εμφανίζονται, κάτι κομμάτια αλλά ξενέρωτες στην πλειοψηφία τους... Αν ψάξεις και έχεις διάθεση είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις 1-2 στανταράκια (όχι παραπάνω δυστυχώς), να σε ικανοποιούν, και να τιμούν πραγματικά τα χρήματα σου!!
    Στα των μαγαζιών πάλι, δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, σίγουρα υπάρχουν κάποια που έχουν ανακαινιστεί θυμίζοντας παλαιά studio αλλά μέχρι εκεί, υπηρεσίες και καθαριότητα όπως όλα τα άλλα!!
  ..πότε η Φυλής είχε κομμάτια??????
Σίγουρα πολύ καλύτερα και πολύ πιο όμορφα αρκετά πριν το 2010..και πολλά και τίμια..

Επισκέπτης
Αυτη δουλευε και Αγ.Πέτρου 8 το φθινοπωρο του 2017 αν θυμαμαι καλα. Χυμωδης με τατουαζ και κοντο μαλλι την ειχα χυσει στη πλάτη στα τατουαζ.
το φανταστηκα οτι θα χες κανει κατι αηδιαστικο. Δυστυχως πρεπει να υπομενουν και εσας τα κοριτσια

Επισκέπτης
Καλησπέρα σύντομο πέρασμα από μερικά μαγαζιά σήμερα μεσημέρι
Φυλης200 Κατερίνα νταρντανα μέτρια φάτσα μέτριο σώμα εντελώς αδιάφορη παρουσία 20€? Όχι ούτε για αστείο
Φιλιπιδου11 ισόγειο Εύα μια μελαχρινή κοντοχοντρη μέτρια κοπέλα άσχημη φάτσα αρκετά καλή διάθεση στο σαλόνι,στο όροφο μια Εμυ ψιλοσυμπαθητική
Αγκυρας12Β Καίτη κοντή με καστανοκόκκινα μαλλιά φόλα έχω πετύχει άγνωστο άνθρωπο στο Πιπίνου 118 που έβγαινε από δωμάτιο μαζί της και μου λέει μην κάνεις το λάθος και μια Φωτεινή μελαχρινή Μιλφ
Αγκυρας9 μια Σύλβια μελαχρινή κανονικό σώμα   με κακή φήμη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο δωμάτιο.

Δεν μπήκα σε άλλα αφού δεν έχει νόημα ξέρω τι θα δω.

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι αξίζει να δίνει 20€αυτη την περίοδο Φυλής?
Υπάρχει περίπτωση να περάσετε καλά και να μην μετανιώσετε αν δοκιμάσετε?

Και εγώ αρχίζω να σκέφτομαι άλλες επιλογές είτε ανεξάρτητες είτε μασάζ είτε κάνα στούντιο στην χειρότερη με συγκεκριμένες ελάχιστες κοπέλες μια δυο στάνταρ
Αλλά 20€πουλα για ένα πέρασμα καποτας άθλιο τσιμπούκι μουνια κουβάδες βρώμικες ανάσες τσιγαριλας καφέ βρώμικα χυμένα σεντόνια όχι  δεν αξίζει.

Προτείνω στοχευμένες επιλογές δηλαδή περάσατε καλά με κάποια κοπέλα εντάξει διαφορετικά σε όλα τα άλλα μην μπαίνετε σε καμία περίπτωση,θα κλάψετε τα20€ο
Επίσης καλό θα είναι να ενημερώνεται φίλους γνωστούς για το χαλί που επικρατεί στην Φυλής ώστε να απαξιωθεί απόλυτα
η καιτη εξελιχθηκε σε ξεπετα

Την ειχα παρει στην αρχη που ηταν μια γλυκουλα αφρατουλα. Η τσατσα τη φωναξε στο δεκαλεπτο. Τα μαγαζια εκπαιδευουν τις κοπελες να γινονται ξεπετες. Εχεις δικιο οτι δεν αξιζει πια να πεταμε εικοσαευρα. Καλυτερα αλλου, με εγγυημενο χρονο μιση ωρα - μια ωρα.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
η καιτη εξελιχθηκε σε ξεπετα

Την ειχα παρει στην αρχη που ηταν μια γλυκουλα αφρατουλα. Η τσατσα τη φωναξε στο δεκαλεπτο. Τα μαγαζια εκπαιδευουν τις κοπελες να γινονται ξεπετες. Εχεις δικιο οτι δεν αξιζει πια να πεταμε εικοσαευρα. Καλυτερα αλλου, με εγγυημενο χρονο μιση ωρα - μια ωρα.
Φόλα ήταν και είναι αυτή η καιτη άσε που είναι πολύ κατώτερη και μέτρια αδιανόητο να δουλεύει στο 20€ο για10€ο και πάλι χλωμό Πιπίνου και Άγκυρας ξεπετες να το γνωρίζετε πριν κάνετε το λαθος.

