Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (4 μέλη και 94 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
αφιερωμένο στην Εβελίνα αν παρακολουθή!!! ΣΑΓΑΠΩ!!!
Το καλό που σου θέλω FORMET!!! Πρόσεχε σου λέω... Αυτή, μέχρι και το λογαριασμό σου στο bourdela.com θα σε βάλει να διαγράψεις!!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε  που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνιστές μου !!!

Είσαι τρισμέγιστο τρόλ
Βγήκες είπες πως πηγαίνεις ακάποτα κατ´ εξακολούθηση με ένα κορίτσι που χαίρει εκτίμησης στο χώρο για το συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών που προσφέρει... μετά μας είπες πόσο κολλώδες πύον στάζει η ψωλή σου και τώρα στενοχωριέσαι που πλήγωσες την αγαπημένη σου και φοβάσαι μην έχεις μπλεξίματα;
Ένα γερό χέρι ξύλο σου χρειάζεται πάντως....

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.
Η Εβελίνα φίλε μου όταν ξεκίνησε ήταν τρελλή μουνάρα! Από τα πιό ωραία πιπίνια της Φυλής. Τα τελευταία χρόνια πάχυνε λίγο στο πολύ καμπυλωτό τόχει παρακάνει με τα ταττου, και η σιλικόνη που έβαλε είναι πολύ σκληρή...
Παραμένει μια εντυπωσιακή σέξυ γυναικάρα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ & 16β κλειστό.

Αλκιβιάδου 16α  Ντιαννα μελαχρινή μιλφ χοντρή με μεγάλο κωλο 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι βυζι τατουάζ στο μπούτι και Αμιρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πλεξούδα αλογοουρά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση κσι στον αυχένα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα. Δοκιμάστηκε η Αμιρα με σχετικά καλές εντυπώσεις.

Διδύμου 22  Γκαμπριέλα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρίνα ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, νταρντανα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 20 κλειστό.

Διδύμου 18 ισόγειο Λίζα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Σονια καστανή μιλφ νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 16 Όλγα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 8β Τατιάνα καστανή κοπέλα νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8α Βερονικα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 κλειστά.

Ναταλη

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Το καλό που σου θέλω FORMET!!! Πρόσεχε σου λέω... Αυτή, μέχρι και το λογαριασμό σου στο bourdela.com θα σε βάλει να διαγράψεις!!!
Αυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτό θέλω να κάνω!!! Και πιστέψτε με θα το κάνω.
άκου να δεις είπα ότι έληξε το θέμα εδώ !!  Ότι είπα είναι αλήθεια και δεν παίρνω κάτι πισο !! Μπες στην φωλιά σου παλυ και κατσε εκεί....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Είσαι τρισμέγιστο τρόλ
Βγήκες είπες πως πηγαίνεις ακάποτα κατ´ εξακολούθηση με ένα κορίτσι που χαίρει εκτίμησης στο χώρο για το συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών που προσφέρει... μετά μας είπες πόσο κολλώδες πύον στάζει η ψωλή σου και τώρα στενοχωριέσαι που πλήγωσες την αγαπημένη σου και φοβάσαι μην έχεις μπλεξίματα;
Ένα γερό χέρι ξύλο σου χρειάζεται πάντως....
ξύλο μου χρειάζεται που μπλέκω  με πουτάνες σύμφωνο σε αυτό !!! Και δεν βρέθηκε κανείς να μου το δόση γιατί δεν μπορούσε ούτε από υην οικογένεια μου ούτε από φίλους και γνωστούς !!! 17 χρόνια καρατεκα ..με 4 νταν ...

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Το διαγραφτει ενα προφιλ ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο το να κατουρησεις εξω απο το σπιτι του.. Σιγα την εκδικηση κιολας...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τώρα εξηγείται που σε ερωτεύτηκε η Εβελίνα!
Δεν ξέρω τι είδε σε εμένα το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω το καλό της και όχι το κακό της !!! Η Εβελίνα είναι πεντακάθαρη το ορκίζουμε !! Δεν έχω κάτι ούτε εγώ !!! Φοβήθηκα με την Ελένη !!! Και πριν λίγο παρέλαβα αυστραλιανό αντίγονο αρνητικό μάγκες !! Όλα οκ!! Τελευταίο και το τελειώνουμε εδώ μάγκες Εβελίνα συνέχισε την δουλειά σου είσαι πεντακάθαρη το ορκίζουμε και άσε με εμένα στην κόλαση μου δεν πειράζει !!!εσυ να είσαι καλά !!! Να την εμπιστεύεσται την Εβελίνα και να πηγαίνετε τύποι μου !!!! Και ας με πονάει !!!

Ναταλη

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Το διαγραφτει ενα προφιλ ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο το να κατουρησεις εξω απο το σπιτι του.. Σιγα την εκδικηση κιολας...

παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε  που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνισ

τές μου !!!
Η Εβεληνα δεν έχει τηλέφωνο από κανένα πελάτη του μαγαζιού. Δεν διαβάζει καθόλου τα σαιτ σε αντίθεση με μένα. Από που ξέρεις ότι έχει βαριά γρίπη;;; Ψέμα!!! Θες να παρουσιάζεις ότι είναι ερωτευμένη μαζί σού; Κλαίει; Ζηλεύει; Κάνει ακαποτο; Τι άλλο; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις!!!!!!!  Εύκολα κρύβεσαι στο πληκτρολόγιο. Για έλα στο μαγαζί θα τα πούμε από κοντά.
P.S.δεν θα έχεις μπλεξίματα από την Εβεληνα, δε σε ξέρει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να και η απειλές ..... εγώ είπα πως είναι καθαρή πως δεν έχω κάτι ούτε εγώ και πριν λίγο παρέλαβα εξετάσεις !!!και το συνεχίζεις Ναταλία; Και απειλής ; Εγώ ο βλάκας φταίω που έχω πει σε όλους τα καλύτερα λόγια εδώ και 3 χρόνια ...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Ναταλία πότε θα γυρίσει η Εβελινάρα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Και πριν λίγο παρέλαβα αυστραλιανό αντίγονο αρνητικό μάγκες !!
man-474730__340.jpg

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Η Εβεληνα δεν έχει τηλέφωνο από κανένα πελάτη του μαγαζιού. Δεν διαβάζει καθόλου τα σαιτ σε αντίθεση με μένα. Από που ξέρεις ότι έχει βαριά γρίπη;;; Ψέμα!!! Θες να παρουσιάζεις ότι είναι ερωτευμένη μαζί σού; Κλαίει; Ζηλεύει; Κάνει ακαποτο; Τι άλλο; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις!!!!!!!  Εύκολα κρύβεσαι στο πληκτρολόγιο. Για έλα στο μαγαζί θα τα πούμε από κοντά.
P.S.δεν θα έχεις μπλεξίματα από την Εβεληνα, δε σε ξέρει.
Συγνώμη που παίρνω θέση, αλλά που διάβασες και σε ποιο μύνημα έγραψε ο Formet ότι η Εβελίνα είναι ερωτευμένη μαζί του? Μήπως μου διέφυγε?  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom