Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Και που ξέρεις ότι δεν είναι της πουτανας και ότι το πάρκαρε έξω από το χώρο εργασίας της??Respect στο μυστη που πηγε να γαμήσει με πατίνι.
Και που ξέρεις ότι δεν είναι της πουτανας και ότι το πάρκαρε έξω από το χώρο εργασίας της??Respect στο μυστη που πηγε να γαμήσει με πατίνι.
Μεταξι χωρις πρεζομπι :zombieΗ Αλιονα χθες δεν εμφανιστηκε, παροτι ειχα μαθει οτι θα γυριζε. Λογικα θα επανελθει τις επομενες ημερες.
Η τσατσα ειναι για βρωμοξυλο και δεν ρωτησα.
---------
---------
Βολτα νωριτερα, μεταξυ 10:00-11:00, στην περιοχη του Μεταξουργειου [α’ βάρδια, 7.V.2019].
-ΚΠόλεως 166 ισόγειο: Δύο ρωσσιδες. Η ΜΑΡΙΝΑ : ξανθιά μιλφογκιλφ. Και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ( ηταν σε δωματιο). Αμφοτερες σε ελ.στοματικο & τελειωτικό.
-Κπόλεως 166 υπόγειο: η Νίκα. Χυμωδης κοκκινομαλλα μιλφ. Σε κανονικο προγραμμα. Τονισε πρωτιστα ότι κοστιζει 20€ το πακετο.
-Παιανιέων 24: η ευγενικη γραία με ενημερωσε ότι ανοίγουν ωρα 11:00. Ανεμενε την Φωτεινή προς εργασίαν.
-Βιργινίας Μπενάκη 31: η Χριστίνα. Μαυρομάλλα μιλφ μετριου αναστηματος με λιγα πιασιματα, συμπαθητικη παρουσια. Σε ελ.στοματικο & σταση 69.
-Μ.Αλεξάνδρου 28 & Περδίκκα οροφο: κλειστό.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 28 (το νέο/ κουρτινα): η Όλγα. Αδυνατη ξανθια συμπαθητικη προμιλφ. (Η Μαρία θα ερχοταν μετα τις 12:00).
-Περδίκκα 3, δεξια θυρα: κλειστό.
-Περδίκκα 3, αριστερή θύρα: Μια χοντρη ρωσσιδα προμιλφ μαυρομαλλα. Σε απλο προγραμμα.
-Μεγ.Αλεξανδρου 28Α αριστερη θυρα: ο ευγενης τσατσος παρουσιασε τις ρωσσιδες Αλεξάνδρα και Λώρα. Η Λωρα (ή Λολα) είναι νεα με πιασιματα, χωριατοπουλα καθαρη. Προσωπο από το παραμυθι «Χάνσελ και Γκρέτελ». Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι ψηλη μαυρομαλλα αξιογαμητη μιλφ. Κανονικο στηθος με 2ρι στηθος. Ηταν θερμη μαζι μου στο σαλονι με αγκαλιες και ηθελε να περασω μεσα. Αμφοτερες σε απλο προγραμμα. Κανουν και παρτουζα. / ΚΩΣΤΑ ΛΑΔΑΚΗ, ελπιζω να είναι το ιδιο θερμη στο δωματιο η Αλεξανδρα, όπως επισημανες. Διοτι είναι κόμματος και θα την τεσταρω.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο: η Σοφία. Ηταν σε δωματιο. Κανει ελ.στοματικό και τελειωτικο. Ανεμεναν ηδη τρεις μπαρμπαδες. (Η Βικυ απουσιαζε σημερα)
-Μεγ.Αλεξάνδρου 22 όροφος: κλειστό.
-Ιάσωνος 46 οροφος: η Ολγα. Μιλφογκιλφ με αδιαφορω προσωπο. Αδυνατη με μικρο στηθος. Σε ελ.στοματικο και τελειωτικο στο σωμα.
-Ιάσωνος 20Α: η Νατασσα. Τσουβαλα νεαρη ρωσσιδα.
-Ιασωνος 19: κλειστό.
ΥΓ σημειωνω, τελος, ότι ηταν πεντακαθαρη η οδος Ιασωνος (βλεπε φωτο). Ουτε βρωμα, ουτε πρεζονια και μουσουλμανοι. Μονο στη διασταύρωση Ιασωνος και Κεραμεικου ειδα 5-6 πρεζονια, ενώ διπλα ενας πακιστανος κοιμοταν ακομα σε καναπέ.
Ρεμούνδου 21 με Ρακέλ μετά από καιρό. Καυλοπιπινο με απίστευτο κορμάκι για γλείψιμο. Συνεχίζει να τιμά τη φανέλα και μπράβο της.
Φίλοι μου, μόλις ήρθα από λιωσιων 91 πέρασα με κορινα έφαγα φόλα,
μου γαμηθηκαν τα ράμματα,
τρέξτε μακριά από εκεί,
πολλοι συνοδοιπόροι στο site με προφανος μεγαλύτερη πορνικη εμπειρία από εμένα προιδοποιησαν αλλά δεν τους άκουσα,
Πρόσεχτε μην κάνετε κ εσείς το ίδιο λάθος με μένα,
θα ανεβάσω κριτική.
Σε ευχαριστώ συναγωνιστά.Borgia21,
πολυ ωραιες οι ενημερωσεις σου! κατατοπιστικοτατες! ΕΥΓΕ! ;)
Προλαβες έχυσες πριν το 10λεπτο τύπε;
Γιατι μετά θα τιμούσε και η τσατσα .... την πορτα του δωματιου.
Νοκ-Νοκ "Ελα κοριτσι μου σε περιμενουν και αλλοι μαλακες στο σαλονι"
Τεταρτάκι χαλαρά.
Μίνι τσάρκα πριν λίγο στη Φυλής που με εξέπληξε ευχάριστα. Αρχικά στο Φωκαίας 24 μια καινούρια τσατσά μου μίλησε για μια καινούρια κοπέλα, τη Ρόξη, η οποία ήταν στο δωμάτιο και δεν περίμενα να τη δω. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν πόσο ευγενέστατη ήταν και πόσο ωραία μου μιλούσε. Σε φιλικό τόνο, με χιούμορ και με όρεξη για κουβέντα, λες και ήμουν καλεσμένος της. Έτσι θα έπρεπε να συμπεριφέρονται οι τσατσάδες, όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν τα ζώα όπως οι περισσότερες. Μετά ανέβηκα στο Φωκαίας 27 πάνω, όπου αναβαθμίστηκε η διακόσμηση και αλλάξανε όλους τους καναπέδες! Είχε την Εμμανουέλα, γνωστή ξανθιά μιλφ από την Ουκρανία. Μόνο στο κάτω μπήκα ακόμα όπου δούλευε η Μπέλα και σηκώθηκα κι έφυγα, καθώς το Αγίου Πέτρου που είχα στόχο για 3η συνεχόμενη μέρα το απόγευμα το βρήκα κλειστό. Ή τους έχει πάει η ουρά στα σκέλια με την αποχή και βάζουν νερό στο κρασί τους ή ήταν τυχαίες οι ευχάριστες αλλαγές που είδα σήμερα.
Σεβασμός στις κοπέλες που μας προσφερουν το κορμί τους την ιερή συντροφιά τους. Σεβασμός.
Αυτα απο εμένα
Καλή συνσχεια σε ολους
Μίνι τσάρκα πριν λίγο στη Φυλής που με εξέπληξε ευχάριστα. Αρχικά στο Φωκαίας 24 μια καινούρια τσατσά μου μίλησε για μια καινούρια κοπέλα, τη Ρόξη, η οποία ήταν στο δωμάτιο και δεν περίμενα να τη δω. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν πόσο ευγενέστατη ήταν και πόσο ωραία μου μιλούσε. Σε φιλικό τόνο, με χιούμορ και με όρεξη για κουβέντα, λες και ήμουν καλεσμένος της. Έτσι θα έπρεπε να συμπεριφέρονται οι τσατσάδες, όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν τα ζώα όπως οι περισσότερες. Μετά ανέβηκα στο Φωκαίας 27 πάνω, όπου αναβαθμίστηκε η διακόσμηση και αλλάξανε όλους τους καναπέδες! Είχε την Εμμανουέλα, γνωστή ξανθιά μιλφ από την Ουκρανία. Μόνο στο κάτω μπήκα ακόμα όπου δούλευε η Μπέλα και σηκώθηκα κι έφυγα, καθώς το Αγίου Πέτρου που είχα στόχο για 3η συνεχόμενη μέρα το απόγευμα το βρήκα κλειστό. Ή τους έχει πάει η ουρά στα σκέλια με την αποχή και βάζουν νερό στο κρασί τους ή ήταν τυχαίες οι ευχάριστες αλλαγές που είδα σήμερα.
Ο νόμος είναι 10 λεπτά 20€ [...] το να ζητάτε αλλαγές στα μαγαζιά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ,πρώτα αλλάξτε την χώρα σας , τον εαυτό σας
Από αρκετές συζητήσεις που έχω κάνει με κοπέλες μου έκανε εντύπωση ότι η συμπεριφορά μας πολλές φορές προς τις κοπέλες είναι κάκιστη, οι περισσότεροι πάνε άπλητοι και μετά περιμένουν οι κοπέλα να έχει καλή ανταπόκριση προς εμας !!!! το χειρότερο που άκουσα είναι ότι οι αλλοδαποί πάνε πεντακάθαροι μαζί τους, οπότε μην απορούμε που τους βλέπουμε να συναθροίζονται μαζί μας σε κάποια μαγαζιά εκτός μεταξιού. Επίσης με τους αλλοδαπούς μου αναφέρθηκε ότι μαζί τους κάνουν υπεραπλό πρόγραμμα και τους προτιμούν γιατί δεν ζητάνε να υποδυθούν τις πορνοστάρ και να κάνουν ότι στάσεις βάλει το δικό μας μυαλό (μας επηρεάζουν μάλλον οι πολλές τσόντες που βλέπουμε χαχαχα). Συμπέρασμα ΑΝ λέω ΑΝ φερθούμε καλά απέναντί τους σίγουρα δεν θα χάσουμε και θα περάσουμε καλά. Δε λέω και το 20€ είναι πολύ αυτές τις εποχές και ο χρόνος λίγος 10'. Επιλέξτε μόνο αυτές που έχετε δοκιμάσει και τιμούν τα φράγκα σας. Καλή συνέχειατο θεμα ειναι οτι υπαραχουν παντα κοπελες. που ειναι φολα σε ολες τις κατηγοριες υπαρχουν οι μετριες που το παλευουν. υπαρχουν και αυτες που αξιζουν οι κριτικες δινουν στον συναγωνιστη το δικαιωμα της επιλογης η οχι παντα βεβαια. με το ρισκο η κοπελα που μπορει να παρει ναμην εχει διαθεση η να ειναι κουρασμενη ειτε ο συναγωνιστης να ειναι κουρασμενος πολλες φορες οταν πας σνειδητοποιημενος και χωρις ανχος τη θα γινει επιδρα πολυ καλυτερα στην επιλογη κοπελας. και ρολο παιζει και ημεφανιση του συναγωνιστη