Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.025
Πόντοι
46.232
κάποιες απο τις καταθέσεις μου τις τελευταίες 40 ημέρες

Αχαρνών 85
Στη πρώτη βάρδια δοκίμασα την Λίζα , ξανθιά κοπέλα από την Αλβανία κοντά στα 30  με καρέ μαλλάκι , σώμα πάρα πολύ καλό και σφιχτό , ωραίο κώλο και 2,5άρι βυζί σιλικονατο  , πίρσινγκ στον αφαλό δύο μικρά τατουάζ στο πόδι και στο χέρι . Μπορώ να πώ ότι με κέρδισε με την εμφάνιση της και πέρασα αβίαστα . Στο δωμάτιο από την πρώτη στιγμή απόμακρη και φαινόταν σαν να κάνει αγγαρεία  . Προκαταρκτικά καθόλου για γλωσσόφιλα ούτε λόγος , 69 δέχτηκε αλλά ήταν σα να μην δέχτηκε …ούτε 30 δευτερόλεπτα , κρίμα και είχε πάρα πολύ ωραίο μουνάκι για γλείψιμο , πίπα χωρίς προφυλακτικό μετά από πολύ σχολαστικό καθαρισμό με μωρομάντιλο ,πολύ  μέτρια μονότονη και με πολύ χέρι , ελάχιστα βελτιώθηκε αφού πέρασε το προφυλακτικό αλλά και πάλι  πολύ μέτρια , μόνο μια στάση , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , καλό στήσομο και καλή θέα αλλά μέχρι εκεί , σαν να γαμούσα έπιπλο… καμία απολύτως συμμετοχή , τελείωμα στα βυζιά . Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από τέταρτο , χωρίς καμία ενόχληση από την πάντα ευγενέστατη υπηρεσία αλλά τι να το κάνεις… , κοπέλα με πολύ καλό κορμί και γενικά θελκτική παρουσία στο σαλόνι… αλλά στο δωμάτιο αγγαρεία .   
φώτος απο το δωμάτιο
85.jpg
85-2.jpg

85-3.jpg
85-4.jpg

85-5.jpg
85-6.jpg

85-7.jpg
85-8.jpg

85-9.jpg

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.025
Πόντοι
46.232
Λιοσίων 91
Στη πρώτη βάρδια (βασικά δουλεύει από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ) δοκιμάστηκε η Κορινα ,κοπέλα 26 ετών μιλάει αγγλικά (όχι καλά)έχει  λεπτό κορμί και 1,5αρί βυζί ,  τατουάζ σκορπιό στον αυχένα και προτάσεις στους πήχεις των χεριών της, πιρσινγκ κάτω από το κάτω χείλος. Αφού τελειώσαμε με διάφορα προκαταρκτικά μου είπε να ξαπλώσω και με έγλυψε σχεδόν σε όλο το κορμί , πολύ καθαρό μουνακι  που της το έγλυψα για αρκετή ώρα μίας και έδειξε να της αρέσει , γλωσσοφιλα κάργα, πιπα χωρίς προφυλακτικό  πάρα πολύ καλή και για πολύ ώρα ,   είναι πολύ καλή και στο σεξ με αρκετή συμμετοχή και πάρα πολύ καλά ανοίγματα , τελείωμα στα κωλομέρια της . Στα αρνητικά το μικρό δωμάτιο, το πολύ άρωμα που μένει αναγκαστικά στο κορμί σου και το αιρ κ οντισιόν στο ζεστό 30 βαθμούς. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20 λεπτά γεμάτα χωρίς καμία ενόχληση . Να συμπληρώσω ότι την έχω πάρει 4 φορές και αυτή είναι η εμπειρία μου από την πρώτη φορά μαζί της , και οι επόμενες εξίσου καλή για να μην πω καλύτερη. Η υπηρεσία α σε πρώτη εντύπωση φαίνεται να είναι σπαστική εντούτοις όμως όταν περάσεις δωμάτιο δεν ενοχλεί καθόλου.
φώτος απο το δωμάτιο
91.jpg
91-1.jpg