Από εδώ θα λέμε αλήθειες και θα δίνουμε πληροφορίες για τίμιες κοπέλες η αξιοπιστία  αυτών που γράφουμε ελέγχεται
Έτσι μια τίμια πολύ σωστή και όμορφη κοπέλα είναι η Ντιάνα στο Φώκαιας24 δουλεύει συνήθως απόγευμα 5-12 πάλι καλά που υπάρχουν έστω και αυτές οι ελάχιστες σωστές κοπέλες πέρασα νωρίτερα θα ανεβάσω κριτική φυσικά πέρασα για άλλη μια φορά γαμάτα αφού είναι στανταρακι καλό Σαββατόβραδο μακριά από κακοτοπιες

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Όσοι ρωτάτε για σάρα από φιλλιπιδου γιατί η πελατεια της απλά ισοδυναμεί με ένα νησί σε κατοίκους, χάχα, μίλησα με την υπηρεσία και μιυ είπε ειναι στην πατρίδα της, άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει, κάντε το εξής, πηγαίνετε κάθε  3 με 4 βραδιά αραια, εάν δείτε έστω 1 με 2 δωμάτια φουλ είναι η σάρα, αν όχι αναμείνατε μέχρι να επιστρέψει, ξαναλέω η σάρα ήταν σερί 2 χρόνια μικρες διακοπές στης γιορτές, ίσως η αποχή να είναι μεγάλη που θα κάνει, μπορεί να την δούμε και μετά τα Χριστούγεννα

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Όσοι ρωτάτε για σάρα από φιλλιπιδου γιατί η πελατεια της απλά ισοδυναμεί με ένα νησί σε κατοίκους, χάχα, μίλησα με την υπηρεσία και μιυ είπε ειναι στην πατρίδα της, άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει, κάντε το εξής, πηγαίνετε κάθε  3 με 4 βραδιά αραια, εάν δείτε έστω 1 με 2 δωμάτια φουλ είναι η σάρα, αν όχι αναμείνατε μέχρι να επιστρέψει, ξαναλέω η σάρα ήταν σερί 2 χρόνια μικρες διακοπές στης γιορτές, ίσως η αποχή να είναι μεγάλη που θα κάνει, μπορεί να την δούμε και μετά τα Χριστούγεννα

Αν λέμε την ίδια εργάζεται καθημερινά φωκαιας 25 3η βάρδια

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Όσοι ρωτάτε για σάρα από φιλλιπιδου γιατί η πελατεια της απλά ισοδυναμεί με ένα νησί σε κατοίκους, χάχα, μίλησα με την υπηρεσία και μιυ είπε ειναι στην πατρίδα της, άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει, κάντε το εξής, πηγαίνετε κάθε  3 με 4 βραδιά αραια, εάν δείτε έστω 1 με 2 δωμάτια φουλ είναι η σάρα, αν όχι αναμείνατε μέχρι να επιστρέψει, ξαναλέω η σάρα ήταν σερί 2 χρόνια μικρες διακοπές στης γιορτές, ίσως η αποχή να είναι μεγάλη που θα κάνει, μπορεί να την δούμε και μετά τα Χριστούγεννα

Τύπε αυτό στο είπε ή τσατσά του φιλλιπιδου?  Η πήγες φωκαιας 25 ? Γιατί έχει πάει εκει

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ωπα, εδώ τότε μιλάμε για ψέματα παραπληροφορηση της τσατσά για να μην πάω σαρα και να πάω με αυτην που είχε, είστε σίγουροι ότι λέμε για την ίδια σάρα

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Ωπα, εδώ τότε μιλάμε για ψέματα παραπληροφορηση της τσατσά για να μην πάω σαρα και να πάω με αυτην που είχε, είστε σίγουροι ότι λέμε για την ίδια σάρα

Τύπε μού μια είναι ή σάρα σε όλη τη φυλής τόσο καυλα μόνο αυτή οποιαδήποτε άλλη την ονομάσουν έτσι μιλάμε για ιεροσυλία  αυτή είναι φωκαιας 25 όροφος 3 βάρδια

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Την πετυχα και εγω τη Σαρα μεταμεσονυχτια στο φωκαιας 25.

