You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ποιος ειναι αυτος!!!
Επισκέπτης
Τι λέει σαν χώρος στην Περγάμου;Κάνεις παρέα με τα ποντίκια;
Χρειάζεται ὁλίγη προσοχὴ ἀλλὰ στὸ κάτω κάτω ἕνα ἀπὸ τὰ θετικὰ τῆς ψυχαγωγίας μας εἶναι ἡ ἀποκόμισις γνώσεων ...ἱστορίας τῆς ἀρχιτεκτονικῆς.
Ισμηνης 2 στη Δαφνη κοντα στο μετρο.Ξερετε κανα καλο και καθαρο κοντα στα νοτια προαστια ??καθε απαντηση ευπροσδεκτη!
Παραθετω τις κοπελες που μου εκαναν θετικη εντυπωση καθως και την γρια απο το Αλκιβιαδου16γ!!Αν δεν την δειτε αυτην δεν εχετε δει τιποτα
Ξανθιπης2
Ειρηνη...Κουκλα μελαχρινη με καρε...κορμαρα και τα παντα ολα!!
τι εννοείς " και τα πάντα όλα " ; έχει το πρόγραμμα και κουλούρι;
Πρωινή περίπολος Φυλής.
Φυλής 71 κάτω το σκούρο άβυζο που δίνει κουλούρι.
την διαφήμιζε η σούπερ Εύα;
Φωκαίας 17 άνω άλλαξε ο Μανωλιός .... sorry η πρώην Τζούλια με την σηκωμένη ανάρτηση νυν
καλά αυτή κάθε μέρα αλλάζει στέκι;
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.938
- Πόντοι
- 6.925
την διαφήμιζε η σούπερ Εύα;
Φωκαίας 17 άνω άλλαξε ο Μανωλιός .... sorry η πρώην Τζούλια με την σηκωμένη ανάρτηση νυν
καλά αυτή κάθε μέρα αλλάζει στέκι;
Οχι την διαφήμιζε ένας ηλικιωμένος παλιός υπηρέτης.
Μα δεν άλλαξε μόνο στέκι αλλά όνομα και μαλιά
Θελω να ρωτησω κατι ρε παιδες.Οταν κατεβαινω την Αγ.Κωνσταντινου για να παω Μεταξουργειο,με σταματανε μερικες φορες,1 με 2 τυποι οι οποιοι μου λενε εαν ενδιαφερομαι για στουντιο.Παιζει τπτ με αυτους?Να χωθω να δω?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όχι βέβαια! Αν υπήρχε κάτι , θα το γράφαμε εδώ. Παγίδα είναι φαντάζομαι!Θελω να ρωτησω κατι ρε παιδες.Οταν κατεβαινω την Αγ.Κωνσταντινου για να παω Μεταξουργειο,με σταματανε μερικες φορες,1 με 2 τυποι οι οποιοι μου λενε εαν ενδιαφερομαι για στουντιο.Παιζει τπτ με αυτους?Να χωθω να δω?
Θελω να ρωτησω κατι ρε παιδες.Οταν κατεβαινω την Αγ.Κωνσταντινου για να παω Μεταξουργειο,με σταματανε μερικες φορες,1 με 2 τυποι οι οποιοι μου λενε εαν ενδιαφερομαι για στουντιο.Παιζει τπτ με αυτους?Να χωθω να δω?
Μακρια φιλε, συνηθως πανε τους ανυποψιαστους σε κωλομπαρα στη γυρω περιοχη και τους τα τρωνε χωρις να γαμανε. Μακρια
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
μακρια και αλαργα φιλε...ειδικα αν εισαι μονος σου θα πας σα προβατο στη σφαγη.θα σε πανε σε κανα κολομπαρο με γριες εκει κοντα,θα σου υποσχεθουν τα παντα(μουναρες,πιτσιρικες κλπ που θα ερθουνε σε λιγο..).με το που πατησεις το μισο σου ποδι στο μπαρακι θα αρχισεις να χρεωνεσαι-πληρωνεις...οταν πας να τους τσαμπουκαλευτεις για το δαγγωμα, θα φας καμια σουγιαδια για πλακα.στα ατομα αυτα συνηθως εκρεμμουν ενταλματα. και με 5 φιλους να πας παλλι δυσκολα θα ξεμπερδεψετε...πεφτει συρμα γρηγορα και βγαινουνε ατομα και απο τα διπλανα κολομπαρα και στη πεφτουνε ολοι μαζι...Θελω να ρωτησω κατι ρε παιδες.Οταν κατεβαινω την Αγ.Κωνσταντινου για να παω Μεταξουργειο,με σταματανε μερικες φορες,1 με 2 τυποι οι οποιοι μου λενε εαν ενδιαφερομαι για στουντιο.Παιζει τπτ με αυτους?Να χωθω να δω?