91-2.jpg
91-3.jpg

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.025
Πόντοι
46.232
Φυλής 81
Στη 3η βάρδια δοκίμασα την Νέλλη , μελαχρινή κοπέλα 24 ετών από την Μολδαβία , ψιλοκανονικό σώμα και 2.5άρι συν βυζί . Ελληνικά μιλάει κάποιες λέξεις αλλά αγγλικά σχετικά καλά . Χαμούρεμα αρκετή ώρα στα όρθια και γλωσσόφιλα , πίπα χωρίς προφυλακτικό καλή και με αυξομείωση ρυθμού   , δεκτική σε στάση 69 όπου γλειφόμασταν ταυτόχρονα για αρκετή ώρα , στο σεξ δυστυχώς δεν … της είπα να ανέβει από πάνω αλλά είπε ότι δεν μπορεί … την πήρα σε μία στάση πισωκολλητά , όλο έγερνε προς τα μπροστά το κορμί της , την επανάφερα αρκετές φορές μπας και μπορέσω να την γαμίσω αλλα δε… τελείωμα στο μουνάκι της που την έβαλα να το παίζει και το έκανε με πολύ ευχαρίστηση , τελειωτικό στο στόμα δεν κάνει . Παραμονή στο δωμάτιο (χωρίς να υπολογίζω το ντους) πάνω από 15 λεπτά , χωρίς βιασύνη και χωρίς ενόχληση από την υπηρεσία με τα γυαλάκια . Ενώ ξεκινήσαμε καλά στο σέξ μου το χάλασε .    
φώτος απο το δωμάτιο
81-3.jpg
81-1.jpg

81-4.jpg
81-2.jpg
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.025
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 27α
Στη 3η βάρδια δοκίμασα την Νίκη , ξανθιά κοπέλα 29 ετών από τη Μολδαβία , κοντούλα με κανονικό σώμα και 1,5άρι βυζί μέτριας εμφάνισης . Δεν μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά είναι σε επίπεδο ανεχτής συνεννόησης .Λίγα προκαταρκτικά φιλία πεταχτά άλλοτε με γλώσσα και άλλοτε χωρίς ,    πίπα χωρίς προφυλακτικό μετά από σχολαστικό σκούπισμα με μωρομάντιλο  , βαθιά μέν αλλά μονότονη , μεγάλης διάρκειας (αν δεν της έλεγα να μου βάλει το προφυλακτικό για σεξ , θα συνέχιζε)αλλά χωρίς γλείψιμο αρχιδιών , 69 δεν κάνει ενώ αποφεύγει να της τρίβεις το μουνί.  Στο σέξ αφού βάλει τζέλ (το μουνάκι της παραμένει στενό) αλλάζει ότι στάση της ζητήσεις χωρίς να δυσανασχετεί , τελείωμα στο πρόθυμο στοματάκι της . Παραμονή στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά χωρίς την παραμικρή ενόχληση .  
φώτος απο το δωμάτιο
27-1.jpg
27.jpg

27-4.jpg
27-2.jpg

 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Από σχετική κριτική..
Η γκράνυ Αλιόνα είναι στο Δ7α ? Και δίνει πάλι λόκο ? Μήπως τα γράφει λάθος ο φίλος?
αν το προσέξεις πάνω πάνω το γράφει ο φίλος είχε πχει και λίγο  :grin: μάλλον τα μπέρδεψε  :huh: στο 27 πρέπει να μπήκε  :think: αν η Άννα Ιλονα έκανε ότι γράφει η ουρά θα έφτανε μέχρι την Φώκαιας  :happy:
 

Επισκέπτης
n.smirni76 στα μαγαζια που επισκεφθηκες ηξεραν οτι εισαι ο n.smirni76;
 

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Μηνύματα
314
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Ξέρουμε αν η Αλιονα από διδυμου 18 έχει επιστρέψει;;;
 

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.007
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Απογευματινο περασμα μετα απο μηνες απο Βεργας και Λιοσιων

