ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ
Η ταινια Μπορατ ειναι μια απο τις 3 αγαπημενες μου κ η Παμελα Αντερσον δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση στην εν λογω ταινια,ουτε στο γνωστο σιριαλ,ουτε στο ροζ βιντεο με το ταχυπλοο.
Μαλλον το χει το νομα...
Εντονη ζεστη αλλα τα σκαφτα σορτακια κ φορμακια
εκαναν αναγκαια την επισκεψη στις συνοικιες του αγοραιου ερωτα
Οπως αναφερει κ ο Ν.ΣΜ. στις 7 δεν δουλευε η μαυρουλα Μπιουτυ
ενω στα Φ71 δεν δουλευει πια το μελαχρινο Ρουμανικο teen Λιλη οπως με ενημερωσε η 2τσα στο κατω μαγαζι,η κοπελα του εν λογω μαγαζιου ηταν στο δοματιο.
Φ74+61 κλειστα
Κατηφοριζω προς στ.Αττικης στο Αγ.Πετρου 2 κοπελες νεαρες σοβιετικες μια ξανθουλα αδυνατη με τελειωτικο στο στηθος κ μια μελαχρινη ομορφη κ αυτη.
Ενω η 2τσα με ενημερωσε οτι η Πατριτσια
δουλευει πλεον περιστασιακα αν εχει καποια αναγκη το μαγαζι
Λεω ασε ας μην ρισκαρω με την ξανθουλα κ ας παω μεταξι που τα λεφτα εχουν αξια ειδικα το 10αρικο+το 5αρικο
αλλα + το 1,2 στον φουρνο αν παρεις μπουγατσα
ΜΕΤΡΟ ΣΤ.ΜΕΤΑΞΙ
:thebigfinger:
Κολ27Ις Ο νεαρος τσατσος μου παρουσιασε την Παμελα,μην δινοντας την παραμικρη σημασια στο αλλοδαπο που καπνιζε μια στριφτη κουραδα προσπαθωντας να ντουμανιασει
το παλαι ποτε μεγαλοπρεπες σαλονι αλλα κ την μαλακοπαρεα 3 ντοπιων εφηβων
δινω το 10αρικακι κ με ενημερωνει οτι ο χρονος ειναι 10 min :smoking:
Μπαινω στο μεσαιο ακολουθωντας
το μωρο με το απιστευτο μπουτοκωλι
το οποιο μπηκε στο δωματιο στο βαθος απ το οποιο βγηκε σε 5min+πολλα γραφω
Εγω με την σειρα μου
στον νιπτηρα+με το που βγαζω το σοβρακο μου μπαινει η ΠαμΈλα οπως θα λεγε κ ο Μπορατ.
Ωραιο σωμα το περιμενα πιο σφιχτο βεβαια κ εκει ενημερωνομαι παλι για το 10λεπτο,για το γεγονος οτι δεχεται φιλακια μονο στα
+πολυ μου ειναι ενω με πολυ πιεση καναμε λιγα προκατ.
2 καλα ειχε η μαχη
1.Η ανετη καποτα :coolcondom:
2.Τα ζεστα κολπικα υγρα που ενιωασα εκατερωθεν του πεος μου
Η πιπα :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:ηταν μαλακια ή κυριως μαλακια,μια καρφωτη λαρυγγωτη
διεισδυση εκαμα+τελος το χερατο στοματικο :thubsdown:
Την εβαλα να βγαλει τα πατουμενα,οπως κ εκαμε λεγοντας μου οτι χανουμε χρονο,βαζω τα ποδια της στους ωμους μου κ σαν Ελληναρας Εργατοπατερας καμω Μπουκα
ανοιγοντας το βολιβαριανο μουνακι.Το μωρο ναι μεν βογκουσε αλλα φαινονταν να γουσταρει
μετα απο πολλες βαθειες πουτσιες κ βογκιτα νιωθω τα καυτα κολπικα υγρα της
ηταν η στιγμη που μου ζητησε να βγω.
Πιανω τον πλαστη
:coolcondom:του οποιου το σκουφι ειχε ενα φιλμ απο διαφανη κολλωδη υγρα κ τον ξανακαρφωνω πλεον το μωλο φωναζε πιο δυνατα ενω οταν ρωτησα αν πονα στα εγγλεζικα μου λεει:ΥΟU΄RΕ ΑΝΙΜΑL...
συνεχισαμε με πουτσιες φωνες κραυγουλες μεχρι που τελειωσα μεσα της :coolcondom: :coolcondom:
Φευγοντας απο το δοματιο κατι μου ειπε στην γλωσσα της,μια λεξη...
Πραφανως+δεν θα ξαναπαω με την Παμελα
Βγαινω απο το πορδελο καμω δεξια στριβω παλι δεξια στην Κεραμ στο Hotel Keramikos ειχαν αραξει 4 5
κ βαραγανε ενω ενα ακομα
αλανι το οποιο ειχα προσπερασει κ τραβαγε να τα βρει να παιξουν RESIDENT EVIL METAXI ελεγε στο κιν,λογικα σε αλλο
,"ΜΟΝΟ ΤΑΛΙΡΑ ΤΩΡΑ"παλι καλα που δεν εσκασε+ο Ζηκος με το ποδηλατο
Πηγα στον φουρνο κ εφαγα μια μπουγατσα με 1,2
Αυτα απο μενα καλα να περνατε._