perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα πέρασμα σε μερικά μαγαζιά Μεταξουργείο πριν από κάμια ώρα
Καλησπέρα πέρασμα σε μερικά μαγαζιά Μεταξουργείο πριν από κάμια ώρα
φίλε μου καλά έκανα και δεν πέρασα !!κατι αρνητικό ένιωσα γιαυτο δεν μπήκα !!σε Ευχαρηστω παντός για την άμεση ενημέρωση σου !!Φίλε formet γενικά είναι ξεπετα άλλοι όμως έχουν περάσει καλά μαζί της , εγώ. Δεν πέρασα καλά γτ δε με άφηνε να κάνω τιποτα αλλά με είχε καβαλήσει ενώ της έλεγα θέλω στα 4 αλλά αυτή τίποτα και τέλος πάντων έχυσα έφυγα κ δε ξαναπηγα.γενικα πίπα αδιάφορη και βιαστική αλλά το μόνο καλό είναι ότι έχει στενό μουνακι.γνωμη μην πας αλλά άμα έχεις λεφτά για πέταμα πήγαινε
προσωπική μου εμπειρία... Πολύ υποκριτική καυλα με μέτρια προς καλή πιπα... Τάσεις έντονης χυσε να τελειώνουμε με μουνοτρυπα αρκετά στενή... Εγώ δεν ξαναπάω...Χτες βράδυ τύποι μου μετά τις 11 στο φυλής 84α, ήταν 2 κοπέλες , την μια την έλεγαν Σίμονα , έμοιαζε πολύ με την Πατρίτσια παλιά στο φυλής 56 οποίος θυματε !! Πετιτ μικρό στητό βυζακι με πολύ ωραία ρόγα ροζ και στρογγυλή !! Λευκοσαρκη , στρογγυλό πρόσωπο ξανθό κόκκινο μαλλί , λεπτή μεσουλα ,ωραία μπουτακια , κολαρακι λίγο στυλ αχλάδι !! Έχει πέραση κανείς μαζί της ;
Ωραία πληροφορία!
ΥΓ: Κάνει ελεύθερο στοματικό???
Formet, μακριά από την Σιμόνα, είναι φολάρα του κερατά. Μία φορά πέρασα μαζί της και έκανα ένα από τα χειρότερα γαμήσια. Επίσης χαλάρωσε και μην προκαλείς. Εδώ είναι σημείο ενημέρωσης για τανεσπού, όχι πεδίο για να γράφουμε μαλακίες και να τσακωνόμαστε σαν ανήλικα. Επίσης, αν μπορείς, άλλαξε εικόνα στο άβαταρ. Σε thread για μπουρδελιάρηδες είσαι, όχι σε gay chat.Χτες βράδυ τύποι μου μετά τις 11 στο φυλής 84α, ήταν 2 κοπέλες , την μια την έλεγαν Σίμονα , έμοιαζε πολύ με την Πατρίτσια παλιά στο φυλής 56 οποίος θυματε !! Πετιτ μικρό στητό βυζακι με πολύ ωραία ρόγα ροζ και στρογγυλή !! Λευκοσαρκη , στρογγυλό πρόσωπο ξανθό κόκκινο μαλλί , λεπτή μεσουλα ,ωραία μπουτακια , κολαρακι λίγο στυλ αχλάδι !! Έχει πέραση κανείς μαζί της ;
Σε Ευχαρηστω για την πληροφορία για την σιμονα και Ευχαρηστω και τους άλλους 2 συναγωνιστές που μου είπαν σχεδόν τα ίδια για την συγκεκριμένη κοπέλα , μου άρεσε βέβαια αλλά... πάμε για αλλά !!Formet, μακριά από την Σιμόνα, είναι φολάρα του κερατά. Μία φορά πέρασα μαζί της και έκανα ένα από τα χειρότερα γαμήσια. Επίσης χαλάρωσε και μην προκαλείς. Εδώ είναι σημείο ενημέρωσης για τανεσπού, όχι πεδίο για να γράφουμε μαλακίες και να τσακωνόμαστε σαν ανήλικα. Επίσης, αν μπορείς, άλλαξε εικόνα στο άβαταρ. Σε thread για μπουρδελιάρηδες είσαι, όχι σε gay chat.
ΥΓ1: Πριν απαντήσεις, σκέψου πως ο Παππούς σε γλίτωσε από μία φόλα.
ΥΓ2: Λευτεριά στους μπουρδελιάρηδες.
Σορρυ που θα το πω αλλα η Φυλης και περιξ ειδικα στην πρωτη βαρδια εχει γινει μεταξουργειο πλεον. Τι να πρωτοπεις. Χαλια. Με επιασε συχαμαρα. Παιζει παρα πολυ μπαζο εκει που θα επρεπε να σε πληρωωσουν για να πηδηξεις αντι να πληρωσεις.
Δε ξερεις που να πας πλεον. Αλλες κακασχημες, αλλες με κατι πατσες μεχρι τα γονατα, αλλες γριες.
Μονο μερικες μεινανε καπως καπως καλες και αυτες κανουν υπεραπλο. Χτες λοιπον ειδα και την Στελλα που λετε στο Δ22 που ηταν μαζι με μια αλλη. Μυριζομαι οτι παιζουν ρομαντζα μεσα και την εκανα. Αλλες παλι τις ειχαμε καπως σε εκτιμηση και βγηκανε κασκαντερισες και ουτε απεξω δε περναω. Μεχρι που αρχισα να σκεφτομαι να ριξω ενα στην Τζωρτζια το μηχανικο ρομποτ με την κωλαρα στο Δ7 αλλα με το που την ειδα λεω αστο ουτε να το σκεφτεσαι. Η μονη καπως που ηταν στο στυλ που ηθελα ηταν η πιτσιρικα Αλινα στο Δ8α.
Θα τιμηθει παντως αν βρεθω παλι στη πρωτη βαρδια χωρις να ψαχνω απο δω κι εκει.
Παντως ηταν η πρωτη φορα που εφυγα απο εκει χωρις να τιμησω καποια τοσο ξενερα εφαγα που ειπα μεσ μου "Παω να αγορασω κανενα παντελονι καλυτερα παρα να δωσω το 20ρι σε αυτες".
...να πάτε αλλού κύριε... ...Σορρυ που θα το πω αλλα η Φυλης και περιξ ειδικα στην πρωτη βαρδια εχει γινει μεταξουργειο πλεον. Τι να πρωτοπεις. Χαλια. Με επιασε συχαμαρα. Παιζει παρα πολυ μπαζο εκει που θα επρεπε να σε πληρωωσουν για να πηδηξεις αντι να πληρωσεις.
Δε ξερεις που να πας πλεον. Αλλες κακασχημες, αλλες με κατι πατσες μεχρι τα γονατα, αλλες γριες.
Μονο μερικες μεινανε καπως καπως καλες και αυτες κανουν υπεραπλο. Χτες λοιπον ειδα και την Στελλα που λετε στο Δ22 που ηταν μαζι με μια αλλη. Μυριζομαι οτι παιζουν ρομαντζα μεσα και την εκανα. Αλλες παλι τις ειχαμε καπως σε εκτιμηση και βγηκανε κασκαντερισες και ουτε απεξω δε περναω. Μεχρι που αρχισα να σκεφτομαι να ριξω ενα στην Τζωρτζια το μηχανικο ρομποτ με την κωλαρα στο Δ7 αλλα με το που την ειδα λεω αστο ουτε να το σκεφτεσαι. Η μονη καπως που ηταν στο στυλ που ηθελα ηταν η πιτσιρικα Αλινα στο Δ8α.
Θα τιμηθει παντως αν βρεθω παλι στη πρωτη βαρδια χωρις να ψαχνω απο δω κι εκει.
Παντως ηταν η πρωτη φορα που εφυγα απο εκει χωρις να τιμησω καποια τοσο ξενερα εφαγα που ειπα μεσ μου "Παω να αγορασω κανενα παντελονι καλυτερα παρα να δωσω το 20ρι σε αυτες".
Και εχτες που περασα απο εκει 1η βαρδια στο Ρ21 κατω, δεν ειχε την λαμπα ανοιχτη αλλα δε δοκιμασα κιολας να δω αν ανοιγει η πορτα.