Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (35 μέλη και 373 επισκέπτες)

patpatpatman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
258
Πόντοι
20

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
επηδη έχω κάνει σχέση έντονη με πολύ σεξ άκουσε με !! Μολης μετά μέναμε αγκαλιά μετά το γαμηση !! Μολης πέρναγες λίγο η ώρα παλυ ταχυπαλμίες και γαμηση και είχα γαμηση και 3 φορές και δεν μπορούσα να κοιμηθο από της καβλες !! Τυραννία είναι αδερφέ !!αλλο το γαμηση με μια που σε καλλονή μόνο !!και άλλο μια σχέση ζωής που υπαρχη και κατανόηση κτλ!! Είναι διαφορετικά πράγματα όποτε μην ξενερώνεις γαμα καλά και τέλος !!και όταν κανείς σχέση ζωής θα γαμας πιο λίγο και θα υπαρχη πιο πολύ κατανόηση και συντροφικότητα !!

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Παιδια η κορινα απο φωκαιας 27 β με τις βυζαρες είναι καλη σε εμφάνιση γαμευσιμο???οποιος την εχει δει θέλω γνώμη

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Δέν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Formet ?
Αρκετά μας τα ζάλησε με τις μαλακίες του...
Αυτός σίγουρα πρέπει να έχει η μεγαλο μέσο στο bou η μπάρμπα στην Κορώνη.  :think: :helpplea: :headbang:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.765
Πόντοι
201
Παιδια η κορινα απο φωκαιας 27 β με τις βυζαρες είναι καλη σε εμφάνιση γαμευσιμο???οποιος την εχει δει θέλω γνώμη
Μετριότητα.
Γαμεύσιμη μεν αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Ολίγον αγριόφατσα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Δέν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Formet ?
Αρκετά μας τα ζάλησε με τις μαλακίες του...

χαχαχα η φαση ειναι οτι τη μια φορα γραφει σωστα (ορθογραφικα) και στα καπακια οτι να'ναι λεμε.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
χαχαχα η φαση ειναι οτι τη μια φορα γραφει σωστα (ορθογραφικα) και στα καπακια οτι να'ναι λεμε.
Παίζει ρόλο τι χάπι έχει πάρει (βάση από τα λεγόμενα του ,μια και τα έχει γράψει ο ίδιος) υπόθετο στον
:assshake:  ποπό η χάπι για  :alivedick: την στύση.Το καθένα έχει διαφορετικά αποτελέσματα καί παρενέργειες.

:happy: :heavymetalbig:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
ποτέ δεν Είναι αργά !! Όταν είμαι σε έναν οικο με μια κοπέλα είμαι καρφωμένος μέσα της φιλιόμαστε αναστενάζουμε κοιτιομαστε στα μάτια  και της λέω μωρό μου όλα για σένα μωρό μου τρελενομε που σε γαμάνε και άλλοι ..και μου λέει αγόρι μου ,ψυχή μου το ξέρω αλλά εσυ με γαμας καλύτερα από όλους όσους μπαίνουν μέσα μου κάθε μέρα ...και εγώ της λέω ΟΧΙ! Λες ψέματα και την γαμαο πιο σκληρά και εκηνη αρχιζη να χυνη και να λέει ψιθυριστά όχι εσυ όχι αλήθεια λέω.....να είναι κατακόκκινη και να χυνη και να χυνο και εγώ ταυτόχρονα ... τι άλλο πιο καλό να θέλω ;
Ευτυχώς τα έχουμε ξανακούσει αυτά τύπε

τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
Σωστός. Αλλά καλό είναι μετά την συνεύρεση να εξαφανίζονται..

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα σε μερικά μαγαζιά Μεταξουργείο πριν από κάμια ώρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Μαρίνα η γνωστή πολύ καλή Μιλφ και η Ντασα ξανθιά Μιλφ που πρίν λίγες μέρες ήταν Κολωνου53 στην νυχτερινή βάρδια πρόκειται για την Ντάνα από Άγκυρας9,Ιωαννίνων5 πριν λίγους μήνες
Στον όροφο Αλεξάνδρα Μιλφ με κοντό καστανό μαλλί κανονικό σώμα και Λίνα στο δωμάτιο
Κολωνού 45 διάδρομος στο πρώτο δεξια μια πολύ ωραία αδύνατη κοπέλα ξανθιά μέτριο ύψος τατουαζ πολύ καλή περίπτωση εμφανισιακά αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει λίγο παλιότερα Κολωνου53 την παρουσίαζαν τότε σαν Πορτογαλεζα
Κολωνού 27Α ισόγειο μια μελαμψή κοπέλα κανονικό σώμα
Στον όροφο Σοφία η γνωστή
Κολωνού23 ανάκτορο μια εντελώς αδιάφορη παχουλή με καστανοκόκκινα μαλλιά παλιότερα δούλευε Ιασωνος10 ισόγειο
Κολωνου15 στο βάθος στα δύο καινουργια αριστερά μια Νεαρή αδύνατη κοπέλα με ξανθο μαλλι καρέ και δεξιά μια χοντρή μελαχρινή

Επίσης όπως με ενημέρωσαν εθεάθη Ιάσωνος 1Γ λίγο πριν της 17:00 η γνωστή Γκιλφ Αντριάννα που παλια ήταν Διδυμου20-18

Αυτά τα ολίγα αμετάβλητη η κατάσταση σε γενικές γραμμές στο Μεταξουργείο

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
καλα εχει γινει για το μπουτσο οι φυλης τόσες πουτανες και σχεδόν καμια δε κανει καλη πιπα καταρχάς!μονο αθηνα πειραιωτισα και λιζα απο φιλιπιδου άξιζαν κ φαίνονται οι απουσίες τους..τωρα μονο μετρια κομματια 3 4 κατι κάνουν..τιποτα μαγκες η πιατσα έφτασε στο πατο..για μεταξυ δε το συζητώ καν

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Προσοχή παρά πολύ παιδιά

Μετά από αρκετά καλή κατάθεση στην Έρικκα στο Ιάσονος 46 με 10€ πρωινή βάρδια , είπα να παίξω μπάλα και φυλής , φτάνοντας εκεί και κάνοντας μια βόλτα Φωκαίας και κεντρικά φυλής καταλήγω σε μια πολύ όμορφη περίπτωση κοπέλας κατά τα δικά μου γούστα πάντα την Χριστίνα φυλής 59 από Σλοβενία και καλά.......Αυτά ήταν τα καλά , δυστυχώς η κοπέλα όσο όμορφη και όσο ωραίες αναλογίες έχει άλλο τόσο και παραπάνω είναι κάκιστη σε υπηρεσίες, προσπάθησε να με ξεπετάξει στο 7λεπτο σε στάση ιεραποστολικό και σαν να μην έφτανε αυτό δεν άφηνε ελεύθερο τελειωτικό πουθενά παρά μόνο  να μου κάνει μαλακια με το Χέρι της  που το κάνει ο καθένας μόνος του στο σπίτι του , τελικά τελείωσα με το ζόρι σε ιεραποστολικό μόνο και μόνο για να μην πάει τελείως τσάμπα το 20αρικο
Προσοχή