Τοσο καλη ειναι μεσα και έχει φανατικο κοινο?
Ανακοινωνει απλο προγραμμα...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ΤΣΟΥΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
9
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες . Τζουλιανα ψιλι ξανθια , ξερει κανεις τιποτα

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
:headbaning1: :headbaning1:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ :headbaning2: :headbaning2:

Τι καλυτερο απο το να περνας το απογευμα του Σαββατου στο Μεταξι; :uglystupid: :undecided: :boff: :argue: :tooth: :new_shocked: :shit: :zombie:

Κατα τις 7+ Κολ27Α.Ισογ Λατινχαουζ :wanker: :wanker:
2 τα μωρα η Παμελα + η Παλομα :erection: :erection:
Την 1η την εχω δοκιμασει,αν+με εχυσε :kneel:εφυγε βριζοντας με,μαλλον,στην γλωασσα της :-(οποτε δεν,δεν περναω την λεπτη γραμμη πελατου+εγκληματια...
Η 2η ηταν μονοδρομος λογω το κορμακιου που φορουσε :wanker: :wanker:
Κ εκανα μια πολυ καλη επιλογη, :kneel:σωμα πολυ σφιχτο,γυμνασμενο+πατουρα πετρα :kissass: :kissass2:
Μου πηρε πολυ ωραια πιπα με παθος+για αρχη με καβαλησε χυνοντας με 2 φορες :worship: :worship:
2η σταση ανασκελα με τα ποδια της στους ωμους μου σταση που της προκαλεσε αλλες 2 εκκρισεις κολπικωνε υγρωνε :kneel: :kneel:
Γενικα το νεο βολιβαριανο αιμα εχει την ταση να εκκρινει μουνοζουμα με ιδιαιτερη γενναιοδωρια :heavymetalbig:
Ειναι βεβαιο πως με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαρω την Λατινα θεα που για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες του Μεταξιου+οχι μονο. :thumbsup:
Τα 2 αρνητικα :undecided:εβαζε gel της Durex,το οποιο δεν χρειαζεται,επειδη χυνει πολυ ευκολα ενω με το που μπαινει+γδυνεται μου περναει σκουφι  :coolcondom:χωρις ο πλαστης μου να χει πετρωσει,αν κ καθολη την διαρκεια του αγωνα δεν εδειχνε να βιαζεται καθε αλλο το απολαμβανε  :rose: :respect:

Φευγοντας περασα απ τον φουρνο+χλαπακιασα μπουγατσα με 1,2 :rockon:
Αυτα απο μενα καλα να περνατε :smiley6600:

:hi: :hi: :hi:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Προχτές διαβάστε τι έπαθα, πρώτη φορά στα 25+ χρόνια τσαρκας..
Πάω Διδυμου 27 νύχτα ήταν μια τσατσά όχι η γνωστή ξανθιά αυτή ήταν στην οδό Ελλης, αλλά μια με κοντά μαλλιά κ φορούσε μαύρα γυαλια ηλίου μου λέει only greek, πλάκα κάνεις λέω.. Στον παλιό κ στον κατά κόσμο ημεδαπό.. Απαντά με συγχωρείς είχε χαμηλό φως κ σε πέρασα για μαύρο..
Της λέω που να δεις με τα γυαλιά αυτά τα σκούρα που τα φορας κ νύχτα.. μέρα τη φοράς μάσκα που έχουν για αργκον για οξυγονοκοληση..

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Την πετυχα και εγω τη Σαρα μεταμεσονυχτια στο φωκαιας 25.

Τοσο καλη ειναι μεσα και έχει φανατικο κοινο?
Ανακοινωνει απλο προγραμμα...

Η λέξη που θα την χαρακτήριζα εγώ είναι τίμια..

Ούτε υπερβολές ούτε κλέβει.. Σε εμένα τουλάχιστον..

Αυτό π πα παραπάνω.. Τίμια..

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Η λέξη που θα την χαρακτήριζα εγώ είναι τίμια..

Ούτε υπερβολές ούτε κλέβει.. Σε εμένα τουλάχιστον..

Αυτό π πα παραπάνω.. Τίμια..
Για απλό πρόγραμμα όποιος θέλει είναι απ τις καλύτερες στην περιοχή τωρα κάποιος πού θέλει 69 φιλιά δακτυλάκι στο μουνακι ελεύθερο στοματικό δεν τα κάνει απλό πρόγραμμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
                                                                                                        :coolcondom:       

Λοιπόν έχουμε και λέμε, βολτούλα προς Φυλής και τις 8 το απόγευμα, οι βάρδιες που θα αναφέρω αφορούν την 2η απογευματινή.

Αγκύρας 12, Φωτεινή και Όλγα, αμφότερες φουλ προγράμματος εκτός πρωκτικού όπως ανέφερα η υπηρεσία. Η Όλγα ήταν στο δωμάτιο και έσκουζε εκείνη την ώρα, και αφού έφευγα από το σπίτι, η τσατσά φώναζε στην Όλγα να τελειώνει...
    Αγκύρας 1, Μάγκες μια φορά έκανα το λάθος να μπω, δεν ξαναπάω, όλα τα άλλα στης Αγκύρας ήταν κλειστά.