αυτα ,για να μη πληρωσεις ακριβα τη περιεργεια..
ΚΑΠΟΙΕΣ φορες ειναι και μια γυναικα που κανει τις ιδιες ερωτησεις καποιες φορες ενας χοντρος με γεννια πρεπει να ειναι απο το σκοτεινο κολομπαρο που βρισκεται στη σωκρατους λιγο πριν βγεις στην αγ κωσταντινου.ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣΘελω να ρωτησω κατι ρε παιδες.Οταν κατεβαινω την Αγ.Κωνσταντινου για να παω Μεταξουργειο,με σταματανε μερικες φορες,1 με 2 τυποι οι οποιοι μου λενε εαν ενδιαφερομαι για στουντιο.Παιζει τπτ με αυτους?Να χωθω να δω?
Μολις γυρισα απο την αννα στη φυλης59 στο πανω ,ειναι εκει τωρα.Λογω ελλειψης χρονου δεν εκανα σκαουτινγκ για περαιτερο ενημερωση αλλα και χρονο να ειχα το πιο πιθανο ηταν να παω με την ιδια και για β γυρο,ακολουθει κριτικη
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
καλή η ερωτησή σου μεγαλε .... κι εγω είχα παλια την απορία και ανακάλυψα μόνος μου την μούφα...
ήταν ένας αδύνατος πρεζοκατάσταση.... ο οποίος κάθε που βρισκόμουνα ιάσωνος στο κεντρικό σταυροδρόμι ερχόταν και έλεγε ... ΄τι να δίνεις ρε φίλε 20 ευρώ και για 5 λεπτα , δώσε 40 και κάτσε με ωραία κοριτσάκια για καμια ώρα.
επειδή ακούστηκε συμφέρουσα κατάσταση ....
πέρνω και ένα κολλητάρι και πάμε μία μέρα μαζί ...(μην μας πηδηξουν κιόλας... )
και μας πάει στην Αγ. Κωνσταντίνου σε ενα πολύ καταχθόνιο κολομπαρο όπου μετο που καθόμαστε
μας πλευρίζουν κάτι μπαζογιαγιαδες...
προσφέρουν ποτο και λένε να τις κεράσουμε...!!! α καλό εε???
εμείς ρωτάμε που είναι τα κορίτσια τοπ μοντελ που μας εταξε???
και λένε το θεϊκό : δώσε 30 ευρώ και στο πατάρι ειναι η κοπέλες όπου κάποια θα σου αρέσει
ρε παιδια δεν μπορούμε να τις δούμε πριν ??... οοοοοχι!!!
εεε τότε ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!! και την κάναμε με ελαφρά....!!!
αυτά !!!
ήταν ένας αδύνατος πρεζοκατάσταση.... ο οποίος κάθε που βρισκόμουνα ιάσωνος στο κεντρικό σταυροδρόμι ερχόταν και έλεγε ... ΄τι να δίνεις ρε φίλε 20 ευρώ και για 5 λεπτα , δώσε 40 και κάτσε με ωραία κοριτσάκια για καμια ώρα.
επειδή ακούστηκε συμφέρουσα κατάσταση ....
πέρνω και ένα κολλητάρι και πάμε μία μέρα μαζί ...(μην μας πηδηξουν κιόλας... )
και μας πάει στην Αγ. Κωνσταντίνου σε ενα πολύ καταχθόνιο κολομπαρο όπου μετο που καθόμαστε
μας πλευρίζουν κάτι μπαζογιαγιαδες...
προσφέρουν ποτο και λένε να τις κεράσουμε...!!! α καλό εε???
εμείς ρωτάμε που είναι τα κορίτσια τοπ μοντελ που μας εταξε???
και λένε το θεϊκό : δώσε 30 ευρώ και στο πατάρι ειναι η κοπέλες όπου κάποια θα σου αρέσει
ρε παιδια δεν μπορούμε να τις δούμε πριν ??... οοοοοχι!!!
εεε τότε ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!! και την κάναμε με ελαφρά....!!!
αυτά !!!
οταν λεω εγω να μη πλησιαζετε στο μεταξουργειο και ειδικα στην ιασωνος με λετε προκατειλειμμενο και κολλημενο.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
δεν έχεις άδικο .... εγώ απέχω εδώ και χρόνια...
AMBER ALERT!!!!!
χάθηκε η Τάνια από 134 μεσαίο που την είδαν κάποιοι στο 59 πάνω....
οσες φορές πήγα δεν την βρήκα .... κανείς που να ξέρει...???
:S
AMBER ALERT!!!!!
χάθηκε η Τάνια από 134 μεσαίο που την είδαν κάποιοι στο 59 πάνω....
οσες φορές πήγα δεν την βρήκα .... κανείς που να ξέρει...???
:S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K