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Προσοχή παρά πολύ παιδιά

Μετά από αρκετά καλή κατάθεση στην Έρικκα στο Ιάσονος 46 με 10€ πρωινή βάρδια , είπα να παίξω μπάλα και φυλής , φτάνοντας εκεί και κάνοντας μια βόλτα Φωκαίας και κεντρικά φυλής καταλήγω σε μια πολύ όμορφη περίπτωση κοπέλας κατά τα δικά μου γούστα πάντα την Χριστίνα φυλής 59 από Σλοβενία και καλά.......Αυτά ήταν τα καλά , δυστυχώς η κοπέλα όσο όμορφη και όσο ωραίες αναλογίες έχει άλλο τόσο και παραπάνω είναι κάκιστη σε υπηρεσίες, προσπάθησε να με ξεπετάξει στο 7λεπτο σε στάση ιεραποστολικό και σαν να μην έφτανε αυτό δεν άφηνε ελεύθερο τελειωτικό πουθενά παρά μόνο  να μου κάνει μαλακια με το Χέρι της  που το κάνει ο καθένας μόνος του στο σπίτι του , τελικά τελείωσα με το ζόρι σε ιεραποστολικό μόνο και μόνο για να μην πάει τελείως τσάμπα το 20αρικο
Προσοχή
Την έχω πατήσει και εγώ και το έχω επισημάνει και στους συναγωνιστές.Μακρια απ το φυλής 59 και την φόλα Αλβανιδα Χριστίνα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.870
Πόντοι
4.926
καλα εχει γινει για το μπουτσο οι φυλης τόσες πουτανες και σχεδόν καμια δε κανει καλη πιπα καταρχάς!μονο αθηνα πειραιωτισα και λιζα απο φιλιπιδου άξιζαν κ φαίνονται οι απουσίες τους..τωρα μονο μετρια κομματια 3 4 κατι κάνουν..τιποτα μαγκες η πιατσα έφτασε στο πατο..για μεταξυ δε το συζητώ καν
Αρχηγέ, οι πουτάνες του Μεταξουργείου, της Φυλής και της Λιοσίων, είναι πλέον για τον γάιδαρο καβάλα. Μέτριες Αλβανίδες, με ανύπαρκτο πρόγραμμα ή εμφανίσιμες Ρουμάνες, που φλερτάρουν με την φόλα. Εγώ προσωπικά έχω να πάω, γενικά με πουτάνα, πάνω από 4 μήνες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες βράδυ τύποι μου μετά τις 11 στο φυλής 84α, ήταν 2 κοπέλες , την μια την έλεγαν Σίμονα , έμοιαζε πολύ με την Πατρίτσια παλιά στο φυλής 56 οποίος θυματε !! Πετιτ μικρό στητό βυζακι με πολύ ωραία ρόγα ροζ και στρογγυλή !! Λευκοσαρκη , στρογγυλό πρόσωπο ξανθό κόκκινο μαλλί , λεπτή μεσουλα ,ωραία μπουτακια , κολαρακι λίγο στυλ αχλάδι !! Έχει πέραση κανείς μαζί της ;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Pigmaxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2017
Like
26
Πόντοι
0
Φίλε formet γενικά είναι ξεπετα άλλοι όμως έχουν περάσει καλά μαζί της , εγώ. Δεν πέρασα καλά γτ δε με άφηνε να κάνω τιποτα αλλά με είχε καβαλήσει ενώ της έλεγα θέλω στα 4 αλλά αυτή τίποτα και τέλος πάντων έχυσα έφυγα κ δε ξαναπηγα.γενικα πίπα αδιάφορη και βιαστική αλλά το μόνο καλό είναι ότι έχει στενό μουνακι.γνωμη μην πας αλλά άμα έχεις λεφτά για πέταμα πήγαινε

Pigmaxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2017
Like
26
Πόντοι
0
Εγώ ψάχνω μια Αλεξία που ήτανε στο φυλής 61 απόγευμα.ενα κοντό μελαμψο ρουμανακι με κωλαρακι πολύ ωραιο ξέρει κάποιος που βρίσκεται?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα πέρασμα πριν λίγο απο Μαραθώνος 59 υπερυψωμένο εκεί είναι η Λίνα μια Ρωσσιδα Μιλφ με κοντοκουρεμένο καστανό μαλλί κοντουλα με ωραίο νεανικό σωματακι για να είμαι αντικειμενικός εμφανισιακά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ καλή σε υπηρεσίες και έχει φουλ όρεξη και ενέργεια,η κοπέλα είχε δουλέψει και πρίν λίγους μήνες Αχιλλέως48 και Μαραθώνος θα ανεβάσω κριτική αργότερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom