Βολτα λιγο νωριτερα. Ωρα 11:00-11:20 [8.V.2019]
-Μ.Αλεξάνδρου 22 ισογειο: δυο ρωσσοφωνες. Βικυ και Σοφια. 45αρες περιπου. Γεματουλες. Η Βικυ ξανθια, η Σοφια καρέ καστανομαλλα (αυτή συνεχιζει και μετά τις 12:00). Αμφοτερες σε ελ.στοματικο & τελειωτικο. Η Βικυ παντως ειχε συνεχομενα δωματια. Γνωστη για την καλη της επιδοση.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 22 όροφος: η Ντιάνα. Η τσατσα ειπε ότι προκειται για νεοεισερχομενη στο μαγαζι. Μαυρομαλλα 30αρα με δυάρι στηθος και κανονικο σωμα. Στο προσωπο εμφανως ταλαιπωρημενη.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 28 οροφος και Περδίκκα: ο τσατσος παρουσιασε δυο εργαζομενες. Η ΕΛΕΝΑ είναι μαυρομάλλα μιλφ με πιασιματα. Η ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ είναι πιο νεα, γεματουλα με 2ρι στηθος και καστανομαυρα μαλλια ράστα.
-Μεγ.Αλεξανδρου 28 ισογειο (νέο/ κουρτινα): σταθερα στο ποστο της η Ολγα, όπως και χθες.
-Μ.Αλεξάνδρου 28Α αριστερη θύρα: Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ είναι ομορφο νεαρο καυλακι. Η 2η εργαζομενη ηταν η ΚΑΡΜΕΝ. Δεν την ειδα διοτι ηταν σε δωματιο. Αμφοτερες κανουν απλο προγραμμα. Πηγα στο συγκεκριμενο για να πηδηξω την Αλεξάνδρα, η οποία χθες μου αρεσε (σημερα εχει ρεπό. Μην πατε).
-Μ.Αλεξάνδρου 25: κλειστά.
[Live]
Αφου λοιπον δεν βρηκα την Αλεξανδρα, προχώρησα στο plan B: ειπα θα τεσταρω την Πατρίσια στο ΑγΠτ7 ή την Σόνια στο Φ65, λογω εμφάνισης. Ετσι, μετέβην στο Αγ.Πέτρου 7 στην Πλατεία Αττικής. Η τσατσα ηταν η ιδια που πετυχα παλαιοτερα στο Ρεμούνδου 21. Ηταν ευγενικη τωρα. Εργαζοταν η Πατρισια με συνεχομενα δωμάτια. Στην ερωτηση μου για προγραμμα, ανακοινωσε ελ.στοματικο και τελειωμα στο σωμα. Εν τή αναμονή μου, δεν ειδα να χτυπά πορτες νωριτερα. Προσθεσε ότι γραφουν θετικά στα σαιτ. Η Πατρισια είναι μπόμπα εμφανισιακα. ;) Μαυρομαλλα αδυνατη (υψος 1,55m) με τακουναρες, μαυρο εσωρουχο και διαφανές καυλωτικο μπλουζακι. Αποφάσισα να περασω, λεγοντας ότι "δεν ξερω τι γραφουν και θελω να εχω ιδία αποψη". Στο δωματιο εγινε πετυχημενη συνευρεση. Η Πατρισια είναι πεντακαθαρη (αφου καναμε 69) & με καθαρισε επισταμενα στο πέος όταν ζητησα ακαποτη πιπα. Πολύ καλη πιπα, όχι μαστόρισσα (θα βελτιωθει). Φιλιά δινει, όχι με γλωσσα. Σπατουλαρισα και το μουνακι της. ;) Στηθη 3αρια ψευτικα. Εγινε καλο πηδημα σε πολλές στασεις. Πολλή καλη και στο reverse cowgirl. Δεν ξερω τι γραφουν καποιοι για «φολα» ή βιαστική Πατρίσια. Δεν διαπίστωσα τιποτα εξ αυτών. Μαζί μου ηταν φωτιά και δεν εξειξε βιασυνη. Εχυσα στο στηθος, εμεινα 15 λεπτά στο δωματιο. Θα γραψω αναλυτικη κριτικη βεβαια διοτι περασα πολυ καλά. Αυτή τη στιγμη, κατ’εμέ, η Πατρίσια είναι το νο1 στην Φυλής και πέριξ σε εμφανιση (νεαρά όμορφη) και αποδοση στο σεξ.
[Είχες δικιο Quaresma οταν την προτεινες. Ευχαριστώ!]
-Ρεμούνδου 21 οροφος: η Μαρία. Δαμάλα κοκκινομαλλα μιλφογκιλφ. Σε ελ.στοματικο & αυταρχικό.
-Ρεμούνδου 21 ισογειο: κλειστό.
-Ρεμούνδου 20: ο τσατσος παρουσιασε την Χριστινα από Μολδαβία. Μετριου υψους αδυνατη κοπελα, 26-27 ετών, νε διαφορα τατουαζ. Σε ελ.στοματικο και τελειωμα στο σωμα.
-Πιπίνου 118: Δυο κοπελες. Η ΣΟΥΖΥ: εχει αγοριστικο κουρεμα και είναι εμφσνισιμη μιλφ. Εχει παρει λιγα κιλα από την τελευταια φορα που την ειδα. Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ είναι πιο ψηλή, αδυνατη και νεα από Σουζυ. Δεν την εχω ξαναδει, αλλα είναι πολύ ομορφη. Κλασικο σλαβικο προσωπο και ξανθα μαλλιά. Την βαζω στη λιστα λογω εμφανισης. Δεν ξερω επιδοσεις στο σεξ. Η τσατσα ανακοινωσε καλο προγραμμα: όλα πλην κωλου και για τις δυο. Δεν ξερω τι κανουν στο δωματιο.