spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Προς ενημέρωση..
Η Μπρίτνεϊ του στούντιο Λ73 σταμάτησε.
καλησπερα η Ρακελ εφυγε για τι χωρα της η πηγε αλλου ξερουμε τιποτα ?
Στο καλό να πάει λοιπόν η κοπέλα φίλε δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν οπότε η πληροφορία αυτή είναι χωρίς ουσία για τους περισσότερους έτσι και αλλιώς δεν έχει αναφερθεί ή αναζητηθεί από κανέναν.Προς ενημέρωση..
Στο καλό να πάει λοιπόν η κοπέλα φίλε δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν οπότε η πληροφορία αυτή είναι χωρίς ουσία για τους περισσότερους έτσι και αλλιώς δεν έχει αναφερθεί ή αναζητηθεί από κανέναν.
Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά Λιοσίων και περιξ
οτι πηδιεται αερα πατερα ακαποτα δεν σε πειραζει?το ελ. στοματικο σε πειραξε στα πακια?Κ εγώ τις πρώτες φορες που ειχα παει ,εντάξει εχει ωραίο σώμα για την ηλικία της ,αλλα κάπου ζοριζομουν σχετικα με την ομορφιά εχει σπαση στο προσωπο πρέπει να ειναι 50+
αλλα στην πορεία με το πάθος που βγάζει ομόρφυνε στα ματιά μου.
Έλεγα να μη το πω αλλα θα το πω ,αυτό που δεν μου αρεσει ειναι οτι ένακεινωνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μπροστά στα πακια..
οτι πηδιεται αερα πατερα ακαποτα δεν σε πειραζει?το ελ. στοματικο σε πειραξε στα πακια?
αστειευεσαι φυσικα...απο προσωπικη εμπειρια το λες τυπε η ετσι ακουσες καπου απο καποιον
Αδελφια, 2η βαρδια τι παιζει σε Αγ.Πετρου, Πιπινου 118 και Αχαρνων 85;;
Αν αξιζει να κατεβω για καταδρομικη!!
Δεν πειράζει τύπε, άλλωστε και οι διορθώσεις θέλουν διόρθωμα...μια διορθωρση απο δικο μου λαθος η Τανια απο Βεργας 6 ειναι πρωινη στο ΜΑΓΝΙΣΙΑΣ 1 και οχι στην Ρεμουνδου εγω μπερδευτικα
Καλησπέρα δεν είχα κάτι νεώτερο φίλε μόλις μίλησα με πελάτη της και δεν την έχει εδώ και καιρό.
Να σου πω δεν πέρασα από το μαγαζί καθώς έχω δώσει έμφαση σε κάποιες άλλες Ρωσσιδες Μιλφ που περιμένω να επιστρέψουν στο Μεταξουργείο