-Βεργας 3.Αριστερα και πανω κλειστα.
Δεξια: Η Λανα που δυσκολευτηκα να την αναγνωρισω.Εχει παρει καποια κιλα,εμφανης κυτταριτιδα απο κωλο και κατω,προσωπο κουρασμενο και τα ματια μου φανηκαν πιο σχιστοματικα..Νομισα στην αρχη οτι εφεραν καινουργια κοπελα...Οταν ειχε ερθει για αυτην και την Βικυ περιμενε κοσμος το πρωι απ'εξω για να πιασει θεση,περιμεναν  ορθιοι στο σαλονι,μεχρι και κρατηση δωματιου γινοταν με χαρτακι...Περασμενα μεγαλεια..
-Λιοσιων 73α.Κοπελα Μαριαννα.Τροφαντη,προσωπο αγριο και σκυλε με πολυ μεικαπ.Τρομαξα και εφυγα.
-Λιοσιων 73β.Οταν ακουσα για Ιζαμπελα και Μπριτνευ εκανα μεταβολη.
-Χωματιανου 11β.Ανοιχτο.Δεν πηγα.
Νομιζω οτι η γραμμη Βεργας-Λιοσιων-Χωματιανου ειναι στα πολυ κατω της.
 
 
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
4.435
Like
2.531
Πόντοι
456
Φωκαίας 27α
Στη 3η βάρδια δοκίμασα την Νίκη , ξανθιά κοπέλα 29 ετών από τη Μολδαβία , κοντούλα με κανονικό σώμα και 1,5άρι βυζί μέτριας εμφάνισης . Δεν μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά είναι σε επίπεδο ανεχτής συνεννόησης .Λίγα προκαταρκτικά φιλία πεταχτά άλλοτε με γλώσσα και άλλοτε χωρίς ,    πίπα χωρίς προφυλακτικό μετά από σχολαστικό σκούπισμα με μωρομάντιλο  , βαθιά μέν αλλά μονότονη , μεγάλης διάρκειας (αν δεν της έλεγα να μου βάλει το προφυλακτικό για σεξ , θα συνέχιζε)αλλά χωρίς γλείψιμο αρχιδιών , 69 δεν κάνει ενώ αποφεύγει να της τρίβεις το μουνί.  Στο σέξ αφού βάλει τζέλ (το μουνάκι της παραμένει στενό) αλλάζει ότι στάση της ζητήσεις χωρίς να δυσανασχετεί , τελείωμα στο πρόθυμο στοματάκι της . Παραμονή στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά χωρίς την παραμικρή ενόχληση . 
φώτος απο το δωμάτιο

27-4.jpg

το κωλόχαρτο το έχουν για να τυλίγουν δώρα; 
 

Tristan84

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2018
Μηνύματα
33
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Πρώτη φορά Μεταξουργείο...Στα 34...
Ειλικρινά,εσείς νοιώθετε κάτι πηδώντας υπ'αυτές τις συνθηκες?
Και δεν εννοώ συνθήκες υγιεινής(οι οποίες είναι άθλιες),εννοώ ότι οι κοπέλες,ακόμα και οι τίμιες και οι καλές, έχουν αποκτηνωθεί από αυτά που βλέπουν και περνάνε μέσα στα χαμόσπιτα...Κουτσοί,στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα(μεταξουργείο εν προκειμένω).
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το επίπεδο των πελατών είναι πολύ κατώτερο απ'το επίπεδο του ''προιόντος''....Ποιό ραμαζάνι που λενε μερικοί εδώ μέσα...Οι περισσότεροι Ινδοπακιστανοί ήταν και κάτι μεσόκοπα μπαρμπάδια....Ζήτημα το 20% να είναι νορμάλ Ελληνες...
Επίσης τα παρθένα ραντάρ μου διέκριναν τάσεις ξεπέτας ακόμα και από κοπέλες που ήταν πολύ θερμές στο σαλόνι,με αγγαλιές,γλυκόλογα και τα συναφή....Τέσπα.

Κατά τις 18:00
Πέρασα πρώτα από Μεγ.Αλεξ28Α όπου ο τσάτσος μου παρουσίασε μια καινούρια άφιξη κατα τα λεγόμενά του την Μάγια...Ψηλή,μελαγχροινή, με σώμα τούμπανο αλλά το πρόσωπο δεν με τρέλανε...Τον ρώτησα αν δουλεύει η Αλεξάνδρα και μου είπε ''Δεν ξέρω''...Μήπως δουλεύει τα πρωινά? τον ρωτάω...Δεν ξέρω μην σε πάρω και στο λαιμό μου,παρε τη Μάγια πολύ καλή,απανταέι...Οκ, καταλαβαίνω ότι θέλουν να προωθήσουν τις κοπέλες που εργάζονται την συγκεκριμένη βάρδια,αλλά απάντα με ειλικρίνεια ρε φίλε,δεν θα το πάρεις το 10ρικο σήμερα θα το πάρεις αύριο...So what?

Πέρασμα από Ιασ32 ισόγειο όπου η αδολέσχης,ευτραφής απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου τσατσά,παρουσιάζει σε μένα και σε 253.738.944 Πακιστανούς την Αναστασία και την νεόφερτη Κάρμεν...Η Α. καστονομελαγχροινό πιπινάκι,ευγενικό αλλά δεν μου έκανε το κλικ στο πρόσωπο...Η Κάρμεν καστανη πιπίνα και αυτή με ωραίο σώμα αλλά ταλαιπωρημένο πρόσωπο,όπου δεν μπορουσα να καταλάβω αν είναι 22 ή 42 λολ!!!

Μετά πάω Κολωνού 30Β όπου στο 2ο όροφο με το μεγάφωνο που έχει κολλήσει είδα μια πολύ όμορφη και ευγενική ξανθιά κοπέλα αλλά ρε γαμώτο αυτό το ξανθό δεν με ιντριγκάρει καθόλου,δεν ξέρω γιατί...Δίπλα στο 30 ισόγειο ήταν μια καστανόξανθη με γυαλάκια η οποία ξίνισε όταν κατάλαβε ότι δεν μου άρεσε...Ρε ούστ!!!
Κολ.15 δεξιά για την συνέχεια όπου είδα την Αλεξάνδρα...Μελαγχροινή,όμορφη για τα δικά μου γούστα και ωραίο τυπάκι φάνηκε απ'την συζήτηση που είχαμε στα Αγγλικά...Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν η τσατσά μου ανακοίνωσε υπεραπλό πρόγραμμα...''Μου αρέσει η κοπέλα,αλλά δεν κάνει 69,δεν φιλάει,τί να την κάνω?Να την βλέπω?,της λέω...''Οι κοπέλες είναι εδώ για να γαμιούνται και όχι να φιλάνε'',μου απάντησε ευγενικά.
Πρώτο πήδημα με μια καστανή όπου δεν θυμάμαι αν ήταν στο 30Α,32Β,32Γ ή κάπου αλλού εκέι με τα πολλά 30άρια και 32άρια...Πώς βγάζετε άκρη ρε μάγκες?...Τίμια και ανθρώπινη η κοπέλα αλλά αποστειρωμένο σεξ χωρίς ελεύθερο στοματικό.

Κολ.15 ευθεία για την συνέχεια, όπου στην δεξιά πόρτα ήταν μια αγενής,τσαντισμένη Πόντια(μάλλον) η οποία στην ερώτησή μου αν είναι μόνη της μου απάντησε ''Τι θες? δυο-τρείς?''...Ναι...δυο-τρεις θέλω,έτσι για ποικιλία,της λέω.

Τέλος, πάω στο κολ. 11α όροφο όπου ο ευγενικός(και πολύ chill) κύριος της υπηρεσίας μου παρουσίασε την Λαουρίτα...Καστανομελαγχροινή πιπίνα και αυτή ,ομορφούλα και χαμογελαστη...Στα σαλόνι, εκτός από ορδές αλλοδαπών ήταν και ένας νορμάλ πιτσιρικάς και έπαψα να νοιώθω σαν την μύγα μεσ'στο γάλα.
Εν τέλει, περνάω με την Λαουρα αφού ο κύριος της υπηρεσίας έριξε ένα ''ειδικό'' άρωμα στο δωμάτιο μετα από παράπονό μου για την μυρωδιά..
Η Λάουρα ήταν χαμογελαστή και πολύ ευγενική και ξεκίνησε να κάνει αυτό που κάνει σε όλους...Μου ζήτησε να ξαπλώσω για να με πιπώσει δηλ....(Να πώ εδώ ότι στο προηγούμενο δωμάτιό της η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 4 λεπτά, χωρίς να την ψωνάξει η υπηρεσία....και παρ'όλα αυτά ο πελάτης δεν έδειξε να έφυγε ανικανοποίητος).
Της λέω''Τι? έτσι?.. πρέπει να μπω στο κλίμα πρώτα...Αρχίσαμε αγγαλιές,χάδια και φιλιά(παντού εκτος στόμα) και μετά μου ξαναλέει ξάπλωσε να σου πάρω πίπα...Η γυναίκα ξαπλώνει από κάτω και όχι ο άντρας,της λέω...Γέλασε...''Γελάς ε?'' Τι να κάνω να κλαίω μου λέει :)...και επέμεινε να ξαπλώσω...''Δεν θέλω να ξαπλώσω'' της επαναλαμβάνω και την παίρνω αγγαλιά...
''Εσύ θες πολλή αγάπη'' μου λέει :)...''Το κατάλαβες'' της λέω :)...''Εσένα δεν σου αρέσει η αγάπη? :),την ρωτάω...Σκύβει το κεφάλι και μου λέει ''Θα του πω να σου δώσει τα 10 ευρώ πίσω''και αποχωρεί!!!....Αυτό ήταν το έγκλημά μου, κύριοι!!! Το ότι εκτός απ'το να την γαμήσω ήθελα και λίγη αγάπη :).
Φυσικά δεν ζήτησα τα 10 ευρώ πίσω αλλά αποχαιρέτησα ευγενικά τον εξηγημένο κύριο της υπηρεσίας,ο οποίος ανταπέδωσε τον χαιρετισμό εμφανώς απογοητευμένος...
Δεν ξέρω,η Λάουρα μου φάνηκε τίμια κοπέλα και ίσως ξαναπάω να την δω μπας και καταλάβω γιατί στράβωσε...Ισως έχει συνηθίσει με πέλάτες που δεν είναι τόσο ''συναισθηματικά απαιτητικοί''.

Γυρίζοντας στο σπίτι κατά το λυκόφως,βλέπω μια ολάνθιστη πορτοκαλιά.
Περνώντας όμως από δίπλα της, τα άνθη της ευωδίαζαν σαν γιασεμί...Βουτάω το φύλλωμά της,χώνω το κεφάλι μου μέσα στα άνθη,κλείνω τα μάτια και παίρνω μια βαθιά εισπνοή...Για λίγα δευτερόλεπτα πλημμύρισαν οι αισθήσεις...
Ένοιωσα περισσότερα πράγματα απ'ότι με 10 γαμήσια στο Μεταξουργείο.
 

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Μηνύματα
213
Like
64
Πόντοι
1
Πρώτη φορά Μεταξουργείο...Στα 34...
Ειλικρινά,εσείς νοιώθετε κάτι πηδώντας υπ'αυτές τις συνθηκες?
Και δεν εννοώ συνθήκες υγιεινής(οι οποίες είναι άθλιες),εννοώ ότι οι κοπέλες,ακόμα και οι τίμιες και οι καλές, έχουν αποκτηνωθεί από αυτά που βλέπουν και περνάνε μέσα στα χαμόσπιτα...Κουτσοί,στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα(μεταξουργείο εν προκειμένω).
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το επίπεδο των πελατών είναι πολύ κατώτερο απ'το επίπεδο του ''προιόντος''....Ποιό ραμαζάνι που λενε μερικοί εδώ μέσα...Οι περισσότεροι Ινδοπακιστανοί ήταν και κάτι μεσόκοπα μπαρμπάδια....Ζήτημα το 20% να είναι νορμάλ Ελληνες...
Επίσης τα παρθένα ραντάρ μου διέκριναν τάσεις ξεπέτας ακόμα και από κοπέλες που ήταν πολύ θερμές στο σαλόνι,με αγγαλιές,γλυκόλογα και τα συναφή....Τέσπα.

οσοι ειναι καθαυτου μπουρδελιαρηδες εκει ξερουν πως να κινηθουν ! υπαρχουν σπιτακια και ανακαινισμενα και με αρκετα ομορφα κοριτσια!

απλα πρεπει να εισαι γνωστης της περιοχης! ααα και να εισαι και λιγο κουνελακι ... διοτι εκει ψιλοβιαζονται...

οσοι ειναι μαθημενοι σε ποιο νορμαλ συνθηκες ... δεν ειναι ευκολο για εκεινους να πανε σε αυτα!
 

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Μηνύματα
213
Like
64
Πόντοι
1
διοτι το να βρουν καποια που να ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο και να εχουν και μια ανεση ... θελει προσπαθεια!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Μηνύματα
146
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καρμεν νέα κοπέλα στο Ιασ32 αριστουργηματική αληθινή Γυναίκα!!

Αλλο ενα μονάκριβο δωρο της Μεταξένιας γειτονιας για εμας τους αμαρτωλούς.

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ. Φιλε tristan84 στην επόμενη βόλτα ας μην ξαναπροσπερασεις την Καρμεν.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
3.636
Πρώτη φορά Μεταξουργείο...Στα 34...
Ειλικρινά,εσείς νοιώθετε κάτι πηδώντας υπ'αυτές τις συνθηκες?
Και δεν εννοώ συνθήκες υγιεινής(οι οποίες είναι άθλιες),εννοώ ότι οι κοπέλες,ακόμα και οι τίμιες και οι καλές, έχουν αποκτηνωθεί από αυτά που βλέπουν και περνάνε μέσα στα χαμόσπιτα...Κουτσοί,στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα(μεταξουργείο εν προκειμένω).
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το επίπεδο των πελατών είναι πολύ κατώτερο απ'το επίπεδο του ''προιόντος''....Ποιό ραμαζάνι που λενε μερικοί εδώ μέσα...Οι περισσότεροι Ινδοπακιστανοί ήταν και κάτι μεσόκοπα μπαρμπάδια....Ζήτημα το 20% να είναι νορμάλ Ελληνες...
Επίσης τα παρθένα ραντάρ μου διέκριναν τάσεις ξεπέτας ακόμα και από κοπέλες που ήταν πολύ θερμές στο σαλόνι,με αγγαλιές,γλυκόλογα και τα συναφή....Τέσπα.

Κατά τις 18:00
Πέρασα πρώτα από Μεγ.Αλεξ28Α όπου ο τσάτσος μου παρουσίασε μια καινούρια άφιξη κατα τα λεγόμενά του την Μάγια...Ψηλή,μελαγχροινή, με σώμα τούμπανο αλλά το πρόσωπο δεν με τρέλανε...Τον ρώτησα αν δουλεύει η Αλεξάνδρα και μου είπε ''Δεν ξέρω''...Μήπως δουλεύει τα πρωινά? τον ρωτάω...Δεν ξέρω μην σε πάρω και στο λαιμό μου,παρε τη Μάγια πολύ καλή,απανταέι...Οκ, καταλαβαίνω ότι θέλουν να προωθήσουν τις κοπέλες που εργάζονται την συγκεκριμένη βάρδια,αλλά απάντα με ειλικρίνεια ρε φίλε,δεν θα το πάρεις το 10ρικο σήμερα θα το πάρεις αύριο...So what?

Πέρασμα από Ιασ32 ισόγειο όπου η αδολέσχης,ευτραφής απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου τσατσά,παρουσιάζει σε μένα και σε 253.738.944 Πακιστανούς την Αναστασία και την νεόφερτη Κάρμεν...Η Α. καστονομελαγχροινό πιπινάκι,ευγενικό αλλά δεν μου έκανε το κλικ στο πρόσωπο...Η Κάρμεν καστανη πιπίνα και αυτή με ωραίο σώμα αλλά ταλαιπωρημένο πρόσωπο,όπου δεν μπορουσα να καταλάβω αν είναι 22 ή 42 λολ!!!

Μετά πάω Κολωνού 30Β όπου στο 2ο όροφο με το μεγάφωνο που έχει κολλήσει είδα μια πολύ όμορφη και ευγενική ξανθιά κοπέλα αλλά ρε γαμώτο αυτό το ξανθό δεν με ιντριγκάρει καθόλου,δεν ξέρω γιατί...Δίπλα στο 30 ισόγειο ήταν μια καστανόξανθη με γυαλάκια η οποία ξίνισε όταν κατάλαβε ότι δεν μου άρεσε...Ρε ούστ!!!
Κολ.15 δεξιά για την συνέχεια όπου είδα την Αλεξάνδρα...Μελαγχροινή,όμορφη για τα δικά μου γούστα και ωραίο τυπάκι φάνηκε απ'την συζήτηση που είχαμε στα Αγγλικά...Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν η τσατσά μου ανακοίνωσε υπεραπλό πρόγραμμα...''Μου αρέσει η κοπέλα,αλλά δεν κάνει 69,δεν φιλάει,τί να την κάνω?Να την βλέπω?,της λέω...''Οι κοπέλες είναι εδώ για να γαμιούνται και όχι να φιλάνε'',μου απάντησε ευγενικά.
Πρώτο πήδημα με μια καστανή όπου δεν θυμάμαι αν ήταν στο 30Α,32Β,32Γ ή κάπου αλλού εκέι με τα πολλά 30άρια και 32άρια...Πώς βγάζετε άκρη ρε μάγκες?...Τίμια και ανθρώπινη η κοπέλα αλλά αποστειρωμένο σεξ χωρίς ελεύθερο στοματικό.

