Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (38 μέλη και 220 επισκέπτες)

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Νέα κοπέλα στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο από Βενεζουέλα, 20 χρονών μου είπε, με όνομα Μπιάνκα. Στην αρχή ήταν πολύ μαζεμένη, ούτε φιλιά, ούτε δάχτυλα, όμως στην πορεία ζέστανε αρκετά και παίχτηκε πολύ δυνατό σεξ με φωνές, φιλιά και μαλλιοτραβήγματα. Θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως. Μαζί της είναι η Σελίνα η οποία έχει πέσει αισθητά σε υπηρεσίες και διάθεση, κρίμα. Η υπηρεσία είπε πως η Ρακέλ σταμάτησε.
...βάρδια?...

...στηρίζει Μαδούρο?...ή Γουαϊδό?...:grin: :grin:...

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Ωραίος φίλε να σαι καλά για την πληροφορία χτες βράδυ πάντως το μαγαζί ήταν κλειστό.
Έιναι το μαγαζί το επόμενος στόχος μου η Τζέσικα μου άρεσε σε σώμα αλλά δεν λέει μία από πρόσωπο.
Ας επικρατήσει σύνεση και να ξαναβρεί το νήμα το νόημα την ουσία και το σκοπό του που είναι η ενημέρωση

Όντως χθες το βράδυ ήταν κλειστό. Η Τζέσικα είναι πολύ δυνατή μέσα, ειδικά αν δέσει η χημεία σας.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Νέα κοπέλα στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο από Βενεζουέλα, 20 χρονών μου είπε, με όνομα Μπιάνκα. Στην αρχή ήταν πολύ μαζεμένη, ούτε φιλιά, ούτε δάχτυλα, όμως στην πορεία ζέστανε αρκετά και παίχτηκε πολύ δυνατό σεξ με φωνές, φιλιά και μαλλιοτραβήγματα. Θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως. Μαζί της είναι η Σελίνα η οποία έχει πέσει αισθητά σε υπηρεσίες και διάθεση, κρίμα. Η υπηρεσία είπε πως η Ρακέλ σταμάτησε.
η μπιανκα καλή? Εξωτερική εμφάνιση υπηρεσίες? Γράψε κριτική αν έχεις διάθεση..

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
...βάρδια?...

...στηρίζει Μαδούρο?...ή Γουαϊδό?...:grin: :grin:...

Σήμερα που πήγα απόγευμα την είδα πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας δε βγάλαμε άκρη όταν τη ρώτησα πότε δουλεύει συνήθως.
Δεν πιάσαμε πολιτική κουβέντα, οπότε δε γνωρίζω. :)
Πάντως στην αρχή ήμουν έτοιμος ότι θα με κεράσει φόλα. Όμως αν ασχοληθείς λίγο μαζί της και βρεις τα κουμπιά της θα σε ανταμείψει στο δεκαπλάσιο.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
η μπιανκα καλή? Εξωτερική εμφάνιση υπηρεσίες? Γράψε κριτική αν έχεις διάθεση..

Εμένα μου άρεσε εμφανισιακά, είναι περίπου στο 1,65 κάτι, καστανή, αδύνατη με 1-1,5 στήθος και ωραίες ρώγες που ανταποκρίνονται άμεσα. Ενώ είναι αδύνατη, είναι λίγο πλαδαρή. Έχει μερικά μικρά τατουάζ και ένα σημάδι χαμηλά μάλλον από καισαρική τομή.
Από υπηρεσίες κάνει ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο σώμα, 69, φιλάκια*, χαδάκια, κλπ. Δάχτυλο δε με άφησε να βάλω, όμως της αρέσει πολύ να τη γλύφουν και έρχεται σε οργασμό έτσι. Ενώ λοιπόν στην αρχή απέφευγε τα φιλιά και δεν ήθελε πολλά-πολλά, μόλις τελείωσε με γράπωσε από τα μαλλιά και κόντεψε να μου ξεριζώσει τη γλώσσα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.522
Πόντοι
731
Και εγω που πηγα την τεταρτη το απογευμα στο ρεμ 21 ηταν κλειστο ... η τζεσικα οντως πολυ καλη μεσα γενικα το μαγαζι ειναι καλο και η ρακελ παλια και η πατριτσια πολυ δυνατες

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Εμένα μου άρεσε εμφανισιακά, είναι περίπου στο 1,65 κάτι, καστανή, αδύνατη με 1-1,5 στήθος και ωραίες ρώγες που ανταποκρίνονται άμεσα. Ενώ είναι αδύνατη, είναι λίγο πλαδαρή. Έχει μερικά μικρά τατουάζ και ένα σημάδι χαμηλά μάλλον από καισαρική τομή.
Από υπηρεσίες κάνει ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο σώμα, 69, φιλάκια*, χαδάκια, κλπ. Δάχτυλο δε με άφησε να βάλω, όμως της αρέσει πολύ να τη γλύφουν και έρχεται σε οργασμό έτσι. Ενώ λοιπόν στην αρχή απέφευγε τα φιλιά και δεν ήθελε πολλά-πολλά, μόλις τελείωσε με γράπωσε από τα μαλλιά και κόντεψε να μου ξεριζώσει τη γλώσσα.
...τύπε όταν της έκανες στοματικό και λύθηκε...σου έδωσε και τα λεφτά σου πίσω?... :grin: :grin: :grin:...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.635
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Συλβια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα - 2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Άννα καστανη γεμάτο σώμα 2.5αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Άννα Κου  μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 Τζοάνα καστανή κοπέλα με σχετικά κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Κλεοπάτρα ξανθιά με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Αννυ με καστανοκοκκινα μαλλιά με κανονικό σώμα σώμα πολλά τατουάζ  2αρι σιλικονατο βυζι, με πρωκτικο κσι επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Μαρία με κάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Παολα ξανθιά με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Ειρήνη μελαχρινή  με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 Ειρήνη ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο. Την προηγούμενη εβδομάδα την είχα πετύχει βράδυ στο Φυλής 71.

Φωκαιας 9 δεξια Σάσα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί ωραίο κωλο μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα συν ποδολαγνεια και αυταρχικό

Φωκαιας 9 αριστερά Άννα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ στο μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανο πιπινακι με ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Βίκυ ξανθιά κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.635
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Ιωαννίνων 5 Άννα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δυστυχώς αυτός ο οίκος παρόλο που είναι ωραίος χώρος δεν βρίσκει ποια κοπέλες, η Αννα χτυπάει συνέχεια διπλό βάρδιες και έχει ρίξει την απόδοση της και που και που κάνει και καμιά βάρδια η Ιβοννη που έχει γυρίσει μετά από γέννα.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ναταλι η τουρλωκωλιαστρα ξανθό μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθιά ψηλολιγνη κοπέλα με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο
Άννα καστανομαλλα ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μαραθωνος 59α Ιννα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Αχιλλέως 48 Ειρήνη μελαχρινή κοντουλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

ΥΓ τα σπιτάκια της Ιωαννίνων σε λίγο κλείνουν.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σύντομο Πέρασμα αυτή την ώρα από Μεταξουργείο αφού ήμουν κοντά σχετικά έτσι πέρασα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο όπου δούλευαν δύο Μιλφ πατσαβουρες αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι το εξής: Θυμάστε μια χοντρή με φουλ κυτταρίτιδα ξανθιά με όνομα Αναστασία επίσης άλλη μια Βικτώρια με κοντοκουρεμένο μαλλί ξανθό υποβιβάστηκαν όπως έπρεπε λογικά αυτές λοιπόν δούλευαν πριν δύο τρεις μήνες Έλλης3
Και Διδυμου 27 τώρα στο 10€ο!
Στον όροφο του Μ.Α22 είναι η Άντζελα εύσωμη γεροδεμένη νεαρή κοπέλα και μια ξανθιά Γκιλφ σιτεμενη Μιλά
Κολωνού48 Ελένη η γνωστή ξανθιά Γκιλφ και μια ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω για τα δεδομένα του μαγαζιού μια Μαρία νεα κοπέλα αρκετά καλή σε εμφάνιση
Καλό βράδυ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Το Ολγακι με τα γυαλακια και τις βυζαρες στο Κολωνου 30 τι ωρα πιανει δουλεια?
Δεκτες και απαντησεις απο τσατσοαγαπουλη sproxe garcia.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Το Ολγακι με τα γυαλακια και τις βυζαρες στο Κολωνου 30 τι ωρα πιανει δουλεια?
Δεκτες και απαντησεις απο τσατσοαγαπουλη sproxe garcia.
...εμένα μου αρέσουν οι μικρές και λευκόσαρκες...νομίζω ότι είναι σαφές από τις κριτικές μου... :grin: :grin: :grin:...

...πάρε με p.m. το σταθερό του οίκου να κάνεις ότι ερώτηση θέλεις...τσόγλανε... ;)...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.961
Πόντοι
19.505
Μπιάνκα το νέο εντυπωσιακό λατινοαμερικάνικο (βενεζουέλα) τεμάχιο στην πρωινή βάρδια του Ρεμούνδου 21 μαζί με την Σελίνα. Καστανοξανθιά με υπέροχο χαμόγελο και μια φυσική ντροπαλότητα που την καθιστά ερωτεύσιμη. Δεν πρόλαβα να πάρω αλλά κλείδωσε ο στόχος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.961
Πόντοι
19.505
Συναγωνιστες .. την καινουρια φουρνια των στουντελων λιοσιων 73α και β , αναφερομαι σε λεαντρα,χριστινα,μπριτνει,κατερινα,μονικα και παολινα τις εχει δοκιμασει κανεις ?

Η Λεάντρα δεν πολυβλέπεται
Η Χριστίνα απλά συμπαθητική φατσούλα, δεν έχω δοκιμάσει
Η Μπρίτνει δεν λέει και πολλά αλλά φοράει ζαρτιερικά φουλ που την ομορφαίνουν, δεν έχω δοκιμάσει
Η Κατερίνα ψηλή όμορφη έχει καλές κριτικές, θα δοκιμαστεί άμεσα.
Η Μόνικα δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις, πολύ καλή πίπα. Στυλιάρι που τραβελοφέρνει λίγο στο πρόσωπο.
Παολίνα τα ίδια με Μπρίτνει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.961
Πόντοι
19.505
Μπιάνκα το νέο εντυπωσιακό λατινοαμερικάνικο (βενεζουέλα) τεμάχιο στην πρωινή βάρδια του Ρεμούνδου 21 μαζί με την Σελίνα. Καστανοξανθιά με υπέροχο χαμόγελο και μια φυσική ντροπαλότητα που την καθιστά ερωτεύσιμη. Δεν πρόλαβα να πάρω αλλά κλείδωσε ο στόχος.

Από ότι βλέπω η Μπιάνκα μετονομάστηκε σε Ντοριάνα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom