patpatpatman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
Αυτο ειναι το μυστικο της ευτυχιας......
τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
επηδη έχω κάνει σχέση έντονη με πολύ σεξ άκουσε με !! Μολης μετά μέναμε αγκαλιά μετά το γαμηση !! Μολης πέρναγες λίγο η ώρα παλυ ταχυπαλμίες και γαμηση και είχα γαμηση και 3 φορές και δεν μπορούσα να κοιμηθο από της καβλες !! Τυραννία είναι αδερφέ !!αλλο το γαμηση με μια που σε καλλονή μόνο !!και άλλο μια σχέση ζωής που υπαρχη και κατανόηση κτλ!! Είναι διαφορετικά πράγματα όποτε μην ξενερώνεις γαμα καλά και τέλος !!και όταν κανείς σχέση ζωής θα γαμας πιο λίγο και θα υπαρχη πιο πολύ κατανόηση και συντροφικότητα !!τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
Αυτός σίγουρα πρέπει να έχει η μεγαλο μέσο στο bou η μπάρμπα στην Κορώνη.Δέν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Formet ?
Αρκετά μας τα ζάλησε με τις μαλακίες του...
Μετριότητα.Παιδια η κορινα απο φωκαιας 27 β με τις βυζαρες είναι καλη σε εμφάνιση γαμευσιμο???οποιος την εχει δει θέλω γνώμη
Αν έγραφε και Ελληνικά......Δέν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Formet ?
Δέν υπάρχει κανένας να σταματήσει τον Formet ?
Παίζει ρόλο τι χάπι έχει πάρει (βάση από τα λεγόμενα του ,μια και τα έχει γράψει ο ίδιος) υπόθετο στονχαχαχα η φαση ειναι οτι τη μια φορα γραφει σωστα (ορθογραφικα) και στα καπακια οτι να'ναι λεμε.
Ευτυχώς τα έχουμε ξανακούσει αυτά τύπεποτέ δεν Είναι αργά !! Όταν είμαι σε έναν οικο με μια κοπέλα είμαι καρφωμένος μέσα της φιλιόμαστε αναστενάζουμε κοιτιομαστε στα μάτια και της λέω μωρό μου όλα για σένα μωρό μου τρελενομε που σε γαμάνε και άλλοι ..και μου λέει αγόρι μου ,ψυχή μου το ξέρω αλλά εσυ με γαμας καλύτερα από όλους όσους μπαίνουν μέσα μου κάθε μέρα ...και εγώ της λέω ΟΧΙ! Λες ψέματα και την γαμαο πιο σκληρά και εκηνη αρχιζη να χυνη και να λέει ψιθυριστά όχι εσυ όχι αλήθεια λέω.....να είναι κατακόκκινη και να χυνη και να χυνο και εγώ ταυτόχρονα ... τι άλλο πιο καλό να θέλω ;
Σωστός. Αλλά καλό είναι μετά την συνεύρεση να εξαφανίζονται..τα ίδια κάνω κ εγώ αν υπάρχει χημεία αλλά είναι για 10-15 λεπτά κ μετά είσαι πάλι μόνος..
Παιδια η κορινα απο φωκαιας 27 β με τις βυζαρες είναι καλη σε εμφάνιση γαμευσιμο???οποιος την εχει δει θέλω γνώμη
Την έχω πατήσει και εγώ και το έχω επισημάνει και στους συναγωνιστές.Μακρια απ το φυλής 59 και την φόλα Αλβανιδα Χριστίνα.Προσοχή παρά πολύ παιδιά
Μετά από αρκετά καλή κατάθεση στην Έρικκα στο Ιάσονος 46 με 10€ πρωινή βάρδια , είπα να παίξω μπάλα και φυλής , φτάνοντας εκεί και κάνοντας μια βόλτα Φωκαίας και κεντρικά φυλής καταλήγω σε μια πολύ όμορφη περίπτωση κοπέλας κατά τα δικά μου γούστα πάντα την Χριστίνα φυλής 59 από Σλοβενία και καλά.......Αυτά ήταν τα καλά , δυστυχώς η κοπέλα όσο όμορφη και όσο ωραίες αναλογίες έχει άλλο τόσο και παραπάνω είναι κάκιστη σε υπηρεσίες, προσπάθησε να με ξεπετάξει στο 7λεπτο σε στάση ιεραποστολικό και σαν να μην έφτανε αυτό δεν άφηνε ελεύθερο τελειωτικό πουθενά παρά μόνο να μου κάνει μαλακια με το Χέρι της που το κάνει ο καθένας μόνος του στο σπίτι του , τελικά τελείωσα με το ζόρι σε ιεραποστολικό μόνο και μόνο για να μην πάει τελείως τσάμπα το 20αρικο
Προσοχή
Αρχηγέ, οι πουτάνες του Μεταξουργείου, της Φυλής και της Λιοσίων, είναι πλέον για τον γάιδαρο καβάλα. Μέτριες Αλβανίδες, με ανύπαρκτο πρόγραμμα ή εμφανίσιμες Ρουμάνες, που φλερτάρουν με την φόλα. Εγώ προσωπικά έχω να πάω, γενικά με πουτάνα, πάνω από 4 μήνες.καλα εχει γινει για το μπουτσο οι φυλης τόσες πουτανες και σχεδόν καμια δε κανει καλη πιπα καταρχάς!μονο αθηνα πειραιωτισα και λιζα απο φιλιπιδου άξιζαν κ φαίνονται οι απουσίες τους..τωρα μονο μετρια κομματια 3 4 κατι κάνουν..τιποτα μαγκες η πιατσα έφτασε στο πατο..για μεταξυ δε το συζητώ καν