Κολ.15 ευθεία για την συνέχεια, όπου στην δεξιά πόρτα ήταν μια αγενής,τσαντισμένη Πόντια(μάλλον) η οποία στην ερώτησή μου αν είναι μόνη της μου απάντησε ''Τι θες? δυο-τρείς?''...Ναι...δυο-τρεις θέλω,έτσι για ποικιλία,της λέω.

Τέλος, πάω στο κολ. 11α όροφο όπου ο ευγενικός(και πολύ chill) κύριος της υπηρεσίας μου παρουσίασε την Λαουρίτα...Καστανομελαγχροινή πιπίνα και αυτή ,ομορφούλα και χαμογελαστη...Στα σαλόνι, εκτός από ορδές αλλοδαπών ήταν και ένας νορμάλ πιτσιρικάς και έπαψα να νοιώθω σαν την μύγα μεσ'στο γάλα.
Εν τέλει, περνάω με την Λαουρα αφού ο κύριος της υπηρεσίας έριξε ένα ''ειδικό'' άρωμα στο δωμάτιο μετα από παράπονό μου για την μυρωδιά..
Η Λάουρα ήταν χαμογελαστή και πολύ ευγενική και ξεκίνησε να κάνει αυτό που κάνει σε όλους...Μου ζήτησε να ξαπλώσω για να με πιπώσει δηλ....(Να πώ εδώ ότι στο προηγούμενο δωμάτιό της η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 4 λεπτά, χωρίς να την ψωνάξει η υπηρεσία....και παρ'όλα αυτά ο πελάτης δεν έδειξε να έφυγε ανικανοποίητος).
Της λέω''Τι? έτσι?.. πρέπει να μπω στο κλίμα πρώτα...Αρχίσαμε αγγαλιές,χάδια και φιλιά(παντού εκτος στόμα) και μετά μου ξαναλέει ξάπλωσε να σου πάρω πίπα...Η γυναίκα ξαπλώνει από κάτω και όχι ο άντρας,της λέω...Γέλασε...''Γελάς ε?'' Τι να κάνω να κλαίω μου λέει :)...και επέμεινε να ξαπλώσω...''Δεν θέλω να ξαπλώσω'' της επαναλαμβάνω και την παίρνω αγγαλιά...
''Εσύ θες πολλή αγάπη'' μου λέει :)...''Το κατάλαβες'' της λέω :)...''Εσένα δεν σου αρέσει η αγάπη? :),την ρωτάω...Σκύβει το κεφάλι και μου λέει ''Θα του πω να σου δώσει τα 10 ευρώ πίσω''και αποχωρεί!!!....Αυτό ήταν το έγκλημά μου, κύριοι!!! Το ότι εκτός απ'το να την γαμήσω ήθελα και λίγη αγάπη :).
Φυσικά δεν ζήτησα τα 10 ευρώ πίσω αλλά αποχαιρέτησα ευγενικά τον εξηγημένο κύριο της υπηρεσίας,ο οποίος ανταπέδωσε τον χαιρετισμό εμφανώς απογοητευμένος...
Δεν ξέρω,η Λάουρα μου φάνηκε τίμια κοπέλα και ίσως ξαναπάω να την δω μπας και καταλάβω γιατί στράβωσε...Ισως έχει συνηθίσει με πέλάτες που δεν είναι τόσο ''συναισθηματικά απαιτητικοί''.

Γυρίζοντας στο σπίτι κατά το λυκόφως,βλέπω μια ολάνθιστη πορτοκαλιά.
Περνώντας όμως από δίπλα της, τα άνθη της ευωδίαζαν σαν γιασεμί...Βουτάω το φύλλωμά της,χώνω το κεφάλι μου μέσα στα άνθη,κλείνω τα μάτια και παίρνω μια βαθιά εισπνοή...Για λίγα δευτερόλεπτα πλημμύρισαν οι αισθήσεις...
Ένοιωσα περισσότερα πράγματα απ'ότι με 10 γαμήσια στο Μεταξουργείο.
είναι σε τι τρυπακι βρίσκεσαι αν είσαι στην φάση πάω να ξεσκισο πας και κανείς αυτό !!αν θες χαδακιά και αγκαλίτσες παλυ κανείς αυτό !!! Φυσικά με τις κατάλληλες κοπέλες πάντα !!!!! Βέβαια έχω κατάληξη να δινο άκυρο σε όλες τις φόλες !! Και στα στανταρακια μου να πηγαίνω αυτές να θέλουν γούτσου γούτσου και εγώ να τις γαμαω αλύπητα !!!
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
3.636
Το να ψωνισεις "αγαπη" στο Μεταξουργείο είναι σαν να πηγαίνεις να ψωνίσεις τσιπούρα σε βουλκανιζατερ.
η αγάπη δρν ψώνιζετε αλλά κερδίζεται τύπε μου !!!!εχω πάει με τόσες πουτάνες αγάπη μου έδωσαν πραγματικά οσες δεν έκανα ούτε ένα δωράκι !!!! Με οσες έκανα δωράκια κτλ πάντα προγραμμα αποστειρωμένο φολεικο !!!! Παλιά κου είχε τύχει με μια μιλφογκικφ ονόματι ναντια στο Μενάνδρου 45 ( που στο Μενάνδρου τώρα ) ....να κάνω τα καλύτερα γαμησια !!! Ήταν ξανθιά κοντό μαλλί ψιλή αδύνατη ωραία γυναίκα Ρωσίδα !!!!!!! Για οποίους θυμούνται εποχή 2011
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.045
Κριτικές
7
Like
9.774
Πόντοι
1.686

Πληροφορία για ενδιαφερόμενους συναγωνιστές:

Η Αλίσα απο Φυλής 67 ( πρώην Βαλέρια από μοντελοαλυσίδα)
πιο όμορφη από ποτέ, εργάζεται πλέον στο Φυλής 59 ΠΑΝΩ
ΜΕΤΑ τις 12 το βράδυ. Θα είναι βραδινή για αρκετό καιρό.

Μία στο στυλ της το τωρινό.

mirror-1464840_960_720.jpg


Αυτή η Μάγια στο Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κάτω
είναι δυνατό τεμάχιο.

Πληροφορία , η τελευταία, για ΝΑΣΟ  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ !
 

Επισκέπτης
Στο Μεταξουργειο πας για να γαμησεις γρηγορα με πικερικες τεχνικες εντος του στενου περιθωριου των 10 λεπτων. Ακριβως οπως και στη Φυλης δηλαδη.
Δεν ξερω αν λογω Ραμαζανιου εχουν χαλαρωσει λιγο οι χρονοι στο Μεταξι. Δεν αποκλειεται... Στη Φυλης υπαρχει o νομος:
Ο νόμος είναι 10 λεπτά 20€ [...] το να ζητάτε αλλαγές στα μαγαζιά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ,πρώτα αλλάξτε την χώρα σας , τον εαυτό σας
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Πρώτη φορά Μεταξουργείο...Στα 34...
...
Γυρίζοντας στο σπίτι κατά το λυκόφως,βλέπω μια ολάνθιστη πορτοκαλιά.
Περνώντας όμως από δίπλα της, τα άνθη της ευωδίαζαν σαν γιασεμί...Βουτάω το φύλλωμά της,χώνω το κεφάλι μου μέσα στα άνθη,κλείνω τα μάτια και παίρνω μια βαθιά εισπνοή...Για λίγα δευτερόλεπτα πλημμύρισαν οι αισθήσεις...
Ένοιωσα περισσότερα πράγματα απ'ότι με 10 γαμήσια στο Μεταξουργείο.
Πιρφόρος;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom