Θα προσπαθήσω να ενημερώσω……
Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η μπορεί να βοηθήσει μια ενημέρωση κατόπιν εορτής, αλλά σε χρήμα σίγουρα η παρακάτω ενημέρωση αξίζει περισσότερο απ οποιαδήποτε άλλη!
Θα γράψω όσο μπορώ καλύτερα (ότι ξέρω, ότι θυμάμαι) αυτά που είδα στην δεύτερη βάρδια φυλής, Φωκαίας κτλ περί ώρας 21:45.
Φυλής 71 κάτω: Μαίρη, όμορφη... ψηλή σχετικά, μελαχρινή με απλό πρόγραμμα χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο. Έχω πάει μαζί της (μια φορά), δεν εντυπωσιάστηκα, δεν έχω σκοπό να ξανά πάω.
Φυλής 71 πάνω: Δεν ανέβηκα, υπέθεσα ότι θα είναι η Ατζελίνα.
Φυλής 69:Πάνω κάτω κλειστά.
Φυλής 67: Δεν μπήκα, συνήθως δούλευε μια Αντίνα η οποία δεν μου πολύ αρέσει.
Φυλής 65 κάτω: Μπιουτί, έλεος!!!
Φυλής 65 πάνω: Ράνια, καινούρια... δεν μου άρεσε από εμφάνιση, δεν δοκίμασα οπότε συνέχισα….
Φυλής 84 κάτω: Σόνια, πολύ ωραίο μελαχρινό μωρό, εντελώς άθλια υπηρεσία (κυρ Βασίλης). Ο συγκεκριμένος κύριος μου έχει κάνει δυο φορές (από τις τρεις που έχω μπει) μαλακία με τη σειρά, οπότε αν θέλω να πάω με Σόνια μόνον στην πρώτη βάρδια.
Φυλής 84 πάνω δεν ανέβηκα, πήγα Φιλιππίδου χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο οπότε συνέχισα Φωκαίας.
Φωκαίας 7: Μια τρισάθλια μπόχα καθώς κατέβαινα….. φάτσα, εκεί που εργάζεται μία Έλενα κλειστό, το δεξιά ανοιχτό Ειρήνη μου φαίνεται.
Φωκαίας 17: Μιχαέλα δωμάτιο. Δεύτερη εταίρα μία Ελληνίδα (είπε η υπηρεσία), όνομα δεν θυμάμαι.
Φωκαίας 19: Άννα, ξανθιά, μου άρεσε από εμφάνιση. Δεν την είχα ξανά δει οπότε δοκίμασα. Δεύτερη εταίρα Μαρία, η όμορφη φόλα από φυλής 69. Ανακοινώνει φουλ πριν μπεις και όταν μπεις γίνεται απλό.
Φωκαίας 27: Χριστίνα με φουλ πρόγραμμα (απ ότι είπε).
Φωκαίας 25: Άννυ, δεν θέλω να εκφέρω άποψη.
Σε γενικές γραμμές τίποτε το ιδιαίτερο. Η Σόνια είναι σαν τη μύγα μες το γάλα. η Άννα που πήγα: καλή ήταν …. απλό πρόγραμμα, δεν έλεγε όχι. Ότι ζήτησα το έκανε, αλλά δεν θα ξανά πάω.
Βασικά εγώ είμαι ποιο πολύ του studio, με ενοχλούν οι δυσοσμίες….
Σίγουρα μια καλή (σωστή) ενημέρωση μπορεί να γίνει μόνον από εξειδικευμένο άτομο, αλλά και η προσπάθεια μετράει.