Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
αα λογικα αλλη θα λέτεΑυτή είναι η ταυλανδεζα, την είχα πάρει στο Ιάσωνος 43 και ήταν μέτρια και πρηξαρχιδο
αα λογικα αλλη θα λέτεΑυτή είναι η ταυλανδεζα, την είχα πάρει στο Ιάσωνος 43 και ήταν μέτρια και πρηξαρχιδο
Το καλό που σου θέλω FORMET!!! Πρόσεχε σου λέω... Αυτή, μέχρι και το λογαριασμό σου στο bourdela.com θα σε βάλει να διαγράψεις!!!αφιερωμένο στην Εβελίνα αν παρακολουθή!!! ΣΑΓΑΠΩ!!!
παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνιστές μου !!!
Η Εβελίνα φίλε μου όταν ξεκίνησε ήταν τρελλή μουνάρα! Από τα πιό ωραία πιπίνια της Φυλής. Τα τελευταία χρόνια πάχυνε λίγο στο πολύ καμπυλωτό τόχει παρακάνει με τα ταττου, και η σιλικόνη που έβαλε είναι πολύ σκληρή...χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.
Αυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.Το καλό που σου θέλω FORMET!!! Πρόσεχε σου λέω... Αυτή, μέχρι και το λογαριασμό σου στο bourdela.com θα σε βάλει να διαγράψεις!!!
:o :o :o Θα μας κάνεις τέτοιο πράγμα;;; Θα μας στερήσεις τέτοιο μέλος;;; :o :o :oΑυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.
Πες μας τώρα...ότι εσύ είσαι η Εβελίνα!!!Αυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.
άκου να δεις είπα ότι έληξε το θέμα εδώ !! Ότι είπα είναι αλήθεια και δεν παίρνω κάτι πισο !! Μπες στην φωλιά σου παλυ και κατσε εκεί....Αυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.
ξύλο μου χρειάζεται που μπλέκω με πουτάνες σύμφωνο σε αυτό !!! Και δεν βρέθηκε κανείς να μου το δόση γιατί δεν μπορούσε ούτε από υην οικογένεια μου ούτε από φίλους και γνωστούς !!! 17 χρόνια καρατεκα ..με 4 νταν ...Είσαι τρισμέγιστο τρόλ
Βγήκες είπες πως πηγαίνεις ακάποτα κατ´ εξακολούθηση με ένα κορίτσι που χαίρει εκτίμησης στο χώρο για το συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών που προσφέρει... μετά μας είπες πόσο κολλώδες πύον στάζει η ψωλή σου και τώρα στενοχωριέσαι που πλήγωσες την αγαπημένη σου και φοβάσαι μην έχεις μπλεξίματα;
Ένα γερό χέρι ξύλο σου χρειάζεται πάντως....
Δεν ξέρω τι είδε σε εμένα το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω το καλό της και όχι το κακό της !!! Η Εβελίνα είναι πεντακάθαρη το ορκίζουμε !! Δεν έχω κάτι ούτε εγώ !!! Φοβήθηκα με την Ελένη !!! Και πριν λίγο παρέλαβα αυστραλιανό αντίγονο αρνητικό μάγκες !! Όλα οκ!! Τελευταίο και το τελειώνουμε εδώ μάγκες Εβελίνα συνέχισε την δουλειά σου είσαι πεντακάθαρη το ορκίζουμε και άσε με εμένα στην κόλαση μου δεν πειράζει !!!εσυ να είσαι καλά !!! Να την εμπιστεύεσται την Εβελίνα και να πηγαίνετε τύποι μου !!!! Και ας με πονάει !!!τώρα εξηγείται που σε ερωτεύτηκε η Εβελίνα!
Το διαγραφτει ενα προφιλ ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο το να κατουρησεις εξω απο το σπιτι του.. Σιγα την εκδικηση κιολας...
Η Εβεληνα δεν έχει τηλέφωνο από κανένα πελάτη του μαγαζιού. Δεν διαβάζει καθόλου τα σαιτ σε αντίθεση με μένα. Από που ξέρεις ότι έχει βαριά γρίπη;;; Ψέμα!!! Θες να παρουσιάζεις ότι είναι ερωτευμένη μαζί σού; Κλαίει; Ζηλεύει; Κάνει ακαποτο; Τι άλλο; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις!!!!!!! Εύκολα κρύβεσαι στο πληκτρολόγιο. Για έλα στο μαγαζί θα τα πούμε από κοντά.παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνισ
τές μου !!!
Και πριν λίγο παρέλαβα αυστραλιανό αντίγονο αρνητικό μάγκες !!
ωραίος τύπε , ποτέ την έβγαλες ; Είναι από διακοπές που είχες πάει ;
Συγνώμη που παίρνω θέση, αλλά που διάβασες και σε ποιο μύνημα έγραψε ο Formet ότι η Εβελίνα είναι ερωτευμένη μαζί του? Μήπως μου διέφυγε?Η Εβεληνα δεν έχει τηλέφωνο από κανένα πελάτη του μαγαζιού. Δεν διαβάζει καθόλου τα σαιτ σε αντίθεση με μένα. Από που ξέρεις ότι έχει βαριά γρίπη;;; Ψέμα!!! Θες να παρουσιάζεις ότι είναι ερωτευμένη μαζί σού; Κλαίει; Ζηλεύει; Κάνει ακαποτο; Τι άλλο; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις!!!!!!! Εύκολα κρύβεσαι στο πληκτρολόγιο. Για έλα στο μαγαζί θα τα πούμε από κοντά.
P.S.δεν θα έχεις μπλεξίματα από την Εβεληνα, δε σε ξέρει.