Καλά μόλις γυρισα από Φυλής .Αυτή η Ιλεάννα τη χαούρα είναι >ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ .Μπαινω και τι λεει? Καλά ολο γυρίζετε και γυρίζετε , τι ψαχνετε? Και της λεω αρπαγμένος ..Κοίτα να γαμιέσαι εσύ καλά και να προσφέρεις γιατί δεν θα σταυρωσεις πελάτη ! Και με χαιρεταει και λεει ..καλά καλά .
Φυλής 134 κίτρινη πόρτα (πάνω όροφος) , η Έλενα. Σούπερ sex attitude. Το κλου όμως είναι ότι η τσατσά της είναι η πρώην τσατσά της απογευματινής βάρδιας στο στούντιο Πιπίνου 118. Μια με μακριά μαλλιά κοτσίδα , και ΠΟΛΥ βραχνή φωνή. Μα πολύ βραχνή φωνή όμως. Σαν το διάβολο ένα πράγμα. Δούλευε με την αγαπημένη μου Άννα , την ψηλή.
Η ελενα απο φ67 ειναι πολυ καλη
ρουμανα με κολαρα και το βλεμα της σκοτωνει(βυζι δεν εχει)
Την αννα το προηγουμενο σαββατο που την πηρα ειχε πολλες καυλες ετσι ειναι παντα ?
Την αννα το προηγουμενο σαββατο που την πηρα ειχε πολλες καυλες ετσι ειναι παντα ?
οπως ειπες κ εσυ στα στουντιο της λελας και της κων/λεως.
μπαινεις στο σαιτ τους,
βλεπεις ποτε σε βολευει το προγραμμα της,
πας,
παρκαρεις,
δινεις 50€,
γαμας,
ερχεσαι και γραφεις πως σου φανηκε.
κ ετσι ενημερωνεις κα αλλους που εχουν αποριες.
οπως ειπες κ εσυ στα στουντιο της λελας και της κων/λεως.
μπαινεις στο σαιτ τους,
βλεπεις ποτε σε βολευει το προγραμμα της,
πας,
παρκαρεις,
δινεις 50€,
γαμας,
ερχεσαι και γραφεις πως σου φανηκε.
κ ετσι ενημερωνεις κα αλλους που εχουν αποριες.
thanx man.Αν και ειχα παει πριν απο καμια βδομαδα που την ειχα δει στο προγραμμα του site του studio και παω εκει και μου λεει η τσατσα sorry δεν εχω γκομενα και η αλλη αργησε ...
Η Έλενα από Φυλής 67 (όροφος) είναι καστανο-μελάχρινη με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους (κάποιες φορές βάζει ποστίς), ψηλό-λεπτη (έχει ψηλά πόδια), με μικρά βυζάκια και πεταχτό κολαράκι.
Όταν βγαίνει στο σαλόνι προσφέρει ένα μικρό χορευτικό σόου...