Φυλής 136, κλειστό.
    Φυλής 134Β, Μόνικα, γεματούλα αφρατούλα, πολύ συμπαθητική όμως μου έβγαλε κάτι θετικό.
    Φυλής 134Α, Γκαμπριέλα, μελαχρινή χυμώδης γυναίκα με 3άρι στήθος, με απλό πρόγραμμα.
    Φυλής 134, Σάσα, ρωσιδάκι, αδυνατούλη, ψηλό, με απλό πρόγραμμα, όμορφες αναλογίες και πρόσωπο.
    Φυλής 109Β, Μαρίνα, χυμώδες κορμί αλλά ατσούμπαλο, με ελεύθερο στοματικό.
    Φυλής 109, Άννα, όμορφο petite κοριτσάκι, στρογγυλό κωλαράκι, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα... απλώς μου έβγαλε μια ξινίλα στην υποδοχή, καθώς περνούσε και έμπαινε στο δωμάτιο.
    Φυλής 81, Γκλόρια και Αναστασία, στην υποδοχή χωρίς τσατσά, έπεσε πολύ γέλιο, δεν μιλάνε ελληνικά, με τα αγγλικά δεν τα καταφέρνουν, αλλά βγάζουν καύλα... αμφότερες ελεύθερο στοματικό, και παρτούζα στα €40 όμως.

Φυλής 71Α, Νικόλ, αυτή την φορά ήταν μόνη της, με ελεύθερο στοματικό.
    Φυλής 71, Στέλλα, φουλ πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα, και πολύ δόση τρέλας.
    Φυλής 69Β, Τζούλια, ξανθιά με μαλλί ράστα (κοτσιδάκια), είναι ζουμερή γυναίκα, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό ανακοινώθηκε.
    Φυλής 69Α, Μαρία, μπιμπελό μελαχρινό το κοριτσάκι, με απλό πρόγραμμα.
    Φυλής 67, κλειστό (στις 11:45 που έφευγα, το βρήκα με ανοιχτή πόρτα και φώτα, μάλλον ετοιμάζονται για την νυχτερινή, οι μοντελοπνίχτες πάτε πιείτε, και πηγαίνετε τσακωθείτε γιατί δεν τελειώνετε...)
    Φυλής 86 αριστερά, Λάουρα, ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό... (και σε άλλες κοπέλες ανακοινώθηκε το αυταρχικό... αλλά δεν ξέρω γιατί, στην Λάουρα μου εντυπώθηκε...).
    Φυλής 86 δεξιά, Χριστίνα, απλό πρόγραμμα, φαίνεται πολύ ευχάριστη κοπέλα, είναι και όμορφο κορμάκι.
    Φυλής 65 δεξιά, Μαρία, απλό πρόγραμμα.
    Φυλής 65 αριστερά, Ράνια και Έλη, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
    Φυλής 84, Ελπίδα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
    Φυλής 84Α, Σόνια (με επιφύλαξη, μπορεί να θυμάμαι λάθος), μελαχρινό, ψηλό, κωλαρά και ευχάριστη, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.

Φιλιππίδου 11Α, Σόνια, η εργάτρια... φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού, όπως ανακοινώνεται από την υπηρεσία...
    Φιλιππίδου 11Β, κλειστό.

Φώκαιας 27Α, Χριστίνα, φουλ πρόγραμμα, τελειωτικό στο σώμα.
    Φώκαιας 27Β, Τζανίνα, ψηλή Ρωσίδα, με ελεύθερο στοματικό
    Φώκαιας 27Β, Μαρίνα, καινούρια κοπέλα 5ημερών, όπως ανακοινώθηκε, με ελεύθερο πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
    Φώκαιας 25, Άννα, απλό  πρόγραμμα.

Υ.Γ. Η βόλτα είχε σαν αποτέλεσμα, να πάω να καταθέσω δυο δυνατά γαμήσια σε 2 οίκους που το ευχαριστήθηκα... Είναι όμορφο να φεύγεις από το Μπουρδέλο, και να σε ρωτάει το κορίτσι πότε θα ξαναέρθεις... (μιλάμε για στανταράκια όμως)...

:coolcondom:   

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ε όχι και Ρωσίδα το τσουρκο-Ζανινα φιλε.

Δοκιμαστηκαν η καινουρια Μαρινα αλλά και η φιλη της (πιο παλια) βαλερια στα φωκαιας 27.
Και οι 2 σε προγραμμα και διαθεση πολυ δυνατες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom